Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Uite cine nu intra in Hitman, uite cine face spam pe aici, uite cine poate lua warn.

Topicul asta e pentru cei care-si doresc CU ADEVARAT sa intre in Hitman, nu pt. cei care se cearta cu toata lumea si pupa pe aia cu rank mare in fund.

Sa nu deviem de la subiect, desi e prea tarziu.

Doamne asa lider ,da spunele frate si tu ca alin.maest x-acceptat-y-respins nu asteptati ca fac aia ca dreg aia ca exceptii dc se fac exceptii?:| toti jucatori au drept egal..:| asa lider..

Te bagi si tu sa-ti arati cunostintele ha ? Mai taci nabii.

Lierul RECRUTEAZA pe cine vrea el, cand va fi factiunea ta Recruteaza pe cine vrei.

Daca vreti sa intrat in Hitman asteptati si lasati Liderul inpace in game ca aici veti afla Raspunsul Final.

Edited by GaTor360

Măi baiatule, ce nu ințelegi din "Acesta este un topic doar pentru cei care își doresc cu adevărat in Hitman Agency" ? Și prin faptul că jignești factiunea [Hitman] cât si liderul [Mr.lexutzu] îți spun eu ca nu ai prea multe șanse de a intra in Hitman.

Am și eu o întrbare pentru tine băiețașule : Nu ai unde face spam si vii pe topicul "Aplicatii Hitman" ? Vrei sa faci și tu niște posturi ?

R: Dute si plimbă-te pe forum si postează la categoriile care exclud SPAM-UL [sa-Mp, Counter-Strike]

Și iți mai spun inca o dată :

Nu mai spune despre facțiune că nu este bună de nimic, pentru că nu știi nimic .

Și ca să știi și tu, liderul are tot dreptul de a-și alege membrii !

Edited by Mr.sN0op

Nick:Cr1$$

Varsta reala:17

Level:9

ScreenShot /stats:To6si.jpg

Factiuni anterioare:News Reporter

Skill'uri la joburi secundare: detective skill 5 TosUA.jpg

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:este cea mai bune factiune si imi place foarte mult sa-i am prieteni pe cei de acolo

Stii regulile Hitman Agency?:Da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Desigur

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Desigur

Alte precizari?:Ce pot sa spun sper sa fiu aceeptat si restul putem sa ne cunoastem mai bn in joc.

Nu crezi ca esti impertinent d'acuma? Vezi-ti detreabata, stie lex pe cine accepta / nu. Nici eu nu te-as accepta pt. ca stiu ce fel de individ esti.

@veknoxis si mhdny : Ti-a scris aka ceea ce vroiam sa-ti scriu eu , multumim de cereri dar nu cred ca avem de angajati ca voi. Atat de stresanti puteti fi , doamne n-am mai vazut asa ceva.

Eu pana duminica nu ma pot juca samp asa ca...faca-se in voia lui lexutzu.

@veknoxis si mhdny : Ti-a scris aka ceea ce vroiam sa-ti scriu eu , multumim de cereri dar nu cred ca avem de angajati ca voi. Atat de stresanti puteti fi , doamne n-am mai vazut asa ceva.

Eu pana duminica nu ma pot juca samp asa ca...faca-se in voia lui lexutzu.

Si eu il astept pe Gabb, deci topic closed pana duminica :)

Nick: [F4L]rfx, o data Reflex

•Varsta reala: 20

•Level: 15-16

•ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/24497968671049883343.png

•Factiuni anterioare: Barzini family (rank 4) 0/3 fw

•Skill'uri la joburi secundare: se vede in stats!

•De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: 1. Nu imi place sa fac DM si deoarece de aceea vin aici pt ca este o factiune Respectata!!!,o factiune pusa la punct oricand. o factiune cu un lider destul de bun am auzit ca tu ai mai fost lider si iti faceai treaba foarte bine. Imi doresc foarte mult sa intru deoarece pe serverul de pe care am venit am fost sublider si stiu ce inseamna..HITMAN. O data ce indeplinesti un contract simti o faima...1.gif

•Stii regulile Hitman Agency?: da,le stiu

•Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: desigur

•Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Normal!

•Alte precizari?: Sunt foarte activ,joc de foarte mult sa:mp am aflat acum 3 saptamani de acest sv si deja am lvl 14-15

Multumesc Anticipat!

Il astept pe oasis sa intre sa imi dea uninvite el este afk,dar va reveni pana la ora 18 cu siguranta!

•Nick: [F4L]Mascota

•Varsta reala: 14

•Level: 27

•ScreenShot /stats: 43858000105618102466.png

•Factiuni anterioare: medics,ng,corleone,fbi,hitman,cuneo,barzini,pd,stracci

•Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1)

92187464764351473183.png•De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) am mai fost in aceasta factiune,si mia placut foarte mult si as vrea sa revin din tot sufletul :X

•Stii regulile Hitman Agency?: da

•Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da

•Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: da

•Alte precizari?: sper sami acorzi o sansa

* Nick: k0zm1n

* Varsta reala: 15

* Level: 26

* ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/68264290704133046942.png

* Factiuni anterioare: pd,f.b.i,ng,corleone family,paterno family

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) http://img.b-zone.ro/images/68264290704133046942.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) Imi place aceasta factiune mi se pare cea mai interesanta factiune si imi place sa imi fac noi prieteni

* Stii regulile Hitman Agency?: Da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da

* Alte precizari?: Oasis deocamdata este afk dar o sa revina ca sa imi dea uninvite

Nick:Blade_Trinity

Varsta reala:16

Level:25

ScreenShot /stats:23646670930910018948_thumb.png

Factiuni anterioare:Medics, Paterno, Pd, NG, barzini, f.b.i , barzini

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1): se vede la ss cu stats

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa): Pentru ca imi doresc sa intru in hitman de cand am inteles acest joc, imi place foarte mult aceasta factiune, sunt niste membri foarte de treaba, doresc sa imi fac cat mai bine treaba

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Da

Alte precizari?:Vreau sa precizez doar ca sunt un jucator serios si activ 10 ore / zi

Edited by Bladde

Guest shefu6565

* Nick: sefu65

* Varsta reala: 17

* Level: 21

* ScreenShot /stats:

* Factiuni anterioare: nam mai jucat de mult nu mai stiu !

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) : am uitat sa fac

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) imi place mult aceasta meserie si daca sar putea sa intru,nam jucat de mult timp si .. cam atat

* Stii regulile Hitman Agency?: DA

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: DA

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: DA

* Alte precizari?: ...

Guest shefu6565

* ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/69049715975799502966.png

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) : se vede in ss am aproape 3 deci nu cred k am sanse

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) imi place mult aceasta meserie si daca sar putea sa intru,nam jucat de mult timp si .. cam atat

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: DA

Nick: [F4L]rfx, o data Reflex

•Varsta reala: 20

•Level: 15-16

•ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/24497968671049883343.png

•Factiuni anterioare: Barzini family (rank 4) 0/3 fw

•Skill'uri la joburi secundare: se vede in stats!

•De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: 1. Nu imi place sa fac DM si deoarece de aceea vin aici pt ca este o factiune Respectata!!!,o factiune pusa la punct oricand. o factiune cu un lider destul de bun am auzit ca tu ai mai fost lider si iti faceai treaba foarte bine. Imi doresc foarte mult sa intru deoarece pe serverul de pe care am venit am fost sublider si stiu ce inseamna..HITMAN. O data ce indeplinesti un contract simti o faima...1.gif

•Stii regulile Hitman Agency?: da,le stiu

•Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: desigur

•Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Normal!

•Alte precizari?: Sunt foarte activ,joc de foarte mult sa:mp am aflat acum 3 saptamani de acest sv si deja am lvl 14-15

Multumesc Anticipat!

Il astept pe oasis sa intre sa imi dea uninvite el este afk,dar va reveni pana la ora 18 cu siguranta!

Respins.

•Nick: [F4L]Mascota

•Varsta reala: 14

•Level: 27

•ScreenShot /stats: 43858000105618102466.png

•Factiuni anterioare: medics,ng,corleone,fbi,hitman,cuneo,barzini,pd,stracci

•Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1)

92187464764351473183.png•De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) am mai fost in aceasta factiune,si mia placut foarte mult si as vrea sa revin din tot sufletul :X

•Stii regulile Hitman Agency?: da

•Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da

•Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: da

•Alte precizari?: sper sami acorzi o sansa

Teste 2-3 zile.

* Nick: k0zm1n

* Varsta reala: 15

* Level: 26

* ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/68264290704133046942.png

* Factiuni anterioare: pd,f.b.i,ng,corleone family,paterno family

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) http://img.b-zone.ro/images/68264290704133046942.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) Imi place aceasta factiune mi se pare cea mai interesanta factiune si imi place sa imi fac noi prieteni

* Stii regulile Hitman Agency?: Da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da

* Alte precizari?: Oasis deocamdata este afk dar o sa revina ca sa imi dea uninvite

Respins.

Nick:Blade_Trinity

Level:25

ScreenShot /stats:23646670930910018948_thumb.png

Factiuni anterioare:Medics, Paterno, Pd, NG, barzini, f.b.i , barzini

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1): se vede la ss cu stats

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa): Pentru ca imi doresc sa intru in hitman de cand am inteles acest joc, imi place foarte mult aceasta factiune, sunt niste membri foarte de treaba, doresc sa imi fac cat mai bine treaba

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Da

Alte precizari?:Vreau sa precizez doar ca sunt un jucator serios si activ 10 ore / zi

Respins.

* ScreenShot /stats:

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) : am uitat sa fac

Respins.

* ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/69049715975799502966.png

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) : se vede in ss am aproape 3 deci nu cred k am sanse

Respins 2x.

Nick:vik7or

Level:22

ScreenShot /stats:Click!

Factiuni anterioare:Corleone,Pd,Barzini,NR

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1):skill 5

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa):Imi doresc de foarte mult timp..si poate ca acum voi putea..imi place sa indeplinesc contracte,sa ma imprietensc cu noi playeri..

Stii regulile Hitman Agency?: da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Desigur

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Bineinteles

Alte precizari?: Eu momentan fac parte din FBI dar daca voi fi acceptat Andu ma v-a scoate imediat!

Nick: [F4L]Iulian (fost Yullian95)

Varsta reala:15

Level:21

ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/viewer.php?file=23580...72053149201.png

Factiuni anterioare: Medic , TCC , Cuneo , Paterno , F.B.I , Barzini

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1): skill 5 dtective , mechanic (SS)

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa): Deoarece imi doresc sa indeplinesc contracte , sa fiu un bun Hitman . Pe de alta parte consider , ca factiunea aceasta este cea mai frumoasa de pe server , cu cei mai respectati playeri. Demult sa intru, insa nu am avut ocazia.

Stii regulile Hitman Agency?: da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: dA

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: desigur

Alte precizari?: Astept sa intre Oasis sa ma scoata din Barzini .

Nick:c0s7eL

Varsta reala:13

Level:18

ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/26142690391491557260.png

Factiuni anterioare:NR,Paterno,Cuneo,Medics,TCC,Stracci,FBI

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1): http://img.b-zone.ro/images/26142690391491557260.png

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa): Pentru ca este o factiune serioasa cu membrii seriosi si prietenosi si desigur cu un lider intelegator,si pentru a indeplini contractele si sa-i fac fericiti pe cei care apeleaza la noi! :)

Stii regulile Hitman Agency?: Desigur

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Desigur

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Bineinteles

Alte precizari?: Va multumesc pentru faptul ca ati citit aceasta cerere de a aplica in aceasta factiune! :)

Edited by IorgaCostel

Nick:eckedu

Varsta reala:15

Level:16

ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/42025173901577130934.png

Factiuni anterioare: Nr/paterno/ng/barzini

Skill'uri la joburi secundare: skill 5 detective nr mechanic drugdiler(ss skill1): http://img.b-zone.ro/images/93269136864235648338.png

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Imi place slujba de assasin platit+ca nam mai fost niciodata

Alte precizari?:-

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.