Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

? Nick:c0s7eL

? Sex:M

? Level :21

? Factiuni precedente:NR,Paterno,Cuneo,Medics,TCC,Stracci,FBI,Tattaglia,Stracci,Paterno,FBI

,NR.

? Ultima factiune:NR

? Link catre demisie: -----

? Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:Sublider

? De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Am multi prieteni aici si vreau sa incerc viata de asasin.

? Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omoara diferite persoane pe capul carora s-au pus diferite sume.

? Cum puteti ajuta factiunea: Rezolvand contracte

? Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

? In ce interval orar jucati: 14:00-22:00

? Nick-uri anterioare:-----

? Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)

c0s7eL s-a nascut spre sfarsitul lui August cand mi-am facut cont pe B-ZONE si l-a inceput dorea sa intre intr-o mafie insa nu avea level potrivit asa ca sa angajat ca News Reporter pana a facut lvl 6 pentru a intra in Paterno.El era trucker si fiind nevoit sa calatoreasca pentru a duce la destinatie mai multe lucruri a invatat drumurile din SAN Andreas pe derost.Cand a intrat in Paterno s-a apucat de droguri slujba care l-a bagat deseori la jail.M-ai tarziu a iesit din Paterno din urma uni conflict cu un coleg si s-a facut Detective.Apoi el a intrat in Cuneo deoarece avea multi prieteni acolo.Insa dupa un timp a renuntat la mafie pentru ca nu il mai plateau(salariu).S-a decis sa faca munca voluntara ca Medic si pentru prima data a fost Lider Secund.

Din cauza unui conflict major cu liderul a trebuit sa paraseasca factiunea si s-a dus m-ai departe in Tow Car Company unde nu a stat m-ai mult de o saptamana.M-ai tarziu s-a decis sa aleaga mafia Stracci in care va primi rank 2.Liderul a scos toti membrii(wipe) inclusiv pe el.Apoi a decis sa intre in FBI pentru a face din LS un oras sigur.Dupa ce a iesit a incercat intr-o mafie:Tattaglia.Aici era o atmosfera placuta cu membrii prietenosi dar a iesit si a incercat alta mafie din care a iesit in aceasi zi din cauza subliderului.Dupa un timp in care a fost mai inactiv din cauza testelor a decis sa intre in Paterno,o factiune organizata si in care a mai fost.Din aceasta a iesit la cerere pentru a intra in FBI.Dupa ce a iesit din FBI din cauza unei prostii a intrat in NR si apoi a iesit imediat pentru a intra in Hitman.

Informatii din viata reala :

- Nume: Costel

- Varsta reala:14

- Oras : Tulcea

► Nick:Just.XeS

► Sex:M

► Level :29

► Factiuni precedente: Pd rank 2 Hitman rank 2 barzini rank 4

► Ultima factiune: Corleone

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...mp;#entry270125

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6 Lider

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Imi doresc de mult si ca tine ca leader simt ca ne vom intelege

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea persoanelor pentru bani.nU DM aiurea

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin activitate, respect fata de membri cu rank mai mare si prin a ma intelege perfect cu toti membri.Si a fi cu prietenul meu Aka in factiune

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu niciodata

► In ce interval orar jucati: 14:00-22:00 week 7:00-22:00

► Nick-uri anterioare: Multe nu mai tin minte TazzmANIA

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte):Sunt o persoana respectabila si intelegatoare.Imi placesa ma distrez alaturi de prieten si sa joc jocuri pe calculator.Imi place sa profit de viata la maxim Si sa omor dar fara a exagera sau sa incalc reguli Deci de asta imi doresc foarte mult sa intru in aceasta factiune.Stiu ce cere aceasta factiune si cred ca trebuie o maxima seriozitate. Respect leaderi si membri Si pe tine Darkseeker pentru ca esti un leader foarte bun si stiu asta. Dupa multe luni de munca In pd in prinderea raufacatorilor ma hotarat sa ma alatur la hitman din nou Si per ca un alt leader mai intelegator.Va multumesc!

- Nume:Nechita Sebastian

- Varsta reala:13 fac 14

- Oras : Iasi

Guest Bill
65920062742140914536.png
Hitman Agency sing-up open

Recrutam 5 jucatori seriosi si activi
.

Voi accepta pe baza limbajului si a seriozitatii, biografia caracterului va conta foarte mult
.

Nu toti veti ramane in factiune, probabil din 5 veti ramane 3 sau 2
.

Cine a postat inaintea mea este respins
.

Sunteti rugati sa va expuneti o poza cu statusul din joc
.

Sunteti rugati sa postati declaratia de avere
.
( "Detin casa .... si biz ......" sau "Nu detin nici casa nici biz" )

Cei care ma suna in joc sa ma intrebe in legatura cu aplicatiile va fi respins
.

Cei care fac parte dintr-o factiune sunt respinsi. In poza cu stats vreau sa vad ca sunteti civili
.

Edited by Bill

Informatii despre caracter :

? Nick: [F4L]ShocKy

? Sex:M / F: M

? Level : 20

? Factiuni precedente: NG,Barzini,Stracci,TCC

? Ultima factiune: NG

? Link catre demisie: Am fost demis din cauza inactivitatii, din cauza examenelor nationate, acum le-am terminat asa ca sunt activ din nou!

? Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5

? De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Deoarece am multi prieteni aici, mereau mi-am dorit sa vin alaturi de voi si vreau sa erzolv si eu contracte!

? Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu contractele pe care le pun plyerii pe capul celorlati.

? Cum puteti ajuta factiunea: Cum indeplinirea contractelor.

? Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu.

? In ce interval orar jucati: Dimineata intre orele 8 -11 si seara dupa ora 7 pana cat pot sa stau.

? Nick-uri anterioare: [F4L]zEd

? Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): [F4L]zEd s-a nascut intr-un oras mare numit LosSantos. Avea o familie cu o situatie financiara nu foarte buna asa ca s-a angajat la Balon la compania lui Tow Car ca sa castige niste bani pentru a urma scoala mai departe. Acesta s-a saturat de caratul masinilor si a intrat in mafia lui nick15, Straccii. Dupa cateva saptamani a vazut ca mafia nu era foarte respectata si si-a schimbat tabara la Oasis in mafia Barzinii. Dupa ce a invatat ce este respectul acesta s-a saturat de furt si crime asa ca s-a dat de partea binelui si a facut o aplicatie la NG unde sef este CiupaNezu.Acesta a trecut testele si a ajuns sa prinda raufacatorii cu colegii lui.Ca sa nu mai fie recunoscut de prietenii din mafie acesta si-a schimbat numele in [F4L]ShocKy pentru a fi sub acoperire.Din cauza ca avea teze (in real-life) nu a mai putut sa se concetreze la munca si a fost demis.Acum ShocKy este activ si a facut o cerere la Hitman Agency.

- Nume: Ene Andrei

- Varsta reala: 15

- Oras : Bucuresti

Detin Casa Ls lvl 9 langa hq tcc.Nu detin bizz

Poza cu stats

► Nick: PaulxXxL15

► Sex:M / F : masculin

► Level : 11

► Factiuni precedente: -

► Ultima factiune: -

► Link catre demisie: -

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: -

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: pt ca este o agentie foarte respectata si sa am si eu niste raspunderii :D

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: consider ca factiunea asta se ocupa cu asigurarea persuane ... bine inteles daca plateste

► Cum puteti ajuta factiunea: depidnde ... cu ce trebe

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: nu

► In ce interval orar jucati: poi de la ora 2-3 pana la ora 9

► Nick-uri anterioare: -

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Paul sa nascut pe data de 23/09/1994 la spitalul din San Fierro. Pentru ca ei au fost cea mai bogata familie din lume .Tatal meu ma invatat multe glume . si intro zi un om foarte ciudos a facut contract pe parinti me dand injur de 3 milioane sa ii omoare .dar numai pe mama a omorato si tata statea ascuns intro casa din padurea de pe chiliad pt ca akolo nici hitman agenty nu la gasit pana la urma a murit de cancer . si eu am ramas orfan si acuma vreau sa ma razbun pe cei care maiau facut asta dar nu din hitman vreau sa ucid oameni cum a fost ucisa si mama si acuma nu mai are nici casa nici bizz deci a rams singur cu cati va bani . sunt glumet cand este nevoie de treaba cum miau dat parinti mei educatie ...

SS : http://img.b-zone.ro/images/47101140125383955445.png

- Nume: Paul

- Varsta reala: 16

- Oras : Satu Mare

Edited by Poly96

► Nick: cOSTynHo

► Level : 21

► Factiuni precedente: Medics, Paterno, FBi, NG

► Ultima factiune: NG

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8016&st=180

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 1

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Fiindca, mi-am dorit din totdeauna sa fiu hitman.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Asasinare diferitilor player, contra cost.

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu activitatea mea.(joc ff mult timp, findca e singuru joc care ma joc.)

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu. Categoric NU!. Sunt chiar prieten cu, cativa dintre ei.

► In ce interval orar jucati: Tin pc, deschis mai tot timpu. Ma joc ziua, iar noaptea /sleep.

► Nick-uri anterioare: [ro]costynho

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Costynho, sa nascut intru-n oras modern numit SanFiero. El a fost botezat la biserica din SanFiero. Costynho, a fost singur la parinti neavand frati el a fost rasfatul familiei, mama lui lucrand in politie iar tatal lu` medic de succes, costynho sa bucurat de viata. Dar viata lui` nu a fost toata roz, la varsta de 8 ani Costynho, si-a pierdut ambii parinti intru-n accident de masina petrecut in LasVenturas. Dar la un an de la disparitia parintilor, lui, costynho a aflat de la cativa prieteni, ca parinti lui` au fost defapt ucisi de "Corleone Family" , iar apoi le-ar fii explodat masina pentru a nu lasa urme de la crima... De la varsta de 15 ani Costynho, a inceput sa aive diferite joburi. La varsta de 18 ani, a intrat in "Federal Bureau of Investigation" el a jurat, ca v-a combate crimile/furturile. Costynho a petrecut 7 ani in "Federal Bureau of Investigation". Apoi sa decis sa isi depuna CV`ul, la Hitman Agency, sperand ca va intre si sa isi razbune parinti pierdu-ti.

Sper ca v-a placut aceasta Biografie.

Poza cu stats: http://img.b-zone.ro/images/72563825595952566057.png

Avere: Detin o casa in LS, deasupra la HQ stracci. Level 3.

- Nume: Constantin Andrei

Edited by Costynho

► Nick: Blaki

► Factiuni precedente: Taxi,Cuneo,Barzini,TCC,Tattaglia,Stracci,FBI,Fireman/Paramedic

► Ultima factiune: Fireman/Paramedic

► Link catre demisie: Am vrut eu.Sa intru in Hitman

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:Pentru ca mi-am dorit de mult sa intru in Hitman.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Se ocupa cu asasinarea playerilor pe banii.

► Cum puteti ajuta factiunea: In toate modurile posibile.(sa fiu activ si sa indeplinesc toate contractele care mi le da)

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu.Inca iam ajutat in unele moduri.

► In ce interval orar jucati: Dupa scoala de la 15:00-24:00 duminica de dimineata pana seara.

► Nick-uri anterioare: nicunul

► Biografia caracterului: Blaki sa nascut in orasul Ls in care sia facut un rost in viata a inceput sa lucreze si sa faca cateva lucruri.Dupa ce a crescut a intrat intr-o mafie in care era o alta viatal a inceput sa faca lucruri rele ,dupa acea a intrat in alta mafia aliata cu cea de dinainte a facut trafic de droguri arme si era respectat de ceilalti asa sia dupa acea a inceput sa fie mai bun a inceput sa ii aresteze pe cei rai cum am fost eu si am avut colegi de minune,dupa acea a intrat in f/p unde ajuta playeri cu viata sida si boli din aste.Si sia decis sa isi indrepte viata sa fie asasin.

- Nume: Ovidiu

- Oras : Suceava

SS: http://www.img.b-zone.ro/images/99301138574923720649.png

Edited by Blaki

► Nick:[Cata15Toja]

► Level :15

► Factiuni precedente:Tcc,Stracci,Tattaglia

► Ultima factiune:Tattaglia

► Link catre demisie:

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:rank 2 tattaglia

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:E cea mai respectata factiune toata lumea isi doreste dar

aici e "Intra cine poate,iese cine vrea",imi doresc sa intru in Hitman Agency de cand joc samp,mas bucura enor daca as fi acceptat.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Asasini platiti.

► Cum puteti ajuta factiunea:Off asta e probleama ca nu am cu ce ,bani nu am multi,dar imi dau si chiloti de pe mine sa intru in factiune,dar daca este nevoie de ajutorul meu voi fii 24/24 la dispozitia dumneavoastra

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

► In ce interval orar jucati: LS

► Nick-uri anterioare: NU am avut

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)[Cata15Toja] sa nascut la 20/06/1994 la spitalul din Los Santos,el a incercat sa se descurce singur dar erau foarte multe lucruri pe care nu le stia ,dar a avut prieteni care lau ajutat , a invatat sa se descurce singur.Prima lui factiune a fost Tow Car Company,a intrat acolo in urma ajutorului curateniei voluntare(ca civil) pentru a curata drumul din fata GSLS prin distrugerea masinilor,[F4L]balon la vazut si ia dat o sansa ,el sia facut cerere si a intrat in Tow Car Company ,a stat 1 saptamana dupa care sia dat demisia considerand ca se face o nedreptate ,el muncind si altu sa primeasca laudele si rank up.Fiind la inceput nu stiam ce inseamna FPunish si am facut cerere la Stracci acolo unde a fost respins pe baza de FPunish,am aflat ce inseamna Fpunish ,am asteptat sa se termine FPunishu si am intrat in Stracci acolo unde nu a durat mult pana sa pus alt lider(Moartea)sa dat wipe si am iesit toti din factiune am mai facut o data cerere si ma primit iar ,dupa vreo 2-3 zile Stracci a inceput sa scada in putere datorita repezimi lui Moartea care a ales foarte repede si nu sa uitat pe cine alege ,dupa o saptamna sa dat wipe inca o data la playeri cei inactivi.Nu a mai incercat inca o data la Stracci ,si incercat norocul la Tattaglia

acolo unde a fost acceptat si a stat 1 luna jumate dupa care sia dat demisia,pentru ca i sa dat o sansa ca sublider Stracci dar a ratato asa ca si incercat ultima sansa la Tattaglia acolo unde a stat 4 zile si au aparut progleme (am cazut saptamana de probe si am primit 60/60 FPunish)si asa isi incearca acu unica sansa la fericire(Hitram Agency0

- Nume:Catalin

- Varsta reala:15 peste 17 zile fac 16 ani

- Oras :Suceava

Stats http://www.img.b-zone.ro/images/32613530514005393837.png

Edited by CataToja15

Nick: BadDarck

► Sex:M / F: M

► Level : 18

► Factiuni precedente: School Instructor,Stracci,National Guard,Tattaglia,Paterno

► Ultima factiune: The Paterno Family

► Link catre demisie: Nu am pentru ca am vrut sa ma duc in alta factiune

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca este o factiune foarte buna si sunteti respectati

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: In omorarea persoanelor

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin respectul meu fata de membrii si de lider,pentru activitate

► In ce interval orar jucati: Pai de dimineatza de la 8 la 11 jumate,si seara dupa ce vin de la scoala adika de la 6

► Nick-uri anterioare: nu am avut

► Biografia caracteruluiminim 100 cuvinte): BadDarck sa nascut pe data de 18/03/1996 si a vrut sa inceapa sa munceasca pentru a face un ban.El sa gandit sa intre in school instructor pentru a invata oamenii sa conduca corect si regulamentar si sa vanda liciente.Dupa ce a strans multi bani a vrut sa intre intr-o mafie pe nume Stracii ca sa devina respectuos.Peste doua luni nu-i mai placea in Stracci pentru ca era foarte multa cearta si a vrut sa se dea de partea dreptului sa numai incalce reguli si sa se duca la puscarie,asa ca a ales sa intre in National Guard.Ii placea foarte mult deoarece era prea multa actiune si vroia sa prinda infractori.Dupa cateva luni incepuse cearta cu colegii si subliderul si incepuse sa devina toti corupti.Cand sia dat demisia mafia Tattaglia incepuse se recruteze membrii activi si seriosi.Am incercat sa fac cerere sa vad cat de serios si activ sunt dar a fost ceva greu pentru inceput.Peste doua saptamani am avut un razboi intre Corleone,Tattaglia, Stracci cu Paterno,Barzini si Cuneo.Dupa ce sa terminat razboiul am mers la un bar sa bem bere fiindca ii batusem.Intr-o zi a vrut sa isi dea demisia pentru ca ii placea foarte mult The Paterno Family unde acolo avea foarte multi prieteni.Dupa ce a intrat in Paterno a inceput sa se distreze la maxim.Liderul ii parea foarte de treaba,nu era asa de rau.Liderul a inceput sa vorbeasca despre lucruri care nu trebuia incalcate.BadDarck din greseala a incalcat o regula si liderul sa suparat foarte tare pe el.Dupa aceea BadDarck si-a dat demisia deoarcere vroia sa mearga in Hitman.

Poza cu stats: http://img.b-zone.ro/images/10153683080133229628.bmp

Nu detin nici casa nici bizz

- Nume: Vizireanu Ciprian

- Varsta reala: 14

- Oras : Constanta

Edited by BadDarck

Nick: laura

► Sex: F

► Level :15

► Factiuni precedente: paramedics,corleone ,fbi ,pd ,cuneo

► Ultima factiune: cuneo

► Link catre demisie ►

http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8021&st=200

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:2

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: din spusele unora am auzit ca e o factiune super si se tine bine pe picioare

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: asasini la comanda

► Cum puteti ajuta factiunea: prin respect

► In ce interval orar jucati: 14-23

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Caracterul meu se numeste laura . Am inceput sa joc sa-mp de craciun m-am lasat 2 luni .. pe urma m-am apucat din nou .Am avut esecuri dar si impliniri .Ma descurc bine in afaceri imobiliare si nici o data nu am fost trasa pe sfoara .Colegi de factiune : cu colegi de factiune ma inteleg foarte bine in toate factiunile prin care am fost am lasat loc de buna ziua

- Nume:Cucu Laura Mirela

- Varsta reala:16

- Oras : turda

Edited by laura

► Nick: Panzer

► Level :18

► Factiuni precedente: FBI,Cuneo,Taxi

► Ultima factiune:Taxi

► Link catre demisie: Am fost dat afara fara cerere de demisie....

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: sublider in Taxi

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca am mai lucrat in FBI,stiu ce fel de om esti si te apreciez pt. asta si al doilea motiv este cea mai frumoasa factiune dupa parerea mea

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea persoanelor pe capul carora au fost puse niste sume de bani

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin activitate,respect fata de membrii si lider si seriozitate maxima...

► In ce interval orar jucati: 12-16 si seara de la ora 00-05

► Nick-uri anterioare: Rolly19

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte):Sunt un baiat serios,respectuos,indiferent ca e player de level 1 sau 40,imi place sa ma distrez,sa glumesc dar in limita bunului simt...Panzer s-a nascut in orasul Los Santos...copilaria sa nu a fost una foarte grea deoarece avea prieteni foarte multi din viata reala cu level mai mare...ei m-au ajutat cu bani,m-au prezentat celorlalti playeri cu lvl mai mare.Am fost tot timpul serios si am ajutat pe oricine am avut ocazia si am fost rasplatit intr-un fel,cand am ajuns sublider in Taxi Cab Company.Sa speram ca o sa-mi mearga mai bine in continuare...

- Nume:Craciun Stefan

- Varsta reala:17

► Nick: d0d0

► Factiuni precedente: NG,FBI

► Ultima factiune: FBI

► Link catre demisie: nu am

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: pentru ca intotdeauna mi-a placut "jobul de hitman"

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: cu asasinari platite

► Cum puteti ajuta factiunea: prin activitate..seriozitate..respect

► In ce interval orar jucati: in cursul saptamanii de la 10-15 si de la 20-02 iar in weekend toata ziua

► Nick-uri anterioare: nu l-am schimbat

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte):Ma chama Sergiu,am 20 de ani,sunt din brasov.Imi place sa ma joc san andreas multiplayer.Joc cam de 1 an cu pauza de doua luni doarece am fost plecat,dar am revenit in forta

- Nume: Sergiu

- Varsta reala: 20

- Oras : Brasov

► Nick: SeGaL

► Sex:Masculin

► Level : 15

► Factiuni precedente: News Reporters

► Ultima factiune: News Reporters

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8155&st=220

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 Network Editor

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: pentru ca imi place foarte mult si dela lvl 1 cand am inceput sa joc imi doream sa intru in aceasta factiune si sa fiu un ucigas :)

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Aceasta factiune se ocupa cu contractele puse de alti player ca sa nu is pateze mainile ceilalti playeri ci o fac doar ucigasi platiti (hitman)

► Cum puteti ajuta factiunea: Pai prin munca in echipa ...si a face contractele cat mai silent

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu ...

► In ce interval orar jucati: Pai tinand Cont ca vine vacanta NOn-Stop!

► Nick-uri anterioare: No nick

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Pai sunt un Copil amarat nascut in gara Los Santos Abandonat de parintii la varsta de 10 ani,Parintii mei au murit intr-un accident tragic de masina In curba Periculoasa de langa Truck Place unde au decedat amadoi...Dela varsta de 10 ani am inceput sa ma descurs Singur pe propile puteri am devenit un baiat de cartier m-am ocupat cu droguri o vreme am fost prins de politie de cateva ori,am invatat sa trag cu arma ...am avut multe probleme cu politia ...Dupa o vreme m-am indepartat de cartier de baieti de strada ...Am depus o cerere la Aplicatii News reporters Deoarece visul tatalui meu era sa devin jurnalist...a trecut multa vreme am facut multe nu am mai avut probleme cu politia ...am stat multa vreme in news reporters si akum imi doresc sa devin un asasin platit....like my father

Stats : http://www.img.b-zone.ro/images/94316947338676008565.png

Detin: O casa Level 7 Los Santos! (care am cumparato dela Tine) - http://www.img.b-zone.ro/images/84367430387450009207.png

- Nume: Manuel

- Oras : Ineu

► Nick:Silvio0827

► Level : 7

► Factiuni precedente: -

► Ultima factiune: -

► Link catre demisie: -

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:-

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Mi se pare cea mai serioasa agentie.Silent kill,si tactical shouter sunt preferatele mele

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Kill people for money :D

► Cum puteti ajuta factiunea: Sa ma ocup de contracte,si sa satisfac clientii in totalitate in cel mai scurt timp

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: nu am avut probleme cu nimeni de cand joc

► In ce interval orar jucati: 14 - 16 si 18 - poate 23

► Nick-uri anterioare:-

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Pentru inceput,prenumele meu real este Silviu,am 18 ani ,sunt o persoana deschisa dinamica,am capacitatea de a intelege orice situatie , am o rabdare in ceea ce priveste munca,sunt serios ,functionez pe principiul : " Ma respecti ,te respect" ; si ma consider candidatul ideal la aceasta factiune deoarece Hitman Agency presupune aceste calitati pe care eu le dobandesc si le-am enumerat!

In luna mai,am dat nastere unu personaj virtual : " silvio0827" ! Va voi povesti viata lui!

Abandonat in gara,fara familie/neamuri, cu $5000 in buzunar, Silvio0827 a fost nevoit sa se descurce singur itr-un oras mare ca Los Santos.La inceput sa angajat BusDriver,apoi a renuntat la acel circuit de rutina si s-a angajat trucker unde a castigat bani suficienti sa daschida o afacere cu masini.Cel mai interesant moment a fost acel cand a facut un anunt ca vinde un ATV si a fost contactat de o fata "aNiTa_" ,care s-a imprietenit cu acest individ silvio0827 facandu-i cadou o licenta de materiale.Cu acest prilej ofeit de aceasta fata caruia ii este inca recunascator, silvio0827 practica aceasta meserie , iar in prezent acest personaj virtual este la " un pas " distanta de a intra in Agentia Hitman ,care de la inceput este visul lui.Silvio0827 se vede in viitor la un birou,preluand contracte si gestionandu-le echipei sale de adevarati silent assassins :D

- Nume:Silviu

- Varsta reala:18

- Oras : Timisoara

Astept sa ma contactati! :)

Edited by silvio0827

► Nick: ShinyShadow

► Sex: M

► Level : 23

► Factiuni precedente: Medics,National Guard,Corleone,Cuneo,Police Department,Paterno,Barzini,Corleone

► Ultima factiune: Corleone

► Link catre demisie: Nu am

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:Pentru ca imi doresc enorm sa intru in Hitman si vreau sa dovedesc ca sunt in stare sa ma descurc cu cerintele Hitman Agency

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Cu rezolvarea contractelor

► Cum puteti ajuta factiunea:Voi incerca sa rezolv cate contracte pot si voi respecta liderul si membrii acesteia

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:

► In ce interval orar jucati:7-10 ore

► Nick-uri anterioare:x10sion

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Intr-o zi frumoasa de vara,ShinyShadow s-a nascut in orasul Los Santos,si locuia in chirie,impreuna cu parintii lui.De cand eram mic parintii mei imi spuneau sa ma alatur medicilor pentru a castiga ceva bani sa ne intretinem familia.Eram o familie destul de saraca,tatal meu lucra ca fermier si mama mea ca si avocat,dar nu aveau un castig foarte bun,asa ca dupa ce am crescut am reusit sa ma alatur medicilor,unde am stat o perioada de timp.Dupa plecarea mea din medicina au inceput sa ma pasioneze armele si doream cat mai mult sa apar legea,asa ca am intrat in National Guard,iar prin faptul ca am intrat,parintii mei erau mandrii de mine si mi-au spus ca asa imi voi face un viitor.Dupa ce parintii mei au murit intr-un accident eram foarte suparat,si nu am reusit sa descopar criminalul care a provocat accidentul.La 1 sapt dupa moartea lor am iesit din National Guard cu scopul de a intra intr-o mafie,iar acea mafie a fost Corleone,acolo am invatat ce inseamna respectul si cum sa respecti pe cineva.Iar acum visul meu este de a intra in Hitman Agency pentru a ajuta factiunea cu rezolvarea contractelor si a dovedi de ce sunt eu in stare

- Nume:Raul

- Varsta reala:15

- Oras : Cluj Napoca

Nu am casa,nici bizz

http://www.img.b-zone.ro/images/97706190506501107656.png Screen /stats

Edited by ShinyShadow

► Nick: Mareshal.

► Level :10

► Factiuni precedente: NR , SI

► Ultima factiune:SI

► Link catre demisie: Am fost dat afara fara cerere de demisie....

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2 in SI

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Eu apreciez enorm factiunea Hitman si acuma , daca tot am ocazia de a ma alatura voua , am sa o fac

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea persoanelor pe capul carora au fost puse niste sume de bani

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin activitate,respect fata de membrii si lider si seriozitate maxima...

► In ce interval orar jucati: 8-14 si seara de la ora 19-23

► Nick-uri anterioare: none

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte):Sunt un baiat serios,respectuos,indiferent ca e player de level 1 sau 40,imi place sa ma distrez,sa glumesc dar in limita bunului simt...Mareshal. s-a nascut in orasul Los Santos...copilaria sa a fost una mai greoaie deoarece nu prea avea prieteni foarte multi din viata reala cu level mai mare... , dar cei care au fost m-au ajutat cu bani,m-au prezentat celorlalti playeri cu lvl mai mare.Am fost tot timpul serios si am ajutat pe oricine am avut ocazia si am fost rasplatit intr-un fel.Mie intotdeauna mi sa spus ca ma comport cam pe la 16 20 de ani , in ciuda varstei mele , incerc sa ma comport cat mai bine , ca sami fac un respect.Sa speram ca o sa-mi mearga mai bine in continuare...

- Nume:Ioneanu Gabriel

- Varsta reala:13

- Oras : Galati

► Nick: [biS]A77y

► Level : 22

► Factiuni precedente: Barzini ; NG ; Cuneo ; Taxi ; Stracci

► Ultima factiune: Barzini

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8018&st=220

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: rank 5(Barzini)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca imi place foarte mult aceasta factiune side mult imi doresc sa fac parte din acest colectiv.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu se ocupa cu indeplinirea contractelor puse de catre playeri.

► Cum puteti ajuta factiunea: Ajut la indeplinirea contractelor.......

► In ce interval orar jucati: 10 pana pe la 8 seara

► Nick-uri anterioare: A77y

► Biografia caracterului: Am intrat in urma cu cateva luni pe server mia placut foarte mult acest server si doream forte mult sa imi fac un nume aici....iar dupa accea un player a reusit sa imi sparga prola la cont...am reusit sa il contactez pe Alin.Amasttid care mia recuperat prola am revenit pe server si am intrat in Barzini unde am avut rank 5. Miam dat demisi deoarece nu prea meam mai gasit rostul in acea factiune. Iar acum vreau sa intru in Hitman :X. Imi place sa joc foarte mult pe aceste server sunt foarte serios si foarte activ atat pe forum cat si in joc..nu o sa va dezamagesc !! :)

(Urmeaza sa imi schimb numele in A77y ca am iesit din BIS)

- Nume: Attila

- Varsta reala: 16 ani

- Oras : Baia Mare

Retrag cererea :)

Edited by A77y

► Nick: yaKiM_ElecTrO

► Level : 17

► Factiuni precedente: Fireman\Paramedic,Stracci,Taxi Cab

► Ultima factiune: Taxi

► Link catre demisie: http://img.b-zone.ro/images/86505891730556665168.png

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: imi place

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: cu contracte legale de omorare

► Cum puteti ajuta factiunea: prin lucru in echipa

► In ce interval orar jucati: depinde...

► Nick-uri anterioare: CoX

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): inalt....frumos....cu chef de viata...jucator de basket....de handball...dansator foarte bune de electro dance in satu mare....am obtinut locul 1 la cel mai bun parkourist in satu mare la varsta de 14 ani.

- Nume: Cristi

- Varsta reala: 16

- Oras : Satu Mare

Edited by yakimelectro

► Nick: siLvEr

► Level : 19

► Factiuni precedente: Taxi,Cuneo,Barzini

► Ultima factiune: Cuneo

► Link catre demisie: Nu am ma dat afara fara demisie

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6 Sublider Taxi

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca miam dorti din toata inima sa fiu si eu macar odata hitman si imi place am am jucat si jocu Hitman 2

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu asasinarea un jucatori puse de catre playeri prin contract

► Cum puteti ajuta factiunea: Sa se dezvolte si la indeplinirea contractelor

► In ce interval orar jucati: 8-11:30 - 19-23

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)

Par brunet,putin inalt am 14 ani joc fotbal handbal ochii caprui putin slabut imi plac filmele de actiune comedie aventura.Imi plac factiunile Police Departament,National Guard,Federal B. I. si Hitman Agenty.Sunt cel mai activ serios cate odata glumet. Altceva nu mai stiu ce sa zic :D

- Nume: Timotei

- Varsta reala: 14 ani

Edited by SiLvEr

► Nick: JustThink

► Factiuni precedente: Nr,stracci,barzini,cuneo,stracci,fbi

► Ultima factiune: fbi

► Link catre demisie: mi-am dat demisia

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: O factiune foarte buna,playeri buni si respectuosi,un lider cu experienta si doresc foarte mult sa ajut factiunea

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu rezolvarea contractelor in stil silent si desigur cu distractia in timpul liber

► Cum puteti ajuta factiunea: As indeplinii foarte multe contracte si nu as face de ras aceasta factiune

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Cu nici unul

► In ce interval orar jucati: 9:00-11:00 si 19:00-23:00

► Nick-uri anterioare: Nu am avut

► Biografia caracterului: JustThink s-a nascut intr-un cartier de vile din Las Venturas. Parintii lui erau foarte bogati. Acesta a dus o viat in lux si fast pana la varsta de 12 ani cand mama sa a avut un accident de masina in urma caruia a murit. Tatal sau a inceput sa bea consumand banii. La varsta de 16 ani a ramas fara bani si a plecat in San Fierro sa isi faca un viitor. A devenit reporter. S-a simtit bine pentru o vreme dar liderul s-a schimbat ajungand la neintelegeri. Astfel a plecat si a calatorit pana in Los Santons unde s-a integrat in mafia Stracci. Acolo s-a simtit bine dar vroia mai multa actiune asa ca a intrat in FBI. Din pacate s-a dat wipe si just a plecat in alta mafie numaita Barzini. Acolo nu a fost o atmosfera prea placuta asa ca s-a decis sa plece din nou in stracci. Aici era prea mult ura intre colegi care se luptau pentru sublider si a plecat in National Guard. Aici s-a simtit foarte bine si a vrut mai mult transferandu-se in FBI. Acum vrea sa isi indeplineasca visul si sa devina un hitman.

- Nume: Vali

- Varsta reala: 13

- Oras : Pitesti

Bill stiu ca ai o parere proasta despre mine dar iti promit ca o sa ma schimb si nu o sa regreti. Doar o sansa mica as dorii si ai sa vezi de ce sunt in stare

Edited by JustThink

Nick:Vik7or

Sex:M

Level : 33

Factiuni precedente:NR,PD,Corleone,FBI,Barzini,Ng,Barzini,Corleone

Ultima factiune:Corleone

Link catre demisie:

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:3

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Imi doresc de foarte mult timp aceasta experienta si cred ca acum voi avea ocazia.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Se ocupa cu omorarea persoanelor pentru bani.

Cum puteti ajuta factiunea:Prin activitate,respect fata de ceilalti membrii si printr-o stransa legatura cu toti membrii.

Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu.

In ce interval orar jucati: 9:00-12:30,16:00-23:00-24:00

Nick-uri anterioare:

Biografia caracterului:Vik7or s-a nascut undeva in orasul San Fierro,unde a inceput sa munceasca si sa isi castige existenta.Fiind un membru destul de experimentat,m-am decis sa intru i factiunea News Reporters,unde am devenit angajat al directorului Croco.Dupa aproximativ o luna,dupa ce mi-am descoperit calitatile la tras cu arma,am decis sa ma duc in politie si mai exact in Police Departament unde il aveam ca Chief pe Ionuc_Bledea.Dupa aceea am vrut o schimbare radicala si am decis impreuna cu un prieten GeRRy sa mergem in mafie,in Corleone.Mi-a placut foarte mult aceasta familie,Don-ul meu era pe atunci Alin.MaesT si m-am integrat foarte bine printre ei,dar nici aici nu am putut rezista foarte mult,deoarece imi place sa experimentez intotdeauna ceva nou.Mi-a venit ideea sa intru din nou in politie,dar de data aceasta am intrat in Federal Bureau of Investigation,avandu-l ca lider pe Andu.In FBI am stat doar 3-4 zile deoarece s-a dat wipe la factiune.Apoi am intrat in Barzini,o factiune frumoasa,mai bine zis o familie frumoasa,in care mi-am facut foarte multi prieteni.Dupa Barzini a urmat National Guard unde am stat cam 3 saptamani.Si din nou a urmat Barzini deoarece am intrat cu toti prietenii mei,incepusem sa-l cunoastem foarte bine pe [F4L]Oasis9 si stiam ce vrea de la noi.Dupa cateva intercalatii cu niste membrii care nu isi aveau rostul acolo m-am decis sa plec si sa ma stabilesc in orasul Los Santos,acolo unde mi-am petrecut foarte mult timp,in Corleone.Mi-am facut prieteni si acolo,dar am luat o masina de la HQ fara sa anunt un mechanic al familiei si m-a pus sa platesc amenda...ceea ce ma deranjat foarte mult si am decis sa ies.Acum sunt un mic civil care vrea sa experimenteze cea mai frumoasa factiune...si nu o spun doar ca sa fiu acceptat,o spun pentru ca Blade si Dany sunt prietenii mei si mi-au povestit ce inseamna sa fi Hitman.

Momentan detin o casa in orasul San Fierro,o vila frumusica,de level 8.La bizz inca nu am ajuns,dar sper sa o fac si p'asta!

Tin sa mentionez ca mai am putin FP,dar in seara asta se duce...

Poza cu /stats

- Nume:Victor-Florin

- Varsta reala:Sambata am facut 14 ani.

- Oras :Bucuresti

Edited by vik7or

? Nick:c0s7eL

? Sex:M

? Level :21

? Factiuni precedente:NR,Paterno,Cuneo,Medics,TCC,Stracci,FBI,Tattaglia,Stracci,Paterno,FBI

,NR.

? Ultima factiune:NR

? Link catre demisie: -----

? Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:Sublider

? De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Am multi prieteni aici si vreau sa incerc viata de asasin.

? Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omoara diferite persoane pe capul carora s-au pus diferite sume.

? Cum puteti ajuta factiunea: Rezolvand contracte

? Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

? In ce interval orar jucati: 14:00-22:00

? Nick-uri anterioare:-----

? Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)

c0s7eL s-a nascut spre sfarsitul lui August cand mi-am facut cont pe B-ZONE si l-a inceput dorea sa intre intr-o mafie insa nu avea level potrivit asa ca sa angajat ca News Reporter pana a facut lvl 6 pentru a intra in Paterno.El era trucker si fiind nevoit sa calatoreasca pentru a duce la destinatie mai multe lucruri a invatat drumurile din SAN Andreas pe derost.Cand a intrat in Paterno s-a apucat de droguri slujba care l-a bagat deseori la jail.M-ai tarziu a iesit din Paterno din urma uni conflict cu un coleg si s-a facut Detective.Apoi el a intrat in Cuneo deoarece avea multi prieteni acolo.Insa dupa un timp a renuntat la mafie pentru ca nu il mai plateau(salariu).S-a decis sa faca munca voluntara ca Medic si pentru prima data a fost Lider Secund.

Din cauza unui conflict major cu liderul a trebuit sa paraseasca factiunea si s-a dus m-ai departe in Tow Car Company unde nu a stat m-ai mult de o saptamana.M-ai tarziu s-a decis sa aleaga mafia Stracci in care va primi rank 2.Liderul a scos toti membrii(wipe) inclusiv pe el.Apoi a decis sa intre in FBI pentru a face din LS un oras sigur.Dupa ce a iesit a incercat intr-o mafie:Tattaglia.Aici era o atmosfera placuta cu membrii prietenosi dar a iesit si a incercat alta mafie din care a iesit in aceasi zi din cauza subliderului.Dupa un timp in care a fost mai inactiv din cauza testelor a decis sa intre in Paterno,o factiune organizata si in care a mai fost.Din aceasta a iesit la cerere pentru a intra in FBI.Dupa ce a iesit din FBI din cauza unei prostii a intrat in NR si apoi a iesit imediat pentru a intra in Hitman.

- Nume: Costel

- Varsta reala:14

- Oras : Tulcea

@ Bill poti sa ma respingi mult si bine pentru ca eu voi aplica iar si iar intelege ca imi doresc sa intru.Da-mi o sansa la teste promit sa nu te dezamagesc. Cu respect,Costel :)

Nick:mad

► Sex:M / F :Masculin :>

► Level :17

► Factiuni precedente:Fireman/Paramedic, The Cuneo Family

► Ultima factiune:The Cuneo Family

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8021&st=200

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Rank 5 (Sub-Leader)-Fireman/Paramedic

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:Pentru ca este respectabila,frumoasa,puternica si impunatoare.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Aceasta factiune se ocupa cu rezolvarea unor probleme pe care unii considera ca nu o pot rezolva, cu scopul de a se razbuna si de a se revansa.

► Cum puteti ajuta factiunea:In orice fel: activitate,mandrie,lucru in echipa,etc...

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:Nu

► In ce interval orar jucati:de la 12:00 pana pe la 22:00,23:00 cam asa...

► Nick-uri anterioare:doar "mad"

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Salut! numele meu este mad si sunt copil orfan, am fost lasat la gara din Los Santos, singur,fara adapost.Nu stiu nimic despre parintii mei, din cele auzite stiu doar ca au decedat intr-o explozie a unei masini; cu multa speranta in suflet am incercat sa ii caut, neluand in seama spusele celorlalti despre accident, mi-am luat inima in dinti si am plecat in cautarea lor. La aproape de varsta de 12 ani, am plecat spre orasul San Fierro pentru a-mi cauta ceva de lucru, oferindumi-se un post in Factiunea Fireman/Paramedic unde am stat foarte mult timp, am ajuns Sub-leader, si pana la urma ceilalti colegi m-au respectat,am fost ca o familie unii pentru altii! Dupa ce am hotarat sa imi caut altceva de munca, am primit o oferta de la un bun prieten care m-a ajutat sa fac parte din Familia Cuneo, unde am invatat sa fiu dur, sa fiu justitiar dorind ca sa infaptuiesc dreptatea. Am invatat multe, ma antrenam zi de zi cu colegii mei, sperand ca intr-o zi sa fac parte din aceasta Factiune, despre care am auzit ca formeaza oameni puternici,capabili,agili si seriosi si cu acest gand am decis sa ma alatur Agentiei Hitman. Eu imi incerc norocul in speranta ca mi se va mai oferi o sansa,ajutandu-mi colegii cu puterea care am dobandit-o de pe urma acestor experiente! Am evoluat mult, capacitatile mele s-au dezvoltat miraculos, am jucat dupa regulile impuse,respectandu-le.

Edited by krispy

Guest Bill
65920062742140914536.png
Hitman Agency sing-up

[F4L]ShocKy -
acceptat pentru teste

PaulxXxL15 -
respins, level prea mic

cOSTynHo -
respins

Blaki -
respins, biografie "a fost in alta mafie apoi in alta mafie apoi in .." + greseli gramaticale

[Cata15Toja] -
respins, pun mult accent pe limbaj si pe gramatica, citeste-ti biografia

BadDarck -
respins

laura -
respinsa, refaci cererea (biografia)

Panzer -
respins, biografia caracterului din joc

d0d0 -
respins

SeGaL -
respins, m-am cam chinuit sa citesc in plus ai cam aberat cand ai scris cu ce se ocupa aceasta factiune

Silvio0827 -
respins, level prea mic

ShinyShadow -
respins, vrei sa te alaturi noua pentru ca iti doresti enorm sa ni te alaturi ? 

Mareshal. -
respins, level prea mic, invata sa respecti oamenii daca iti doresti respect

[biS]A77y -
respins, ne putem indeplini contractele si fara ajutorul tau

yaKiM_ElecTrO -
respins

siLvEr -
respins, nu ma intereseaza culoarea parului tau si nici structura corpului

JustThink -
repins, ei bine nu, nu vreau sa-ti dau o sansa, mai ai de invatat ce inseamna respectul adevarat

Vik7or -
respins, nu vreau membrii pentru 2 saptamani, din cate am citit in biografia ta iti place sa umblii din floare in floare

c0s7eL -
respins, nu esti destul de activ si nici nu vreau sa ma mai risc cu tine

mad -
respins

► Nick: SmaerD

► Factiuni precedente: Paterno Family, Police Departament, Stracci Family, News Reporter, Barzini Family

► Ultima factiune: Paterno Family

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...mp;#entry293308

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Straci (rank 6)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Imi place modul in care actioneaza aceasta factiune (silent)

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea unor persoane contra cost

► Cum puteti ajuta factiunea: Cat mai multe contracte indeplinite, activitatea

► In ce interval orar jucati: 9-11 ; 17-22

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) SmaerD s-a nascut in spitalul Los Santos. A avut o famile foarte saraca si de aceea tatal sau s-a hotarat sa faca trafic de droguri. Din pacate a fost prins si a fost arestat. La 16 de ani, i-a murit mama si a trebuit sa fie ingrijit de bunici. La 20 de ani intrat in News Reporter unde a strans ceva bani si si-a cumparat o casa.La 25 de ani si-a dat demisia si a intrat in Stracci, unde a invatat foarte multe lucruri si unde a primit si rank 6.Din pacate liderul a renuntat la functia sa si toti membrii au fost da-ti afara pentru venirea unui nou lider. A intrat in Barzini Family, unde aici s-a simtit ca acasa. Aici s-a dezvoltat foarte mult. Dupa 2-3 ani si-a dat demisia si a intrat in Police Departament. Dupa o perioada lunga de timp, petrecuta aici a intrat din nou intr-o noua mafie. Acum isi incearca norocul in Hitman Agency

Stats: http://www.img.b-zone.ro/images/29039094233384904370.png

Detin o casa lvl 10 SF: http://www.img.b-zone.ro/images/07234194998705691492.png

- Nume: Aioanei Ciprian

- Varsta reala: 13

- Oras : Suceava

Edited by SmaerD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.