Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

► Nick: NpK

► Sex:M

► Level : 15

► Factiuni precedente: S.I , Cuneo , Taxi , TCC , Ng , Barzini

► Ultima factiune: Barzini

► Link catre demisie: S-a dat Wipe !

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Imi place foarte mult, as vrea sa incerc !

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: kill 4 money !!!

► Cum puteti ajuta factiunea: indeplinind contracte si fiind foarte activ

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

► In ce interval orar jucati: Nu este fix , joc mai mereu

► Nick-uri anterioare: nu am

► Biografia caracterului: Npk s-a nascut in orasul Los santos , pana sa capete experienta s-a ocupat cu joburi secundare pana a gasit unul potrivit .

Mai tarziu s-a hotarat sa ajute pe ceilalti intrand in S.i ! Dupa un timp plictisindu-se , s-a hotarat sa ajute lumea in alt fel , intrand in garda nationala arestand infranctori incepatori si omorandu-i pe cei cu wanted mare.

Dupa acestea , a luat o pauza facand o excursie de 2 saptamani , cand s-a intors , a avut surpriza de a fi demis (se schimbase lideru ) , in cele din urma a intrat in mafia Barzini , apoi toti membrii au fost demisi si s-a hotorat sa incerce slujba de asasin platit !

SS : http://www.img.b-zone.ro/images/96516281985066633654.png

Informatii din viata reala :

- Nume: Florin

- Varsta reala: 14

- Oras : Dragasani

Edited by NpK

Informatii despre caracter :

► Nick: Ciuby

► Sex: Masculin

► Level : 19

► Factiuni precedente: Taxi, School Instructor,F.B.I,Cuneo,Barzini

► Link catre demisie: Sa dat wipe

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Poi in primul rand este cea mai dorita factiune de catre playeri , sunt playeri de treaba si o factiune serioasa cu un lider foarte bun.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Hitman Agency se ocupa cu asasinari si indeplinirea acestora

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu indeplinirea contractelor

► In ce interval orar jucati: Poi e vacanta joc de dimineata de la 12 cand ma trezesc pana seara tarziu la 1.

► Nick-uri anterioare: Doar asta il am

► Biografia caracterului: Ciuby sa nascut in orasul Los Santos, el proveanea dintr-o familie decenta , tatal lui find taximetris iar maicasa casnica, la varsata de 18 ani sa angajat si el ca taximetrist. Dupa 3 ani mama lui a murit find omorata de un mafiot iar acesta a intrat in F.B.I , in F.B.I a incercat sa afle cine ia omorat mama si a auzit ca mama lui a fost omorata de un mafiot din Cuneo, acesta a demisionat din .F.B.I si a intrat in mafia Cuneo nu a stats mult ,dupa acesta sa inrolat din nou in F.B.I pt al arresta pe cel care ia omorat mama. Dupa acestea a intrat in mafia Barzini si a stat mult a cunoscut multi playeri si si-a facut multi colegi dar acum mafia sa destramat si vrea sa intre in Hitman Agency pt a fi un asasin de renume si de asi recapata numele in oras.Aceasta este viata lui Ciuby, el spera sa isi indeplineasca visul dea a intra in Hitman Agency

- Nume: Ciuban Razan Darius

- Oras : Satu Mare

Screen: http://img.b-zone.ro/images/01902383367190404472.png

Edited by Ciuby

► Nick: aLLx

► Level : 21

► Factiuni precedente: Toate inafara de Hitman

► Ultima factiune: Barzinii

► Link catre demisie: a fost wipe

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: rank 4 Stracci

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: mi se pare o factiune foarte frumoasa si imi place foarte mult

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: aceasta factiune se ocupa cu indeplinirea contractelor puse de alti playeri pentru a se razbuna fara sa iti pateze mainile

► Cum puteti ajuta factiunea: pai putem lucra in echipa , sa ne grupam pe echipe..sau sa incercam sa facem contractle silent ca persoana urmarita sa nu isi dea seama

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Never

► In ce interval orar jucati: 10-24 all time

► Nick-uri anterioare: [DSR]JuSt96

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): aLLx sa nascut in orasul LS .. Primul sau nume a fost [dsr]just96 dar sa transformat in aLLx .. Tatal sau a fost salvat de niste medici .Fiind salvat dintr-un accident de masina (tatal lui aLLx) . aLLx a decis sa se duca cu niste medici. cu ajutorul lui Snifel a intrat in medici. A salvat multa luma si a intrat in istorie avand rank 4. Ii place foarte mult in medici dar a ales sa plece cu o banda de mafiotii numiti Cuneo . A mers cu iei foarte mult dar a fost sedus de Moartea si a plecat in stracci . Din stracii apoi a incercat toate mafiile dar sa oprit in barzinii.A locuit foarte mult cu aceasta banda de mafiotii dar acesti mafioti iau ucis tatal. aLLx alege hitmanii incercand sasi razbune tatal . Spera Sa Fie Acceptat

- Nume: Alex Ionut

- Varsta reala: 15

- Oras : Bucuresti

Screen : http://www.img.b-zone.ro/images/27430555315898022742.png

Edited by aLLx

► Nick: RazvannnN

► Sex: M

► Level : 22 [mai mult rp]

► Factiuni precedente: Corleone,Cuneo,Barzini,Tattaglia, FBI etc.

► Link catre demisie: http://url-s.tk/35

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Leader [6]

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca imi place foarte mult sa lucrez silent si pentru sa-mi ajut colegii cum pot.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Se ocupa cu uciderea unor oameni in schimbul unei sume de bani

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu tot ce tine de ea

► In ce interval orar jucati: Toata ziua

► Nick-uri anterioare: Rollo, Aj.Razvan

► Biografia caracterului: Razvan sa nascut intr`o familie foarte bogata din centrul LS-ului.El de mic a fost rasfatat si respectat printre copii de rand pana intr`o zi cand niste gangsteri l`au omorat pe tatal ei care era hitman.De atunci au intervenit probleme iar averea familiei a inceput sa scada brusc.El si mama lui au fost nevoiti sa isi vanda palatul in care locuiau si sa se mute intrun orasel din apropierea bazei Hitman.El in fiecare zi era placat de acasa si statea cu membrii hitman.Mama lui era ingrijorata de starea baiatului asa ca ia interzis sa mai se duca pe acolo.El a fost foarte revoltat si a fugit de acasa.Razvan a locuit prin hambarurile din baza doar de dragul de ai vedea pe membrii.De suparare mama lui a murit la scurt timp dupa ce acesta a fugit de acasa.Iar acum pentru a`si razbuna tatal si pentru ai arata mamei sale de acolo din ceruri ca stie ce face RazvannnN vrea sa intre cu mandrie in Hitman Agency.

- Nume: Razvan

- Oras : Botosani

Edited by RazvannnN

► Nick: GeRRy
► Sex:M / F: M
► Level : 14 Fac 15 in MAX 2 zile
► Factiuni precedente: Corleone , Barzini , Tattaglia , NG , PD , School Instructor , Taxi , NR(Sublider)
► Link catre demisie: Sa Dat Wipe Total la toate mafiile
► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6
► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Deoarece Doresc sa fac cat mai multe contracte , sa omor 4 money!!
► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu Indeplinirea contractelor , Cu omorarea persoanelor pentru bani!
► Cum puteti ajuta factiunea: Cu a indeplini cat mai multe contracte!
► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: NU
► In ce interval orar jucati: De la 9:00 - 12:00 De la 14:00(15:00) - 18:00 20:00 - 23:00(max 2:00)
► Nick-uri anterioare: sNiK
► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) GeRRy sa nascut in LosSantos intr'o casa modesta , Tatal lui era In Police Departament Iar Mama lui era News Reporter!! Tatal lui era un officer grozav si era cel mai temut in orasul LasVenturas de catre criminali , Mama sa era o reportarita si castiga destul de bine!!Cand GeRRy aveam varsta de 10 ani si mama sa si tatal sau au fost omorati de catre un mafiot din mafia Cuneo Family! GeRRy a jurat ca atunci cand va ajunge mare se va razbuna! La Varsta de 10 ani si 5 luni a intrat in news reporter...a urmat cariera mamei sale si a ajuns sublider...cand a iesit din News reporter dupa 2 luni sa dus in corleone family pentru a se antrena pentru uciderea celui ce i'a asasinat parinti! In Corleone a ajuns cu rank 3 si a iesit ducanduse in Police Departament , urmandu'l pe tatal sau , a facut rank 2 si a iesit si din Pd. A plecat un Barzini Family unde si'a facut multi amici si a facut rank 3! a iesit din Barzini si sa dus in NG , sa invete sa fie si de partea legii , la rank 2 a iesit si sa reintors in Barzini Family unde a facut iar rank 3 dar sa decis Wipe. Acuma GeRRy la varsta de 14 ani este pregatit sa isi razbune parinti si sa intre in Hitman Agency , Cea mai buna factiune pentru asi razbuna parinti!

ScreenShot: http://img.b-zone.ro/images/68344231898791843862.png

- Nume: Adi
- Oras : Bucuresti sec 4 Berceni ;)

RETRAG!!!
Edited by SniK

Nick: Bebell

Sex:M / F: M

Level : 27

Factiuni precedente: PAramedics/Fireman, FBI, Tow Car Company, Cuneo Family , FBi

Ultima factiune: FBI

Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8015&st=120

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 sublider

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: deoarece este o factiune serioasa, si imi place sa indeplinesc contracte

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu asasinarea playerilor 4 money

Cum puteti ajuta factiunea: Cum indeplinirea contractelor, kill 4 money

Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

In ce interval orar jucati: toata ziua in mare

Nick-uri anterioare: -

Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Bebell s-a nascut intr-un oras mare numit LosSantos. Avea o familie cu o situatie financiara nu foarte buna asa ca s-a angajat ca medic sa salveze vietii la spitalul lui Bill. Acesta s-a saturat de salvat vietile oamenilor si a intrat in departamentul FBi lui Bill_Bonano . Dupa cateva saptamani Bebell sa hotarat sa paraseasca departamentul, deoarece erau prea multi criminali,si s-a hotarat sa se duca ca mechanic la atelierul lui Balonash.Dupa ce a invatat cum sa repare masinile, a devenit un bun mechanic Bebell s-a hotarat sa se alature Familiei Cuneo condusa de Don Mr.Africanu.Dupa o lunga perioada de rau facut Bebell sa hotarat sa fie din nou machanic tot la atelierul lui Balonash.Bebell dupa o luna a vrut din nou sa ajute departamentul FBI sa prinda raufacatorii oraselor . Bebell s-a hotarat sa paraseasca departamentul, si doreste sa se alature agentiei de asasini Hitman Agency, sa ucida cat m-ai mult 4 money, sa indeplineasca multe contracte.

http://img.b-zone.ro/images/50326356136921854688.png

- Nume: Liviu

- Varsta reala: 17

- Oras : Bucuresti/Berceni

SPer sa fiu acceptat!

Edited by Bebell

Nick: Gyo

Sex: Male

Level : 10 ( 241/44 RP's )

Factiuni precedente: The Barzini Family ; The Stracci Family ; The Tattaglia Family ; Fireman/Paramedics

Ultima factiune: The Paterno Family

Link catre demisie: A fost wipe total,au ramas doar leaderul si subleaderul in factiune.Click pentru link-ul in care zice Michael ( subleaderul ) ca a fost wipe total.

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6 ( SUBLEADER )

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca este o factiune stabila,cu capul pe umeri cu un lider serios si bun,membrii de nota 10 si pentru a duce la capat fiecare contract primit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu asasinarea in schimbul banilor,asasini platiti.

Cum puteti ajuta factiunea: Prin realizarea a cat mai multor contracte.

Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Da,recunosc,una cu [F4L]rfx,dar cred ca printr-o sincera cerere de scuze s-ar rezolva.Desigur doar daca el le accepta.

In ce interval orar jucati: 10->16-17:00;21-22:00->04:00

Nick-uri anterioare: N/A

Biografia caracterului: M'am nascut printre carpati,la poalele muntelui Chilliad,am trait bine din furat,am fost inchis pentru 4 ani in inchisoarea de stat,pe la 25 de ani am iesit de acolo,si realizand libertatea,am inceput sa ma perfectionez in luptele Kung-Fu,iar acum vreau sa imi gasesc o meserie stabila in viata,asasin.Tocmai depun actele de cerere,si astept sa vad raspunsul.

- Nume: Dirjan Giuliano

PRECIZARE: Am level 10 si 241/44 RP'S,dar in total inseamna level 15 fara un RP.Cont premium imi voi lua maine cand ma voi uita peste cerere si imi voi aduce aminte.

Edited by Giuliano

► Nick: StaLoNe

► Level : 37

► Factiuni precedente: Tcc,fbi,paterno family,fbi,cuneo,barzini,corleone,pd,stracci(nu leam spus chiar in ordine)

► Ultima factiune: PD

► Link catre demisie: nu am sunt civil de 2 saptamani

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3>TCC...

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca visul meu este sa fiu in aceasta factiune! ''I will be The Best"

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Aceasta Factiune se Ocupa efectuare contractelor puse de alti playeri!

► Cum puteti ajuta factiunea: Pai ...Prin munca in echipa ..

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu!!!

► In ce interval orar jucati: Aproape Non-Stop noaptea mai dorm cate putin :)

► Nick-uri anterioare:Dacy12; Mr.Dacy

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) M-am Nascut in gara Los Santos Am inceput sa ma plimb prin oras pana am descoperit foarte mult am ajuns Sub conducerea lui [F4L]Balon si am devenit un mecanic priceput am ajuns as promovez dupa o vreme indelungata am plecat in Federal Bureau Of Investigation Pentru ca imi doream foarte mult sa devin un Politist Priceput ....am mai invatat cat mai multe despre cum se joaca ...am stat si aici o vreme ....apoi am plecat in paterno pe vremea lui lebron cand a preluat el conducerea am intrat in aceasta mafie pt ca imi doream sa fac parte dintro mafie paterno era cea mai tare la vremea respectiva....am stat undeva la doua luni....apoi am vrut sa merg unde se spunea ca este cel mai greu ....Corleone Family....si am ajuns cu greu....am stat nu asa mult pt ca era foarte greu si imi doream sa intru in pd am stat in jur de vreo 3 saptamani ........akum am fost din nou in Pd dar am plecat....

► Stats: http://www.img.b-zone.ro/images/36107012483754391949.png

► Casa: Lvl 10 LS Vinewood! - http://www.img.b-zone.ro/images/00796375619686103728.png

► Bizz: None

- Nume: Gas Dacian

- Oras : Arad

► Nick: coStyNho

► Level : 23(24/25)

► Factiuni precedente: Medics , Paterno Family , FBI , NG , Paterno Family .

► Ultima factiune: Paterno Family

► Link catre demisie: A dat wipe la factiune.

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2(Nu intru pentru rank)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru a indeplini contracte, sau mai bine zis Omor pentru Bani.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Asasinarea difertiilor playeri pentru o anumita suma de bani

► Cum puteti ajuta factiunea: Activitate, devotament si respect fata de cel de langa mine.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu, din cotra sunt chiar prieten cu unii.

► In ce interval orar jucati: NonStop + afk, /sleep.

► Nick-uri anterioare: [Ro]Costynho

► Biografia caracterului: cOstyNho s-a nascut intr-un cartier de vile din Las Venturas. Parintii lui erau foarte bogati. Acesta a dus o viata in lux si asta pana la varsta de 14 ani cand mama sa a avut un accident de masina in urma caruia a murit. Tatal sau a inceput sa bea consumand banii. La varsta de 18 ani a ramas fara bani si a plecat in San Fierro sa isi faca un viitor. A devenit reporter. S-a simtit bine pentru o vreme dar liderul s-a schimbat ajungand la neintelegeri. Astfel a plecat si a calatorit pana in Los Santons unde s-a integrat in mafia Paterno. Acolo s-a simtit bine dar vroia mai multa actiune asa ca a intrat in NG. Din pacate s-a dat wipe si cOsty a plecat in alt departament numit FBI . Acolo nu a fost o atmosfera prea placuta asa ca s-a decis sa plece din nou in Paterno. Aici era prea mult ura intre colegi care se luptau pentru sublider si a plecat in Medics. Aici s-a simtit foarte bine dar dupa un timp, cOsty vrea sa isi indeplineasca visul si sa devina un hitman.

Stats: http://img.b-zone.ro/images/62643187616682869548.png

- Nume: Costi

RETRAG. AU FOST DEJA ALESI MEMBRI.

Edited by Costynho

► Nick: CreePyGirl.

► Sex: Feminin

► Level: 17

► Factiuni precedente: Stracci, National Guard

► Ultima factiune: National Guard

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...mp;#entry315826

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Doresc sa incerc ceva nou :)

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Membrii acestei factiuni omoara pentru bani/ indeplinesc contracte.

► Cum puteti ajuta factiunea: Seriozitate, activitate, dorinta de munca, capabilitatea de lucra in echipa.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu ...

► In ce interval orar jucati: 14- 20, depinde.

► Nick-uri anterioare: CreePyGirl

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Micuta CreePyGirL. a luat nastere pe data de 10 august 1993, Los Santos. Ea este rodul iubirii dintre Laurentiu si Liliana, un mafiot si o politista ce se iubeau enorm,insa, viata nu i-a vrut impreuna. Astfel, CreePyGirL. a ramas singura pe lume la varsta de 14 ani. Cu cat crestea mai mult cu atat devenea mai frumoasa. Toti se simteau atrasi de ea dar inima ei era cucerita de celebrul Bill_Bonanno. In prezent cei doi sunt impreuna, se iubesc si au de gand sa-si oficializeze relatia.

- Nume: Bianca D.

- Varsta reala: 16

Nick: TheRuffRyder

► Level : 15

► Factiuni precedente: Nici una.. sper sa fie prima!

► Ultima factiune: -

► Link catre demisie: -

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:-

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Imi place sa fiu Hitman!

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: WHEN YOU KILL FOR MONEY, THERE ARE NO RULES!

► Cum puteti ajuta factiunea: cu tot ce se poate

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:nu

► In ce interval orar jucati:10:00-12:00, 23:00-02:00 si intre timp...in cursul zilei!

► Nick-uri anterioare:-

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) : TheRuffRyder s-a nascut intru-n orasel numit Los Santos din 2 parinti simpli, ii plac motoarele la nebunie, iar de mic si-a dorti sa am o slujba buna si sa aibe cu ce sa traiesca bine ,iar acum vreau sa imi gasesc o meserie stabila in viata de asasin...

- Nume:Nicolae

- Varsta reala:23

- Oras : Pitesti

post-5255-1276982671.jpg

► Nick: aDyTsU

► Level : 22

► Factiuni precedente: Stracci | National Guard | Barzini | Cuneo

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6 .

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: ESte o factiune foarte respectoasa \ respectata ! un lider de neinlocuit !!

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:

► Cum puteti ajuta factiunea: nu stiu, in multe feluri

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: nu

► In ce interval orar jucati: 10-11

► Nick-uri anterioare: -

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): aDyTsU s-a nascut intr-un cartier de vile din Las Venturas. Parintii lui erau foarte bogati. Acesta a dus o viata in lux si asta pana la varsta de 14 ani cand mama sa a avut un accident de masina in urma caruia a murit. Tatal sau a inceput sa bea consumand banii. La varsta de 18 ani a ramas fara bani si a plecat in San Fierro sa isi faca un viitor. A devenit reporter. S-a simtit bine pentru o vreme dar liderul s-a schimbat ajungand la neintelegeri. Astfel a plecat si a calatorit pana in Los Santons unde s-a integrat in mafia Paterno. Acolo s-a simtit bine dar vroia mai multa actiune asa ca a intrat in NG. Din pacate s-a dat wipe si cOsty a plecat in alt departament numit FBI . Acolo nu a fost o atmosfera prea placuta asa ca s-a decis sa plece din nou in Paterno. Aici era prea mult ura intre colegi care se luptau pentru sublider si a plecat in Medics. Aici s-a simtit foarte bine dar dupa un timp, cOsty vrea sa isi indeplineasca visul si sa devina un hitman.

- Nume: Adrian

- Oras : Bucuresty

Screenshot : http://www.img.b-zone.ro/images/34590667699446397846.png

Edited by AdYtSu

Nick: JustRadu

Sex: M

Level : 18

Factiuni precedente: Tcc,Taxi,Barzini,Stracci,NG

Ultima factiune: NG

Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8016&st=180

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2 (Taxi,Stracci)

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este o factiune foarte frumoasa in HitMan nu te plictisesti, vreau sa incerc ceva nou.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Membri factiunii omoara pentru bani!

Cum puteti ajuta factiunea: Multa activitate,

Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu ma inteleg cu toti membri hitman!

In ce interval orar jucati: poi depinde de pe la 09:00 pana pe la 02:00

Nick-uri anterioare: Nu am avut

Biografia caracterului: Caracterul JustRadu sa nascut pe data de 06.04.2010 in gara din LosSantos el avea o familie destul de modesta dar prin proprile lui puteri a reusit sa ajunga un om bogat la level 1 sa agajat la firma de truck unde a facut bani pana la level 5 de la level 5 sa angajat la Tow Car Company unde a facut niste bani si a putut sa isi permita mai multe la level 7 sa angajat in Taxi Cab Company unde a stat pana la level 10, La lvl 10 a fost acceptat ca Mafiot in mafia Barzini unde a facut treaba buna dupa un timp pe la level 12 a fost mafiot al altei mafii bune Stracci acolo si-a facut prieteni multi ( dera era putred de bogat ) la level 15 sa inrolat in armata unde a stat pana cand ia expirat timpu de inrolare si a vrut sa incerce in Hitman... povestea ar continua doar daca ar fi acceptat in Hitman.

- Nume: Radu H.

- Oras : SatuMare

Poza stats: http://www.img.b-zone.ro/images/29377792202379916350.png

► Nick: AtenTaT

► Level : 27

► Factiuni precedente:School instructor,Fireman/Paramedic,Taxi,Cuneo Family,F.B.I,Paterno Family

► Ultima factiune: Paterno Family

► Link catre demisie: - sa dat wipe la factiune

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:rank 5 Vicario

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: to kill for money $$$

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: hitmanii sunt asasini care omoara pentru bani

► Cum puteti ajuta factiunea: cu ducerea la bun sfarsit a contractelor

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: nu cred

► In ce interval orar jucati: acuma e vacanta 9:00 - 13:00 si seara 22:00-1:00

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): AtenTaT sa nascut in spitalul din Los Santos,Sa imprietenit imediat cu LeThal acesta invatandul tot ce trebuie.Dupa ce a mai crescut sa gandit sa se apuce de munca,o buna parte de timp a stat la ferma,dar vazand ca nu se castiga bine s-a dus sa isi caute alt loc de munca,a vazut ca nu are rost de ce sa munceasca cand poti face banii distrandu-te si de aceea doreste sa intre in Hitman Agency.

- Nume: Florin

- Varsta reala: 17

- Oras : Vaslui

Nick:Kvb_bv

► Level :17

► Factiuni precedente:F/P The Stracci Family

► Ultima factiune:starcci

► Link catre demisie: Nu am avut cerere de demisie

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 F/P

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:Pentru ca este o factiune bine org , este foarte activa tot mereu , sti ce vrea inseamna ca este o factiune perfecta

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Hitman agency se ocupa cu asasini

► Cum puteti ajuta factiunea:Cu indeplinirea contractelor

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:Nu

► In ce interval orar jucati:9:00-23:00

► Nick-uri anterioare:Sammy_yammy

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)Kvb_bv sa nascut la poalele muntelui chiliad si provenea daintr-o familie decenta la varsta de 19 ani am fost medic pecare am avut un rank mare pe care ajutam oameni tot timpul la nevoie iar am hotarat sa incerc si o mafie stracci am stat si acolo cam 3 sapt iar dupaia am incercat sami indeplinesc visu pt a intra in hitman

- Nume:Sami

- Varsta reala:17 ani

- Oras : Brasov

Nick: RoCaporT

Sex:M

Level : 20

Factiuni precedente: Corleone Family

Ultima factiune: Corleone Family

Link catre demisie: nu am

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Rank 1 in Corleone Family

Poza Stats: http://img.b-zone.ro/images/12865726579058446382.png

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Mi-a placut tot timpul organizarea si placerea de joc care o degaja aceasta factiune

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Hitman Agency se ocupa cu lucrurile "murdare", omoara pentru o anumita suma de bani

Cum puteti ajuta factiunea: Depinde cum de bine ma integrez in aceasta factiune.

Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu, m-am inteles bine cu toti membrii

In ce interval orar jucati: Acuma cum e vacanta voi juca cam 5-6 ore pe zi, nu stiu exact cand...

Nick-uri anterioare: Nu am avut

Biografia caracterului: Ma numesc RoCaporT, provin din orasul Los Santos, si sunt nascut pe data de 17 Februarie 2010. Cand am inceput sa imi traiesc viata, eram tot timpul cu banii pe minus, asa ca am decis sa imi iau o slujba. La lvl 1 m-am dus la primarie si am decis sa ma fac fermier, am lucrat cu combina pana cand am stans o suma de bani relativ mare pentru acele vremuri, dupa care am inceput sa imi fac prieteni. Aveam o multime de prieteni in Corleone Family, care m-au "influentat" sa ma duc si eu acolo, insa din pacate prietenia dintre mine si lider nu a fost una foarte buna... (oricum, tot respectul pentru zeby). Acuma, am decis sa ma alatur acestei factiuni, deoarece simt nevoia de a arata ca stiu sa manuiesc o arma si in scopuri nobile cat si in scopuri mai putin nobile. Va Multumesc.

- Nume: Bogdan

- Varsta reala:

- Oras : Brasov

Edited by RoCaHoSt

Nick: Mr.HunTer

Sex: M

Level : 26

Factiuni precedente: Fireman/Paramedic, stracci, national guard, taxi.

Ultima factiune: taxi

Poza status : http://img12.imageshack.us/img12/6195/samp010f.png

Link catre demisie: Nu am avut cerere de demisie

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Nuj eu nu am vrut rank

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pai.. imi place cum se lucreaza in hitman.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Rezolva contracte .

Cum puteti ajuta factiunea: bani, activitate..

Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu.

In ce interval orar jucati:14:00/30, 04:00/30/50 aproape 5 dim.

Nick-uri anterioare: Nu am avut.

Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) M`am nascut in Los Santos, pe urma am plecat sa imi iau permisul pentru a putea conduce masini, pe urma m`am imprietenit cu niste baiati si am plecat sa ne plimbam si sa imi arate orasele cu toate locurile frumoase, pe urma am fost sa imi iau o slujba pentru a face bani sa ma pot intretine si sa pot sa imi cumpar ce doresc. Pe urma in fiecare zii imi faceam prieteni noi si invatam lucruri noi si vedeam locuri noi. Cand am mai crescut in level m`am decit sa intru si intr`o factiune numita: Fireman/Paramedic, am inceput sa imi fac datoria de medic.. si asa mai departe. ~The end~

Edited by HunterCs

► Nick: grasux

► Level : 17

► Factiuni precedente: S.I

► Ultima factiune: S.I

► Link catre demisie: acum 5 min mi-a dat demisia caed.

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3

poza stats: http://www.img.b-zone.ro/images/32649770790740094568.png

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: pentru a indeplinii contracte si ami face colegi noi... si pt a vedea o noua factiune.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: rezolvarea contractelor.

► Cum puteti ajuta factiunea: pot ajuta aceasta factiune prin activitate si indeplinirea contractelor.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: nu ... ma inteleg bine.

► In ce interval orar jucati: 11 dimineata pana 1, 2 noaptea cu intreruperi.

► Nick-uri anterioare: tot grasux.

► Biografia caracterului: M-am nascut in Los Santos la gara ls nu prea stiam multe deoarece am primit acest cont la level 3 m-au ajutat multi , am ajuns fermier, am stat ceva vreme apoi am fost trucker iar, pe la level 10 am fost ajutat de diminic si body95 pentru a intra in S.i , mi-am facut multi prieteni acolo si am facut multi bani dar eram de 9 saptamani acolo si am decis sa ies si sa incerc si alte factiuni precum aceasta.

- Nume: Lodina Paul

- Oras : Baia Mare.

► Nick: [F4L]caed

► Level :23++

► Factiuni precedente: Cuneo,Paterno,Lider la S.I

► Ultima factiune: S.I

► Link catre demisie: Am fost lider,voi vorbi cu Alin cand intra sa imi ia liderul..

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Datorita membrilor,datorita liderului si pentru ca este respectata.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Angajeaza asasini care sunt platiti la fiecare contract.

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu tot ce se poate,si prin mult respect.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:Nu,desii am foarte multi prieteni aici.

► In ce interval orar jucati: Non stop a venit si Vacanta.

► Nick-uri anterioare: Caed.

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Sunt un membru pe b-zone de 10 luni ,viata mea a inceput asa. Eram un mic copil de level 1 amarat sarac si m-am gandit sa invat sa fur si sa imi fac si eu ceva bani de mancare. Am inceput sa fur masini si sa le vand peste tot pana la urma ma prins politia si am stat la Jail foarte mult dupa aceea la jail m-a invatat un politist cum e sa intri intro factiune si am intrat intr-o factiune numita Tow Car Comspany lider [F4L]balon,mi-a placut foarte mult acolo m-a invatat foarte mult,pana la urma m-am hotarat sa plec intr-o mafie, am mers in The CUneo Family unde era lider Razvan [Lebron]. Dupa 6 luni invatasem sa fac bani calumea. Cel mai mare om de pe server Alin.Maest mi-a oferit o sansa ca lider la S.I si am intrat acolo am invatat si eu alti oameni la rand sa se comporte. Dar a cum e momentu sa intru in Hitman Angecy deoarece School Instructor era o factiune prea linistita pentru mine care tot timpul sunt activ si nu pot sta locului, acum as dori sa fiu un mic asasin dar as vrea sa ajung mare alaturi de voi :*

SS skill/stats http://www.img.b-zone.ro/images/99081399226734702129.png

Informatii din viata reala

- Nume: Cosmin

- Varsta reala: 16

- Oras : Baia Mare

EDIT: Tocmai am lasat liderul!

Nick: Andr3i96

Varsta reala: 13

Level: 13

ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/31958233795795480974.png

Factiuni anterioare: medik

Skill'uri la joburi secundare: mechanic skill 5 detective skill 5

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: penntru ca imi place

Stii regulile Hitman Agency? da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani? da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency? da

Alte precizari?: nu

► Nick: aDyTsU

► Level : 22

► Factiuni precedente: Stracci | National Guard | Barzini | Cuneo

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6 .

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: ESte o factiune foarte respectoasa \ respectata ! un lider de neinlocuit !!

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:

► Cum puteti ajuta factiunea: nu stiu, in multe feluri

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: nu

► In ce interval orar jucati: 10-11

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): aDyTsU s-a nascut intr-un cartier de vile din Las Venturas. Parintii lui erau foarte bogati. Acesta a dus o viata in lux si asta pana la varsta de 14 ani cand mama sa a avut un accident de masina in urma caruia a murit. Tatal sau a inceput sa bea consumand banii. La varsta de 18 ani a ramas fara bani si a plecat in San Fierro sa isi faca un viitor. A devenit reporter. S-a simtit bine pentru o vreme dar liderul s-a schimbat ajungand la neintelegeri. Astfel a plecat si a calatorit pana in Los Santons unde s-a integrat in mafia Paterno. Acolo s-a simtit bine dar vroia mai multa actiune asa ca a intrat in NG. Din pacate s-a dat wipe si cOsty a plecat in alt departament numit FBI . Acolo nu a fost o atmosfera prea placuta asa ca s-a decis sa plece din nou in Paterno. Aici era prea mult ura intre colegi care se luptau pentru sublider si a plecat in Medics. Aici s-a simtit foarte bine dar dupa un timp, cOsty vrea sa isi indeplineasca visul si sa devina un hitman.

- Nume: Adrian

- Oras : Bucuresty

Screenshot : http://www.img.b-zone.ro/images/34590667699446397846.png

► Nick: CSXalin

► Level : 20

► Factiuni precedente: Taxi Cab Company , The Paterno family , Fireman/Paramedic , The Cuneo family , News Reporter , Federal Bureau of Investigations .

► Ultima factiune: Federal Bureau of Investigations .

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=140

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este Factiunea Perfecta , Plina De Actiune , Si Tot Ce Ii Trb , O Factiune Foarte Bine Organizata , Si Stie Clar Ce Vrea , Pentru Mine Este O Factiune Perfecta , Si Imi Doresc , Sa Intru In Ea .

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Asassineaza Oamenii , Contra Unei Sume De Banii .

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu Tot Ce Tine De Factiune .

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu .

► In ce interval orar jucati: 9:00/23:00 , Cate Odata Chiar Mai Mult .

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)

Hmmm , Eu Am Aparaut Prin Iubirea Unui Mafiot Si A Unei Doctorite , La Lv 5 Am M-am Angajat La O Firma De Taxi , Am Stat Acolo O Buna Parte De Timp Pana La Lv 10 , Dupa Care Am Inceput Sa Cunosc Multi Mafioti Si Oameni De Toate Felurile , Am Intrat Intr-o Mafie Numita The Paterno Family , Dupa O Vreme Am Parasit Mafia , Si Am Facut Scoala De Medic , Am Absolvito Si M-am Angajat La Un Spital , Vremea Trecea , Dupa Un Timp Am Facut O Crima Si Am Fost Arestat , Si Concediat Din Spital Mi-Se Distrusese Cariera De Medic , Dupa Iesirea Din Puscarie Am Intalnit Alta Mafie Si Am Intrat In Gasca Lor, Mafia Numita The Cuneo Family , Zilele Treceau Cu Peripeti Distracti Si Multe Altele , La O Vreme Am Iesit Din Mafie Lundumi O Pauza Sa Ma Reculeg , Si Cautand Noi Aventuri , Dupa Un Timp M-am Reangajat La O Firma De Televiziune , News Reporter , Ceva Timp Si Acolo Stat , La O Vreme Un Prieten De Familie Foarte Bun , Mi-a , Oferit O Propunere Sa Trec De Partea Dreptati Intrand Intr-o Agentie Guvernamentala Si Secreta , Luptand Impotriva Infractoriilor , Federal Bureau of Investigations Era O Organizatie Foarte Bine Pregatita , Pentru Orice Situatie . Dupa Ceva Timp Am Parasit Agentia Guvernamentala , Cautand Ceva Mai Diferit . "Va Urma" .

- Nume: Ionut

07080195592319164058.png
Hitman Agency sing-up closed

CSXalin -
respins
.

[F4L]Kos -
acceptat pentru teste. (a picat testele)

ExceSS -
respins
.

cRiStaL -
acceptat
.

RaptoR -
acceptat
.

NpK -
respins
.

aLLx -
respins
.

RazvannnN -
acceptat
.

Bebell -
respins
.

Gyo -
respins

Stalone -
respins
.

Costynho -
respins
.

Bia_Bonanno -
acceptata <3

TheRuffRider -
respins
.

Adytsu -
respins
.

JustRadu -
respins si nu`ti mai baga nasu' unde nu-ti fierbe oala, nu mai posta aici
.

Atentat -
respins
.

kvb_bv -
respins
.

RoCaport -
respins
.

Mr.Hunter -
respins
.

grasux -
respins
.

[F4L]caed -
acceptat
.

Andr3i96 -
respins, ai inventat acea cerere
.

Cei care au fost respinsi, motivul este simplu, nu sunt suficiente locuri. Incercati data viitoare
.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.