Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Guest Anduu
65920062742140914536.png

Hitman Agency sing-up closed

[FnK]siLvEr -
respins
, m-ai dat o gramada de apeluri si sms-uri, vroiai sa-mi dai bani pentru a te accepta. (Black List)

[FnK]UzZi -
respins
, lafel si tu, nickname-ul meu este Bill_Bonanno, nu Bill_Boannano.

TohaNeaNu_VLad -
respins
, nickname-ul meu este Bill_Bonanno, nu Bill_Banana + aceea nu este biografie + ban pentru limbaj ? No thanks.

AllexFTW -
respins
.

Ande_Andreea -
respinsa
.

[F4L]onlyMe -
respins
.

[FnK]NaNe -
respins
.

SahYn -
respins
, culoare inchisa pe font inchis, ma dor ochii daca ma chinui sa-ti citesc biografia.

[FnK]Kenv -
respins
, biografia caracterului din joc.

Csabbyk. -
respins
.

Fernandooo -
respins
.

DiAvOLiTa -
respinsa
.

Greeny -
respins
.

aLLx -
respins
, faci prea mult spam pe forum, ai o gramada warn + ai avut suspend. No thanks.

Luigi - acceptat pentru teste.

Dragos03 -
respins
.

mada -
respins
.

CodeName -
respins
.

Fumylici0us - acceptat pentru teste.

Nume in joc:0merta

Level:19

Varsta(reala):16

De cat timp jucati pe server:luni bune

Factiuni precedente:1.F.B.I 2.HitmanAgency 3.The Cuneo Family

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: nebunie temporara.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pot sa zic ca ma intorc acasa si da, aici e Paula.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 10-15minute.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: pac- pac pe dusmani.

Nickname-uri anterioare: eh..

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Hitman nu e neaparat o factiune ce implica lucrul in echipa, e frumos sa te descurci singur, sa culegi singur roadele.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?:folosesc destul de des virgula si cratima, cred ca pot scrie cat de cat corect gramatical.

Motto-ul personal: Prostul daca nu-i fudul parca nu-i prost destul.

Am uitat ceva? sper ca nu.

Guest Anduu
31041301494689045799.png

Astept cereri doar din partea playerilor seriosi
.

Sunt neutru, fac ce este mai bine pentru factiune, nu am nimic niciunul dintre voi si nici nu ii avantajez pe cei care ma considera prieten deci nu mai vreau mesaje cu titlul "Ai ceva cu mine"
.
(precizez faptul ca cei sub 15 ani au sanse scazute)

Edited by Anduu

Nume in joc: Nadal_Bean

Level: 15-16

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server: I play 9 hours in day

Factiuni precedente: Medic ; S.I ; Taxi

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: I exit my last faction because i was lvl 15 and to join in faction for my lvl

De ce doriti sa va alaturati agentiei: These faction is very good of another faction because i like kill For Money :)

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: I think 3 or 4 hours

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: When you killl for money u will be a good thing of others ;)

Nickname-uri anterioare: Nadal

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da ; Sure

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da

Motto-ul personal: To Be A Man Dont Back Down

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/10032880896342837406.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): My name Tonny i live in france , i play b-zone before 2 moths Ago , I hink these server is a good of the world and i want to join In hitman to gain experiance and also for help and the respect the faction :)

Edited by Nadal

Nume in joc: Dragos03

Level: 20

Varsta(reala): 15ani jumatate

De cat timp jucati pe server: 6luni

Factiuni precedente: The Barzini Family x2, The Stracci Family, The Cuneo Family, School Instructor, F/P

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am iesit pentru a incerca ceva nou

De ce doriti sa va alaturati agentiei: As vrea sa indeplinesc mult contracte, multumesc

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 7-8 h, aproape toata ziua

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu rezolvarea contractelor

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Desigur

Motto-ul personal: Toti pentru unul si unul pentru toti

Poza cu status: http://img840.imageshack.us/img840/2058/samp006y.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Numele meu este Dragos , am aflat de acest server de la un prieten , in iarna anului 2009 , la inceput nu mi`a prea placut , apoi D3nys m`a incurajat foarte mult sa raman , si am ramas. ; Dragos s`a nascut la marginea orasului Los Santos , langa niste oameni foarte bogati , case foarte multe si mari , vile ... Dragos a avut o boala foarte rara si grea de vindecat ... mama lui nu stia ce sa se mai faca cu el , nu avea un venit destul de mare sa il intretina foarte bine si sa il vindece de boala , avand oameni bogati langa el , s`au imprietenit foarte repede cu ei , fiind niste oameni foarte de treaba. Parintii lui Dragos au inceput sa cerseasca bani in oras la inceput , inainte ca oameni de afaceri sa stie de boala fiului lor Dragos, cand intr`o zi oameni de afaceri au facut o vizita familiei mele , au vazut ca ceva nu era bine in ochii mamei si au intrebat daca totu' este in regula , mama nestiind ce sa zica ... a spus ca nu este chiar asa de buna sanatatea in familie , oamenii de afaceri erau putini ingrijorati si au intrebat ce nu este in regula?! Mama lui Dragos le-a spuns ca sufera de o boala foarte rara Dragos si le trebuie o suma foarte mare de bani pentru a`l vindeca. Oamenii fiind buni l`au ajutat si Dragos s`o vindecat printr`o operatie in China. Dragos a crescut mare , are 20ani (level) si a urmat o facultate . Multumesc pentru timpul acordat

Edited by AdRyaNN

Nume in joc: Alfredo.SantanaLevel:20Varsta(reala):17 De cat timp jucati pe server: 1 an Factiuni precedente: Corleone , Paterno , Tattaglia Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Cerere demisie .De ce doriti sa va alaturati agentiei: Asta imi doream de cand m-am apucat de samp Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 7-8 hCu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea playerilor pentru o anumita suma de bani , /contract .Nickname-uri anterioare: Nesquik,Twinks Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da , dar in anumite situatii este bine sa lucrezi singur .Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da . Motto-ul personal: Intotdeauna e loc de mai bine .Poza cu status : http://img.b-zone.ro/images/58079023001688534338.pngBiografia caracterului : M-am nascut cu numele Nesquik in data de 20.06.2009 , m-am descurcat foarte bine in tot ce am facut deoarece mi-am facut multi prieteni , iar acestia au avut incredere in mine si m-au sustinut.Terminand scoala , am reusit sa intru in echipa medicilor pentru a ii ajuta pe cei cu probleme de sanatate . Dupa ceva timp am hotarat sa ma alatur echipei de taximetristi , aici am reusit sa strang ceva bani . Am lucrat aproximativ 2-3 saptamanii ca taximetrist pana cand intr-o zi un fost prieten (mIRC) ma intalnit si mi-a spus ca a reusit sa ia titlul de Capo di Tutti Capi ( lider LCN ) , acesta mi-a facut o oferta pe care nu am putut-o refuza asa ca m-am alaturat mafiei lui.Mi-am petrecut mai bine de o luna omorand oameni la comanda lui Godfather mIRC.Dupa toate astea , mIRC a murit(a renuntat la lider) , iar eu am parasit LCN . Mergand pe strada am intalnit un grup de tigani(rroms) , m-au oprit si au vrut sa ma fure , dar fiind fost mafiot am stiut cum sa abordez situatia ; dupa mai multe discutii m-am alaturat lor si mi-am petrecut alaturi de ei 1 luna de zile , dupa toate astea doctori mi-au spus ca sunt bolnav si ca numai pot face parte din niciun grup pana nu ma fac bine , am intrat in coma.Am fost in coma profunda din data de septembrie 2009 pana in iulie 2010 , cand am revenit sub numele de Twinks si m-am alaturat celor din Corleone , o familie sociabila unde am invatat sa respect.Dupa cateva discutii cu Don Corleone , m-am hotarat sa intru in familia lui Don Paterno florinacyo , o familie foarte disciplinata , o familie care avea tot ce ii trebuia , dar cum toate chestile au un sfarsit am plecat si din paterno pentru a ma alatura unei famili linistite , probabil ce mai linistita familie din toate si anume Tattaglia family , sub numele de Alfredo.Santana.Din cauza ca majoritatea membrilor au parasit familia pentru ca era plictisitor , m-am hotarat sa ies si eu.In prezent vreau sa ma alatur echipei de asassini profesionisti Hitman Agency si vreau sa-mi petrec ceva mai mult timp in acest grup. Edited by Nesquik

★ Nume in joc: MzQPauL

★ Level: 15

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server?: Aproape 1 an

★ Factiuni precedente: Stracci Family,Taxi Cab Company,TCC

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am luat o pauza de la joc de cateva saptamani aproape 1 luna

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece este o factiune atragatoare,membrii capabili,o factiune serioasa si una dintre cele mai respectate dupa server.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-7 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Kill for money.

★ Nickname-uri anterioare: PaulTM

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

★ Motto-ul personal: Respect and you will be respected!

★ Poza cu status: http://img529.imageshack.us/img529/7254/samp016m.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): MzQPauL s-a nascut intr-o iarna friguroasa in 25 aprilie 1993 la spitalul din SF.Mama sa era vanzatoare la un magazin de haine iar de tatal sau nu se stia nimic .La varsta de 18 ani intr-o noapte MzQPauL s-a dus sa o ia pe mama sa de la lucru , dar cand a intrat in magazin mama sa era pe jos intr-o balta de sange.Plin de durere si razbunare MzQPauL s-a mutat in Los Santos pentru a afla cine i-a ucis mama.Un an mai tarziu MzQPauL s-a angajat la taxi unde a facut ceva bani pentru a-si lua o casa.Intr-o noapte MzQPauL a fost atacat de cei din Paterno Family cand iesea de la lucru si a fost jefuit.Pentru a-i pedepsi MzQPauL s-a alaturat celor din Stracci Facmily .Dupa mult timp a aflat ca , unul dintre atacatori .L`a omorat pe fratele sau ..Acum MzQPauL vrea sa intre in Hitman Agency pentru a numai sti nimeni de el si pentru a fi cel mai bun asasin platit.

# Nume in joc: OanTzah

# Level:15 +

# Varsta(reala):18

# De cat timp jucati pe server: 3-4 luni

# Factiuni precedente: The Stracci Family

# Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

# De ce doriti sa va alaturati agentiei: Din 1000 de motive ! Leader, playeri foarte buni si foarte seriosi ! DM aiurea nu exista ! Antrenamentele sunt extrem de complexe ... multe alte motive !

# Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Nu pot sa spun exact ...intr'o zii mai mult in alta mai putin dar sub 6 ore pe zi nu stau!

# Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Aceasta agentie are ca scop indeplinirea contractelor. Player acestei factiuni sunt cunoscuti si sub numele de "Asasini experti" !

# Nickname-uri anterioare: -

# Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da! "Unde-i unul (e putere), Unde-s multi puterea creste !"

# Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Cu siguranta !

# Motto-ul personal: "Nu te cobori niciodata la mintea prostului va ajunge sa te bata cu experienta " "Cine nu cade nu se poate inalta"

# Poza cu status : 48299247041519910692_thumb.png

# Biografia caracterului : M-am nascut in LS dintr'un politai si o doctorita ! Mi-a fost greu pana m-am acomodat cu orasul .. am trecut prin multe, cel mai greu a fost cand am primit warn up, pe cand aveam lvl 4 pentru ca eu inca nu cunosteam orasul si nici prieteni nu aveam, cu timpul in viata mea s-a intamplat o schimbare radicala pe la lvl 6, am inceput sa fiu baiat la locul meu de cand prietenii mei au intrat pe joc, nu mai eram DM-ist, incercam sa ajut lumea, incepusem sa fac si eu bani si la level 8 am intrat in The Stracci family. In acea familie am stat ce am stat si am iesit din motive personale urmand ca dupa cateva saptamani sa intru iar. dupa 2 saptamani, surpriza : Wipe ! Acum iata-ma aici alaturi alti player in topicul "Join the Agency" la cea mai frumoasa agentie de pe server incercand din rasputeri sa conving Leaderul ca sunt demn sa fac parte din aceasta agentie.

Edit : La "Nickname-uri anterioare " arata emoticonul " :- " . Se putea intelege altceva ...

Edited by OanTzah

Nume in joc: Valy_Romania

Level: 19

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server: 6,7 luni

Factiuni precedente: NR,STRACCI,NR,CORLEONE

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: O mica neintelege+ ca imi doream sa intru in hitman agency.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca este o factiune foarte frumoasa si doresc sa indeplinesc contracte.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 5-10 ore,depinde :)

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Indeplinirea contractelor.

Nickname-uri anterioare:-

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da.

Motto-ul personal: Never Say Never

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/40875903370166980670.png

Biografia caracterului: In momentul in care am intrat pe server , am cunoscut o gramada de persoane.

Unele sociale si de treaba dar altele rele. Pana intr-o zi cand ma las de prostii se ma pun pe treaba, la lvl 8 am intrat intr-o factiune decenta, News Reporter , unde am dat de un lider si un sub-lider extraordinari, suzeTa si addyn , addyn si suzeTa.Am stat pana la lvl 15 in aceasta factiune si am vrut sa incerc o mafie...Am intrat in STRACCI,simteam ca sunt in + si am iesit dupa o saptamana. Apoi m-am intors la prima dragoste...News Reporter....am stat 2 luni cu addyn ca lider si am decis sa intru intr-o mafie puternica,aceasta find Corleone family.Am cunoscut o multime de persoane bune care mau ajutat foate mult.Dar dupa aproape 2 saptamanii a trebuit sa ies.Acuma sper sa intru in hitman agency.

Edited by valycutza

Nume in joc: SafTa

Level: 28

De cat timp jucati 6 luni

Factiuni precedente: Medic , NG.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: eram de ceva timp in NG si ma plictisisem

De ce doriti sa va alaturati agentiei: sa ajut aceasta agentie

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 6-7

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: cu indeplinirea contracelor

Nickname-uri anterioare: None

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Motto-ul personal: “Tu dă bi dă best.” // Voicu Pânzar :))

Poza cu status: Click

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):SafTa un copil simplu si vorbaret care s-a nascut in Los Santos . A avut parte de o copilarie destul de grea avand in vedere ca mama si tatal lui erau paralizati la pat. SafTa a incercat sa intretina familia inca de la varsta de 15 ani , unde lucra la un 24/7 , la varsta de 18 ani si-a scos carnetu' de conducere si a intrat intr-o firma de transport intenational , facand curse in afara orasului a descoperit un spital din SF. SafTa entuziasmat a incercat si a reusit sa intre in acest spital ca medic pe ambulanta. Anii au trecut si boala parintilor lui s-a agravat.SafTa nu putea obtine prea multii banii pentru operatie daca continua asa . Asa ca s-a bagat in trafic de droguri si de arme de pe urma caruia a castigat foarte multi bani si a putut platii operatiile mamei si tatalui. Asa ca a incercat sa lase tot traficul si si-a indreptat viata, '' 21 - Dec - 1993 '' SafTa a rezolvat cazul din Groove Street. Peste tot se vorbea de aceasta stire . SafTa devenise un politist foarte bun cu multa experienta insa sa incurcat in mafii si a fost dat afara din National Guard. Intr-o buna zi a decis s-a isi viziteze parintii...cand a intrat pe usa ei zaceau #cenzurat# intr-o balta de sange. SafTa acum un barbat cu multa experienta in viata, vrea sa se razbune pe assasini familiei lui, si a decis sa intre in Hitman Agency.

Edited by Safta

Guest Anduu
Respins, "eram de ceva timp in NG si ma plictisisem" , nu am nevoie de oameni care se plictisesc repede, "bi dă best" in alta parte.

Nume in joc: [v1p3r]

Level: 18

Varsta(reala): 15 ani si 2 luni

De cat timp jucati pe server: 1 an si 3 luni ( cu mici pauze )

Factiuni precedente: TCC , NR , Corleone , Paterno , Barzini , F.B.I. , Stracci

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Nu am fost niciodata in Hitman si as dori sa vad cum e.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?:7-8

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu uciderea oamenilor pentru bani

Nickname-uri anterioare: v1p3r

Motto-ul personal: Nu te da batut niciodata.

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/90111673481564132974.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Ma numesc v1p3r si m-am nascut in LosT WC.Am avut o copilarie linistita.In timpul adolescentei am ramas fara ambii pariniti.Vazand ca nu ma descurc cu banii am decis sa intru in Tow Car Company unde mi-am castigat painea cinstit.Dupa 2 luni petrecute in TCC am decis sa trec la un alt nivel si am intrat in News Reporters.Eram pe strada ma plimbam , cand de nicaieri apare o masina neagra , era Don Corleone zEbY.Mi-a oferit sansa de a intra in mafie , iar eu am acceptat fara sa stau pe ganduri.In Corleone am invatat ce este respectul si lucrul in echipa.Intr-un intreval de 4 luni am fost de partea legii cat si de partea raufacatorilor.

Nume in joc: body95

Level:29

De cat timp jucati pe server:8 luni

Factiuni precedente: S.I,F/P,F.B.I,Paterno Family 2x ,Barzini Family,Stracci Family.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca imi place aceasta factiune si intotdeauna mi-am dorit sa fac parte din ea.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 6+

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea pleyerilor in schimbul unei sume de bani.

Nickname-uri anterioare:-

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da.

Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat.

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/70761342581238467482.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):

Body95 sa nascut in spitalul din orasul San Fiero. El a locuit alaturi de familia sa in chirie din cauza lipsei de bani.Pentru a duce o viata mai buna de la level 1 pana la 12 am decis sa fac si eu ceva pentru a strange bani.Am inceput sa cumparam masini mai ieftine si sa le vand mai scump.La level 12 am luat o hotarare si am intrat in Schol Instructor,acolo am muncit din greu si am reusit sa strang niste bani pentru a duce o viata mai buna si eram foarte multumit de cea ce fac.Dar intr-o zi am facut o gresala foarte mare si am fost dat afara din Schol Instructor, eram foarte suparat si nu am mai lucrat nicaieri.Iar dupa ceva vreme un playeri oarecare a trecut pe langa mine si m-a vazut cersind si m-a luat cu el si ma ajutat foarte mult cu bani,ma invatat foarte multe lucruri.Dupa cateva zile mi-a gasit un loc de munca si am acceptat sa intru in F/P unde am avut un succes foarte bun si am devenit sublider,eram foarte fericit si incantat de cea ce am facut acolo,am reusit sa fac destui bani pentru a cumpara o casa unde sa stau alaturi de familia mea.Dupa o perioada indelungata am decis sa plec din acel oras si am iesit din F/P.Am plecat in orasul Los Santos si la level 17 am decis sa merg in F.B.I acolo am fost ajutat foarte mult si am reusit sa-mi fac multi prieteni,am invata foarte multe lucruri de la Bill_Bonanno si Robotiquis.Dar a venit ziua cand am decis sa intru in ceva Mafie, si am intrat in Paterno Family.Era o mafie foarte respectata si acolo am invatat sa folosesc armele foarte bine si am avut un mare succes,am primit incredere. In Paterno Family am stat foarte mult timp,dar intr-o zi Liderul si Subliderul au hotarat sa reconstruiasca echipa si am fost dati toti afara.Am decis sa intru inapoi deoarece ma simteam foarte bine si lideri aveau mare incredere in mine eram o persoana destul de inportanta. A venit si ziua cand am vrut sa incerc ceva mai tare si am decis sa intru in Hitman Agency deoarece mi-am dorit foarte mult,dar acolo nu am fost primit pentru ca liderul a observat ca nu sunt bine pregatit si am inteles acest lucru.Eram foarte suparat dar am fost chiemat in Barzini Family alta mafie buna si respectata, si am acceptat sa intru acolo.Dupa ceva vreme am fost chiemat inapoi in Paterno si am demisionat.Dar din nefericire Florinacyo a lasat liderul si am decis sa nu mai intru.Dupa cateva zile am intrat in Stracci family dar sa dat wipe si am decis sa incerc din nou in Hitman Agency deoarece eram mult mai pregatit.

Edited by body95

★ Nume in joc:

★ Level: 19 50/80

★ Varsta(reala): 14 ani

★ De cat timp jucati pe server? de vreo 6 luni

★ Factiuni precedente: Taxi Cab Co. , Ferman/Paramedic , The Stracci Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am vrut sa incerc hitman ,si uite ca akm recrutati

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? pentru ca vreau sa invat si eu din agentia voastra e cea mai buna factiune de pe sv si lidrul si membrii sunt foarte de treaba asemenea vreau sa ma alatur voua

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? fara afk 10-12

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?

★ Nickname-uri anterioare: inca nu l-am schimbat

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal: Respecta si vei fi Respectat.

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/96010091943077651970.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): M-am nascut in LS dintr'un politai si o doctorita ! Mi-a fost greu pana m-am acomodat cu orasul .. am trecut prin multe, cel mai greu a fost cand am am l\fost in taxi prima mea factiune, pe cand aveam lvl 4 pentru ca eu inca nu cunosteam orasul si nici prieteni nu aveam, cu timpul in viata mea s-a intamplat o schimbare radicala pe la lvl 6, am inceput sa fiu baiat la locul meu de cand prietenii mei au intrat pe joc, nu mai eram DM-ist, incercam sa ajut lumea, incepusem sa fac si eu bani si la level 8 am intrat in The Stracci family. In acea familie am stat ce am stat si am iesit din motive personale urmand ca dupa cateva saptamani sa intru iar. dupa 2 saptamani, Acum iata-ma aici alaturi alti player in topicul "Join the Agency" la cea mai frumoasa agentie de pe server incercand din rasputeri sa conving Leaderul ca sunt demn sa fac parte din aceasta agentie. Multmesc Anticipat!

Nume in joc: Gabriel19

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server: 1 an si 3 luni ( cu mici pauze )

Factiuni precedente: TCC Stracci

Dc asit sau ati fost demisi din fosta factiune: demisie

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Nu am fost niciodata in Hitman si as dori sa vad cum e.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?:7-8

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu uciderea oamenilor pentru bani

Nickname-uri anterioare: Alexandru19

Motto-ul personal: Nu te da batut niciodata.

Poza cu status: : http://www.img.b-zone.ro/images/72092766535500836506.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Totul a inceput pe data de 14 February 2010 cand m-am nascut la Gara LS ... Nu stiam nimic despre modul RPG deci cum am intrat pe server am luat wanted apoi runner si am stat o gramada in inchisoare abia apoi incepand sa inteleg acest mod cand citeam pe chatul Newbie intrebarile celor noi si raspunsurile adminilor... Apoi am facut level 5 din cate imi aduc eu aminte si aveam jobul de Trucker cu care faceai niste banuti destul de greu dar decat nimic erau buni si aceia. La level 5 am vazut ca Tow Car Company recruteaza asa ca m-am dus repede pe forum si am facut cerere. Prima data balon ma repins dar eu nu m-am lasat. Mi-am luat jobul detective si m-am dus sa-l caut , era la casa lui din Vinewood. Acolo am vorbit cu el si mi-a zis sa mai fac odata cerere. Am mai facut inca odata cerere si m-a acceptat . In acel moment am fost foarte fericit pentru ca eram si eu intro factiune. Cum am intrat dupa 2-3 zile [F4L]balon mi-a dat RankUp si numai eram un Trainee devenisem si eu Mechanic. . In momentul acela ajunsesem si eu la level 8 si am vrut sa incerc sa intru intr-o mafie asa ca mi-am depus demisia la TCC. Pana in acest moment imi facusem foarte multi prieteni dar multi dintre ei m-au uitat sau chiar s-au lasat de SAMP ( ve-ti vedea de ce m-au uitat ) . Deci am incercat sa intru intr-o mafie singura mafie care recruta pe atunci era The Stracci Family asa ca mi-am depus aplicatia si asteptand cu sufletul la gura sa vad ce a spus Norby m-a acceptat ... Toata ziua l-am cautat sa dau testele si intru-n final l-am gasit mi-a spus sa-i spun tot regulamentul eu l-am zis apoi el mi-a spus " Bine ai Venit in Familie ! " si ca sunt 3 zile in teste. De cand am intrat pe server am vrut sa fiu in aceasta mafie si visul meu devenise realitate. Am stat in Straci 3 saptamani distrandu-ma cu noi mei colegi care erau foarte de treaba apoi au intervenit niste probleme in Real Life ( asta se intampla prin Aprilie ) am vorbit cu Norby si mi-a spus daca numai pot intra ca ma va demite si eu i-am spus OK . M-am lasat pentru 2 luni de SAMP iar cand m-am reapucat pe data de 25.06.2010 cu acelasi cont. ...To be continued.

★ Nume in joc: Bogg96

★ Level: Sunt de level 6, ma voi mai juca un pic si ma voi face de level 7.

★ Varsta(reala): Am 13 ani, imediat voi face 14.

★ De cat timp jucati pe server?: Pe B-zone ma joc de aproximativ 10 zile.

★ Factiuni precedente: Nici una.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nici una.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Mi-as dori sa intru in factiune pentru ca se castiga bine, si pentru ca am multi prieteni care vor sa asasineze pe cineva doar ca nu pot.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Acestui joc acord aproximativ 7 ore pe zi.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Aceasta agentie se ocupa cu primirea contractelor de asasinare a unor playeri.

★ Nickname-uri anterioare: Nici unul.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da, am.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da, am.

★ Motto-ul personal: Voi omora pe cineva, candva, undeva.

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/40656244540814094769.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Bogg96 este un mechanic acuma, dar a fost si fermier, si detectiv, si multe altele, dar lui ii place sa fie mechanic, ar vrea foarte mult intre in factiunea de Hitman pentru ca ii place sa asasineze oameni, doar ca nu poate, pentru ca ii deranjeaza, asa ca daca intra in factiunea Hitman ar putea asasina fara a deranja oamenii. Lui Bogg96 ii mai place mult si sa mearga la eventuri, a fost la toate eventurile de deagle de cand se joaca, are aproximativ $180.000 si ii plac banii. El a trecut Grand Theft Auto San Andreas single player de 5 ori.(Fara coduri sau ceva). Lui Bogg96 ii plac foarte mult banii pentru ca poate sa cumpere ce vrea el. Bogg96 ar fi foarte recunoscator daca ar intra in factiunea Hitman.

Multumesc mult...!

★ Nume in joc: oIgHt

★ Level: 6

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server? 2-3 sapt

★ Factiuni precedente: Nu am avut.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu am avut.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pt ca imi place agentia

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasineaza.

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Nu am.

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/03847334709644918140.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): M-am nascut la gara, am vorbit cu cativa dintre oamenii de acolo, am invatat cate ceva despre acest server, m-am dus la primarie ( langa ) sa-mi iau carnetul de conducere. Acesta l-am luat din a 3-a incercare pt ca tot ma loveau unii. Pana la urma l-am luat, si am intrebat pe unul de lvl mai mare, ce sa fac in continoare. Acesta mi-a zis sa ma angajez de la primarie. M-am dus sa vad ca ce pot sa ma angajez si era detectiv avocat fermier etc. L-am sunat pe acel player si l-am intrebat care este cea mai buna slujba. El a zis ca Farmer. Atunci mi-am luat slujba de farmer si am inceput sa muncesc din greu pentru a face niste bani. In timp am invatat unde si HQ-urile si unde sunt Gun Shopurile ( din ambele orase ) si m-am dus la eventuri. Asta a fost o scurta biografie a caracterului meu.

★ Nume in joc: Mark.Capone

★ Level: 17

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server? : Din Martie , am 5 luni. Pe forum am venit mai tarziu.

★ Factiuni precedente: Tow Car Company, Cuneo .

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: O mica neintelegere, au iesit multi membri in ziua aia..

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Vreau sa stau intre profesionisti, si sa "ajut" oamenii ..

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Minim 12 ore.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Pentru o suma de bani are grija ca unii oameni sa fie fericiti , eliminandu-le adversarii..

★ Nickname-uri anterioare: [biS]DarkVertigo

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur, asta am invatat in Cuneo..

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Modul in care scriu pe forum si in joc dovedeste ca da, am capacitatea de a scrie corect gramatical.

★ Motto-ul personal: Every day for me is a new beginning / Fiecare zi pentru mine este un nou inceput.

★ Poza cu status: Status

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Era joi , tata venise de la munca , suparat . A intrat in camera lui fara sa spuna nimic. Eu cu fratele meu eram la masa iar mama m-a trimis pe mine cum face de obicei sa il chem pe tata sa manance cu noi. Mi se parea stanjenitor sa il chem numai eu , nu stiu de ce dar imi era frica de el. Cum am intrat pe hol , usa camerei era intredeschisa si il zaresc pe tata cum isi descarca pistolul .. Stau si ma gandesc o clipa, imi fac curaj si il intreb daca vine cu noi la masa. Accepta linistit , iar eu ma relaxez total. Trecusem si peste asta.. In ziua aceea am mancat apoi m-am jucat cu fratele meu prin curte. Seara tata si-a facut bagajul si a plecat pe usa cum facea el de obicei . Curios sa aflu unde merge in fiecare seara am sarit in porbagaj si m-am ascuns acolo. Am stat mers cam o ora iar tata s-a oprit in fata unui bar iar in masina s-a urcat un om imbracat la costum , cu o palarie Fedora si pantofi de piele. Masina a pornit din nou si am mers cam o ora. Masina s-a oprit undeva la periferie langa o cladire mare, mi-am dat seama ca e un garaj dupa usi. Tata si prietenul sau s-au dat jos din masina si s-au uitat in jur . Dupa ce au scos din masina 2 arme mari au intrat in cladire. Eu am iesit din porbagaj si m-am pe un geam in cladire. Tata tinea automata indreptata catre un om . Dupa o conversatie pe care nu am reusit sa o aud din pricina ploi intre prietenul tatei si omul amenintat cu arma tata l-a impuscat fara mila . Mi s-a facut piele de gaina, m-am inrosit la fata si am inceput sa plang. Am fugit dar dupa o curba am dat de un gard am ramas acolo , impietrit. Auzeam pasi in spatele meu, am crezut ca voi muri , prietenul tatei a aparut din senin , a indreptat arma spre mine , a zambit la mine facand niste ochi de diavol si.. din fericire tata a reusit sa ma salveze. Ma asteptam sa mananc bataie , dar am ajuns acasa fara ca tata sa scoata un cuvant . Ne-am culcat iar a doua zi la masa toti parca eram tristi . Mama a spart gheata si mi-a zis mie si fratelului meu sa plecam la scoala. Dupa scoala am venit acasa, cand am intrat era liniste. Nu imi raspundea nimeni cand am zis ca am ajuns acasa. Am auzit apa de la baie pornita, ma indrept spre usa larg deschisa , iar cand intru , fratele si mama mea sunt #cenzurat# . Raman impietrit iar tata intra pe usa. Cade si el in genunchi si spre deosebire de mine incepe sa planga. Mi-am dat seama ca totul se datora curiozitatii mele.. Tata ma ia de mana si ma baga in masina ma duce la gara , imi cumpara un bilet si ma trimite spre Los Santos. Ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la el sunt : "Ai grija de tine, am sa ma razbun pe cei care au facut asta!" dupa cuvintele acestea mi-a dat un bilet si m-a impins in tren. S-a intors cu spatele la mine si a plecat prin multime. Si asa am pronit spre Los Santos. Ajuns acolo am deschis biletul. Mi-a scris sa il caut pe un anumit Snizel si sa imi iau chirie de la el. Am stat in chirie la Snizel 5 ani. Pana a vandut casa si a trebuit sa imi gasesc un alt loc unde sa stau. Mergeam pe strada si vad o pancarda mica pe care scria Tow Car Company angajeaza oameni intre varsta de 18 - 20 de ani. Dupa ce am luat detaliile de pe pancarda mi-am depus CV-ul pe site-ul companiei si am fost acceptat. Chiria era inclusa , asa ca nu mai eram nevoit sa imi caut un loc unde sa stau. Dupa ce am lucrat 1 an acolo , am plecat. Eram din nou pe drumuri. Aveam nevoie de un venit . Intr-o zi ma plimbam si intr-o alee mi-a sarit in cale un om gras in costum care m-a intrebat daca nu cumva caut un loc de munca. Eu i-am raspuns cu incredere ca as fi fericit sa il ajut daca are ceva pentru mine. Am mers cu el pana am ajuns in curtea unei cladiri. Mi-a spus ca face parte din Cuneo , si ca aceasta familie recruteaza. Amintindu-mi de trecutul meu nu prea am vrut sa accept dar , avand nevoie de un venit am acceptat. Dupa ce am dat un test fizic, si oral. Am fost acceptat si acum faceam parte din Cuneo. Am inceput cu afaceri marunte fiind doar un Piciotto. Furam masini si le vindeam, vindeam arme , droguri. La o intalnire a mafiei am fost pus in functia de Cleaner. Trebuia sa elimin inamici mafiei. Multi dintre mafioti lucrau impreuna, dar eu am lucrat intodeauna singur. In mafie venise un nou membru cu porecla markerR . El ne-a tradat iar eu si cei 2 consilieri ai familiei am intrat in puscarie ((Baned cateva zile)) . Cand am iesit am reusit sa aflu ca acel markerR ne-a tradat. Timpul trecea repede iar actualul lider imbatranea. Dupa plecarea sa i-a predat functia lui Cr1spy, el a fost noul lider Cuneo. Acum cateva luni am aflat ca tatal meu a fost asasinat , de aceea am plecat din Cuneo sa ii gasesc pe cei care mi-au ucis tatal. Fiind un asasin un fost asasin in Cuneo am reusit sa omor cativa care au facut parte din complot , dar stiam ca nu o pot face singur de aceea am cautat o grupare care ma poate ajuta. Intr-o zi mergeam pe strada si din nefericire am calcat intr-o boltoaca iar pe fundul ei era un plic din plastic care mi s-a lipit de pantof. Cand l-am luat am vazut pe el , Hitman Agency recruteaza " al hail Merces Lerifer " pe hartie era doar un indiciu catre locul in care trebuia sa ajung. L-am urmat pana am ajuns pe o plaja pustie. Pe nisip era un leptop. Cand l-am deschis mi-a aparut pe ecran un formular pe care trebuia sa il completez. Numai ce l-am terminat..

★ Nume in joc: DoNzMiTiTeL

★ Level: 20(respect points pentru level 22)

★ Varsta(reala): 19

★ De cat timp jucati pe server? 6 luni

★ Factiuni precedente: News reporter,Barzini Family,Cuneo family,National Guard,Tattaglia family,Cuneo Famiyl,FBI,Cuneo family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: demisie~si o gluma care nu cred ca l-a stresat pe lider(banuiesc ca a vazut cererea de demisie)~(gluma nu a continut un vocabular vulgar)

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca imi place s-a "ma aruncat in aventuri",s-a cunosc lume "noua" si s-a imi fac prieteni "noi"

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? fara afk in jur de 9

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu omorarea persoanelor pentru anumite sume de bani

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Nu risti,Nu castigi

★ Poza cu status: Poza

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):

Totul a inceput in anul 2010,DoNzMiTiTeL s-a nascut in Spitatul din LS ,parinti lui au murit cand el avea level 5.

El s-a hotarat sa se alature unei factiuni pasnice,aceasta a fost News reporter l-am avut ca lider pe suzeTa ,un baiat de treaba,m-a itnelegeam bine cu el,mi-am facut prieteni,unul si unul,printre care unul si altul s-au lasat de Sa:Mp din pacate.DoNzMiTiTeL plictisindu-se,s-a hotarat sa incerce o mafie,a iesit din aceasta factiune pasnica cu FP ,dar a intrat dupa ce a scapat de el in Barzini Family,prietnei,dusmani,antrenamente,distractie,pana cand liderul numai a avut net ...La un antrenament DoNzMiTITeL s-a certat cu aLLx iar el a iesit din factiune cu FP.S-a hotarasat sa isi i-a REVANSA si a reusit,asa intrand in Cuneo Family,Si-a facut o gramada de prieteni ,aici se simtea ca acasa,aici a copilarit ,i-a placut la nebunie,a caastigat war-uri peste war-uri,o egalitate,si doar o pierdere din NENUMARATE war-uri,dar a venit clipa adevarului,un WIPE neasteptat,dar am intrat din Nou in Familie . Cu timpul ,am crescut si am parasit aceasta mafie,si am intrat in National Guard,prieteni multi,buni,aveam cu cine sa ma distrez,actiune ,tot ce e bun.Dar din post-ul unui vechi prieten de al meu am fost DEMIS.

AM mers in Tattaglia Family,ma intelegeam bine cu snizel,van si alti membri,pana cand a aparut aLLx,m-am certat cu el si am fost demis ,dar aveam 2 saptamani din fericire.

M-am intors in familia unde am copilarit,Cuneo Family,am trait senzati bune,"nebune" ,dar a trebuit sa parasesc si aceasta factiune,dar tot nu ma las,ma voi intoarce.

Am mers in F.B.I,m-a intelegeam bine cu toata lumea,super frumos,mi-a placut am facut 2 saptamani si 5 zile,si am parasit factiunea inainte de sedinta ,era foarte frumos,merita sa incercati.

Am revenit in mafia mea preferata,Cuneo,Cr1spy era noul lider ,m-a inteleg bine cu colegi tot ce imi trebuie,castigam,pierdem ,doar o pierdere pana acum de war-uri, foarte frumos.

Acum a parasit si aceasta factiune si incearca sa se alature factiunii Hitman Agency.

Edited by BillyTalent

★ Nume in joc: [FnK]LLyonutz

★ Level: 19

★ Varsta(reala): 13 anul asta fac 14

★ De cat timp jucati pe server? poi joc de la sfarsitul louni februarie

★ Factiuni precedente: Taxi Cab Company News Reposrter Tattaglia Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit Tattaglia Family deoarece aprope toti membti eurau plecati in vacanta iar intr-o mafie daca nu ai cu cine sa vorbesti te plictisesti

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru a ma distra prin indeplinirea contractelor

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Aceasta agentie se ocupa cu rezolvarea contractelor

★ Nickname-uri anterioare: [COBRA]yonutz [biS]Lyonutz

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal: Unde sunt doi puterea creste

★ Poza cu status:http://img.b-zone.ro/images/42643854029539634937.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):

Totul a inceput la gara LS pe la sfarsitul luni februarie ne stiind nimic despre modul ROLPALAY iar in timp am incept sa invat care este treaba cu job-urile , forumul , si factiunile . Prima data ma-m dus sa imi iau job-ul farmer pentru ca aveam bani pe - am muncit ca farmer pana la lvl 5 cand am incercat sa intru in prima mea factiune am facut cereri peste cereri cam la aprope toate factiunile , dar din pacate am fost respins in continu toate factiunile pana am ajuns lvl 11 si am reusit sa intru in Taxi . In Taxi prima saptamana a fost frumoasa pana cand uni playeri ma chemau aiurea si atunci ma enervasem foarte tare si ma saturasem sa mai fiu in Taxi , am stat doua saptamani si dupa aceea am iesit din Taxi si am vrut sa incerc sa intru intr-o mafie dar toate mafile pe care la care depuneam cerere ma respingeau pana cand m-a saturasem sa incerc sa intru in mafii incat m-am lasat de samp pentru o luna iar dupa aceea am revenit , cand revenisem totul mi-se parea schimbat si pana la urma am inceput sa ma obisnuiesc , am stat am facut lvl 15 si dupa aceea m-am bagat in NR iar dupa aproape 3 saptamani dupa aceea am fost un civil pentru cateva zile pana am intrat in Tattaglia Family in care am stat 2 saptamani iar acum sunt civil si doresc sa intru ori in PD ori in Hitman Agenty

Nume in joc: Dragos03

Varsta(reala): 15ani jumatate

De cat timp jucati pe server: 6luni

Factiuni precedente: The Barzini Family x2, The Stracci Family, The Cuneo Family, School Instructor, F/P

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am iesit pentru a incerca ceva nou

De ce doriti sa va alaturati agentiei: As vrea sa indeplinesc mult contracte, multumesc

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 7-8 h, aproape toata ziua

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu rezolvarea contractelor

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Desigur

Motto-ul personal: Toti pentru unul si unul pentru toti

Poza cu status: http://img840.imageshack.us/img840/2058/samp006y.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Numele meu este Dragos , am aflat de acest server de la un prieten , in iarna anului 2009 , la inceput nu mi`a prea placut , apoi D3nys m`a incurajat foarte mult sa raman , si am ramas. ; Dragos s`a nascut la marginea orasului Los Santos , langa niste oameni foarte bogati , case foarte multe si mari , vile ... Dragos a avut o boala foarte rara si grea de vindecat ... mama lui nu stia ce sa se mai faca cu el , nu avea un venit destul de mare sa il intretina foarte bine si sa il vindece de boala , avand oameni bogati langa el , s`au imprietenit foarte repede cu ei , fiind niste oameni foarte de treaba. Parintii lui Dragos au inceput sa cerseasca bani in oras la inceput , inainte ca oameni de afaceri sa stie de boala fiului lor Dragos, cand intr`o zi oameni de afaceri au facut o vizita familiei mele , au vazut ca ceva nu era bine in ochii mamei si au intrebat daca totu' este in regula , mama nestiind ce sa zica ... a spus ca nu este chiar asa de buna sanatatea in familie , oamenii de afaceri erau putini ingrijorati si au intrebat ce nu este in regula?! Mama lui Dragos le-a spuns ca sufera de o boala foarte rara Dragos si le trebuie o suma foarte mare de bani pentru a`l vindeca. Oamenii fiind buni l`au ajutat si Dragos s`o vindecat printr`o operatie in China. Dragos a crescut mare , are 20ani (level) si a urmat o facultate . Multumesc pentru timpul acordat Imi doresc foarte mult in Hitman acordati-mi macar o sansa va rog! NU o sa va dezamagesc

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.