Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

★ Nume in joc: d3m0

★ Level: 32

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server: 16 Aprilie 2009

★ Factiuni precedente: Police Department,Corleone,Barzini,PD,Stracci

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: mi-am dorit sa intru in Hitman Agency si mi-am dat demisia

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place munca pentru care sunt platiti,sa-mi fac amici noi si sa vad cum este viata unui hitman

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 10 ore+

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea unor persoane contra unei sume de bani

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: eu zic ca da

★ Motto-ul personal: Niciodata nu spune Niciodata

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/29659500857408456392.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): d3m0 s-a nascut in Los Santos,un oras plin de infractiuni.Acesta nu traia foarte bine si decise sa-si ia un job pentru un trai mai bun.Intrand in La Cosa Nostra,isi incepe cariera de mafiot prin vanzari de droguri si de arme,furtul masinilor si prostitutie.Dupa un timp indelungat in LCN,primeste un grad mai mare si anume UnderBoss.Isi ajuta liderul la testarea viitorilor mafioti si la warurile pe care avea sa le poartea alaturi de Hitman,contra Rroms si celorlate mafii.In urma plecari liderului in Police Department,d3m0 se decide sa i se alature lui si celorlati membrii.Incepe sa si ajute colegii la prinderea infractorilor din Los Santos si San Fierro.Liderul fiind multumit de serviciul oferit,il inainteaza in grad,dar dupa o perioada d3m0 urmeaza sa plece din oras,uitand de prieteni si colegi.Dorul de casa,si orasul in care si-a petrecut o bucata buna din viata,il face ca 3 luni mai tarziu sa revina,dar din nou mafiot al mafiei Stracci.Aici,alaturi de un prieten incepe sa-si fac o alta viata,una mai buna.In urma unei lupte,el isi pierde amicul,ucis de Paterno.Dorinta se razbunare se naste in sufletul lui iar acesta intra in Police Deparment pentru ai pedepsi dar liderul doreste sa-si aleaga din nou membrii si da un wipe la factiune.Vazandu-se iar civil,d3m0 merge la un eveniment unde se intalniste cu liderul Barzini,acesta intrebandu-l daca doreste sa i se alature.Acceptand si isi reia viata de mafiot.1 luna mai tarziu,iese din Barzini datorita dorului de PD,o factiune speciala pentru el.Luptand contra infractiunilor din Los Santos,alaturi de ceilalti membrii PD,liderul decide al promova.Dupa un timp,d3m0 avea rank 4.II ajuta pe avocatii din oras cu accept pentru ai scoate pe jucatorii intrati gresit in jail.Afland de un oras de lux si anume Las Venturas,acesta intra in Corleone pentru a descoperii oamenii si locurile din oras.O buna perioada in Corleone,in care este promovat la rank 2,d3m0 iese pentru a intra in una din cele mai dorite factiuni,Hitman Agency.Face o cerere pentru acesta job dar din pacate nu primeste raspuns.Isi reia job-ul de politist dar dorinta de a experimenta munca unui Hitman este tot mai mare,el facand o cerere in speranta ca va fi acceptat.

★ Nume in joc : KaKuZu

★ Level : Am level 17.

★ Varsta(reala) : Am 15 ani.

★ De cat timp jucati pe server? : 3 Luni.

★ Factiuni precedente : The Tattaglia Family .

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : S-a dat wipe.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Mi-a placut factiunea de cand am inceput jocul si imi place ideea de Hitman.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 10 si 12 ore.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Assasinarea persoanelor.

★ Nickname-uri anterioare : -

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? : Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

★ Motto-ul personal : You can't make it all alone , You Need Frends.

★ Poza cu status : http://www.img.b-zone.ro/images/69316627941806796107.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte) : KaKuZu s-a nascut pe 17 aprilie 1990 ; si-a trait viata ca un copil normal pana in anul 2006 cand a inceput o criza Financiara in Los' Santos si parinti lui o duceau greu cu banii intr-o zi s-a intalnit cu subliderul Tattagliei , Snizel , care s-a gandit sa ii dea o sansa sa castige bani. KaKuZu era foarte fericit acum ca familia lui avea o casa pe malul marii si ca erau ok cu banii dar intr-o zi cand KaKuZu si cel mai bun prieten al lui , =s1Lv3R=, erau in drum spre Stracci pentru a face o tranzactie au fost prinsi intr-o ambuscada organizata de Cuneo care vroiau sa le fure banii; fiind depasiti numeric pana au ajuns cei din Stracci ei erau deja in coma.Cei din Stracci au chemat ambulanta si l-au sunat pe liderul nostru , vaN , sa-i spuna ca suntem raniti si ca am pierdut bani in aceea batalie ; vaN nervos a venit la noi cand ne-am revenit si ne-a dat afara chiar daca sub liderul SnizeL incerca sa ii spuna ca nu e vina noastra. Familia lui KaKuZu era iar fara bani , el si =s1Lv3R= isi cautau o slujba cand KaKuZu a vazut un articol in ziar : Hitman Agency cauta personal!!! KaKuZu a fost incatat dar =s1Lv3R= vroia o alta slujba din care sa castige mai mult ; atunci ei au ramas prienteni dar au luat-o pe drumuri diferite.Acum KaKuZu asteapta raspunsul.

★ Nume in joc: Magestratu

★ Level: 23

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server? 8-9 luni

★ Factiuni precedente: Taxi Cuneo Corleone Ng Fbi Tattaglia Fbi Taxi

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu m-am mai jucat

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place si pentru ca este o factiune cu un lider bun si cu membri care au cei sapte ani de acasa.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Daca voi fi primit, voi sta 7-8 ore on.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu asasinarea.

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

★ Motto-ul personal: Nu uita de unde ai inceput.

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/14223700978519652488.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Magestratu s-a nascut acum 9 luni in Los Santos. La inceput era cam rau dar apoi s-a potolit. Explorand lumea Samp el a reusit sa isi faca cativa prieteni Gabb, Snizel xpl00d K0zm1n etc.. . El si-a petrecut majoritatea timpului de partea Legii, adica politist. Acolo a intalnit persoane deosebite care l-au invatat cum e viata de politist si cum sa ajunga o persoana respectuoasa.

Edited by magestratu

Nume in joc: Dragos03

Level: 20

Varsta(reala): 15ani jumatate

De cat timp jucati pe server: 6luni

Factiuni precedente: The Barzini Family x2, The Stracci Family, The Cuneo Family, School Instructor, F/P

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: M-am plictisit toata ziua sa ma plimb cu masina vreau sa am activitate

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Este multa activitate, este ceva nou

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 8-9h

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Rezolvarea contractelor contra o suma de bani

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Desigur

Motto-ul personal: Toti pentru unul si unul pentru toti

Poza cu status: http://img840.imageshack.us/img840/2058/samp006y.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Numele meu este Dragos , am aflat de acest server de la un prieten , in iarna anului 2009 , la inceput nu mi`a prea placut , apoi D3nys m`a incurajat foarte mult sa raman , si am ramas. ; Dragos s`a nascut la marginea orasului Los Santos , langa niste oameni foarte bogati , case foarte multe si mari , vile ... Dragos a avut o boala foarte rara si grea de vindecat ... mama lui nu stia ce sa se mai faca cu el , nu avea un venit destul de mare sa il intretina foarte bine si sa il vindece de boala , avand oameni bogati langa el , s`au imprietenit foarte repede cu ei , fiind niste oameni foarte de treaba. Parintii lui Dragos au inceput sa cerseasca bani in oras la inceput , inainte ca oameni de afaceri sa stie de boala fiului lor Dragos, cand intr`o zi oameni de afaceri au facut o vizita familiei mele , au vazut ca ceva nu era bine in ochii mamei si au intrebat daca totu' este in regula , mama nestiind ce sa zica ... a spus ca nu este chiar asa de buna sanatatea in familie , oamenii de afaceri erau putini ingrijorati si au intrebat ce nu este in regula?! Mama lui Dragos le-a spuns ca sufera de o boala foarte rara Dragos si le trebuie o suma foarte mare de bani pentru a`l vindeca. Oamenii fiind buni l`au ajutat si Dragos s`o vindecat printr`o operatie in China. Dragos a crescut mare , are 20ani (level) si a urmat o facultate . Multumesc pentru timpul acordat

Nume in joc: CostelVoucas

Level: 10

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server: 1 luna

Factiuni precedente: F/P

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: M-am plictisit toata ziua sa ma plimb cu masina vreau sa am activitate

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Ce sa spun , imi placesa "rezolv" oameni.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 6-7

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Aceasta agentie se ocupa cu exterminarea unor playeri pe o suma de bani (contracte)

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da

Motto-ul personal: Nu am asha ceva dar voi face acum unul : "Nu fa DM ca vei avea de suferit."

Poza cu status: post-6466-1282143223.jpg

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Pe 22 mai 1995 se nastea CostelVoucas , pe muntele chiliad in timp ce mama sa era in calatorie . La 14 ani el a observat ca are o boala foarte rara.Intr-o zi s-a dus la vecinul sau de alaturi care a fost mai demult intr-o mafie si acesta avea un prieten hitman. Acel prieten catiga foarte multi bani si costel vrand sa se "repare" l-a rugat pe acel vecin sa-i spuna acelui hitman sa ii faca cunostinta cu sefun hitmanilor , iar el a acceptat . Bossul a acceptat sa-i faca dea un contract Si lui Costel , sa vada daca e bun la asa ceva . Ia dat termen 2 zile iar costel a terminat contractul in mai putin de 12 ore , vazand asta seful a decis sai dea o sansa . Dupa 3 ani el a iesit din agentie crezand ca s-a saturat de atat de mult sange . Dupa inca 2 ani familia sa a fost omorata de un o mafie iar el a jurat ca se va intoarce in agentie si ii va omora pe cei care iau facut atat de mult rau .

★ Nume in joc: mada

★ Level: 21

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server? 1an

★ Factiuni precedente: stracci,taxi,paterno,barzini,fbi, si

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: sa dat wipe si am luat si ban

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? imi place foarte mult

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 10ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? cu foarte mult contracte

★ Nickname-uri anterioare: :-??

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal: increderea e pe primu plan

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/35696002411773420120.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): mada sa nascut acum 12 luni in sf el a fost inconjurat de foarte multi prieteni care lau ajutat pentru ca el era un copil orfan parinti lui murisera la cateva luni dupa nasterea lui. A avut foarte multi prieteni care lau intarit sa continuie pentru ca el nu putea lua foarte multe decizi. cu ajutorul lu gff si cu ajutoru lu five el a inceput sa descurce la ajutat sa faca bani si la un moment dat la lasat balta sa descurce singur. El a invatat cum e viata de strada si a continuat cu afaceri ilegale si legale ,acuma are foarte multi prieteni langa el care il ajuta si la bine si la greu. si ii place foarte mult viata .multumesc

Edited by madalinnnnn

★ Nume in joc: Roark

★ Level: 16

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server? 3-4 luni.

★ Factiuni precedente: Stracii Family.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nedreptatit.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Vreau sa duc la bun sfarsit contractele.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 8-10 ore.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu indeplinirea contractelor.

★ Nickname-uri anterioare: Nu am.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Cu siguranta.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da!

★ Motto-ul personal: Cine rade la urma rade mai bine!

★ Poza cu status: http://picz.ro/pictures/de9b877561a228e9533766d9b6598eff.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Roark s-a nascut in Los Santos si facea parte dintr-o familie bogata insa banii proveneau de pe urma afacerilor ilegale pe care tatal sau le avea cu mafiile. Intr-o seara tatal sau a venit suparat acasa si a plecat in graba fiind urmarit de mafioti. Negasindu-l acasa au rapit-o pe mama sa pe care au omorat-o, iar despre tatal sau nu a mai stiut nimic din acea seara. Ramanand singur pe lume Roark a cunoscut niste golani cu care a crescut si de care a fost protejat pana acum si care l-au invatat sa tina arma in mana inca de mic copil iar acum vrea sa se alature agentiei de asasini pentru a-si razbuna familia si sa isi puna in valoare ce a invatat pe strazi.

Edited by Roark

★ Nume in joc: Magestratu

★ Level: 23

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server? 8-9 luni

★ Factiuni precedente: Taxi Cuneo Corleone Ng Fbi Tattaglia Fbi Taxi

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu m-am mai jucat

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place si pentru ca este o factiune cu un lider bun si cu membri care au cei sapte ani de acasa.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Daca voi fi primit, voi sta 7-8 ore on.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu asasinarea.

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

★ Motto-ul personal: Nu uita de unde ai inceput.

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/14223700978519652488.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Magestratu s-a nascut acum 9 luni in Los Santos. La inceput era cam rau dar apoi s-a potolit. Explorand lumea Samp el a reusit sa isi faca cativa prieteni Gabb, Snizel xpl00d K0zm1n etc.. . El si-a petrecut majoritatea timpului de partea Legii, adica politist. Acolo a intalnit persoane deosebite care l-au invatat cum e viata de politist si cum sa ajunga o persoana respectuoasa. Si acum incearca sa isi continue cariera in Hitman.

Edited by magestratu

★ Nume in joc: maryjuana

★ Level: 12

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server? 1 an

★ Factiuni precedente: Taxi Cab Company,Paterno,Cuneo

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am iesit din fosta factiune pentru ca am vrut sa incerc si alt ceva.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place foarte mult Hitman Agency si vreau sa vad cum este sa fiu un hitman. :D

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Aproximativ 7-8 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu contracte.

★ Nickname-uri anterioare: Nu am mai avut alte conturi.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Respecta si vei fii respectat !

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/56417057966255990383.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Intr-o iarna friguroasa pe 1992/12/yulie sa nascut un baiat pe nume maryjuana. Parinti lui tineau la el ca la ochii din cap.Intr-o zii tatal lui sa certat cu un om care din greseala era sa dea peste maryjuana...Si sau certat 2-ore pana cand a venit politia si iau despartit ca sa nu se bata.Atunci omul acela a plecat acasa si a sunat la un Hitman ca sa ii omoare toata familia sa se razbune pe el.Dupa 1 luna 2 hitmani au luat toate datele despre familia lui maryjuana si iau urmarit pe toti 3 cand se duceau la cumparaturi.Dupa ce au facut cumparaturile maryjuana tatal si mama lui sau urcat in masina si au plecat spre casa.Atunci cei 2 Hitmani au inceput sa ii atace.Au tras in masina pana cand a iesit fum din ea.Hitmani tot trageau si trageau pana a iesit foc....maryjuana a sarit cu mama lui din masina dar tatal lui a ramas...Hitmani tot dupa masina trageau pana cand au explodato si lau omorat si pe tatal lui maryjuana.Sau intors si dupa maryjuana si mama lui...ei se ascunsesera,dar mama lui sa dus sa se uite daca vine cineva si chiar atunci venisera cei 2 hitmani.Au omorato si pe mama lui maryjuana.Hitmani si-au terminat treaba si au plecat...Dar au uitat si de maryjuana.Atunci maryjuana sa dus la mama sa si a mangaiato spunand: Ma voi razbune pe acesti Hitmani pentru ce mia facut parintilor mei ! Dupa cativa ani el crescuse mare...El cu inca 3 prieteni sau dus la Hitman Agency sai caute pe cei 2 hitmani...Cand dau nas in nas cu cei 2 Hitmani...se uita putin la el si isi spun: Nui asta maryjuana? si celalalt spune: Ba Da...dupa au strigat in gura mare alarma si au venit toti hitmani si iau omorat....si asa a sfarsit maryjuana ! Cei 2 Hitmani au murit dupa 3 ani facand un contract pe 3 membri Corleone care iau omorat pe amandoi !

★ Nume in joc: mada

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server? 1an

★ Factiuni precedente: stracci,taxi,paterno,barzini,fbi, si

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: sa dat wipe si am luat si ban

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? imi place foarte mult

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 10ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? cu foarte mult contracte

★ Nickname-uri anterioare:

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal: increderea e pe primu plan

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/35696002411773420120.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): mada sa nascut acum 12 luni in sf el a fost inconjurat de foarte multi prieteni care lau ajutat pentru ca el era un copil orfan parinti lui murisera la cateva luni dupa nasterea lui. A avut foarte multi prieteni care lau intarit sa continuie pentru ca el nu putea lua foarte multe decizi. cu ajutorul lu gff si cu ajutoru lu five el a inceput sa descurce la ajutat sa faca bani si la un moment dat la lasat balta sa descurce singur. El a invatat cum e viata de strada si a continuat cu afaceri ilegale si legale ,acuma are foarte multi prieteni langa el care il ajuta si la bine si la greu. si ii place foarte mult viata .multumesc

Se pare ca voi chiar nu intelegeti

Hitman Agency NU mai recruteaza momentan

care mai face o singura cerere voi cere warn up pentru el , da nu se mai poate frate suntem romani sau truci nu intelegeti de vorba buna ? trebuie sa venim cu maciuca ?

Edited by r3g3n3sis94

★ Nume in joc: [biS]Rooney

★ Level: 10 aproape am 33/40 RP

★ Varsta(reala): 12

★ De cat timp jucati pe server? De obicei joc 6-7 ore

★ Factiuni precedente: F/P,Stracci,Taxi,Barzini

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Oasis m-a dat afara fara nici un motiv

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Vreu sa imi indeplinesc visul de a incheia un contract si sa imi fac prieteni

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinatul oamenilor

★ Nickname-uri anterioare: Rooney

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: -

★ Poza cu status: 26639292671162040393.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): [biS]Rooney s-a nascut in orasul Los Santos aici si-a facut multi prieteni si a intrat in prima lui meserie acea fiind ca Medic.A trecut o vreme pana ce parintii lui au ramas fara bani si Rooney a decis ca trebuie sa-si ajute parintii asa ca s-a angajat in Stracci Family acolo a petrecut multe clipe frumoase pana cand a fost dat afara pt prea multa neascultare(am fost prost recunosc),dupa accea a decis sa se angajeze ca Taximetrist aici si-a facut multi prieteni si foarte multi bani.Dupa aceasta experienta in Taxi a decis sa se angajeze ca Reporter.Toate bune si frumoase pana cand un asasin i-a omorat parintii.De atunci Rooney a decis sa intre in Paterno Family(sper sa fiu acceptat va rog mult)si de atunci a distrus tot asasinii si si-a razbunat parintii.

Real Life: Ma cheama Rooney stau in Pitesti am 12 ani 1m.53cm am ochii caprui,par blond,amuzant,dragut,nervos in unele cazuri,nu injur daca nu este nevoie,ascultaror,cuminte,bun,daruitor.

ok nu stiam ca nu mai recrutati

★ Nume in joc: d3m0

★ Level: 32

★ De cat timp jucati pe server: 16 Aprilie 2009

★ Factiuni precedente: Police Department,Corleone,Barzini,PD,Stracci

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: mi-am dorit sa intru in Hitman Agency si mi-am dat demisia

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place munca pentru care sunt platiti,sa-mi fac amici noi si sa vad cum este viata unui hitman

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 10 ore+

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea unor persoane contra unei sume de bani

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: eu zic ca da

★ Motto-ul personal: Niciodata nu spune Niciodata

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/29659500857408456392.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): d3m0 s-a nascut in Los Santos,un oras plin de infractiuni.Acesta nu traia foarte bine si decise sa-si ia un job pentru un trai mai bun.Intrand in La Cosa Nostra,isi incepe cariera de mafiot prin vanzari de droguri si de arme,furtul masinilor si prostitutie.Dupa un timp indelungat in LCN,primeste un grad mai mare si anume UnderBoss.Isi ajuta liderul la testarea viitorilor mafioti si la warurile pe care avea sa le poartea alaturi de Hitman,contra Rroms si celorlate mafii.In urma plecari liderului in Police Department,d3m0 se decide sa i se alature lui si celorlati membrii.Incepe sa si ajute colegii la prinderea infractorilor din Los Santos si San Fierro.Liderul fiind multumit de serviciul oferit,il inainteaza in grad,dar dupa o perioada d3m0 urmeaza sa plece din oras,uitand de prieteni si colegi.Dorul de casa,si orasul in care si-a petrecut o bucata buna din viata,il face ca 3 luni mai tarziu sa revina,dar din nou mafiot al mafiei Stracci.Aici,alaturi de un prieten incepe sa-si fac o alta viata,una mai buna.In urma unei lupte,el isi pierde amicul,ucis de Paterno.Dorinta se razbunare se naste in sufletul lui iar acesta intra in Police Deparment pentru ai pedepsi dar liderul doreste sa-si aleaga din nou membrii si da un wipe la factiune.Vazandu-se iar civil,d3m0 merge la un eveniment unde se intalniste cu liderul Barzini,acesta intrebandu-l daca doreste sa i se alature.Acceptand si isi reia viata de mafiot.1 luna mai tarziu,iese din Barzini datorita dorului de PD,o factiune speciala pentru el.Luptand contra infractiunilor din Los Santos,alaturi de ceilalti membrii PD,liderul decide al promova.Dupa un timp,d3m0 avea rank 4.II ajuta pe avocatii din oras cu accept pentru ai scoate pe jucatorii intrati gresit in jail.Afland de un oras de lux si anume Las Venturas,acesta intra in Corleone pentru a descoperii oamenii si locurile din oras.O buna perioada in Corleone,in care este promovat la rank 2,d3m0 iese pentru a intra in una din cele mai dorite factiuni,Hitman Agency.Face o cerere pentru acesta job dar din pacate nu primeste raspuns.Isi reia job-ul de politist dar dorinta de a experimenta munca unui Hitman este tot mai mare,el facand o cerere in speranta ca va fi acceptat.

★ Nume in joc: Stephan.Corleone

★ Level: 30

★ De cat timp jucati pe server? De 11 luni.

★ Factiuni precedente: Tattaglia,Taxi,Corleone

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa incerc ceva nou.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Mi se pare o factiune interesanta.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Hmm , 7-10.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu indeplinirea contractelor si eliminarea persoanelor nedorite.

★ Nickname-uri anterioare: kiNdozEE, RhoddwaN.

★ Motto-ul personal: Niciodata nu spune nu.

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/48192201082590466498.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Stephan s-a nascut in 2009 la Gara Los Santos, pana la primii sai pasi in lume a inceput sa munceasca ca orice om la Ferma/Truck facand banii cinstit , pana la level 3 cand vAn i-a acordat sansa sa intre in Rroms unde si-a inceput viata de mafiot, pana a sosit noua versiunea ( v3.3 ) de atunci , el a intrat in Tattaglia alaturi de prietenii sai vaN, Skorpio , Breaksk8 unde a invatat sa fie mafiot. A stat in Tattaglia 2 luni de zile , dar a spus sa incerce si ceva nou atunci a aplicat pentru Corleone family unde a dat testele cu Cyufy_Tm, apoi a sosit Spawn ca leader atunci a inceput cu adevarat distractia in Corleone. In a 2 saptamana de cand eram in Corleone Spawn a avut incredere in mine si mi-a acordat rank 2, si asa am ramas pana peste 3 luni cand Spawn cu Alin.Amasttid s-au dus in Hitman apoi FBI, si a venit leader zeby, care mi-a acordat la prima sa sedinta rank 3. Apoi dupa cateva luni dupa ce am ajutat mafia si m-am implicat mai mult ca membru am primit rank-up, la o sedinta comuna cu Barzini, dar astazi am hotarat sa plec deoarece am vrut sa devin un asasin , alaturandu-ma voua.

Edited by Stephan

★ Nume in joc: [F4L]OnlyMe

★ Varsta(reala): 14.

★ De cat timp jucati pe server? : aproape 1 an

★ Factiuni precedente: Aproape toate

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am fost demis. Nu toate FactionWarn-urile au fost meritate, dar nu ma plang. Trebuie sa invat sa fiu profesionist

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Vreau sa incerc, cred ca o sa-mi placa

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 7-8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Omorarea persoanelor pentru bani

★ Nickname-uri anterioare: MFL OverLoad

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Asa zic.

★ Motto-ul personal: Tot ce e bun tre' sa dispara

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/93753342409822940121.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Pai, nascut la spitalul din LS. Pe la 7 ani am intrat la ziarul Local, unde am petrecut ceva timp, pana cand Innssi, Liderul pe atunci s-a retras, si am considerat ca nu mai are rost sa stau fara el. Am inceput apoi sa intru in diverse mafii, sperand ca-mi voi gasii un loc, unde sa pot sta, alaturi de prieteni, fara tot felul de 'smecheri' . Apoi, l-am cunoscut pe CiupaNezu si am intrat in NG. Dupa aproximativ 1 luna si ceva, petrecuta acolo, Mosu a luat lider la School Instructor si am plecat impreuna cu el. Cand duBliss a luat lider la Paterno, am aflat ca Mosu a plecat in Paterno, vrand ca eu sa fac acelasi lucru. Dupa ceva timp, din motive care mie mi s-au parut aiurea, am fost demis. Acum as vrea sa incerc sa intru in Hitman, o factiune unde am mai fost, dar nu am petrecut mult timp din cauza schimbarii lui Alin.Amasttid (pe atunci) cu Bill.

Edited by Mr.OnlyMe

★ Nume in joc:[bIS]CoSmIn98

★ Level:28

★ Varsta(reala):16

★ De cat timp jucati pe server?:1 an

★ Factiuni precedente:Barzini,TCC,Taxi,F.B.I,NG,Cuneo,Stracci.Paterno

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Sa incerc noi factiuni.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Sunt activ si indeplinesc multe contracte

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:10-15 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Aceasta agentie se ocupa cu indeplinirea contractelor, pe diferiti playeri .

★ Nickname-uri anterioare:-

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da

★ Motto-ul personal:" Tineti prietenii aproape, dar dusmanii ... si mai aproape . "

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/75988984003836523041.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Cosmin98s-a nascut in orasu Los Santos.Nu s-a inteles prea bine cu familia si la varsta de 12 ani a fugit de acasa si s-a refugiat la prietenul sau [F4L]Balon, si a ajuns sa lucreze pentru el, dupa cateva luni el a plecat in Politie(pana s-a dat wipe ).Cateva luni mai tarziu, Cosmin98a ajuns detionatorul companiei de taxi-uri, el facand-usi multi prieteni mafioti.Dupa 4 luni el ajunge liderul unei mafii numite "The Stracci Crime Family", aflata in orasu Los Santos.Dupa inca 4 luni el se hotaraste ca nu mai vrea sa fie un om rau si astfel s-a dus in F.B.I. unde si-a facut multi prieteni.Dupa 3 luni el hotaraste sa plece in agentia numita "Hitman Agency" pentru a se razbuna pe niste vechi "prieteni".

★ Nume in joc: Pepsy32

★ Level: 28

★ Varsta(reala): 14 anisori frumosi.

★ De cat timp jucati pe server?: din 10 decembrie 2009

★ Factiuni precedente: S.I - rank 1, NR- rank 1, Hitman Agency- rank 1, Cuneo Family- rank 2, Paterno Family - rank 3, Corleone Family- rank 2, National Guard- rank 1, Corleone Family- rank 2.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am sansa de a intra aici..

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: O iubesc.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Depinde, Cand sunt obsedata, sunt :))

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea playerilor la serviciul clientilor anonimi.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

★ Motto-ul personal: Zambeste, maine poate fi mai rau.

★ Poza cu status: /stats

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Pepsy32 s-a nascut pe data de 10 decembrie 2009, adusa de o fosta prietena Alexutsa_Sandra. Zilele treceau iar Diaa. se facea tot mai mare si mai descurcareata. Intrase in School Instructor alaturi de multi prieteni, insa dupa o saptamana s-a dus NR alaturi de sotul ei mult iubit iNnSsi2.3. Acolo a avut o cearta cu membrii, si a plecat spre uimitoarea Agentie. A petrecut saptamani frumoase aici, insa ea s-a lasat de samp. Dupa o luna ea a revenit si s-a dus direct spre Cuneo Family, cu lider 0merta. Aici a petrecut clipe frumoase, chiar foarte frumoase, dar dupa 2 luni a fost data afara, iar viitorul sau a fost Paterno Family. Lunile treceau alaturi de mafia s-a preferata, insa ea s-a decis sa fie sotia unicului admin Spawn, asa ca a plecat catre Corleone Family. Mafia aceasta a fost cea mai buna pentru ea, insa a vrut sa mearga in politie, NG scria pe un anunt. A plecat in vacanta si a revenit, si-a dat demisia si a ajuns iarasi in Corleone, iar de aici pornesc toate aventurile frumoase, triste, palpitante sau jignitoare, dar totusi unice. Acum porneste spre un nou drum, Hitman Agency.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.