Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

★ Nume in joc:NoReX

★ Level:15 jum

★ Varsta(reala):17

★ De cat timp jucati pe server? 1luna jumate

★ Factiuni precedente:F/P, Tataglia, Paterno

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Num era locul acolo

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Ca este o fractiune unde vroiam sa intru decand joc pe server si ie preferata mea + ca are un lider foarte bun .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 8-11

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu multe contracte .

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: nam motto

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/47327493973683317332.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Intrun Oras numit Los Santos s-a nascut un copil pe nume NoReX. Lui ii placea jobul de Farmer, facuse lv 6 si dorea sa intre in Fireman/Paramedics pentru ca vroia sa ajute oamenii bolnavi,dupa un timp a plecat din Fireman/Paramedics si vroia sa devina un mafiot. A intrat in Tattaglia unde a avut Rank 2 si dupaceea a plecat spre alta mafie numita Paterno, si dorea sa devina un om a agentiei Hitman .. To Be Continued!

Guest SahYnCuneo

★ Nume in joc:SahYn

★ Level:28+

★ Varsta(reala):15 ani

★ De cat timp jucati pe server?foarte mult timp

★ Factiuni precedente: Paramedici,taxi,cuneo,stracci,ng,F.B.I,tattaglia

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: -

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?Nu am fost niciodata si as vrea sa incerc mi-ar placea tare mult.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?10-12

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?Se ocupa cu asasinarea unor oameni in schimbul unor bani..

★ Nickname-uri anterioare:-

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal:Daca esti destept ,Fi destept in continuare.

★ Poza cu stats si skill la detectiv:nu-mi merge f8 nush ce are :-

★ Cate warn'uri ai in joc? :1/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Salut ma cheama SahYn,am venit pe b-zone din vara anului 2009 si chiar mi-a placut foarte mult ,am venit alaturi de cativa prieteni ai mei:whiskey,shlomy..aqolo i-am cunoscut pe alti prieteni dr.dree ..care s-a lasat de samp..oricum eu eram level mic si umblam cu cei de level mai mare ..incet ,incet m-am bagat in seara cu cei din paramedici ,m-au luat alaturi de ei..si chiar m-am simtit foarte bine..apoi taxi...cuneo..si tot asa..apoi am intrat in National Guard alaturi de cel mai bun prieten al meu CiupaNezu este un lider foarte bun si un prieten adevarat ....Acum tot ce imi doresc este sa intru in Hitman Agency deoarece as vrea sa fiu un asasin adevarat.

Deocamdata sunt Cuneo dar daca ma accepti voi pleda din cuneo am cele 2 saptamani deci voi pleca fara probleme.

★ Nume in joc:SahYn

★ Level:28+

★ Varsta(reala):15 ani

★ De cat timp jucati pe server?foarte mult timp

★ Factiuni precedente: Paramedici,taxi,cuneo,stracci,ng,F.B.I,tattaglia

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: -

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?Nu am fost niciodata si as vrea sa incerc mi-ar placea tare mult.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?10-12

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?Se ocupa cu asasinarea unor oameni in schimbul unor bani..

★ Motto-ul personal:Daca esti destept ,Fi destept in continuare.

★ Poza cu stats si skill la detectiv:nu-mi merge f8 nush ce are :-

★ Cate warn'uri ai in joc? :1/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Salut ma cheama SahYn,am venit pe b-zone din vara anului 2009 si chiar mi-a placut foarte mult ,am venit alaturi de cativa prieteni ai mei:whiskey,shlomy..aqolo i-am cunoscut pe alti prieteni dr.dree ..care s-a lasat de samp..oricum eu eram level mic si umblam cu cei de level mai mare ..incet ,incet m-am bagat in seara cu cei din paramedici ,m-au luat alaturi de ei..si chiar m-am simtit foarte bine..apoi taxi...cuneo..si tot asa..apoi am intrat in National Guard alaturi de cel mai bun prieten al meu CiupaNezu este un lider foarte bun si un prieten adevarat ....Acum tot ce imi doresc este sa intru in Hitman Agency deoarece as vrea sa fiu un asasin adevarat.

Deocamdata sunt Cuneo dar daca ma accepti voi pleca din cuneo am cele 2 saptamani deci voi pleca fara probleme.

lol scz pt double post ..nu am vrut ..

Edited by SahYnCuneo

★ Nume in joc: Gerry

★ Level: 20

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server? 1 an

★ Factiuni precedente: PD,Ng,FBI,Barzini,Corleone,Tattaglia, Nr(Sublider) , Taxi, S.i.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Deoarece in NG acuma este prea mult stres,prea multi robberi,nu mai puteam face fata asa ca am demisionat!

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Este o factiune la care imi doresc de mult sa intru si imi place cea ce trb sa faci in aceasta factiune!

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 7 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinarea player'ilor pentru sume de bani!

★ Nickname-uri anterioare: Snik

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

★ Motto-ul personal: Fi propriul tau om nu fanul altuia!

★ Poza cu stats si skill la detectiv: Click!

★ Cate warn'uri ai in joc? : Nici unul

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Salut,sunt Adi si joc Samp de 1 an,cand am intrat pe acest sv tot cea ce ma atragea era DM'ul,toata ziua faceam DM,pana cand mi'am facut un prieten pe nume Croco,care m'a ajutat cu bani si m'a invatat ce este RPG,sa nu fac DM,sa nu vb urat si la level 3 m'a luat cu el in NR, am stat foarte mult si am ajuns sublider,dupa care am iesit ducandu'ma in S.I. ,am facut rank 4 si am decis sa ma duc de partea legii,am ales Police Departament,am intrat si am stat 3 sap facand rank 2 dar [F4L]Oasis9 mi'a aratat ce inseamna sa fi un mafiot si m'a luat asupra lui in Barzini Family,asta a fost una din factiunile mele preferate,am stat vreo 5 luni(in total deoarece am mai iesit si am intrat iar) ,am facut rank 4 si am decis sa reintorc in lumea politiei ,am ales National Guard,am ramas in Ng foarte mult timp si mi'a placut foarte mult,dupa ce am iesit din Ng m'am dus in Corleone Family deoarece toata lumea zicea ca Corleone este cea mai puternica mafie,dupa ce am iesit din Corleone am vrut sa incerc o factiune pasnica,si anume Taxi Cab Company,am stat vreo 2 sap deoarece nu este prea distractiv si te plictisesti repede,m'am dus in Tattaglia Family si acolo era plictiseala asa ca am iesit si m'am reintors in NG unde am stat 3 sap,acuma vreau sa incerc in factiunea care imi place cel mai mult,Hitman Agency,o factiune in care doresc sa intru de la level 3 cand am inteles bine ce este acest sv si ce se inampla pe el!

★ Nume in joc: Mr.Pitbull

★ Level: 27

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server?: 1an si 3 luni

★ Factiuni precedente: TCC , Tattaglia , Taxy sublider , Stracci sublider , FBI ,PD

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: demisie

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Mi se pare o factiune intersanta si nu am mai fost aici !

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 7-8 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea persoanelor pentru bani

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da

★ Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat

★ Poza cu stats si skill la detectiv:Stats/Skill

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Pitbull sa nascut acuma vreo 1an si 3 luni ajungand mare sa bagat in TCC acolo sia trait viata pana ia meai crescut mintea. Apoi dupa ce sa plictisit de TCC a intrat intr-o mafie Tattaglia ! cu liderul Van care ia dat o sansa ! acolo plictisinduse a intrat in Taxy acolo a stat o luna si din motive de wipe a iesit si a intrat in Stracci acolo era lider Kaiac si subliderul Suzeta ! a venit spawn si iar au dat wipe atunci mam hotarat sa trec de partea binelui si am intrat in FBI ! acolo am stat 3 saptamani si mi-am dat demisia sperand ca voi intra in Hitman Agency acolo este lider Woozie sperrand ca imi da o sansa de reusita in aceasta agentie unde nu am mai fost niciodata ! aici sper sami fac treaba sami fac prieteni si in ultimu rand ! sa fac multe contracte ! Sperand sa nu raman civil ! atat a fost ! multumesc !

Edited by dunca15

Guest speciee

★ Nume in joc: SuneT

★ Level: 16 ( rp: 137/68 )

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server? 2 luni

★ Factiuni precedente: News Reporter , Barzini

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Pentru a incerca sa intru in Hitman

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place agentia datorita faptului ca face o treaba buna.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 10-12 fara afk

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea persoanelor cerute de alt jucatori

★ Nickname-uri anterioare: tot_yo & [biS]LittleRaY

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da!

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur!

★ Motto-ul personal: Domina , ca sa nu fii dominat

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/83242992130419885640.png

★ Biografia caracterului: Caracterul meu s-a nascut pe 28 Iunie 2010 , el a intrat pe B-Zone la cererea unui prieten din Real Life , a inceput usor usor sa-i placa din ce din ce mai mult. Dupa o scurta perioada si-a facut un foarte bun prieten , si anume [biS]LoLLiPoP , care l-a invatat sa se poarte si l-a alaturat clanului BiS. Dupa intrarea in BiS , la lvl 6 , s-a gandit sa intre in News Reporter , unde a si reusit , a stat 4 saptamani si a reusit sa-ti faca un nume in NR , porecla Mr. Live , si tot odata a ajuns sa fie rank 4. Apoi , el a vrut sa fie intr-o mafie , iar din nou LoLLiPoP , l-a ajutat sa intre in Barzini. Si-a petrecut 2 saptamani si 2 zile in Barzini , apoi iesit datorita dorintei de a devenii Hitman. Acum el si-a schimbat numele si este cunoscut ca SuneT , el a incercat sa intre in Hitman dar a avut lag si a picat , iar acum incearca din nou , sperand ca va mai avea o sansa

Edited by speciee

? Nume in joc: AlexGTP

? Level: 20-21

? Varsta(reala): 13-14 ani

? De cat timp jucati pe server? pai un an

? Factiuni precedente: Tcc,Stracci,Paterno,PAterno,Corleone

? Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: pai nimeni nu ma baga in seama

? De ce doriti sa va alaturati agentiei? pentru ca nu am mai fost in hitman si vreau sa ma alatur

? Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? pai cand nu sunt afara stau mereu cam 6-7 ore pe zi

? Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu mercenia adica cineva te plateste sa mori pe un jucator

? Nickname-uri anterioare: AlexGtaPitesti,MasterBoy,KanistrA

? Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

? Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

? Motto-ul personal: mai bine sa fi 5 min prost si sa intrebi, decat sa fi prost toata viata

? Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/17339405940370709562.png

? Cate warn'uri ai in joc? : 0

? Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Salut! Ma numesc Alex...Sunt din Pitesti eu am ajuns pe samp de la varul meu care m-a invatat ce este un roleplay... asa am raspandit vestea prin toata clasa asa s-a format JustThink,AndreySnk,Qleadtek,Krysty. Pe data de 1.08.2009 am intrat prima oara pe b-zone unde m-am atasat foarte greu ... La inceput eu doar munceam la truker si farmer . Puteam cu banii aceea procurati sa imi castig o paine. La lvl 7 am intrat in TCC unde a fost foarte frumos la inceput dar din pacate m-a demis [F4L]Balon cu 10/60 Fpunish. Am facut lvl 10 si am intrat in Stracci cu ajutorul lui EdiRolE si Nick15 m-am format la are, respect si multe altele . Totul era frumos pana cand Nick15 ne-a parasit si a dat wipe la factiune ... A urmat perioada cand s-au schimbat lvl la factiuni aveam lvl necesar pentru a intra intr-o mafie Peste o zi am vazut Aplicatii - Paterno ON inediat am facut cerere si am intrat cu brio ... am facut 2 luni de paterno si ma iesit pentru ca ma plictisisem . Eh ... nu am putut intra intr-o alta factiune asa ca am intrat in Paterno iar dar am stat doar 2 sapt ( arunci deja se schimbase SF cu LV ) am iesit pentru ca aveam o tendinta de a ma lasa dar faptul facut ca nu m-am lasat . Intr-o zi vad Aplicatii-Corleone ON asa ca am intrat cu chin cu vai in corleone dar acolo nimenu nu ma asculta asa ca am decis sa plec dupa plecarea lui zEbY din Corleone. 4.gif iar acum incerc sa intru in factiune iar la leaderul meu preferat .

★ Nume in joc: iLLuSioN

★ Level: 31

★ De cat timp jucati pe server? Aproape 1 an

★ Factiuni precedente: Corleone family , Barzini family , Paterno family , Hitman Agency , Police Department , Federal Bureau Of Investigations , Taxi Cab Company

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Pentru ca se certau foarte mult pe /f membrii , si erau foarte nedisciplinati

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca este o agentie serioasa care isi face treaba , cu membrii respectosi si care se ocupa , si pentru ca am foarte multi prieteni aici

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? In jur de 12 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Agentia se ocupa cu rezolvarea contractelor

★ Nickname-uri anterioare: ShinyShadow , xTeNsioN , Tom.Hagen , si iLLuSioN ( actualul )

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da , desigur

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da , desigur

★ Motto-ul personal: "Respectul il capeti prin fapte"

★ Poza cu stats si skill la detectiv: /stats si /skill 1

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte) Micutul iLLuSioN a fost abandonat de parinti sai la Gara Los Santos pe la varsta de 1 an.Dupa ce a fost abandonat , a fost crescut de un grup de oameni ai strazi pana la varsta de 12 ani.Intr-o zi se plimba pe strada si a vazut cum actioneaza un medic adevarat , asa ca s-a apucat sa faca scoala , si a reusit sa se alature medicinei.Intr-o zi , matusa mea mi-a spus ca tatal meu a fost taximetrist , si ea vroia sa il urmez pe tata in viata , pt ca era un om destept.Intr-o zi mi-am dat demisia din medicina si eram pasionat de condus , asa ca am decis sa aplic la Taxi Cab Co.Am fost acceptat si am dat test din regulament si HQ-urile de pe server.Intr-o zi , seful meu m-a prins cu arme la mine , asa ca am fost demis.Dupa ce am fost demis , eram pasionat de arme si doream sa ajut legea.Am facut aplicatie la National Guard unde am fost acceptat si am dat testul din regulament , arrest list si wanted list , si la arme din mp5 , m4 , si deagle , am trecut testele cu succes , liderul meu , CiupaNezu spunea ca fac o treaba foarte buna si am primit rank up-uri multe.Dar intr-o zi incepeam sa ma droghez , umblam cu whore , asa ca am decis sa imi dau demisia fiindca , nu doream sa am si aici probleme.Intr-o zi , cand eram civil , am vazut un /ad ca Cuneo family recruteaza , asa ca mi-am incercat norocul si am fost acceptat , eram foarte fericit din cauza ca aceeia era prima mea mafie.Intr-o zi liderul nostru ne-a spus ca vom avea un war , eram aliati pe atunci cu Barzini si Paterno family , am luptat impotriva Aliantei din Los Santos , si am fost victoriosi.La war am vazut cat de bine lucreaza Corleone family , asa ca mi-am incercat norocul la Corleone , unde am fost acceptat.Si dupa atatea factiuni , eram satul de toate factiunile.Am stat o vreme civil , pana am incercat norocul la FBI , unde liderul , Robotiquis , m-a acceptat , acolo am stat o vreme pana mi sa facut dor de mafii , asa ca am intrat in Barzini family , unde am crezut ca voi avea prieteni adevarati , dar nu a fost asa.Si acum doresc sa aplic la Hitman Agency , unde am cativa prieteni , si sper sa fiu acceptat , Multumesc

Edited by x10sion

★ Nume in joc:DeNy90

★ Level:24

★ Varsta(reala):14

★ De cat timp jucati pe server?5 luni

★ Factiuni precedente:S.i,Paterno,S.i,F.B.I,Nr,Cuneo

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Meam dat demisia din factiune precedenta

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?i love this faction

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?8-10

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?Cu asasinarea oamenilor,Asasini platiti

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

★ Motto-ul personal:Respecta si vei fi respectat

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/11724306232298023299.png

★ Cate warn'uri ai in joc? :1/3 lam luat cand aveam lvl 1

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Pai ce sa va spun mam nascut pe data de 24 aprilie 2010 la gara ls me-am facut prieteni dupaia am descoperit jobul de arms dealer mam inrulat faceam materiale si vindeam arme dupa ce am crescut si eu mam hotorat sa ma fac School Instructor mea placut foarte mult meseria pe care am aleso dupa ce au trecut cativa ani me-am dat demisia si am hotorat sami fac o viata periculoasa intr-o mafie vazand ca este foarte periculos am decis sami dau demisia si sa intru dinou la meseria trecuta de instructor.Am vazut ca sunt foarte multe faradelegi am dorit sa ma inrulez in F.B.I am fost acceptat am ajutat ceva timp departamentele dupa ce am iesit din F.B.I am dorit sami traiasc o viata de civil am stat cativa ani civil fara nici un pericol totusi nu aveam ce sa fac ma hotarat sa devin un reportar de invidiat am inceput cum au inceput toti de mai jos si m-am ridicat incet incet am ajuns sa pot lua interviuri atunci eram foarte entuziasmat la un momedat a inceput sa numi mai placa viata de reporter si am vrut dinou foarte multa adrenalina si am intrat intr-o mafie mam distrat am participat la cateva waruri am crescut si eu mai mare am plecat din mafie si as fi dorit sa fiu acceptat pentru teste in hitman de aceea scriu aceasta biografie a mea sper sa pot avea o sansa de adeveni un asassin platit

Nume in joc:[FnK]vik7or

Level:38

Varsta(reala):14

De cat timp jucati pe server?:11 Luni

Factiuni precedente: News Reporters,Police Department,Barzini Family(x3),Corleone Family(x2),National Guard(x2),FBI(x2),Hitman Agency!

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am demisionat!

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece am mai fost aici in agentia fatala si mi-a placut foarte mult+ca unii membrii au ramas aceeasi si ma inteleg foarte bine cu ei !

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 8-9 ore(+/-)!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu omorarea persoanelor pentru o anumita suma de bani.

Nickname-uri anterioare: Vik7or

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur!

Motto-ul personal: Nu am!

Poza cu stats si skill la detectiv:65231517615545553131_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc?: 1/3.

Biografia caracterului:Vik7or s-a nascut la spitalul din Los Santos,in anul 1996.Acesta a inceput sa creasca,devenind tot mai mare,el a urmat scoala generala din Los Santos.Dupa ce a trecut de cei 8 ani de scoala el a ales sa urmeze liceul unde a intrat cu o medie foarte mare.Dupa ce a absovit liceul,a ales sa faca faculatatea de Drept,in orasul San Fierro.El vroia sa ajunga un mare avocat,unul foarte cunoscut si foarte bine platit,pentru a-si castiga painea de zi cu zi.Dupa ce a terminat facultatea si dupa ce a mai luat cateva cursuri el a devenit avocat si a inceput sa isi faca publiciatate.Multa lume apela la el,deoarece preturile lui nu sareau calul.Peste cateva luni,el a primit o oferta de la un director renumit,pe nume Croco,sa se alature echipei de ziaristi.Deoarce trebea de avocat nu prea mai mergea,el a ales sa se duca in News Reporters,unde si-a petrecut o buna parte din timp,ajungand pana la rank 3.Apoi,el a ales sa se duca in Departamenul de Politie unde a fost coleg cu Blade_Trinity.A fost inaintat pana la rank 3.Insa ceva rau l-a impins catre o mafie si anume Corleone,unde l-a avut lider pe Alin.MaesT si pe Spawn.Dupa ce am trecut testele l-am chemat alaturi de mine si pe un prieten GeRRy,unde am stat aproape 6 saptamani.Era frumos,am avut niste colegi foarte de treaba,care pe parcurs mi-au devenit prieteni foarte buni.Dupa Corleone a urmat Barzini,unde s-a simitit foarte bine,deoarece liderul era foarte de treaba.A intrat cu foarte multi prieteni de ai lui si totul a fost Ok.A stat o perioada buna de timp,dar plictiseala era foarte mare.Blacklistul era gol,war-uri nu se prea faceau si a decis sa iasa.A vazut pe forum o factiunea care i s-a parut interesanta si anume Hitman Agency.A facut cerere,insa Mr.Lexutzu l-a respins,fara un motiv bine intemeiat.Fiind respins din Hitman Agency,el a incercat din nou sa intre in politie,unde a intrat cu brio in FBI,unde l-a avut ca lider pe Andu.Insa perioada ca agent FBI nu a fost foarte lunga cum isi propuse el,ba din contra,foarte scurta deoarece s-a dat wipe.Si din nou a urmat Barzini Family,unde fostii colegi erau deja inaintati.Noi ne formasem gasca noastra,era un fel de "Toti pentru unu si unu pentru toti",unde era unu erau si ceilalti.Dupa ce am stat 2 saptamani am ales sa mergem in National Guard.In National Guard era plictiseala,nu prea era wanted,liderul era afk toata ziua,membrii nu prea comunicau si nu prea stiau ce inseamna munca in echipa.Dupa o perioada foarte lunga de timp am decis sa reintru in Corleone.Si am intrat cu brio,insa am incalcat o regula care pentru ei era extrem de importanta.Nu am anuntat ca iau o masina de la hq si am primit FW,ceea ce m-a enervat foarte tare si am iesit cu FP 60/60.Aplicatiile la Hitman Agency erau deschise,asteptam cu nerabdare sa se termine FP-ul sa fac cerere.Am fost acceptat,insa am picat testele.Am decis sa reintru in FBI,unde era lider Robotiquis.Am stat 2 saptamni acolo,deoarece aplicatiile la Hitman Agnecy se redeschisera.Am primit uninvite,am apasat F8 si am fugit pe forum.Am fost acceptat,de data asta am trecut si testele si totul a fost foarte,foarte frumos,pana cand,m-am hotarat sa ies deoarece toti membrii de rank 4 erau mai mereu afk si contracte din parti.Am parasit factiunea si m-am dus din nou in National Guard,alaturi de prietenii mei [F4L]Blade si Gerry.Dar din nou,nu poti sta la nesfarsit intr-o factiune si am iesit deoarece si prietenii mei au iesit.Acum am intrat pe forum si vad cu mare bucurie ca Hitman Agency recruteaza!

★ Nume in joc: mada

★ Level: 21

★ De cat timp jucati pe server? 1an

★ Factiuni precedente: stracci,taxi,paterno,barzini,fbi, si

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: sa dat wipe si am luat si ban

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? imi place foarte mult

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 10ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? cu foarte mult contracte

★ Nickname-uri anterioare:

★ Motto-ul personal: increderea e pe primu plan

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/35696002411773420120.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): mada sa nascut acum 12 luni in sf el a fost inconjurat de foarte multi prieteni care lau ajutat pentru ca el era un copil orfan parinti lui murisera la cateva luni dupa nasterea lui. A avut foarte multi prieteni care lau intarit sa continuie pentru ca el nu putea lua foarte multe decizi. cu ajutorul lu gff si cu ajutoru lu five el a inceput sa descurce la ajutat sa faca bani si la un moment dat la lasat balta sa descurce singur. El a invatat cum e viata de strada si a continuat cu afaceri ilegale si legale ,acuma are foarte multi prieteni langa el care il ajuta si la bine si la greu. si ii place foarte mult viata .multumesc

★ Nume in joc: [s.E.B.]_VicsteR

★ Level: 15+respect points pentru 17

★ De cat timp jucati pe server? cam 6 luni

★ Factiuni precedente: The Barzini Family F/p News Reporter

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa incerc ceva nou,o alta factiune

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca inafara de contractele din Hitman 4 nu am mai rezolvat niciun contract pana acum

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 7-8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Pai aceasta agentie se ocupa cu asasinarea oamenilor (playerilor) pe bani,intr-un mod silentios

★ Motto-ul personal: Esecul e un castig pe care multi nu il recunosc

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/31604112385495966343.png

★ Cate warn'uri ai in joc?: 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): [s.E.B.]_VicsteR a inceput sa joace pe B-zone in 12 martie 2010 cu prietenul lui [s.E.B]_Eusebio.

Prima mea factiune a fost News Reporter de unde am fost demis cu FactionPunish,dar nu mi-am pierdut speranta asa ca am intrat in Fireman/paramedic unde am luat Rank 2.Cand am dorit sa parasesc aceasta factiune din pacate nu am putut deoarece fostul meu lider Carlos_Smit a fost demis din functia conducator.

Am iesit pana la urma cand sa ales noul lider Daniel_Matthews.

Dupa aceea am dorit sa incerc o mafie,am fost norocos dar si ghinionist deoarece atunci a fost wipe la toate mafiile si am stiut ce sa aleg,am ales The Barzini Family unde am luat Rank 3,Dar am iesit pentru a-mi incerca norocul cu Hitman Agency

Edited by VicSteR

★ Nume in joc: Valy_Romania

★ Level: 19(rp de 23)

★ De cat timp jucati pe server? 6,7 luni.

★ Factiuni precedente: News Reporter, Stracci,Corleone si cateva zile cuneo.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am rugat liderul sami dea uninvite pentru ca nu ma simteam bine in Cuneo family.Nu e locul meu acolo.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place foarte mult,as dori sa fiu un hitman+ ca vreau sa intru intr-o factiune si sa raman acolo.Vreau sami gasesc locul.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 10ore +

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Omorarea persoanelor pentru o suma de banii.

★ Motto-ul personal: Never say Never , Tineti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape.

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/34663145964134026396.png

★ Biografia caracterului : Valy sa nascut intr-un spital din Los Santos intr-o familie saraca.Erea un copil sarac dar cu vointa.Valy na luat in considerare sputele celelalte si el a luptat din rasputeri sa ajunga departe spunandusi in gand ..Aceasta este calea unui om..de la varsta de 6 anisori Valy a intrat in News Reporter,a muncit din greu si munca lui a fost rasplatita cu rank.La rank5 valy urmarea mafioti si credea ca ar fi bun la asta.Sa dus in stracci unde din cauza plecarii liderului,valy a fost nevoit sa plece..apoi a incercat in Corleone unde din fericire a fost acceptat,valy a petrecut o perioada minunata in Corleone si sia facut multi prieteni,apoi Valy a incercat sasi caute o factiune si sa raman acolo toata viata lui.A incercat Cuneo dar din pacate nu sa simtit bine printre vechii dusmani si dupa numai 2 zile a plecat..Acum valy vrea sa fie alaturi de hitman agency :)

Edited by Valentyno

★ Nume in joc: [biS]Kaddylack

★ Level: 21

★ De cat timp jucati pe server? 6-7luni

★ Factiuni precedente: NR,F/P,Taxi,Stracci,Taxi,Paterno,Barzini

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Cerere demisie

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? imi place foarte mult aceasta factinue

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7ore sau chiar mai mult .

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Contracte :)

★ Nickname-uri anterioare:YoNuTTzZ

★ Cate warnuri aveti in joc ?: 0/3

★ Poza cu skill la detective: http://img.b-zone.ro/images/25423121312763032428.png

★ Motto-ul personal: Nu Risti !Nu Castigi !!

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/37736914805603698755.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Kaddy ,s-a nascut in spitalul din Los Santos.Parintii lui erau reporteri.El s-a gandit sa isi i-a aceiasi slujba ca parintii lui ..Atunci s-a angajat in News Reporter.Kaddy a dus o viata frumoasa acolo pana la un anumit timp. El sa gandit sa se faca taximetrist ..A fost taximetrist mult timp. Atunci el a vrut sa vada cum e viata de mafie .. si sa alaturat familiei Stracci.A stat 2 sapt in Stracci, apoi el sa facut iarasi taximetrist .. In 3 sapt sia dat demisia si a intrat in The Paterno Family unde a dus o viata frumoasa alaturi de prieteni ..si de lider. Peste putin timp liderul a hotrat sa paraseasca factiunea.A fost un wipe .Kaddy s-a angajat in The Barzini family .. el a fost foarte fericit in aceasta mafie.Peste 2 sapt sia dat demisia ,si acum vrea sa intre in Hitman Agency .

Edited by Kaddylack

★ Nume in joc:Riv3R_tAhi

★ Level:30

★ Varsta(reala):14

★ De cat timp jucati pe server? 1 +

★ Factiuni precedente:Cuneo,paterno,s.i,barzini,National Guard,taxi,medic etc

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Pei am vrut sa ies din Cuneo ultima factiune pentu a intra in o noua factiune

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?Vreau sa ma alaturi agentiei pentru a indeplini contracte,membri din acceasta factiune sunt cu respect au bunul simt stiu sa se imprieteneasca repede si un Nou leader cu experienta , cred ca aicia imi este lokul . sper sa ma acomodez repede

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?depinde afk nu mai mam pus de 1 luna ... doar 1-2 ore cand sunt afara maxim stau vreo 6-7 +

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?Agentia se okupa Cu , Contracte ei trebuie sa indeplineasca contracte in mod sillent si sa le duca pana la capat

★ Nickname-uri anterioare:Riv3R

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?Desigur

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

★ Motto-ul personal:Nu uita niciodata de unde ai plekat !

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://www.img.b-zone.ro/images/06074501765609799749.png

★ Cate warn'uri ai in joc? :1 warnd :D

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Sunt un baiat calm , istet stiu sa imi aleg prieteni , o fire prietenoasa , glumesc mult si imi place foarte mult fotbalul si inotul

Guest WhiskY

★ Nume in joc: Whiskey

★ Level: 29

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server? 1 an si 2 luni

★ Factiuni precedente: Police Departament,Federal Bureau of Investigation,National Guard,Corleone Family,Tattaglia Family,Paterno Family,Cuneo Family,Taxy Cab Company,News Reporter,Fireman&Paramedics,School Instructor

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am dat demisia

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-6

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu contracte

★ Nickname-uri anterioare: [DeAgLe]V3rsus

★ Motto-ul personal: Respecta ca sa fi Respectat

★ Poza cu stats si skill la detectiv:

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Cand e vorba despre mine e cam greu de caracterizat,Am 15 ani locuiesc in Bucuresti am cei 7 ani de acasa ,Am ochii caprui par saten 1,60 si sunt descurcaret...Imi place sa ma distrez sa ajut la nevoie , nu imi place sa am dusmani intodeauna am avut multi prieteni si putini dusmani.Imi place sa respect orice persoana care stie sa respecte si stie sa comunice .Imi place sa imi fac treaba pana la capat si sa fac istorie unde ma joc.Intodeauna cand am fost vorbit de bine pt ca am stiut sa ma integrez.Cam atata

★ Nume in joc: Holm

★ Level: 36

★ De cat timp jucati pe server? +1an

★ Factiuni precedente: National Guard, Police Departament, School Instructor, The Stracii Family.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am parasit factiunea precedenta din motive personale

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca imi este dor de Hitman Agency si imi este dor sa indeplinesc contracte valoroase.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? +10

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? The Hitman Agency se ocupa cu finalizarea contractelor.

★ Nickname-uri anterioare: Traista,Qwerty

★ Motto-ul personal: "Ori suntem golani, ori numai suntem!"

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/53790888290979184445.png & http://img.b-zone.ro/images/98304256429630026191.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Holm s-a nascut intr-un cartier din Los Santos. Acesta era singur la parinti. Tatal lui era marinar ,iar mama croitoreasa. Holm facea parte dintr-o familie bine organizata. Cand tatal era plecat pe mare Holm o ajuta pe mama lui . La varsta de 20 de ani Holm s-a hotarat sa faca parte din echipa de reporteri. Acesta a stat in "News Reporter" 2 ani , dupa care s-a inrolat in armata. A facut armata in Las Venturas si acolo si-a intemeiat si o familie. Holm isi ajuta parintii cu ce poate pentru a trece peste criza.

Nume in joc:Addyn

Level:20

Varsta(reala):16 ani

De cat timp jucati pe server:De aproximativ 7 luni

Factiuni precedente:News Reporter

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demis din factiune:Am fost inlocuit ca si lider...

De ce doriti sa va alaturati Agentiei?:Imi doresc o factiune serioasa,cu stabilitate ca Hitman Agency in momentul de fata.Am foarte multi prieteni aici si as vrea sa incerc.

Cate ore acordati acestui joc,fara afk?:Aproximativ 10

Cu ce considerati ca se ocupa Agentia?:Cu respectarea si rezolvarea unor contracte impuse de alti playeri

Nick-uri anterioare:Nu am avut

Aveti capacitatea de a lucra in echipa:Eu zic ca da

Mott-ul personal:Nu te intrista pentru ca s-a terminat,bucura-te ca s-a intamplat

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/48019889303655098164.png

Cate warnuri ai in joc?: 0/3

Biografia caracterului:M-am nascut pe 16.09.1970 la periferia orasului Los Santos.Provin dintr-o familie saraca,

fara posibilitati materiale.Tata era fermier iar mama isi pierduse locul de munca.Am fost obligat de mic sa muncesc

pentru a-mi ajuta familia.Tata m-a luat cu el la ferma,mi-a explicat cum sa lucrez cu combina.Am lucrat ca fermier

pana la level 5 cand,citind ziarul am aflat ca firma News Reporters face angajari.Salariul era unul mai bun iar

conditiile de munca mai acceptabile.Mi-am depus CV-ul si am fost acceptat.Am muncit mult publicand anunturi,vanzand ziare si luand live-uri

si munca mi-a fost rasplatita obtinand postul de director al acestei firme.Am avut un mandat de 3 luni ca Director si

am plecat din cauza unei certuri cu membrii consililului de administratie care m-au inlaturat.Acum vreau sa devin un

asasin platit si sa ma ocup de cei pe care sunt puse contracte.

Nume in joc: Moartea

Level: 42

Varsta(reala):17 ani

De cat timp jucati pe server: Un an jumate , chiar mai mult

Factiuni precedente: NG , PD , F/P

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demis din factiune: Un motiv la fiecare...Nu am fost demis din nici una .

De ce doriti sa va alaturati Agentiei?: Pt ca imi place aceasta factiune.

Cate ore acordati acestui joc,fara afk?: Cam 10 ore pe zi.

Cu ce considerati ca se ocupa Agentia?: Asassinarea unor persoane pentru bani.

Nick-uri anterioare: CreeD

Aveti capacitatea de a lucra in echipa: Da

Mott-ul personal: Nu am nici unul.

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/51436224815057448969.png

Cate warnuri ai in joc?: 2/3 , de cand eram newb.

Biografia caracterului: Moartea s-a nascut (ironc nu ?) in spitalul din Los Santos , de acolo a ajuns la gara din Los Santos unde nu stia ce sa faca . S-a plimbat , a facut infractiuni si a ajuns la jail , vazand ca e falit si ii trebuie bani pt a manca si uzuri personale , s-a gandit sa ia un job , Moartea a intrebat lumea care este cel mai bun job , cineva ia zis farmer , ei bine el s-a dus la ferma pe o zi senina , ajungand acolo a luat o combina si a trecut la lucru. Din ce in ce mai repede se plictisea groaznic asa ca si-a zis sa isi schimbe jobul . Moartea s-a dus o data la jail din cauza unei infractiuni , in celula cu el era Stal1n , un om foarte bogat , care i-a dat lui Moartea o gramada de bani , cu acei bani Moartea si-a cumparat level dupa s-a dus in Fireman/paramedic unde a crescut foarte mult.... To Be Continued.

Edited by Moartea

★ Nume in joc: SeNz0r

★ Level: 32

★ Varsta(reala): 19

★ De cat timp jucati pe server? 10 luni

★ Factiuni precedente: Cuneo,Tattaglia,National Guard

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa ies cu 3 FactionWarn-uri

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Vreau sa incerc ceva nou , si de ce nu sa-mi fac si alti prieteni.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7ore sau chiar mai mult .

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Hitman Agency se ocupa cu asasinarea playerilor contra unei sume de bani

★ Nickname-uri anterioare: Niciunul

★ Cate warnuri aveti in joc ?: 0/3

★ Poza cu skill la detective: http://img.b-zone.ro/images/50601571636825674243.png

★ Motto-ul personal: “Daca vrei sa fii fericit o clipa,razbuna-te;daca vrei sa fii fericit o viata iarta.”

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/05056546960669193420.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): SeNz0r s-a nascut in orasul San Fierro in anul 1980,unde a inceput sa isi castige existenta furand masini pentru a strange bani ca sa isi cumpare o casa proprie.Intr-o zi obisnuita cand a ajuns acasa si-a gasit familia intr-o balta de sange.Dupa multe cercetari a aflat ca tatal lui era dator familiei Cuneo.Fiind priceput la multe lucruri si ca sa isi plateasca datoria tatalui sau s-a decis sa intre in Cuneo Family,In Cuneo a invatat multe de la superiorii sai ajungand cel mai bun spargator de masini.Intr-o noapte cand a plecat cu familia la clubul Jizzy el sa indragostit de o fosta membra din familia adversa Tattaglia.Datorita acestei relatii ambele familii au avut de suferit murind multi membri.Din cauza acestui eveniment , el a fost fortat sa plece in Tattaglia Family de catre liderul Razvan si subliderul [CF]Oasis9.Aici pana la urma s-a adaptat cu greu , fiind iertat de liderul vaN si de actualii sai colegi.El dupa cativa ani in Tattaglia Family s-a saturat de viata complicata de mafiot si la recomandarea lui Kobra,unul dintre cei mai respectati membri ai armatei ,s-a inrolat in National Guard.Testele date cu Ady_Torres au fost dure necesitand mult antrenament pe care l-a capatat in trecut .. In National Guard a avut multe piedici in a creste in rank , dar a trecut cu succes peste ele.Acum SeNz0r vrea sa devina unul dintre cei mai renumiti Hitmani , cu toate ca este un drum lung.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.