Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

Moartea

VIP
 • Content Count

  2353
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

124 Extraordinary

2 Followers

About Moartea

 • Rank
  Very Important Person
 • Birthday April 17

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  gabi.gabi537

Previous Fields

 • Real name
  -

Recent Profile Visitors

20490 profile views
 1. N-ai murit? 

  1. Moartea

   Moartea

   nu, sunt inca pe aici in umbra urmarind, asteptand ceva interesant.

  2. F4L Oasis9

   F4L Oasis9

   MoRatea traieste, ma mir ca dupa 10 ani a invatat cum sa si scrie numele

 2. Opinii sau nu, un lucru e clar. Nimeni nu lucreaza la proiectul asta cand sunt 3-4 oameni care au rank pentru asta. Daca ei personal nu-s in stare sa scripteze, trebuie sa caute un scripter.
 3. Decizie luata strict pentru a incerca o salvare a numarului de jucatori.
 4. Ce cauti cu functie pe b-zone daca ai viata personala care-ti sta in cale(v-team sau cum e)
 5. Moartea

  Nu am zis de tine, am zis strict de quote pe care l-ai facut tu. Iar eu mi-am expus parerea despre parerea ta.
 6. GTA-Network: Total Players: 404 (Peak: 1007) Total Servers: 54 GT-MP: 160 players on 108 servers Yes, the person who came up with this decision has alot of proven facts of that statement. But wait, we dont even have a server, so how can it seem that one is better than the other while you are 0 in both of them.... Echipa care se ocupa cu GTA 5, e vara, aveti vacanta, aveti resposabilitate, cand facem si noi server?
 7. Moartea

  Daca ai cod in pc il folosesti peste tot. Aroganta maxima sa zici ca folosesti pe servere rivale dar nu pe b-zone. Practic dai cartile pe fata si zici ca foloseai cod dar nu aici....sa fim seriosi, cine te crede? Sa nu mai mentionez ca esti excesiv de slab daca folosesti cod in general.
 8. Moartea

  Prima si cea mai importanta e vechimea jocului, isi pierde interesul. Doi, simplificarea jocului incat orice copil de 12 ani are infernus, factiune si poate si aimbot daca e destul de avansat la 12 ani. Trei, promovarea in functii pe baza de cantitate si nu calitate.
 9. mai ai zile?

  1. Rain Man

   Rain Man

   Moratea pe val

  2. qazdawn
  3. Rain Man

   Rain Man

   :]] lasa omu ma sa faca plaja

 10. Problema presupun ca e platforma, fivem are problemele mentionate de tine si chiar nu se merita sa faci server pentru 32 playeri. De ce nu mentioneaza nimeni de RAGE mp? Sunt servere cu 100-200 playeri acolo.
 11. Observ ca suntem destui oameni seriosi care sunt interesati de server. Probabil mai seriosi decat cei ce se ocupa de proiect. De ce nu se intereseaza nimeni de un scripter ? Cineva care stie ce face.
 12. Din fericire sunt si alte optiuni pentru platforme, cu avantaje si dezavantaje fata de FiveM.
 13. Daca sunt atatia profesionisti de ce nu se gaseste unu sa faca un server pe rage mp sau o platforma care permite mai mult de 32. Pe FiveM te simti singur pe toata harta cu doar 32 playeri. Mai ales acum ca nu sunt prea multe servere, un server decent are playeri garantat.
 14. Fa server de 64(n-am vazut pana acum) playeri, roleplay mod,cel putin 5 joburi stabile,ems si pd plus masini custom pe fivem pana saptamana viitoare si iti dau 50 euro.
 15. Pe rage ai deja servere de HARD RP cu 200 playeri, servere cu aplicatie la inceput. Pe FiveM ai servere pline cu 32 playeri, au ajuns sa ai data de baza in masina de politie, cumperi bmw m5 vorbind cu manager-ul dealershopului in timp ce aici se cauta scripter de un an . Cineva trebuie concediat. Daca n-ai pc sa joci gta 5 in 2018, esti degeaba. Playeri sunt, destui chiar. Nu inteleg de unde lipsa asta de interes. Daca sampul a fost un asa succes, gta 5 ofera atatea posibilitati...tragic.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.