Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc : aLLx

Level : 28

Varsta(reala) : 14

De cat timp jucati pe server? : 8-9 luni

Factiuni precedente : National Guard , Paterno Family , Tow Car Company , Taxi Cab Company , Stracci Family .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu prea ma inteleg bine cu Pad_Vlad si stiam ca v-or exista certuri si am decis sa plec eu .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi plac sa fiu agent si sa omor pentru bani .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 7 si 8 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea / omararea unor persoane in schimbul unei sume de bani .

Nickname-uri anterioare : [DSR]JuSt96 , MaFyoTuL

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Motto-ul personal : Nu lasa pe maine ce poti face azi .

Poza cu stats si skill la detectiv : http://www.img.b-zone.ro/images/32202591003680847095.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte) : In urma cu 18 ani s-a nascut un baiat pe nume aLLx . Mama lui si tatalui lui au murit la nasterea lui fiind asasinati. A promis ca se v-a razbuna pe cine i-a facut asta parintilor sai. Dupa ce a mai crescut , aLLx a aflat cine ii omorase parinti , Hitman Agency . A vrut sa se integreze printre acesti ,,hitmani ,, dar era prea mic . A crescut in medici cu ajutorul lui Snifel04 . Dupa ce a ajutat lumea timp de 2 luni l-a un caz a calcat pe pacient si a fost dat afara . A decis sa plece intr-o ,,mafie,, unde avea sa isi faca multi prietnei . aLLx de cand era mic isi facuse multi prieteni : [F4L]Oasis9 , [F4L] Balon , Erduan si cu timpul a ajuns sa mai cunoasca si lume amuzanta pe skype : cRiStaL si Aka Andrew.A stat ca mafiot timp de 3 luni intr-o mafie numita The Paterno Family . A decis sa iasa din aceasta ,,mafie,, .S-a dus in Taxi Cab Company . Acolo i-a placut foarte mult deoarece cunostea bine mapa. Au mai urmat 3 factiiuni : Tow Car Compnay , The Stracci Family si nu in ultimul rand : National Guard . Acum dupa ce a crescut si crede ca este capabil sa intre in Hitman Agency .Spera sa fie acceptat :bd

Edited by aLLx

★ Nume in joc: Nale

★ Level: 19

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server?: Am vreo 3-4 luni poate si mai mult decat atat.

★ Factiuni precedente: Tow Car Company , News Reporter , The Paterno Family , The Corleone Family , The Barzini Family.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Pentru ca vroiam sa ma las o perioada de samp pentru niste probleme personale.. dar le-am rezolvat.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca sunt multi prieteni care sunt in aceasta Agentie si pentru ca are un lider excelent .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? In jur de 4-9 ore.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu omorarea unor persoane pentru o anumita suma de bani.

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

★ Motto-ul personal: Nu am un motto.

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/03185102185837915785.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Intr-un oras numit Los Santos s-a nascut un baiat pe nume Nale care avea o familie saraca, mama sa murise din cauza cancerului iar tatal sau era fermier. Intr-o anume zi Nale a mers la ferma sa il ajute pe tatal sau pentru a strange si el niste banuti. La level 6 a intrat in Tow Car Company pentru a pastra strazile curate dupa catva timp a fost dat afara din cauza ca a facut o mare prostie,dupaceea si-a dorit sa devina un reporter si a intrat in News Reporter lua interviuri..publica anunturi dupa un timp in News Reporter s-a gandit ca ar fi grozav daca ar fi un mafiot si a mers in Paterno dupa un timp a vrut sa schimbe mafia deoarece nu ii era locul acolo si a mers in Corleone unde dupa 1 saptamana de cand era in Corleone a avut loc o schimbare de lideri si s-a gandit sa paraseasca Corleone si sa intre in Barzini, dupa cateva luni petrecute acolo a parasit mafia Barzini deoarece a avut niste probleme personale dar le-a rezolvat si acum vrea sa faca parte din Hitman Agency...To be continued!

Edited by Nale

Nume in joc: Babu .

Level: 39 .

Varsta(reala): 17 ani .

De cat timp jucati pe server? 11 luni .

Factiuni precedente: F/P, FBI, Cuneo, FBI, Corleone, NG, Taxi Cab Company .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am demisionat .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Tot ceea ce-mi doresc este sa intru in Hitman. Am multi prieteni aici si vreau sa joc alaturi de ei .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? In cursul saptamanii joc 4 ore +, iar in week-end joc 5 ore + .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Hitmanii indeplinesc contracte pentru sume de bani .

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Hitmanii lucreaza singuri (contracte) si in echipa (dupa BL). Sunt capabil sa lucrez atat pe cont propriu, cat si in echipa .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da .

Motto-ul personal: „Respecta-i pe ceilalti pentru a fi si tu respectat” .

Poza cu stats si skill la detectiv: Click .

Cate warn'uri ai in joc? : N-am niciun warn .

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Totul a inceput acum mult timp dupa ce am terminat facultatea. Aveam doctoratul, asa ca am fost angajat la Spitalul Central San Fierro. Eram talentat, de aceea am fost avansat foarte repede de la asistent la chirurg. Ajunsesem un medic de succes. Dupa putin timp, mi-am dat seama ca trebuie sa schimb ceva, nu pot fii medic tot restul vietii. Inca vroiam sa lupt pentru a-i ajuta pe ceilalti, de aceea am urmat facultatea de Drept si am reusit sa intru in FBI. Am investigat multe cazuri, care mai de care mai cutremuratoare, ucideri, sinucideri, asasinari etc. Imi aduc aminte ca eram in timpul unei urmariri..am fost impuscat. Am intrat in coma aproape 1 luna, dupa care mi-am revenit incet-incet. Am avut parte de o vizita surpriza la spital, de la noul cap al familiei mafiote Cuneo. Cr1spy a venit la spital si mi-a zis ca are nevoie de un om de baza, de aceea am ajuns sa fac parte dintr-o mafie. Nu eram tocmai mandru de munca pe care o faceam, deoarece vindeam arme, droguri, asasinam inamicii familiei, obligam femeile sa se prostitueze. M-am hotarat sa ma reintorc in FBI, acolo aveam sa cunosc multi prieteni pe care-i avusesem colegi si inainte de a fi impuscat. Am lucrat alaturi de ei pana cand am realizat ca este epuizant. Caz dupa caz, eram obligat sa plec noaptea de acasa sa ajung la locul crimelor .. Am renuntat la FBI pentru a redeveni mafiot. Credeam ca voi deveni un mafiot de renume, dar nu am putut sta mult in Corleone, deoarece am fost recrutat in trupele speciale. Imi doream sa lupt pe front si sa ajut tara. Am vrut sa invat sa pilotez avioane, elicoptere, dar exact cand aveam prima lectie de zbor, aparatul s-a defectat si a trebuit sa ma catapultez. Generalul Ciupanezu a spus ca nu risca sa mai piarda un alt aparat de zbor si ca imi este interzisa pilotarea aparatelor de zbor. Am fost dezamagit, m-am simtit exclus. Dupa ce am fost somer timp de 1 an de zile, m-am hotarat sa-mi gasesc un serviciu usor, care sa-mi placa. Cum pasiunea mea era sofatul, m-am dus la cea mai apropiata firma de Taxi unde mi-am depus CV-ul. Secretara m-a sunat a doua zi si m-a intrebat de cand pot sa incep. Dupa cateva ore eram intr-un Logan galben asteptand sa primesc comenzi. Timp de cateva luni am lucrat pe tura de zi, dar cand seful m-a obligat sa lucrez pe tura de noapte, am decis sa demisionez. [...] Au trecut cateva luni de cand am ramas fara servici. Am intrat pe internet sa vad ce angajari se fac. Pe utlima pagina a unui site, am gasit scris: Agentia Hitman recruteaza asasini profesionisti. Cum stiam sa trag bine cu arma din trecut, am decis ca trebuie sa incerc si asta. Am completat un formular si i l-am trimis liderului. Tocmai ce-am dat „Send” ...

Nume in joc: [F4L]MoSu

Level: 40

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server?: fac un an peste o luna

Factiuni precedente: Tcc , Police Departament, Barzini Family, Hitman Agency, National Guard, School Instructor si Paterno Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am facut cerere de demisie.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca am mai fost aici, si am invatat multe lucruri bune cat timp am stat.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Nu stiu, intre 6-7ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea unor persoane in schimbul banilor.

Nickname-uri anterioare: MosCraciun

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Motto-ul personal: Incercarea moarte nu are.

Poza cu stats si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? : 1/3 deoarece am intrebat un admin daca un loc este safe zone si mi-a spus ca nu este si eu eram dupa black list (acel loc nu este scris nici in regulamentul serverului).

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): In ziua de 25 decembrie, intr-un spital din LosSantos s-a nascut un baietel. Deoarece parintii lui aveau o bogata imaginatie si fiind ziua in care " moscraciun " aduce cadouri, parintii lui i-au pus numele acesta, MosCraciun. El crescand pana la varsta de 18 ani, s-a dus sa dea testul de carnet, l-a trecut cu brio. Cum veniturile familiei erau scazute, el s-a gandit sa faca un bine familiei, asa ca s-a dus sa isi pune CV-ul la Tow Car Company. Peste 2 zile a primit raspunsul ca este acceptat. A trecut o vreme, toata viata lui mergea perfect, el tracta masinile parcate aiurea ajutat de politie. Intr-o zi seful politiei din LosSantos s-a dus la el si i-a propus sa vina la el, doar ca mai trebuia sa ia lectii de spionat. Au mai trecut 3 ani alaturi de Politia din Los Santos, dupa atatea arestari si prinderi de mafioti, el a fost chemat intr-un loc ascuns de lume, de catre Don Barzini. El i-a propus sa lase slujba de politai si sa i se alature lui, doar cu o singura conditie. Ca moscraciun sa isi schimbe numele din buletin in unul nou. Adica sa isi puna tagul clanului din care face parte si un nume mai scurt. A rezultat [F4L]MoSu. Toate treburile mergeau bine, Mosu invatase ce este respectul si seriozitatea, pentru toate astea a fost promovat ca Vicario di Barzini Family. Dupa o perioada lunga de timp Don Barzini s-a imbolnavit, Mosu nu stia ce sa faca. El vazuse ca multi oameni si prieteni plecau din familie. Asa ca el impreuna cu prietenul lui au incercat sa dea de directorul Hitman Agency. Ei si-au lasat CV-ul impreuna cu (,) cursul de spionat. Ei au fost contactati peste 1 ora. Cei doi prieteni se intelegeau de minune in agentie. Rezolvau cat mai multe contracte, doar ca directorul Hitman Agency a fost schimbat. Cei doi se intrebau ce sa faca, unde se vor duce, daca nu se vor intelege cu noul director? Asa ca ei au fugit, pe camp, pana au ajuns pe un poligon de lupta. Acolo l-au intalnit pe liderul armatei. Au vorbit cu el, i-au explicat ce abilitati au si peste 1 ora de asteptare pe campul de lupta, au fost chemati intr-un cort sa le spuna ca au fost acceptati si vor incepe munca de astazi, ajutandu-i pe ceilalti colegi la razboi. Peste mult mult timp, prietenul sau a fost omorat. El a mai ramas in cadrul armatei, dar astazi s-a hotarat sa fie din nou un agent platit ca sa ucida!

Edited by F4LMosu

Nume in joc : aLLx

Level : 28

Varsta(reala) : 14

De cat timp jucati pe server? : 8-9 luni

Factiuni precedente : National Guard , Paterno Family , Tow Car Company , Taxi Cab Company , Stracci Family .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu prea ma inteleg bine cu Pad_Vlad si stiam ca v-or exista certuri si am decis sa plec eu .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi plac sa fiu agent si sa omor pentru bani .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 7 si 8 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea / omararea unor persoane in schimbul unei sume de bani .

Nickname-uri anterioare : [DSR]JuSt96 , MaFyoTuL

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Motto-ul personal : Nu lasa pe maine ce poti face azi .

Poza cu stats si skill la detectiv : http://www.img.b-zone.ro/images/32202591003680847095.png

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte) : In urma cu 18 ani s-a nascut un baiat pe nume aLLx . Mama lui si tatalui lui au murit la nasterea lui fiind asasinati. A promis ca se v-a razbuna pe cine i-a facut asta parintilor sai. Dupa ce a mai crescut , aLLx a aflat cine ii omorase parinti , Hitman Agency . A vrut sa se integreze printre acesti ,,hitmani ,, dar era prea mic . A crescut in medici cu ajutorul lui Snifel04 . Dupa ce a ajutat lumea timp de 2 luni l-a un caz a calcat pe pacient si a fost dat afara . A decis sa plece intr-o ,,mafie,, unde avea sa isi faca multi prietnei . aLLx de cand era mic isi facuse multi prieteni : [F4L]Oasis9 , [F4L] Balon , Erduan si cu timpul a ajuns sa mai cunoasca si lume amuzanta pe skype : cRiStaL si Aka Andrew.A stat ca mafiot timp de 3 luni intr-o mafie numita The Paterno Family . A decis sa iasa din aceasta ,,mafie,, .S-a dus in Taxi Cab Company . Acolo i-a placut foarte mult deoarece cunostea bine mapa. Au mai urmat 3 factiiuni : Tow Car Compnay , The Stracci Family si nu in ultimul rand : National Guard . Acum dupa ce a crescut si crede ca este capabil sa intre in Hitman Agency .Spera sa fie acceptat :bd

allx a mai facut cerere la barzini , nu e treaba mea dar nu e frumos

Edited by Overdose

30039496461738122207.png

Hitman Agency recruteaza 2 agenti.

Cerinte

- limbaj foarte decent

- minim level 15

- seriozitate

- activitate

- capacitatea de a putea indeplini un contract fara probleme

- perseverenta

Modelul il luati de la primul post.

★ Nume in joc: Kip

★ Level: 40

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server? 2 ani ( 1 decembrie 08 )

★ Factiuni precedente: PD,NG,FBI,Corleone,Hitman,Stracci,Tattaglia,Barzini,Cuneo,TCC,NR,Taxi .

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Era prea mult agitatie pe /f si nu faceam fata cu 10 chat-uri.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca imi place foarte mult Hitman .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Hitman Agency se ocupa cu asasinarea unei persoane in schimbul unei sume de bani.

★ Nickname-uri anterioare: waLmarkiP , Johnny .

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Sigur

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Evident.

★ Motto-ul personal: Niciodata sa nu spui niciodata .

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/52519918190044828920.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Totul a inceput in Los Santos , la gara din Los Santos , micutul Kip a fost aruncat din tren pentru ca nu avea bilet . El nu stia foarte bine ce este de facut , insa , a avut noroc cu un om foarte bun pe nume mRRY care l-a ajutat si l-a invatat tot ce stie . El la invatat cum sa isi ia un job si ce trebuie sa faca pentru a se descurca in Los Santos . Mai tarziu, micutul Kip, a intrat in Corleone Family , prima lui factiune . Aici el a invatat ceea ce este o mafie avand-ul ca lider pe tox!c. Tox!c la ajutat enorm dand'ui 100 mil pentru a face bani din dobanda . Mai tarziu tox!c a renuntat la lider , cine credeti ca a ramas ? Kip ! El a fost liderul familiei Corleone timp de 2 luni , apoi a renuntat pentru ca nu era foarte pregatit si nu mai facea fata , el fiind totusi inca la inceput . Apoi a urmat partea palpitanta din viata micutului Kip . Acesta sa imprietenit cu Alin.MaesT ( care era liderul Agentiei Hitman ) prin intermediul lui mRRy , dupa multe teste , acesta , a reusit sa intre in Hitman Agency unde era coleg cu mRRY , Alin.MaesT , Gabb , CrazyFuck si multi altii . Dupa aceasta , viata lu Kip a luat o intorsatura pentru ca prin Alin.MaesT la cunoscut pe RazR , omul care i-a dat un sut in fund si la propulsat unde este acum , ce inseamna asta ? RazR este omul care i-a dat sansa de a fii admin . Dupa 2 ani de zile micului Kip a fost lider la : Police Departament , Tattaglia Family , Stracci Family , Cuneo Family , Corleone Family , Taxi , NR si a trait momente frumoase alaturi de multi prieteni. Acum micutul Kip vrea sa revina in forta in Hitman Agency dar acest lucru depinde doar de actualul lider Woozie , uratii succes !

★ Nume in joc: BoBy13

★ Level: 20+

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server? 5-6 luni

★ Factiuni precedente: Cuneo

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am parasito pentru ca am vrut sa intru in hitman agenchy ce-a mai tare factiune dintre toate

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi palce la nebunei factiunea;

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Persoanele fac /contract si hitman merge si il omoara in schimbul sumei de bani

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal: Respect si vei fi respectat

★ Poza cu stats si skill la detectiv: Stats/Skill Detectiv

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1/3- pentru ca am dat repair la masina in timp de runner

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): BoBy13 s-a nascut in Los Santos, pe Vinewood intre toti bogatasi, ce-l mai mare bogatas era woozie bosul bosilor. Am vorbit cu el sa ma ajute si pe mn sa-mi iau un job sa muncesc sami castig painea, cum Woozrie este bun la suflet ma invatat sa muncesc si sami castig painea de zi cu zi. El a fost lider Hitman Agenchy, in care am vrut sa intru si eu dar nu am putut pentru ca nu stiam ce trebuie sa fac si multe altele. El ma invatat ce trebuie sa fac, si acuma mi-as dori sa intru in Hitman Agenchy.

★ Nume in joc: tropicos

★ Level: 20

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server? : 8 luni

★ Factiuni precedente: new reporter si the cuneo family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: cerere de demisie

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? pentru ca imi place si am prieteni de treaba in acea mafie

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 7-8 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? se ocupa cu assasinarea oamenilor

★ Nickname-uri anterioare: nu am avut

★ Motto-ul personal: ma respecti te respect

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/02041782646350874834.bmp

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): M.am nascut in LS. De mic am dat piept cu cele mai grele probleme ale vietii. Parintii m.au abndonat cand aveam doar 2 ani. am invatat sa lupt in viata de unul singur, rezolvand problemele mele prin propriile mele moduri. Mi.am facut nenumarati prieteni cu care am invatat sa lucrez in echipa...Am fost ajutat cu bani de catre red_scorpion si kvb care m.au sprijint si m.au indrumat la bine si la greu. Ei imi sunt cei mai buni prieteni, cu ajutorul lor am ajuns astazi ceea ce sunt. Am invatat ce e bine in viata, cum sa faci un ban cinstit si de mic imi place sa dau inapoi cu aceeasi moneda. Astazi am ales Hitman Agency pentru a.mi face noi prieteni, pentru a fi de ajutor la bine si la greu. multumesc

Nume in joc: h1gh

Level: 23+

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? 5 luni

Factiuni precedente: News Reporter , The Barzini family x2 , National Guard , F.B.I

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am demisionat pentru a incerca sa fiu Agent.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Vreau sa incerc viata de agent , ceea ce cred ca imi va placea + ca am prieteni aici.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? In cursul saptamanii 5h+ , iar in week-end 8h+

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentia? Agentia se ocupa cu asasinarea oamenilor contra-cost.

Nickname-uri anterioare: [biS]LittleRaY si SuneT

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da , si singur si in echipa.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Motto-ul personal: " Respecta pentru a fi respectat la randul tau. "

Poza cu stats si skill la detectiv: click.

Cate warn'uri ai in joc? : Nu am warn-uri.

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): h1gh este un copil nascut acum 15 ani in Spitalul din Los Santos. El a avut o viata frumoasa de cand s-a nascut , facandu-si prieteni pe care se putea baza , si nu falsi. Parintii lui erau intr-o situatie financiara mai grea , asa ca el si-a depus CV-ul la News Reporter. El a dus o perioada foarte buna acolo , el era solicitat des pentru interviuri. In 3 saptamani a ajuns Network Anchor datorita sfaturilor lui Addyn , pe care el le urma. Apoi . el a iesit pentru a fi mafiot , i s-a acordat o sansa in Barzini family , unde a si stat ceva timp. El a hotarat ca ar fii bine sa se alature justitiei , asa ca a intrat in National Guard. A promovat la Sergent , dar din cauza timpului din ce in ce mai putin , a iesit. El a reintrat in Barzini family , unde s-a distrat alaturi de prietenii lui adevarati , dar a iesit deoarece i s-a facut dor de viata de Cop. S-a alaturat F.B.I-ului pentru a face dreptate in viata oamenilor , dar nu a putut sa stea prea mult datorita timpului putin. Acum el si-a facut timp in program si vrea sa fie Agent pentru a indeplini contracte.

Edited by h1gh

★ Nume in joc: DeniX

★ Level: 16+

★ Varsta(reala): 14 in joc am gresit data

★ De cat timp jucati pe server? din septembrie

★ Factiuni precedente: Tow Car Company

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Vreau sa incerc alta factiune

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Este o factiune de oameni seriosi si foarte activi Care isi fac treaba cel mai bine

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7 ore pe zi timpul saptamani

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Hitmani asasina oameni in schimb unei sume de bani

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da!

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da!

★ Motto-ul personal: Nai Carte nai parte

★ Poza cu stats si skill la detectiv:http://img.b-zone.ro/images/35078936604092415685.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1 = /ad aiurea

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): DeniX Sa nascut in Spitalul din LosSantos intr-o famile bogata , la 9 ani [f4l]balon ia dat oportunitatea de a intra in Tow Car Company , Tatal sau si mama sa au murit intr-un accident cand el avea varsta de 10 ani , In Tow Car Company a stat pana la varsta de 15 ani facandusi multi prieteni , Sia dat Demisa cu greu . La varsta de 16 ani el vrea sa incerce sa intre in Hitman Agency pentru a Asasina oameni in loc unei sume de bani !

★ Nume in joc:alex20

★ Level: 23

★ Varsta(reala): 20

★ De cat timp jucati pe server?: Nu de prea mult timp :))

★ Factiuni precedente: Stracci x2,x3 NG,NR,Taxi,F/P,Tattaglia

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am demisionat

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place sa lucrez din umbra !

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu assasinari!

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

★ Motto-ul personal: Nu am inca unul :)))

★ Poza cu stats si skill la detectiv: 48265728949558999925_thumb.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Edited by Alex20

39292359956156705007.png

Nume in joc: Stephan.Corleone

Level: 30

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? De 1 an si ceva.

Factiuni precedente: Corleone,Taxi, Hitman

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: M-am lasat de sa:mp.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Mi-a placut aici.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 3-4 , nu stiu.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinari, etc.

Nickname-uri anterioare: RhoddwaN

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

Motto-ul personal: Tu joci la sunet, dar defapt il asculti pe guta si iti zice unde sunt dusmanii.

Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/78924644954850041916.png http://img.b-zone.ro/images/77351861862603158405.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): StephanCorleone s-a nascut pe 25 septembrie 1994 , intr-un spital din Los Santos, din mama Andreea Corleone si Michael Corleone, el imediat dupa nastere s-a mutat in San Fierro, unde si-a inceput activitatile de mafiot , de mic avea o abilitate de ucigas. La varsta de 14 ani a fost recurtat de Corleone Family, alaturi de altii cativa amci a reusit sa aduca familia in top , fiind cea mai respectata familie. Dar odata a hotarat sa plece si sa se duca in Taxi Cab, incercand sa devina un om mai bun, dar nu a reusit sa reziste si s-a intors in familia sa , unde a petrecut niste luni minutate, apoi a fost timpu' sa isi la revedere, sa isi incerce norocul la asasinii, a petrecut acolo 2 luni unde s-a simtit bine, dar a fost o perioada in care s-a lasat, apoi s-a apucat iarasi , pt. a deveni cel mai bun ( :)) ).[/color]

★ Nume in joc: Mr.Pitbull

★ Level: 31

★ Varsta(reala):16

★ De cat timp jucati pe server? 1 an si 5 luni

★ Factiuni precedente: TCC, Taxi(sublider) Tataglia Stracci(sublider) FBI PD Hitman

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Demisie dupa 2 luni jumate

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Este o agentie respectata si recunoscuta cu membri capabili sa lucreze in echipa.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-6

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinarea persoanelor.

★ Nickname-uri anterioare: Dunca15

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Deacat sa planga mama mai bine plange maicata

★ Poza cu stats si skill la detectiv:Stats/Skill

★ Cate warn'uri ai in joc? :1/3 (de 6-7 luni)

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Mr.Pitbull s-a nascut in gara din LOS SANTOS fiind foarte sarac,in 6-7 ani a inceput si el sa inteleaga sensul acestei vieti..a inceput sa munceasca,ca farmer castigand nu prea mult,

apoi ca treucker da nu a castigat nici acolo mult...dar s-a multumit si cu atat..Dupa un timp el a fost recrutat in prima lui mafie..aceea find Rroms cu liderul LeThaL..Acea mafie Rroms a fost rampa de lansare pentru el..lumea afland de personalitatea si seriozitatea lui de care dadea dovada.De atunci el a fost in toate factiunile stand peste 2 saptamani in fiecare si ne-avand faction punish.Dar el incearca acum sa intre in hitman pentru a duce la bun sfarsit toate contractele puse.

Edited by Pitbull94

★ Nume in joc: b0gDaNN

★ Level: 24

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server? 5 LUNI

★ Factiuni precedente: school instructor ,the straci family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am plecat deaorece nu imi placea in accea factiune nu prea ma intelegeam cu colegi

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? deoarce este o agentie cu membri la locu lor si un lider ok si vreau sa stau mai mult subacoperire

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinarea persoanelor.

★ Motto-ul personal: toti pentru unu-l si unu-l pentru toti

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/24025784131042320052.bmp

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Ma numesc b0gDaNN si m-am nascut la spitalul din ls. Cand m-am nascut, am fost abandonat de familia mea si am crescut prin spital. Cand am implinit 14 ani, m-am bagat intr-o gasca de mecanici, unde am invatat aceasta meserie si mi-am deschis un service. Din acest service mi-am scos bani sa traiesc. Dupa ce am pierdut service-ul la barbut, m-am angajat sa vand licente si intr-o zi am primit o propunere de la o mafie sa ma alatur lor. Aici am vazut cum este sa umbli cu droguri si arme, asa ca am decis sa intru in Hitman Agency sa ii prind pe acesti mafioti ! prin contracte puse de alti

Edited by b0gDaNN

Nume in joc: SileNzi0

? Level: 28

? Varsta(reala): 15

? De cat timp jucati pe server? 1 an si 2 luni

? Factiuni precedente: taxi , school instructor , medic , stracci , barzini , paterno , corleone , cuneo , f.b.i , Ng .

? Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere de demitere

? De ce doriti sa va alaturati agentiei?: deoarece imi place sa fiu assassin si doresc sa devin cel mai bun si in primul rand imi place spiritul de echipa

? Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 in cursul saptamanii cand am scoala , iar in weekend non-stop

? Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: cu contracte , adica cu assassinarea oamenilor pentru o anumita suma de bani

? Nickname-uri anterioare: Nu am avut

? Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

? Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

? Motto-ul personal: '' nu merge in fata mea s-ar putea sa nu te urmez / nu merge in spatele meu s-ar putea sa nu conduc / mergi alaturi de mine si fii un prieten bun

? Poza cu stats si skill la detectiv: /stats si /skill 1

? Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

? Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): cu multi ani in urma a venit pe lume asa zisul SileNzi0 , el avand ca parinti 2 medici de profesie care l-au invatat cate ceva , a crescut alaturi de parinti lui pana la varsta de 16 ani . intr-o dupamiaza parinti lui erau in timpul serviciului cand au avut un apel cum ca baiatul lor a fost lovit de o masina , sau dus de indata la fata locului dar totul a fost doar o alarma falsa , insa acolo iei au fost asasinati da catre un om necunoscut el a incercat sa il gaseasca dar nici pana in ziua de azi nu a dat de el , ramanad singur a decis sasi faca o cariera . S-a angajat ca si taximetrist , a strans o suma de bani nu prea mare , vazand ca nu se fac bani a decis sa-si dea demisia , ne avand ce sa faca mergand pe strada si gandinduse la parinti lui s-a intalnit cu o mafie care l-a rugat sa ramana cu iei . Asa a si facut , acolo nu se putea intelege prea bine cu colegi lui si a decis sa plece . Sa dat de partea binelui a depus o cerere de recrutare la F.b.i care l-a acceptat a stat mult timp in F.b.i a arestat multi infractori , a parasit si f.b.i . Intr-o seara stand sub lumina stelelor si-a amintit de trecutul lui sangeros , stand si gandinduse la parinti lui si-a dat seama ca cel care ia ucis parinti a fost din hitman , asa ca a decis sa intre in hitman stiind ca o sa il gaseasca aici .

Edited by SileNzi0

30039496461738122207.png

Hitman Agency recruteaza cativa agenti.

Cerinte

- limbaj foarte decent

- minim level 15

- seriozitate

- activitate

- capacitatea de a putea indeplini un contract fara probleme

- perseverenta

Modelul il luati de la primul post.

★ Nume in joc: kdZ

★ Level: 26

★ Varsta(reala):15

★ De cat timp jucati pe server?:1 an

★ Factiuni precedente: PD/Cuneo

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Vreau sa incerc si alte factiuni si Hitman imi place foarte mult.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?:Imi place sa fiu agent si sa impusc aomeni

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:5

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Cu asasinarea unor oameni pe o suma de bani.

★ Nickname-uri anterioare:-

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da

★ Motto-ul personal:-

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro...87004007490.png

★ Cate warn'uri ai in joc? :0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):kdZ s-a nascut in Los Santos,foarte sarac,s-a hotarat sa inceapa sa munceasca pentru a castiga un ban cinstit.S-a hotarat sa inceapa munca la ferma,ceea ce s-a si intamplat.Dupa cateva luni a crescut si s-a gandit sa incerce o factiune care sa i placa mult si in care sa lucreze de placere.Dupa cateva luni el a plecat de acasa la munca.Pe cand s-a intors a aflat ca familia lui fusese asasinata de catre membrii Hitman.S-a hotarat sa intre in Politie pentru ai prinde pe asasinii care i-au distrus viata,dar nu a reusit.S-a enervat foarte tare pentru ca nu putea sa isi razbune parintii si a hotarat sa intre intr-o mafie,ca poate acolo i va fi mai bine.Dar s-a inselat.Dupa ce a plecat din mafie a stat civil o saptamana si s-a hotarat sa intre in Hitman Agenty.

Nume in joc: SpliT

Level: 17

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? cam de 2 saptamani dar am ff multa experienta dupa alte servere, dar nu dau nume ca dupa fac reclama :|

Factiuni precedente: SI, Taxi, TCC, NR, PD, TCC

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa intru in hitman agency, dar cand am primit uninvite sau inchis aplicatiile

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Deoarece am inteles ca are un lider bun+ ca e foarte greu sa faci un contract(cred) si imi plac provocarile

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?3-6

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu omorarea diferitor tinte in schimbul a o anumita suma de bani

Nickname-uri anterioare: Andruta-Draguta(precizare importanta: sunt fratele ei)

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

Motto-ul personal: Daca nu reusesti, incearca pana biruiesti

Poza cu stats si skill la detectiv: 83961661776083291479_thumb.png

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): SpliT sa nascut in orasul Los Santos. El avea o sora numita Andra. Parintii lor au fost ucisi din cauza ca nu au putut platii niste taxe interlopilor. El s-a priceput bine aproape in tot ceea ce facea asa ca sa angata ca School Instructor. SpliT a capatat intre timp o boala incurabila, asa ca a fost nevoit sa-si dea demisia. Intre timp boala sa redresat asa ca el a putut iar sa lucreze asa ca s-a angaajt ca taximetrist. Stresul era foarte mare, asa ca el si-a dat demisia ca boala sa nu avanseze. Dupa aceasta el sa angajat la Tow Car Company. Dupa o perioada buna, evident urmeaza si una rea. Sora lui SpliT a murit intr-un accident rutier. Soferul care a busit-o a fugit, asa ca SpliT s-a angajat in News Reporters sperand ca, cel care i-a omorat sora sa vina sa ceara live. Dar criminalul nu a venit asa ca SpliT s-a angajat in Police Departament sa il caute. Dupa o perioada lunga de timp, SpliT in sfarsit a gasit criminalul pe care l-a arestat. Asa ca el s-a reintors in Tow Car Company. Dupa o lupta de strada in care prietenul cel mai bun a lui SpliT a fost omorat. Dupa aceasta el a vrut sa se Hitman Agency pt a asasina ucigasul.

Edited by SpliT

★ Nume in joc:alex20

★ Level: 23

★ Varsta(reala): 20

★ De cat timp jucati pe server?: Nu de prea mult timp

★ Factiuni precedente: Stracci x2,x3 NG,NR,Taxi,F/P,Tattaglia

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am demisionat

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place sa lucrez din umbra,si sa fiu in aceeasi factiune cu varu meu Kip :X

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu assasinari!

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

★ Motto-ul personal: Nu am inca unul :D

★ Poza cu stats si skill la detectiv: 48265728949558999925_thumb.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Alex20 sa nascut in Los Santos , primul lui job a fost Farmer vroia sa faca banii vazand ca nu reuseste a intrat in F/P findca a vrut

sa ajute playeri iar vazand ca nu prea face bani sa angajat ca Taximetrist el stiia bine mapa acolo ia iesit ceva bani si el vand un anturaj cu mafioti a intrat si el in factiunea Stracci

acolo a ramas un timp ....ia placut foarte mult apoi a intrat in tattaglia , unde si-a facut foarte multi prieteni, unul dintre ei a fost impuscati ( cel mai bun prieten) iar Alex20 sa decis sa intre in National Guard pentru a il prinde pe criminal! el a intrat in National Guard ,ia placut foarte mult si a stat un timp iar apoi a demisionat pentru ca vroia sa intre in Hitman Agency!

Edited by Alex20

★ Nume in joc: Mr.ShAdoW

★ Level: 21

★ Varsta(reala): 16ANI

★ De cat timp jucati pe server? 1an+

★ Factiuni precedente: S.I, TAXI,F/P,TCC, THE PATERNO FAMYLI

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am demis....am stat 4 luni,rank 5 s-a facut o schimbare in factiune si nu am fost ales asa ca nu avea rost sa raman

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Agentii hitmani au o meserie palpitanta si sunt instruiti foarte bine asa ca vreau sa ma alatur lor

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 4+

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? agentia se ocupa cu omorarea jucatorilor adica cu rezolvarea contractelor !

★ Nickname-uri anterioare: dragos99

★ Motto-ul personal: Mergi in viitor razand in fata trecutului :D

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/87018933400527549744.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Poi Mr.ShADOw s-a nascut la spitalul din Los Santos parintii lui avand domicilul langa marele oras mai exact in satul numit ''jail town''!! Tatal sau era unul dintre cei mai cunoscuti fermieri din acea zona dar tanarul mr.shadow nu era la fel de linistit ca acesta si intra in fel de fel de incurcaturi legate de mafiile pe care acesta nu le placea!! la o varsta mai inaintata mr.shadow isi da seama ca trebuie sa faca ceva cu viata lui si se angajeaza la TOW CAR COMPANY unde el strange destui bani pentru a se realiza in ''lumea mare'' acolo unde maestri si puterea banilor conteaza asa ca se alatura celor de la PATERNO unde sta o perioada mare avnad un rank 5 meritat! parasind aceasta mafie mr.shadow doreste sa se alature celei mai ''misterioase '' fasctiuni HITMAN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.