Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: h1gh

Level: 23+

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? ~5 luni

Factiuni precedente: News Reporter , The Barzini family ( de 2 ori ) , National Guard , F.B.I

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa incerc ceva nou.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Vreau sa experimentez viata de agent si as vrea sa ma distrez cu prietenii pe care ii am in agentie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? In cursul saptamanii: 3-4 ore iar in week-end 10 ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Incercarea indeplinirii contractelor perfect .

Nickname-uri anterioare: [biS]LittleRaY si SuneT

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da. Atat singur cat si in echipa.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Motto-ul personal: " Respecta pentru a fi respectat la randul tau. "

Poza cu stats si skill la detectiv: click

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): h1gh este un copil nascut acum 15 ani. El si-a facut multi prieteni adevarati care l-au ajutat in "viata". Cel mai bun prieten din joc este LoLLiPoP , care l-a ajutat pe timpul cand el era un incepator pe acest server. El si-a dat dorit sa cunoasca cat mai multi playeri si sa ajute si si-a depus CV-ul la News Reporter. Liderul , pe atunci Addyn , l-a acceptat iar in 3 saptamani el a ajuns la Network Anchor (rank 4). Lui i-a placut mult aceasta factiune , primind porecla de Mr.Live datorita numeroaselor live-ul pe care le dadea. Dupa iesirea din NR , el s-a orientat catre o mafie. Aceasta mafie a fost The Barzini family. Dupa nenumarata war-uri si antrenamente a decis sa iasa pentru a se linistit. Urmatorul capitol din viata lui a fost de partea legii , in National Guard , avansand pana la gradul de Sergent. Dar el iesind la 2 saptamani dupa promovare. S-a reintors in Barzini , dar nu a fost cum s-a asteptat el , iar doar dupa 2 saptamani a iesit pentru a se alatura F.B.I-ului. O perioada frumoasa a fost in F.B.I , dar a iesit datorita lipsei de timp. El si-a facut acum timp si incearca sa intre in HITMAN AGENCY.

Edited by h1gh

Nume in joc: SileNzi0

? Level: 29

? Varsta(reala): 15

? De cat timp jucati pe server? 1 an si 2 luni

? Factiuni precedente: taxi , school instructor , medic , stracci , barzini , paterno , corleone , cuneo , f.b.i , Ng .

? Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere de demitere

? De ce doriti sa va alaturati agentiei?: deoarece imi place sa fiu assassin si doresc sa devin cel mai bun si in primul rand imi place spiritul de echipa

? Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 in cursul saptamanii cand am scoala , iar in weekend non-stop

? Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: cu contracte , adica cu assassinarea oamenilor pentru o anumita suma de bani

? Nickname-uri anterioare: Nu am avut

? Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

? Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

? Motto-ul personal: '' nu merge in fata mea s-ar putea sa nu te urmez / nu merge in spatele meu s-ar putea sa nu conduc / mergi alaturi de mine si fii un prieten bun

? Poza cu stats si skill la detectiv: my stats and my skill 1

? Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

? Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): cu multi ani in urma a venit pe lume asa zisul SileNzi0 , el avand ca parinti 2 medici de profesie care l-au invatat cate ceva , a crescut alaturi de parinti lui pana la varsta de 16 ani . intr-o dupamiaza parinti lui erau in timpul serviciului cand au avut un apel cum ca baiatul lor a fost lovit de o masina , sau dus de indata la fata locului dar totul a fost doar o alarma falsa , insa acolo iei au fost asasinati da catre un om necunoscut el a incercat sa il gaseasca dar nici pana in ziua de azi nu a dat de el , ramanad singur a decis sasi faca o cariera . S-a angajat ca si taximetrist , a strans o suma de bani nu prea mare , vazand ca nu se fac bani a decis sa-si dea demisia , ne avand ce sa faca mergand pe strada si gandinduse la parinti lui s-a intalnit cu o mafie care l-a rugat sa ramana cu iei . Asa a si facut , acolo nu se putea intelege prea bine cu colegi lui si a decis sa plece . Sa dat de partea binelui a depus o cerere de recrutare la F.b.i care l-a acceptat a stat mult timp in F.b.i a arestat multi infractori , a parasit si f.b.i . Intr-o seara stand sub lumina stelelor si-a amintit de trecutul lui sangeros , stand si gandinduse la parinti lui si-a dat seama ca cel care ia ucis parinti a fost din hitman , asa ca a decis sa intre in hitman stiind ca o sa il gaseasca aici .

★ Nume in joc: Mr.Pitbull

★ Level: 31

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server? De 1 an si vreo 5-6 luni

★ Factiuni precedente:TCC ,Taxi ,Tataglia ,Stracci, PD ,FBI ,PD

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:3 FW posturi pe forum

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place aceasta Agentie foarte mult am mai facut parte din ea dar de mul acum 1 an si ceva

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5 ore in cursul saptamani iar in zilele fara sccoala 7-8-9

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinarea playerilor care au contract asupra lor

★ Nickname-uri anterioare: Dunca15

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Decat sa planga mama mai bine plange maicata

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/16689589906691950735.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Am inceput sa joc sa-mp pe b-zone pe la inceputul anului 09 impreuna cu un prieten de al meu Nick15. Am inceput usor usor sa cresc in level si sa fac skilluri stiind ca pe viitor imi vor fi folositoare. La lvl 3 am intrat in Taxi Cab Company unde am stat o buna perioada de timp. Prima mea mafie a fost Stracci de care m-am despartit foarte greu si in care am luat chiar si Sublider dar pentru o perioada foarte scurta de timp deoarece eram foarte inactiv. Dupa ce mi-a fost luat "Subliderul" mi s-a oferit o noua sansa sa fiu Taxi ,aici am primit din nou sublider. Dupa o perioada am parasit Taxi ca sa merg in Tataglia. Apoi am plecat in Tataglia si ulterior in PD. Dupa lunga vreme in PD(aproape 3 luni) am vrut sa merg din nou intr-o mafie dar am cazut testele m-am cam incurcat la regulament . In cele din urma m-am hotarat sa incerc din nou sa intru in Hitman Agenty.

Edited by Pitbull94

★ Nume in joc: madalin0

★ Level: 16

★ Varsta(reala): 15 ani

★ De cat timp jucati pe server? 4 luni

★ Factiuni precedente: F/P The Stracci Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: AM vrut sa incerc altceva

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Ami place foarte mult cu ce se ocupa ....si as vrea sa fac o treaba incredibila in ea

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6,7 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu ideplinirea contractelor ....pe o anumita suma de bani intr-un anumit fel

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: foarte mult ami place sa lucrez in echipa

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal: Respecta si vrei fi respectat

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/17286866485500017154.png (am skill 4 la detective ....dar imediat fac 5)

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): M-am nascut in gara LS de mic eram nu jucator hasliu ...care ai placea sa rada ....sa asi faca prieteni .....La lv 1 mam bagat in Farmer am vazut ca este frumos se facea si bani ...dupa am intrat Truker si acoolo era plictisitor ca mergeai mult ..la lv 8 mam bagat intro factiune pasnica dupa la lv 13 intr-o mafie .Acum as vrea sa intru in The Paterno Family cea mai respectata factiune LV

★ Nume in joc: BoBy13

★ Level: 20

★ Varsta(reala): 7

★ De cat timp jucati pe server? 7-8 luni

★ Factiuni precedente: Taxi

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit taxi pentru a intra in hitman

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place cand pun contracte sa ii caut pe harta asta imi place mai mult

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Agentia se ocupa cu omorarea oamenilor in schimbul unei sume de bani

★ Nickname-uri anterioare: Vasy.-mi-lam schimbat pe BoBy13 = Porecla

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Motto-ul personal: Ce poti face astazi nu lasa pe maine!

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/51702618255708794938.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): BoBy13 s-a nascut in Los Santos, pe Vinewood intre toti bogatasi, el era foarte sarac, dar intr-o zi cineva ma ajutat si pe mn ca sa muncesc si sa-mi castiga painea de zi cu zi, acel cineva era woozie care era un om bun la suflet, si ajuta pe oricine, am muncit mi-am castigat painea si acuma sunt fericit si ii multumesc lui Woozie ca ma ajutat sa-mi castig painea. Pentru aceasta am vrut sa ma intru si eu in factiune la el, daca se poate voi intra daca nu asta este. Bafta woozie esti cel mai tare

★ Nume in joc: SmaerD

★ Level: 24

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server?: De pe vremea lui Stal1n

★ Factiuni precedente: Straci, paterno barzini, Corlone, Pd

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am demisionat

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: In primul rand as dori sa intru in agentie pentru a imparti experiente noi si pentru ami face prieteni noi, in ceea ce priveste jocul in sine, imi place sa lucrez in echipa si "sub acoperire" si cred ca m'as putea descurca aici

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : dimineata 2-3 ore si seara 4-5

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu assasinari!

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

★ Motto-ul personal: Respectul este cheia succesului

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/03167620444933360135.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): SmaerD s'a nascut in 1994 in Orasul Los Santos, de mic si'a dorit sa devina un mare om in afaceri, insa a fost impiedicat de multe obstacole, si'a incercat norocul in factiuni pasnice deunde a si devenit stapan pe sine, a evoluat si a invatat multe, pe timpul cand era in mafi incerca sa se descurce cat mai bine pentru as'i ajuta echipa si chiar familia care nu erau asa bine stabiliti financiar, acum ete civil si incearca sa isi gaseasca o slijba prin care sa'si castige painea si sa iti poata intretine familia!

Edited by kRRnN

★ Nume in joc: Liquid

★ Level: 50

★ Varsta(reala): 18 anisori

★ De cat timp jucati pe server? : 1 an

★ Factiuni precedente: The Stracci Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am demisionat

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?:

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 2-3h

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu ideplinirea contractelor .

★ Nickname-uri anterioare: Ady_Torres :X

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : da

★ Motto-ul personal: -

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://www.img.b-zone.ro/images/99829561419681100871.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1 =))

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): -

16954148161765591142.png

★ Nume in joc: ALex

★ Level: 49

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server? : 1 an

★ Factiuni precedente: Hitman/PD

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: vreau sa revin si sa imi fac treaba

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 2-3-4h

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu ideplinirea contractelor .

★ Nickname-uri anterioare: Tomblerone/Tomb/Marlon.Brando

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : da

★ Motto-ul personal: -

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/11707936053548587349.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 2

Edited by Tomblerone

★ Nume in joc: Ramona_Diva

★ Level: 22

★ Varsta(reala): 17 ani :P

★ De cat timp jucati pe server? 7 luni..

★ Factiuni precedente: The Stracci Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: wipe

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca imi place.. :X

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 4-5

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu indeplinirea contractelor.

★ Nickname-uri anterioare: Ramonik_mik

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur.

★ Motto-ul personal: Cu cat omul gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult.

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/96938122085851424448.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : N`am.

★ Nume in joc: h1gh

★ Level: 23+

★ De cat timp jucati pe server? ~ 5 luni

★ Factiuni precedente: News Reporter , Barzini x2 , NG , FBI

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa incerc altceva.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi doresc sa experimentez viata de Agent si sa ma distrez cu prietenii din Agentie.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 7+

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea playerilor contra-cost , gasind silent-ul perfect.

★ Nickname-uri anterioare: [biS]LittleRaY

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur.

★ Motto-ul personal: "Cainele care latra , nu musca"

★ Poza cu stats si skill la detectiv: click.

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): [biS]LittleRaY s-a nascut la maternitatea din Los Santos. A intrat la level 6 in News Reporter , dar a iesit dupa 3 saptamani , deoarece voia sa incerce o mafie. La level 12 , Don Barzini i-a dat o sansa , dar dupa o luna a iesit pentru a intrat in NG. Dupa ce a avansat la gradul de Sergeant , el a iesit si s-a alaturat din nou Familiei Barzini. A iesit la scurt timp si a intrat in FBI , dar nu a fost surprins placut. El incearca acum sa intre in Hitman Agency.

[/color]

Edited by h1gh

★ Nume in joc: Mr.ShAdoW

★ Level: 21

★ Varsta(reala): 16ANI

★ De cat timp jucati pe server? 1an+

★ Factiuni precedente: S.I, TAXI,F/P,TCC, THE PATERNO FAMYLI

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am demis....am stat 4 luni,rank 5 s-a facut o schimbare in factiune si nu am fost ales asa ca nu avea rost sa raman

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Agentii hitmani au o meserie palpitanta si sunt instruiti foarte bine asa ca vreau sa ma alatur lor

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 4+

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? agentia se ocupa cu omorarea jucatorilor adica cu rezolvarea contractelor !

★ Nickname-uri anterioare: dragos99

★ Motto-ul personal: Mergi in viitor razand in fata trecutului

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro...00527549744.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Poi Mr.ShADOw s-a nascut la spitalul din Los Santos parintii lui avand domicilul langa marele oras mai exact in satul numit ''jail town''!! Tatal sau era unul dintre cei mai cunoscuti fermieri din acea zona dar tanarul mr.shadow nu era la fel de linistit ca acesta si intra in fel de fel de incurcaturi legate de mafiile pe care acesta nu le placea!! la o varsta mai inaintata mr.shadow isi da seama ca trebuie sa faca ceva cu viata lui si se angajeaza la TOW CAR COMPANY unde el strange destui bani pentru a se realiza in ''lumea mare'' acolo unde maestri si puterea banilor conteaza asa ca se alatura celor de la PATERNO unde sta o perioada mare avnad un rank 5 meritat! parasind aceasta mafie mr.shadow doreste sa se alature celei mai ''misterioase '' fasctiuni HITMAN

Nume in joc: SileNzi0

? Level: 29

? Varsta(reala): 15

? De cat timp jucati pe server? 1 an si 2 luni

? Factiuni precedente: taxi , school instructor , medic , stracci , barzini , paterno , corleone , cuneo , f.b.i , Ng .

? Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere de demitere

? De ce doriti sa va alaturati agentiei?: deoarece imi place sa fiu assassin si doresc sa devin cel mai bun si in primul rand imi place spiritul de echipa

? Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 in cursul saptamanii cand am scoala , iar in weekend non-stop

? Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: cu contracte , adica cu assassinarea oamenilor pentru o anumita suma de bani

? Nickname-uri anterioare: Nu am avut

? Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

? Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

? Motto-ul personal: '' nu merge in fata mea s-ar putea sa nu te urmez / nu merge in spatele meu s-ar putea sa nu conduc / mergi alaturi de mine si fii un prieten bun

? Poza cu stats si skill la detectiv: my stats and my skill 1

? Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

? Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): cu multi ani in urma a venit pe lume asa zisul SileNzi0 , el avand ca parinti 2 medici de profesie care l-au invatat cate ceva , a crescut alaturi de parinti lui pana la varsta de 16 ani . intr-o dupamiaza parinti lui erau in timpul serviciului cand au avut un apel cum ca baiatul lor a fost lovit de o masina , sau dus de indata la fata locului dar totul a fost doar o alarma falsa , insa acolo iei au fost asasinati da catre un om necunoscut el a incercat sa il gaseasca dar nici pana in ziua de azi nu a dat de el , ramanad singur a decis sasi faca o cariera . S-a angajat ca si taximetrist , a strans o suma de bani nu prea mare , vazand ca nu se fac bani a decis sa-si dea demisia , ne avand ce sa faca mergand pe strada si gandinduse la parinti lui s-a intalnit cu o mafie care l-a rugat sa ramana cu iei . Asa a si facut , acolo nu se putea intelege prea bine cu colegi lui si a decis sa plece . Sa dat de partea binelui a depus o cerere de recrutare la F.b.i care l-a acceptat a stat mult timp in F.b.i a arestat multi infractori , a parasit si f.b.i . Intr-o seara stand sub lumina stelelor si-a amintit de trecutul lui sangeros , stand si gandinduse la parinti lui si-a dat seama ca cel care ia ucis parinti a fost din hitman , asa ca a decis sa intre in hitman stiind ca o sa il gaseasca aici .

★ Nume in joc: Meghy

★ Level: 35

★ Varsta(reala): 20

★ De cat timp jucati pe server? 1 an aproximativ

★ Factiuni precedente: Stracci Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place la nebunie hitman si am prieteni multi aici

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 8 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Omorarea persoanelor contracost

★ Nickname-uri anterioare: Nici unul

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur

★ Motto-ul personal: Gandul poate ucide!

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/38622805869118203644.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): M-am nascut la maternitatea din Los Santos , am facut primi pasi la lvl 5 si am inceput sa merg pe picioarele mele , mam trezit fata in fata cu realitatea , Mama a avut cancer a murit , tata la puscarie era un betiv notoriu . Trebuia sa imi gasesc ceva de lucru si a venit un prieten pe nume [F4L]Caed care ma dus sa devin fermier. Iar cand am ajuns sa am bani am primit si oferte de a intra intr-o firma de instructori auto si cu timpul am invatat mai multe am iesit in lume am inceput sa realizez ca lumea sa schimbat si cu timpul mam schimbat si eu . Iar acum traiesc pe picior mare am casa am masina si prieteni multi .

★ Nume in joc:Mr.Pitbull

★ Level:31

★ Varsta(reala):16

★ De cat timp jucati pe server? 1 an si ceva

★ Factiuni precedente:Tattaglia,Stracci, PD ,FBI si multe altele

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:3 WF am avut posturi

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca imi place foarte mult Hitman .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 4-5

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Hitman Agency se ocupa cu asasinarea unei persoane in schimbul unei sume de bani.

★ Nickname-uri anterioare:Dunca15

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da desigur

★ Motto-ul personal: Niciodata sa nu spui niciodata

★ Poza cu stats si skill la detectiv:Stats/Skill 5

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1 :D

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Totul a inceput in Gara Los Santos unde Mr.Pitbull s-a nascut ,era un baiat de treaba dar cand a vazut cum merg lucrurile a trebuit sa se adapteze .Prima lui meserie a fost Farmer dar din pacate nu a castigat prea mult , dezamagit de cat castiga am incercat si ca Trucker acolo a castigat mai bine. In cele din urma dupa ce a avut un level mai mare a incercat sa intre intr-o factiune . Prima lui factiune a fost TCC ,avandu-l pe [F4L]Balon ca leader. Pitbull a stat o perioada destul de lunga in aceasta factiune dar in cele din urma a dorit sa incerce ceva nou. Isi da demisia dupa care el intra in Taxi acolo isi face multi prieteni. A stat si in aceasta factiune o perioada foarte indelungata pana cand ajunsese sublider. Dupa o perioada a avut o dorinta de a intra intr-o mafie acea mafie se numea Tattaglia. A stat in jur de 3 saptamani dar din pacate pentru el s-a da wipe factiunii.Dupa ce a iesit si din Tattaglia a mers in Police Departament avand ca lider pe Ionuc. A stat in Police Departament foarte mult dupa care s-a transferat in FBI ,acolo si-a facut noi prieteni a inceput sa invete foarte multe lucruri noi dar dupa o vreme si-a dat seama ca FBI nu este de el si s-a intors inapoi in Police Departament. A stat aproximatov 3 luni dai din cauza posturilor a fost nevoit sa iasa din aceasta factiune.Dar acum incearca foarte mult sa intre si el intr-o agentie ,aceasta agentie fiind Hitman Agency.

Edited by Pitbull94

★ Nume in joc: BoBy13

★ Level: 20

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server? 7-8 luni

★ Factiuni precedente: Taxi

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit taxi pentru a intra in hitman

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place cand pun contracte sa ii caut pe harta asta imi place mai mult

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Agentia se ocupa cu omorarea oamenilor in schimbul unei sume de bani

★ Nickname-uri anterioare: Vasy.-mi-lam schimbat pe BoBy13 = Porecla

★ Motto-ul personal: Ce poti face astazi nu lasa pe maine!

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/20619917033705864598.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): BoBy13 s-a nascut in Los Santos, pe Vinewood intre toti bogatasi, el era foarte sarac, dar intr-o zi cineva ma ajutat si pe mn ca sa muncesc si sa-mi castiga painea de zi cu zi, acel cineva era woozie care era un om bun la suflet, si ajuta pe oricine, am muncit mi-am castigat painea si acuma sunt fericit si ii multumesc lui Woozie ca ma ajutat sa-mi castig painea. Pentru aceasta am vrut sa ma intru si eu in factiune la el, daca se poate voi intra daca nu asta este. Bafta woozie esti cel mai tare

Edited by DeZbRaCatU

★ Nume in joc:myhaytza

★ Level:20-21

★ Varsta(reala):16

★ De cat timp jucati pe server?de vreo 8 luni

★ Factiuni precedente: PDX2,NG,Paterno,Cuneo si f/p

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Nesimtire bataie de joc mai multe detalii nu pot da ....

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?Deoarece n-am fost nici o data si is curios sa vad cum e ,imi place sa merg dupa cei cu contract sa ii omor etc.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?5-7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?contracte

★ Nickname-uri anterioare:-

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?da

★ Motto-ul personal:Respecta si vei fi respectat

★ Poza cu stats si skill la detectiv:22273513758545935296.png

★ Cate warn'uri ai in joc? :0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Myhaytza sa nascut in ls este un baiat foarte intelegator si saritor la orice problema...Are cei 7 ani de acasa 100%,myhaytza si-a pierdut parinti la varsta de lvl 5 a crescut pe langa ce de lvl mare crystyanos mr.vladone,dubliss ,ekecu nui momentu sai dam pe toti exemplu.Myhaytza este un om corect civilizat si respectos,nu ii place minciuna,nu ii place cand vrea sa dea o parere si el si nu este ascultat.Numele lui myhaytza real este Silviu Mihai are 16 ani e in cls a 9 la liceu invata dimineata ..As vrea sa ma alatur de voi pentru a va ajuta si sa o crestem in respect agency hitman.Nu am ce sa va mai spun despre myhaytza ,myhaytza vaa Saluta si respect Agentie Hitman!!!!RESPECT

Nume in joc: SpliT

Level: 17

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? cam de 2 saptamani dar am ff multa experienta dupa alte servere, dar nu dau nume ca dupa fac reclama :|

Factiuni precedente: SI, Taxi, TCC, NR, PD, TCC

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa intru in hitman agency, dar cand am primit uninvite sau inchis aplicatiile

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Deoarece am inteles ca are un lider bun+ ca e foarte greu sa faci un contract(cred) si imi plac provocarile

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?3-6

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu omorarea diferitor tinte in schimbul a o anumita suma de bani

Nickname-uri anterioare: Andruta-Draguta(precizare importanta: sunt fratele ei)

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

Motto-ul personal: Daca nu reusesti, incearca pana biruiesti

Poza cu stats si skill la detectiv: 83961661776083291479_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): SpliT sa nascut in orasul Los Santos. El avea o sora numita Andra. Parintii lor au fost ucisi din cauza ca nu au putut platii niste taxe interlopilor. El s-a priceput bine aproape in tot ceea ce facea asa ca sa angata ca School Instructor. SpliT a capatat intre timp o boala incurabila, asa ca a fost nevoit sa-si dea demisia. Intre timp boala sa redresat asa ca el a putut iar sa lucreze asa ca s-a angaajt ca taximetrist. Stresul era foarte mare, asa ca el si-a dat demisia ca boala sa nu avanseze. Dupa aceasta el sa angajat la Tow Car Company. Dupa o perioada buna, evident urmeaza si una rea. Sora lui SpliT a murit intr-un accident rutier. Soferul care a busit-o a fugit, asa ca SpliT s-a angajat in News Reporters sperand ca, cel care i-a omorat sora sa vina sa ceara live. Dar criminalul nu a venit asa ca SpliT s-a angajat in Police Departament sa il caute. Dupa o perioada lunga de timp, SpliT in sfarsit a gasit criminalul pe care l-a arestat. Asa ca el s-a reintors in Tow Car Company. Dupa o lupta de strada in care prietenul cel mai bun a lui SpliT a fost omorat, el a vrut sa alature Hitman Agency pt a asasina ucigasul.

Edited by SpliT

★ Nume in joc: Mr.FrozeN

★ Level: 33

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server? de 1 an jumate

★ Factiuni precedente: Stracci Family (1 luna) Tattaglia Family (1 luna) National Guard (din 17 martie 2010 pana in prezent)

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu am fost demis :)

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi doresc foarte mult sa intru in aceasta factiune pentru a ajuta tot ce se intampla aici si pentru a-mi face noi prieteni. Sunt gata sa dau testele daca voi fi acceptat din clipa in care am iesit din NG

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-6

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea persoanelor in schimbul unor sume de bani

★ Nickname-uri anterioare: GaNgSteruL

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da:)

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da:)

★ Motto-ul personal: Nu lasa pe azi ce poti face maine :)

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/04044894408530248768.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1 pentru un ad de genul "Vand cizme marimea 45"

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Gangsterul s-a nascut la spitalul din LosSantos sub prenumele de Catalin dar parintii lui nedoriind copilul l-au abandonat la gara din LosSantos. Micutul Catalin a crescut pana la varsta de 7 ani pe strazi , iar apoi l-a cunoscut pe Snizel cu care s-a imprietenit extraordinar de bine. Intr-o zi pe cand cei doi se gandeau ce sa manance micutului Catalin i-a venit o idee: Snizel il distragea pe vanzatorul de Hot-Dog , iar Catalin a luat cat a putut dupa care a fugit. Dupa aceasta intamplare el a primit porecla de gangster. Saturandu-se de furat si gainarii acesta s-a gandit sa se angajeze undeva. Intr-o noapte cei doi prieteni s-au gandit sa sparga banca pentru a face niste banuti. Banca a fost sparta cu succes , iar acum cei doi erau in urmarire generala. Intr-o zi Catalin primeste un telefon de la leaderul Stracci Family nick15 care auzise de el si ii propuse sa se alature familiei. Zis si facut...Gangsterul era acum membru Stracci Family....Totul a mers bine pana cand nick15 a fost rapit si a trebuit sa plece , iar familia a ramas de capul ei. Gangsterul se gandea sa plece pentru ca nu mai suporta rusinea adusa familiei de unii membrii, Cum era prieten bun cu Snizel care intre timp intrase in Tattaglia Family acesta s-a gandit sa se alature lor...A fost totul bine acum ca era membrul unei mafii respectate dar intro seara cand se uita la TV vazand atatea crime facute de mafioti s-a hotarat sa treaca de partea binelui...Ciupanezu fiind si el un prieten foarte bun inca din copilarie cu Gangsterul i-a oferit o sansa de a trece de partea binelui in care au fost urcasuri si coborasuri...Odata ce a trecut de partea binelui s-a hotarat sa isi schimbe numele in Mr.FrozeN pentru a nu isi pata onoarea de soldat cu numele lui. O perioada Frozen a fost inactiv pentru ca a avut niste probleme importante dar acum s-a intors si vrea sa devina membru al Agentiei Hitman

Edited by Marijuana

★Nume in joc:[biS]Kaddylack

★ Level: 27

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server? 9 luni

★ Factiuni precedente: Stracci Family,NG,Barzini Family,Paterno Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Este o factiune frumoasa,iar vreau sa ma alatur si eu :)

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Omorarea persoanelor contracost

★ Nickname-uri anterioare: YoNuTTzZ

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur

★ Motto-ul personal: Nu risti ,nu Castigi !

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/32159379885906689457.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Mam nascut la spitalul din Los Santos,parintii mei erau reporteri,ei imi povesteau despre slujba lor. Atunci am decis sa ma alatur si eu.La lvl 7 am intrat in News Reporter,acolo am invatat ce este munca ,mi-am facut prieteni noi .Peste o luna am decis sa incerc si eu viata de mafiot ,atunci am intrat in The Stracci Family .Acolo am invatat multe lucruri folositoare in ziua de azi.Peste 2 sapt am decis sa ma plec din Stracci.Atunci m-am gandit sa intru in The Paterno Family.florinacyo mi-a dat o sansa in Paterno.Eu am intrat in mafie ,eram foarte fericit.Florinacyo m-a invatat ce este ala respect .In Paterno am dus o viata buna pana cand florinacyo a decis sa plece .Eu am intrat in The Barzini Family, o mafie foarte buna si foarte respectata.Am stat 3 sapt in barzini si apoi am intrat pentru prima oara intr-un departament acela fiind National Guard.Am stat 2 saptamani + in NG si m-am decis sa sa reintorc in Stracci family.Acum a fost un wipe si vreau sa ma alatur Agentiei !

Edited by Kaddylack

Nume in joc: Krysty

Level: 21

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server?: 9 Luni Aprox.

Factiuni precedente: Stracci Family, Corleone Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Playeri sunt foarte de treaba si cu bun simt, si mereu mi-a placut sa fiu Assasin.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Assasinarea playerilor pentru bani, Intr-un cuvant: Kill For Money

Nickname-uri anterioare: Nu am avut

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur

Motto-ul personal: "Invingatorul ia totul"

Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/64902719731909885095.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Krysty s-a nascut la spitalul General Las Venturas iar Parintii sai erau foarte bogati. Parintii sai au murit cand el avea o varsta foarte frageda. Tatal sau a murit impuscat la firma unde lucra de catre un coleg, iar mama sa a murit de cancer. Krysty a inceput sa munceasca ,iar la level 7 a intrat in Stracci, unde a incercat sa dea de urma celui care ia omorat tatal. Acolo a stat o perioada mai lunga de timp. Cand a intrat in Corleone l-a gasit pe talharul care ia omorat tatal, acesta a scapat , acum Krysty va incerca sa intre in Hitman Agency unde il va cauta pe cel care ia omorat tatal. To Be Continued...

Edited by Krysty1

★ Nume in joc: oight

★ Level: 17

★ Varsta(reala): 15 aproape 16

★ De cat timp jucati pe server? 6 luni

★ Factiuni precedente: Cuneo, Stracci, Taxi, Tcc, F/P

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere de demisie.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca este o factiune puternica, cu lider grozav, si cu membri pe cinste.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu asasinarea unei persoane in schimbul unei sume de bani.

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

★ Motto-ul personal: Niciodata sa nu spui niciodata.

★ Poza cu stats si skill la detectiv: Detective: http://img.b-zone.ro/images/98304256429630026191.png Stats : http://www.img.b-zone.ro/images/80705129488369196887.png ( poza e facuta cand eram in Tcc, am demisionat, deci sunt civil )

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Oight s-a nascul la maternitatea din Los Santos. Acesta dabea mergea pe picioarele lui. Un prieten, pe nume Bogg96, cu experienta mai mare in aces joc, l-a instruit pe oight in legatura cu ce este pe server. I-a povestit de masini personale, case, bizzuri, etc. I-a arata unde sunt Hq-urile, Cnn, Bancile, Rent, Gara etc. Pana la level 10 oight nu a intrat in nici o factiune. Dar dupa aceea a reusit sa intre in Stracci Family, unde s-a integrat foarte bine. A stat cam 3-4 saptamani, dupa aceea iesind din aceasta mafie. Atunci oight s-a gandit sa mearga intralta. A ales Cuneo Family, de asemenea o mafie. A reusit sa intre si in Cuneo, dar din pacate a fost Wipe si oight a iesit din mafie. Pe la level 13-14 oight a intrat pe rand in Taxi Cab Company, in Tcc, si in Fireman/Paramedic. Acum, ca oight a dat level 15 vrea sa intre intr-o factiune care necesita minim level 15. Acesta a incercat la P.D, la F.B.I si la N.G, dar nu a reusit. Acum oight spera sa aiba o sansa de a intra in Hitman Agency ! Va multumesc pentru timpul acordat !!

Edited by oight

★ Nume in joc: madalin0

★ Level: 16

★ De cat timp jucati pe server? 4 luni

★ Factiuni precedente: F/P The Stracci Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: AM vrut sa incerc altceva

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Ami place foarte mult cu ce se ocupa ....si as vrea sa fac o treaba incredibila in ea

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6,7 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu ideplinirea contractelor ....pe o anumita suma de bani intr-un anumit fel

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: foarte mult ami place sa lucrez in echipa

★ Motto-ul personal: Respecta si vrei fi respectat

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/59050241954391834763.png (inca am skill 4 ..dar fac 5)

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): M-am nascut in gara LS de mic eram nu jucator hasliu ...care ai placea sa rada ....sa asi faca prieteni .....La lv 1 mam bagat in Farmer am vazut ca este frumos se facea si bani ...dupa am intrat Truker si acoolo era plictisitor ca mergeai mult ..la lv 8 mam bagat intro factiune pasnica dupa la lv 13 intr-o mafie .Acum as vrea sa intru in Hitman Agency cea mai respectata factiune LS

Edited by madalin0

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.