Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: =SOLDIER=

Level: 29-30

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 8luni

Factiuni precedente : f/p, stracci, paterno, barzini x2

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5-f/p

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agentie foarte serioasa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinari

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, chiar ma inteleg foarte bine cu ei..

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Cam 6-10 ore

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/46611269454582436762.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat cererii mele..

Nume in joc: Pad_Vlad

Level: 35+

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 2ani

Factiuni precedente : School Instructor, Cuneo, NGx2

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru ca am facut eu cerere de demitere din cauza lui Psihidelick, cativa colegi vechi din NG stiu povestea.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 NG

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa intru in aceasta factiune deoarece cred ca m-as descurca cu omorarea oamenilor pe bani. Eu sunt activ in mod special seara si cred ca atunci Hitman are nevoie de mai multa activitate.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu omorarea " tintelor " , adica oameni pe care sunt puse contracte , pe diferite sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da le stiu, dar acum le mai citesc de cateva ori ca sa le invat mai bine.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da , desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu , si nici nu mi-as dori acest lucru

Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost deloc, dar imi doresc foarte mult.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai facut parte din aceasta factiune

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-10 ore depinde si de zile.

Nickname-uri anterioare : pad_vlad1993 , DereK90

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/50858801930635884754.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2 , amandoua sunt de mult timp.Nu eu am inceput conflictele eu doar le-am terminat si cei care au inceput mi-au facut plangere.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da , am primit pe celalalt cont pentru Bug Abuse. Regret mult acest lucru , dar numai pot schimba nimic acum

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt deloc.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da dar nu am de ce sa le platesc pentru ca nu sunt pe BlackList.

Alte precizari? : As dori sa imi acordati o sansa. Eu o sa profit de aceasta ocazie si o sa va arat ca Pad_Vlad nu e acela de care vorbeste lumea( DM'ist , Nab etc. ) sunt un altfel de om.

P.S: Am facut aceasta cerere pe contul lui fratemeu de pe forum, sper sa se ia in considerare pentru ca pe contul meu am ban pana in 6 febuarie 2011 pentru ca am full 100 % warn si am laut ban pentru ca am postat nu mai stiu ce la Personal cars si am primit ban cateva zile.

Edited by FlaviuAlex

Nume in joc: Ace.Capone

Level: 21

Varsta(reala): 14

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : Nu stiu exact, dar joc de mult timp

Factiuni precedente : FBI, Tattaglia, NR si nu le mai stiu

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa incerc la hitman sau in alta parte

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6(lider)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa incerc ceva nou... si aici am si un prieten foarte bun

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea anumitor persoane pentru anumite sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : Jeff

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/35269187930198252860.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Doar cand era AdmBot stricat, pt money chat

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat

Edited by AceCapone

Nume in joc: Gabigabi20

Level: 16

De cat timp jucati pe server? : 4 luni aproximativ dar cu pauze

Factiuni precedente : tattaglia family , fireman/paramedic

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : demis

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : tattaglia 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : pentru ca doresc sa ajut la rezolvarea contractelor

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : aceasta agentie se ocupa cu rezolvarea contractelor puse de playeri pe alti playeri

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare : ..

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/23678452197354862630.bmp

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:

Alte precizari? : multumesc

Nume in joc:SeNz0r

Level:44

Varsta(reala):19 ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :1 an si 3-4 luni

Factiuni precedente :Cuneo, Tattaglia, National Guard, Hitman Agency, F.B.I

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demis

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 National Guard

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma reintorc in factiunea unde m-am simtit cel mai bine

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasineaza playerii contra unei sume de bani

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Din cate stiu, nu

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demis, nu m-am putut abine de la prostii

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/32680611275111820981.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, 3/3 warn si limbaj pe /d

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, daca as fi

Alte precizari? : Woozie stiu ca mi-ai acordat destule sanse si eu nu le-am pretuit, dar acum mi s-au mai deschis ochii. Deci te-as ruga sa imi mai acorzi inca o sansa si ultima. Mersi.

Nume in joc: KNX

Level: 16.

Varsta(reala): 16.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 3luni.

Factiuni precedente :Fireman/Paramedic, Taxi CAb Company, The Cuneo family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Singur am demis.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 Taxi Cab Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune activa, serioasa cu un limbaj adecvat si vreau sa fac si eu parte din aceasta agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea unor persone pentru anumite sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : --

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In cursul saptamanii cam 5-6 ore iar in weekend cam 8-9ore.

Nickname-uri anterioare : --

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/52643389916570686425.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3. Am primit warn deoarece am participat la un dm aiurea(eu fiind soferul).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : In primul rand sper sa primesc o sansa prin care am sa va dovedesc de ce sunt in stare si in al doilea rand When you kill for money , there are no rules !.Multumesc pentru timpul acordat

Edited by MarianKNX

Nume in joc:b0gDaNN

Level:26

Varsta(reala):19

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :3-4 luni

Factiuni precedente :FBI,S.I,Stracci

Rank-ul ultimei factiuni :3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :vroiam sa incerc cv nou

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :vreau sa fak parte din aceasta agentie,pt ca o respect pt ce face

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : "Rezoolva" oameni care se tin de rele in comunitate

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :bineinteles

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman :nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -------------

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-7

Nickname-uri anterioare :--------------

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv:http://img.b-zone.ro/images/42220372203241042441.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :nici unul

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da

Alte precizari? :sper sa fiu acceptat

Edited by b0gDaNN body

Nume in joc: DanielSipos

Level:22

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : din August 2009 cu întreruperi

Factiuni precedente : PD,FBI,NG,

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am luat o pauză mai lungă,şi nu am anunţat pe nimeni

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : am revenit in samp,şi doresc sa iau parte la actiunile Hitman,după părerea mea e cea mai interesantă facţiune din joc

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agenţii sunt asasini plătiti,care ucid oamenii a căror nume figurează in contractele lor

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu,cu toată lumea m-am înteles ok

Ai mai fost membru Hitman : am mai fost de câteva ori

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : am ieşit deoarece căutam o altă factiune,nu am fost demis niciodata

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : în jur de 3 ore

Nickname-uri anterioare: BillaBong(nici liderul nu cred că a prins acest nume)

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : pot fii pus la încercare...eu sunt convins ca pot îndeplini orice contract

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: nu mă pasioneaza limbajul de chat,sau prescurtările lui,ma străduiesc să scriu cât pot de corect cu diacritice

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: Stats -> http://img.b-zone.ro/images/95339697654095079798.png

Skill -> http://img.b-zone.ro/images/20401567212539130742.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 cred,primit de la Razr de revelion..

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : de ADM BOT pentru bani,când era stricat

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: nu cred că sunt în blacklist,chiar dacă aş fii,da

Alte precizari? : I'm back!

Nume in joc: xtypE

Level: 36

Varsta(reala): 16 ( imediat 17)

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 4 luni

Factiuni precedente : Police Departament

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : FBI si NG (leader)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai fost , si mi-a placut.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere demisie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore , depinde de timpul meu liber.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/54877714941752463358.png

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu e nevoie.

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by XtyPe

Nume in joc: Claudiu2010

Level: 28

Varsta (reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server? : Un an jumate..

Factiuni precedente : Barzini, Cuneo, FBI, Taxi, NG

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Barzini si Cuneo, rank 5 in ambele

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie foarte experimentata cu oameni experimentati si cu un lider foarte bun.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost...

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : Tot asta

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/82800758297842720695.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat pentru warn-uri

Alte precizari? : Multumesc...

Nume in joc: mada

Level: 25

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 1an jumate

Factiuni precedente : stracci,taxi,paterno,n.r, barzini,f.b.i,s.i,f/p

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : sa dat wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 taxi

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : imi doresc de foarte mult timp sa intru in hitman

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : cu contracte

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: da

Ai mai fost membru Hitman : nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ~~~~~

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10

Nickname-uri anterioare : ~~~

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro...57229085317.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da pt ca am vrut sa vand contul

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : multumesc si asi dori foarte mult sa fiu acceptat

Nume in joc: [bIS]CoSmIn98

Level: 38

Varsta (reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : Barzini, Cuneo, FBI, Taxi, NG,Tcc,Paterno

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a incerca si alte factiuni.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 TCC

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie foarte experimentata cu oameni experimentati si cu un lider foarte bun.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost...

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare : Tot asta

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/14279598117401286779.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat pentru warn-uri

Alte precizari? : Multumesc...

Edited by CoSmIn98

Nume in joc: Just.xeS

Level: 35 spre 36

De cat timp jucati pe server? : Am 2 ani si ceva

Factiuni precedente : Hitman,Police Departament,Corleone Nr

Rank-ul ultimei factiuni : 1 Police

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Mi-e dor de Hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 PD

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai fost si sincer Mi-a placut foarte mult.Aici este locul meu. Sper sa ma acceptati.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea oamenilor pe o anumita suma de bani si pe ajutarea playerilor de ai indeplini dorintele.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Stiu asta

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Pai am fost inactiv m-am lasat de sa-mp dar acum vreua sa ma reintorc

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 5

Nickname-uri anterioare : enTourAge_09 XeSs

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu siguranta

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/21058787333753172171.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu am fost niciodata doar de AdmBot asa zisul moneyhack care a fost o greseala

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu pentru ca nu ma aflu pe nici un blacklist

Alte precizari? : Multumesc si o zi buna va doresc.Si sper sa fiu acceptat

Cei selectati pentru testari sunt : Maniak (Trecut ) , Mr.ShAdoW (Trecut ), [F4L]ShocKy (Trecut ), SillenceKill (Picat), =SOLDIER= (Trecut ), Ace.Capone (Picat), SeNz0r (Trecut ), DanielSipos (Picat), xtypE (Trecut ), Claudiu2010(Picat) .

Din cei acceptati , doar 5 vor fi recrutati .

Din cei ce au dat testele , am ales 6 care am considerat ca s-au descurcat . Nu sunt chiar foarte multumit de voi,dar consider ca cu timpul va veti indrepta si veti acumula mai multa experienta.

Recrutari inchise.

Nume in joc: Marco.

Level: 19

Varsta(reala): 16 (imediat 17)

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si ceva...

Factiuni precedente : The Corleone Family(Rank1) , The Tattaglia Family (rank4) , Hitman Agency x2 , F.B.I. etc.

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Hitman Agency , sublider.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai fost aici , si mi-a placut.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere demisie, si imi pare rau...

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore , depinde de cat timp liber am.

Nickname-uri anterioare : _T0nY_ , Mr.Tony

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/10406858553873464942.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 , il am de foarte mult timp...

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Cand am gresit parola .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Multumesc anticipat.

Edited by ConversE

Nume in joc: Erduan

Level: 40

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : m

De cat timp jucati pe server? : 9 luni

Factiuni precedente : corleone,barzini,hitman,corleone,hitman,taxi,stracci

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : cerere demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Barzini,Taxi

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru efectuarea contractelor,pentru ca este un grup foarte bun

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Efectuarea contractelor contra unei sume de bani

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Consider ca nu,doar prin altii membrii poate(stii tu)

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Stii mai bine

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde

Nickname-uri anterioare : Colgate

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: 39448103238069382485_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 . Dm safe-zone

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu mai retin,dar chestii de genu' cu parola gresita

Alte precizari? : M-am schimbat , inca o sansa cer .

Nume in joc: Alex_Nitu

Level: 18

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : 1 an si ceva

Factiuni precedente : Taxi Cab Company,School Instructor,The Stracci Family,Fireman/Paramedic,The Corleone Family,The Barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 Fireman/Paramedic

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este cea mai interesanta factiune de pe server si imi place foarte mult

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 11-12 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/55246696337967315399.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3-DM

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da...pentru spam(imi cer scuze)

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat!Stima si respect Woozie!

Edited by Alex Nitu

Nume in joc: Ace.Capone

Level: 21

De cat timp jucati pe server? : De mult timp... nu mai stiu.

Factiuni precedente : Tattaglia, PD, NR, FBI, Corleone si nu le mai stiu....

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit de buna voie pentru a incerca la Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6(lider)News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vrau sa incerc "viata" de hitman

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea anumitor persoane pentru anumite sume de bani

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Nickname-uri anterioare : Jeff

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Acum da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/64302384975357465118.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Doar money chat cand era AdmBot stricat

Alte precizari? : Sper sa mai primesc o sansa, de aceasta data sunt hotarat sa trec.

Edited by AceCapone

Nume in joc: h1gh

Level: 32

De cat timp jucati pe server? : 6 luni

Factiuni precedente :

►News Reporter

►The Barzini family

►National Guard

►Federal Bureau of Investigations

►Tow Car Company

►The Stracci family

►The Corleone family

►Police Department

►Fireman/Paramedic

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A renuntat psihidelick la lider.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter - rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este cea mai buna si experimentata factiune , si chiar mi-as dorii sa incerc viata de agent.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 9-10 ore

Nickname-uri anterioare : [biS]LittleRaY si SuneT

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: Bio Status

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca ar fii cazul , da

Alte precizari? : Nu

Edited by h1gh

Nume in joc: _TEdy_

Level: 17

De cat timp jucati pe server? : De pe data de 8 iunie 2009.

Factiuni precedente : Hitman 2x, FBI, NR, PD

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am plecat eu.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : PD 2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece vreau sa colaborez cu membrii factiunii si cu liderul, si vreau sa imi ofer serviciile asa cum stiu eu cel mai bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarile pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciuna.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Mi-am dat demisia dupa 3 saptamani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 ore, cu afk 10.

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Scriu corect gramatical, insa cateodata mai am si eu greseli ca tot omul, dar ma corectez.

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://www.img.b-zone.ro/images/25289318575502121982.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat de AdmBot cand era bug cu banii. De un admin niciodata oficial.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Sper ca veti lua in calcul si aceasta cerere, si ca voi redevenii un membru hitman. Bafta!

Edited by Tedi

Nume in joc: RoLeXXX

Level:26

Varsta(reala):14

De cat timp jucati pe server? :09 martie 2009=> aproape 2ani

Factiuni precedente : Rroms,Yakuza,Nr,lcn,corleone,taxi,barzini,tattaglia(x4),stracci(x3)corleone,pd,cuneo,tcc,fbi(x3)paterno,ng

Rank-ul ultimei factiuni : 6

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Deoarece Fbi si Pd aveau voie sa arestezi orice wanted,si nu am vazut rostul la Ng,asa ca mi-am depus demisia!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 ,ng !

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece am multi prieteni acolo,imi doresc de mult timp sa intru ca sa efectuez contracte in mod silent .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor pentru o anumita suma de bani.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da ,mai demult cu Zeby(Woozie), cand a fost lider Corleone.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2-3 dimineata ,2 seara.

Nickname-uri anterioare : [Ro]L3m0n .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro...91621059985.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 (unul il am din 2009 ,nu mai stiu de ce,iar al doilea m-am dus dupa Blacklist in gsls,era event,iar adminu mi-a dat warn si kick cu motivul deranj event) .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : De cateva ori de la Admbot,si o data ca aveam contu spart(ban temporar) .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? :Sper sa fiu acceptat,te rog Woozie oferami si mie o sansa cum le-ai oferit si celorlalti.

Edited by Pingu

Nume in joc: Oxigen

Level: 19

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : 2xTattaglia, Paterno, Stracci, News Reporter, TCC, Taxi, Fireman/P.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa intru in hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 (Stracci)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agentie respectata in care se face treaba exceptional si cred ca ma potrivesc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : cu contractele pe anumite persoane date de un /contract, asasinarea platita.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 depinde de zi

Nickname-uri anterioare : TheAssaulter

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, pentru ca am strategie si coordinare.

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/33435123714386028187.png

Alte precizari? : Multumesc si sper sa-mi acordati o sansa.

Edited by Oxigen

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.