Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: @ndrey

Level: 20

Varsta(reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : aproximativ un an

Factiuni precedente : fireman/paramedic;the paterno family;the corleone family;national guard

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 paterno

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : deoarece stiu sa ucid in liniste

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : cu preluarea de contracte si uciderea unor persoane aflate in acel contract

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/54676275435892564700.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 sincer nu stiu de ce ca de injurat nu injur de comportat frumos ma comport cred ca mia dat asa ca sa platesc euro sa se inbogateasca

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : o singura data dar mia dat mie ban din greseala cand trebuia sai deie lu unu cu acelasi nume numai ca avea . la sfarsit

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : ma respecti ,te respect, ne respectam .multumesc

Nume in joc: quiX

Level: 42

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : aproape 2 ani

Factiuni precedente : Aproape toate,ultima a fost PD

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu aveam timp de joc,si am facut o pauza

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 stracci,6 cuneo

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am fost demult in agentie si as vrea sa intru din nou.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Killing 4 money

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman : Nu .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : A fost demult,nu mai tin minte dc am iesit.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-5 ore

Nickname-uri anterioare : MasterChr1s

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click Here

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Parola gresita si odata a gresit spawn id

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da .

Alte precizari? : Ms

Nume in joc: DeadPK

Level: 15

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : 3-4 luni

Factiuni precedente : Nu am avut din pacate.

Rank-ul ultimei factiuni : -

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : -

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : -

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este foarte frumos in Hitman Agenty.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea jucatoriilor care au contract.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul saptamanii 5 ore iar in weekend de la 20:00 pana la 07:00

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/49593999224017804046.png si http://img.b-zone.ro/images/84616599697762953031.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost odata dar din greseala adminului fiindca a gresit ID'ul.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Nu multumesc.

19377018031914919312.png

Nume in joc: iuLiaN

Level: 29.

Varsta(reala): 19.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 27.08.2009

Factiuni precedente : Paterno Familly,Barzini Family,Tow Car Company,Hitman Agency,Taxi Cam Company,F.B.I.,Taxi Cab Company.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Luasem ban aiurea,si eram prea mult inactiv.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Barzini Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa intru in aceasta agentie deoarece este o agentie foarte bine organizata cu playeri activi,serios,capabili de a indeplini contractele respective,si vreau sa ma alatur pentru a indeplini contracte,si deorece imi doream de mult.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor contra-cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Absolut.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : M-am lasat o perioada de sa:mp,din cauza unor probleme familiare.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7h.

Nickname-uri anterioare : Yullian95,[F4L]Iulian

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Absolut.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: My stats

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3,eram la inceput,si am injurat,si am primit acest warn.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,dar banul a fost pe nedrept si ca urmare mi-a fost scos,mi-a fost dat pe motiv de "complice inselaciune",dar eu nu facusem nimic,si apoi s-a verificat si mi-a fost scos banu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc anticipat pentru timpul acordat.

35208316946022248213.png

Nume in joc: BlackMan

Level: 33

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 an+

Factiuni precedente : News Reporter,Cuneo Family,Corleone Family,FBI,Corleone,Cuneo.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa intru in H.A

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Corleone Family - Rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai dorita factiune de pe server si cea mai respectata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea oamenilor pentru bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost membru H.A

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore/zi

Nickname-uri anterioare : [biS]CoZmIn,CoZmIn.Corleone,[FnK]CoZmIn.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/69147067820428435316.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,cand era lag-ul imens,am incercat sa pun niste bani in banca si am luat ban,motiv-ul moneyhack.

Alte precizari? : -

Nume in joc: Joe_McDavis

Level: 25

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 an si ceva.

Factiuni precedente : Toate in afara de The Barzini F. , School I. ,National G. si H.A.

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat o perioada de sa-mp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : F/P - Rank 6

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei pentru ca:

1.Este o factiune interesanta in care niciodata nu te plictisesti;

2.Faci bani omorand persoane;

3.In cadrul acestei factiuni , atmosfera este placuta si este cea mai unita factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : X pune o anumita suma pe capul lui Y iar agentul Z rezolva contractul obtinand banii.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Categoric.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost membru H.A

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare : Joe_Manganno

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click aici

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Cel mai grav ban pe care l-am luat a fost pe motivul " Injurii " dar a fost o eroare de scriere , a gresit ID-ul si eu am fost banat.Mai tarziu , s-a lamurit problema si am luat unban.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Sicmao

Nume in joc: DanielSipos

Level: 23

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : 2 ani pe server ,de 3 ani samp

Factiuni precedente : NG,FBI,PD

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : mi-am dat demisia,am avut o perioada mai lunga de inactivitate,am avut antrenamente,concursuri,sarbatorile de iarna,dar in special pentru antrenament

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Stracci Family-6

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : doresc sa ma alatur acestui grup,deoarece imi place mult felul in care lucreaza,nu deranjeaza pe nimeni,dar in acelasi timp isi rezolva problemele

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Kill For Money

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Da,de 2-3 ori daca nu ma insel

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am demisionat pentru a intra in departamente,in trecut

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore,dupa ora 6 in general,pana seara inainte de culcare,

Nickname-uri anterioare : BillaBong(asta a fost cu mult timp in urma)

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Am cunostintele necesare pentru a o face

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : da,ma straduiesc(nu sunt fanul limbajului de chat cu prescurtari si abrevieri)

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

1. http://img839.imageshack.us/i/samp000hnj.png/

2. http://img859.imageshack.us/i/samp001y.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2,luate de revelion,nu am tras frumos cu rocket launcher-ul

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,cand avea Adm Bot-ul nostru probleme de sanatate

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : M-am intors pregatit de data asta...

Nume in joc: joseph

Level: 30

Varsta(reala): 15 peste cateva zile.

De cat timp jucati pe server? : 4 luni cam asa.

Factiuni precedente : Cuneo , Barzini , Corleone , Stracci , Paterno.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 (Soldato)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 (Soldato)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult cu ce se ocupa aceasta Agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor primite.

Ai mai fost membru Hitman : Da, pe alt Server.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/68458047083560928896.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , am da un IP prin /sms

Alte precizari? :

Edited by joseph Z

Nume in joc: ISeeVoices

Level: 19

Sex : Masculi

De cat timp jucati pe server? : Din anul 2009

Factiuni precedente : NG-1 FBI-1 Cuneo-sublider Hitman-1 Yakuza-1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am facut cerere de inactivitate pe o saptamana,iar cand am intrat aveam deja uninvite.Si doar o saptamana am lipsit

Cel mai mare rank avut in vreo factiune : 6(Sublider)-Cuneo

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agentie cu responsabilitati mari.Duce greutatiile playerilor adica de a omora pe cineva.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unui player contra unei sume de bani

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5(timpul scolii) Mai multe in weekend

Nickname-uri anterioare : [mr][lexo] , Rock , ConversE , qwazdawN

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/30859527345693519959.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? : Nu am fost banat

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? : Nu am probleme cu nici o factiune

Alte precizari? : Multumesc

Nume in joc: whiMp

Level: 16+

Varsta(reala): 23 ani.

De cat timp jucati pe server? : Nu stiu exact.

Factiuni precedente : Tow Car Company (x2), The Barzini Family (x2), Hitman Agency, National Guard.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Motive personale.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 (Tow Car Company)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Fiindca este o factiune serioasa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor contra cost!

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Mi-am dat demisia pentru ca nu am avut timpul necesar sa indeplinesc 10 contracte pe saptamana.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/56432129529604078041.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : In legatura cu cele 9 FPunish, vor fi sterse cand va intra Bobo/Alexander.

Nume in joc: Raulik

Level: 16 fix doar ce l'am facut

Varsta(reala): 19 ani

De cat timp jucati pe server? :6-7 luni

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic , The Tattaglia Family , The Paterno Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din cauza Sub-Liderului

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Fireman/Paramedic rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este agentia mea preferata.. ador Hitman deci eu imi doresc din toata inima sa intru in hitman.. este o agentie la locul ei , Isi fac treaba bine , Are un Lider si Sublider cu capul pe umeri

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara Oameni In Schimbul Unor Bani Cash $

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Le stiu Dumnezeieste de la Lvl 1

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. nici mie nu imi prea plac glumele.. dar de glumit glumesc..

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,, Chiar ma inteleg bine cu cativa

Ai mai fost membru Hitman : Nu,din pacate

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8

Nickname-uri anterioare : LoLxx

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da , Fara probleme.. eu m'ai imi iau arme de la gs si ma mai antrenez

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da, BineInteles

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/13088745114021369146.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, cand aveam lvl Mic.. 3/3 warn nu prea stiam regulile

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,Doar daca e nevoie

Alte precizari? : Multumesc .. si sper sa primesc o sansa..

Nume in joc: syl01

Level: 21

Varsta(reala): 16

Sex : Masculin

De cat timp jucati pe server? : de pe 4 iulie 2010

Factiuni precedente : News Reporter (3x), Cuneo, Stracci, FBI(2x)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De la level 1 apreciez Hitman Agency si astazi doresc sa imi indeplinesc un vis realitate.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimbul unei anumite sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: SS

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Sper sa imi acordati o sansa. Multumesc.

Nume in joc: KaZe

Level: 20

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server?: 1 an si 3 luni cu o pauza de 7-8 luni

Factiuni precedente: Taxi , Hitman

Rank-ul ultimei factiuni: Hitman 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: M-am lasat de samp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece a fost ultima me-a fanctiune si doresc sa ma revansez.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Indeplinirea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai mai fost membru Hitman: Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman: M-am lasat de samp din cauza unor probleme in familie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 7/8 h

Nickname-uri anterioare: ~

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Nu , niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari?: Sper sa imi acorzi aceasta sansa.

Edited by KaZe

Nume in joc : Pypp

Level: 19

Varsta(reala) : 16 ani

De cat timp jucati pe server? : din August 2010

Factiuni precedente : News Reporter,Cuneo Fam,Stracci Fam,Fireman/Paramedic,FBI,Taxi

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu m'am simtit bine

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter,rank 5

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De cand am intrat pe server mi'a placut foarte mult,si chiar doresc sa ma alatur voua

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara persoane in schimbul unei anumite sume de bani

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency? : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Stats

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Multumesc

Edited by Shmuel

46837564537143371640.png

Nume in joc: ApopHis

Level: 16

Varsta(reala): 14

Sex (masculin / feminin): masculin

De cat timp jucati pe server: 2luni

Factiuni precedente: F/P ( Rank 1 ) , The Paterno Family ( Rank 2 )

Rank-ul ultimei factiuni: 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Prefer sa nu discut despre acest lucru

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): The Paterno Family ( Rank 2 )

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca e factiunea mea preferata

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie: Asassinat

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul: Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency: Nu

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk: 6 - 7 ore

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click Here

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume:(precizeaza si de ce): Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList: Da

Alte precizari:

Retrag

Edited by Apophis

Nume in joc:Razvan_Truda

Level:18-19

Varsta(reala):14

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :Aproximativ 5 luni.

Factiuni precedente :Fireman/Paramedic, The Stracci Family, The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni :Soldato (2)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Cerere de demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Imi place foarte mult,este o factiune serioasa, iar liderul are experienta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Bineinteles

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-8

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Sigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/61915039512127981654.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat in Hitman Agency,imi doresc foarte mult

Edited by RazvanT

Nume in joc:obZ

Level:19

Varsta(reala):14 ani

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :De 6-7 luni.

Factiuni precedente :F/p Nr Stracci Cuneo Paterno

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :M-am plictisit de mafii | am vrut sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 2 Paterno.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece este o factiune serioasa si mereu am vrut sa intru in aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea persoanelor contra cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Bineinteles.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : |

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-6 ore

Nickname-uri anterioare : |

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/62927430760354964595.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu am fost banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Alte precizari? : Multumesc pentru atentie.

Cei selectati pentru testari sunt : TohaNeaNu (trecut), SlowMoTionX (picat), c1uh1 (trecut), suzeTa(trecut), psihidelick(picat) , Ciccio (trecut), Joe_McDavis (trecut), syl01 (picat), Razvan_Truda (trecut), Cedryk (trecut).

Din cei acceptati pentru teste au fost alesi cei mai capabil .

Au fost ales 5 ,in limita locurilor.

Recrutarile sunt inchise .

EDIT: Au mai fost disponibile inca 2 locuri si am decis ca in loc sa redeschid recrutarile sa mai dau inca 2 sanse celor care s-au descurcat "binisor la teste" .Acestia sunt : TohaNeaNu si Ciccio.

Nume in joc: DooDLeeZ

Level: 22.

Varsta(reala): 19 ani.

De cat timp jucati pe server? : De pe 17 noiembrie 2010.

Factiuni precedente : Police Department.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 (Detective).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : TCC - Rank 2; PD - Rank 2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte si foarte mult aceasta agentie, de la level 1 mi-am dorit sa intru aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu lichidarea playerilor dupa contracte.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, dar am avut sansa.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : N-am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul scolii 4-5 ore, dar acum ca se termina anul scolar voi fi foarte activ.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/m/3/1212/samp385b.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu e cazul.

Alte precizari? : Woozie, am picat odata cand mi-ai acordat o sansa, acum sunt foarte pregatit si sper sa imi mai acorzi inca o sansa, n-o sa regretati. Multumesc!

Edited by DooDLeeZ

•  
  • Nume in joc: Christian.
  • Level: 45
  • Varsta(reala): 17
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin
  • De cat timp jucati pe server? : Iunie 2009
  • Factiuni precedente : National Guard, Police Departament, Hitman, Paterno family(nu prea le mai țin bine minte.. aproximativ toate)
  • Rank-ul ultimei factiuni : 3
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A avut loc un WIPE în facțiune, și am decis să aplic în Hitman.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Acum ceva timp în Paterno family, am avut rank 6.
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau să-mi schimb identitatea, vreau doar sa ucid și să-mi duc contractele la bun sfârșit.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea persoanelor pentru diferite sume de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu
  • Ai mai fost membru Hitman : Desigur.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Prima oară când am intrat mi-am depus demisia, iar a doua oară nu am respectat regulament și regret foarte mult și acum.
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Între 5-6h pe zi.
  • Nickname-uri anterioare : cRiStaL
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Bineînțeles
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/56303008864476215330.png
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru că am dat mesaj unui coleg cu ip-ul de la serverul de filme B-Zone pentru a realiza un clip(Prezentarea Paterno family).
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.
  • Alte precizari? : Vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: MarveL

Level: 31

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server?: Din august 2010.

Factiuni precedente: News Reporter, School Instructor, Tow Car Company, The Tattaglia family, The Cuneo family, The Stracci family,The Paterno family, National Guard.

Rank-ul ultimei factiuni: National Guard - rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere demisie, am vrut sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): 3 - News Reporter, The Paterno Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Multi se intreaba: "Cum un Om bun poate ajunge un Killer?", vreau sa gasesc acest raspuns si sa imi fac prieteni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Este o agentie super secreta ce se ocupa cu spionajul si este platita doar ca sa omoare. Sunt niste oameni misteriosi carora le place sa omoare silentios tintele vii.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Bineinteles

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare: MarveL, 0rion, quieT

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Sigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/97220389590921872633.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 1/3, Drive-by, am fost incepator

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Alte precizari?: Sper sa imi acordati o sansa , nu o sa regretati.

Edited by MarveL

Daca stau mai bine sa ma gandesc va trebui sa retrag. De ce ? Sa spunem ca as reveni "acasa" si ce as face? Nu as face mai mult decat sa tin un loc ocupat aiurea pentru cele 3-4 ore pe care le stau pe sa:mp daca le stau si pe alea, mai ales ca acum urmeaza sa dau BAC-ul si o sa fiu extrem de ocupat. Imi pare rau. Dupa BAC cu siguranta voi incerca sa ma intorc "acasa".

Edited by Oantza

Nume in joc: Giuseppe.Capone

Level: 22

Varsta(reala): 14 ani, aproape 15.

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : aproape 2 ani

Factiuni precedente : Taxi,Cuneo,Stracci,Cuneo,Barzini,Paterno,Corleone,Tattaglia,FBI

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am fost jignit si am decis sa demisionez

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 in Cuneo family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sa ajut agentia sa finalizeze contractele pana la bun sfarsit si ca sa imi fac prieteni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : H.A. se ocupa cu omorarea jucatorilor care au un contract pe capul lor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, am citit macar odata toate topicurile agentiei.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bine'nteles.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6~, poate chiar mai mult

Nickname-uri anterioare : Vito.Corleone

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/98527970921265884834.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3(DB cu deagle)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, l-am jignit pe Oasis9(greseala mea)

Alte precizari? : Multumesc si sper sa mi se acorde o sansa, imi doresc mult sa intru. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.