Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

* Nick:GaBy_Ro

* Level:17

* Rank: 2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune):2 saptamani si 3 zile.

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa intru si in alta factiune ;) scuze vaN dar vreau sa schimb mafia ...

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: E o mafia buna ... dar sunt uni playeir care fac DM... e tare mafia nu stiu de ce zic astea ca e cea mai varza mam simtit bine...

* Alte precizari?: imi pare rau vaN ca am ales sa fiu demis :( dar vreau in alta mafia :D

* Nick: steel.xd

* Level: 19

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 luni cam asa

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc si alte factiuni, dar si ca prea mult dm... etc

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie buna, respectata si foarte bine organizata!

* Alte precizari?: Bafta, sper sa ne revedem cu bine

* Nick: bStrike

* Level: 30

* Rank: 1

* Vechime: 2 Saptamani si 3 zile.

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Sincer, nu mi'au placut zecile de glume proaste care sau facut, si , vreau sa incerc si altceva.

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie buna, respectata si foarte bine organizata!

* Alte precizari?: Bafta, sper sa ne revedem cu bine

* Nick: Weeld

* Level: 20

* Vechime: 2 Saptamani si ceva

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarace vreau sa incerc ceva nou, vaN este un leader extraordinar dar unii membri din Tattaglia m-au facut sa plec.

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie putin mai buna dupa cum spun majoritatea, in principiu daca mafia aceasta ar avea membri mai buni si care sa fie respectosi ar fii una dintre cele mai bune deoarece pozitia si totul este facut bine.

* Alte precizari?: Bafta, mi-a facut placere sa fiu parte din aceasta mafie.

Edited by Weeld

Nick:PuRe_kmSK

Level: 18 fara 4 ore

Rank: 2 soldado

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) aproape 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: motive personale

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: bineinteles

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: the best

Alte precizari?: bafta in continuare

.........................................

....................................................................................................................................................................

Edited by UltrasDinamo

Nick: Pasaris

Level: 27+

Rank: 1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 3 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: ma las de samp.chiar numai am nici un chef si nu vreau sa ocup locul degeaba.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: e bine

Alte precizari?: nu am

* Nick: Vennom

* Level: 18+

* Rank: 1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani si cateva ore

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Motive Personale

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: DA

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Pai am cunoscut niste omeni extraordinari cu care sper sa raman prieten...

* Alte precizari?: Multumesc si bafta in continuare

Nick: coomy65

Level: 17

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 sapt si cateva zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: sa incerc si altceva

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: mereu va fi ca o casa pt mine

Alte precizari?: mersi si bafta tuturor

Nick:Ghambyt

Level:21

Rank:1

Vechime:2 sapt si 15 minute

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:De cand joc doar in mafi am fost in mare parte , si as vrea sa incerc Hitman agency miam dorit de mult sa intru acolo

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da sunt de acord

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:Este o mafie bunicica, daca erau membri seriosi putea sa fie si cea mai buna

Alte precizari?:Esti un lider bun van

Respect: van , croco, zanu bafta

Nick:Piciu.

Level:11

Rank:1

Vechime:2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Deoarece am platit 10 euro pt a mi se scoate banu pe contul meu de baza DZEU dar ma voi intoarce cu siguranta , dar nu dupa acest cont

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da sunt de acord

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:Este o mafie foarte buna pt mn si este mafia mea de suflet

Alte precizari?:Esti un lider bun van

Respect: van , croco, zanu bafta

Nick: ArmMmanDo

Level: 17

Vechime: 2 saptamani si o zi.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc si altceva nou.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Buna.

Alte precizari?: Bafta

Tot ce pot sa zic pt cei care demisioneaza este Bafta in continuare!

Nick: MonToya

Level: 25

Vechime: 4 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa incerc altceva , aici nu ma vor toti

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: o factiune puternica , buna , membri buni dar nu sunt multi activi .. si e plictiseala

Alte precizari?: imi pare rau :)

Nick: Adi_Adrian

Leve: 19

Vechime: 2 sapt si 4 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Am sa incerc altceva aici nu prea ma vrea cineva,asa ca am sa plec.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: o factiune puternica , cu un lider excelent si cu niste Membri de treaba unii

Alte precizari?:nu am vrut sa se ajunga aici dar.. asta este Bafta.

Nick: AndreiuS

Leve: 18

Vechime: 2 sapt si 3 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: De multe ori se intampla sa fiu singur on si ii plictisitor

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: este o mafie buna dar inactivitatea o distruge din pacate

Alte precizari?: nu am ce sa zic...

Nick:SkatePdRo

Level:15

Rank:2

Vechime:o luna si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: nu prea mai am bani si vreau sa strang ma duc intr-o factiune pasnica scuze vaN sper sa nu te superi

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: foarte buna mai ramaneam dar bani

Alte precizari?: Respect all scz:D:(

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.