Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Oantzah

Level: 39

Rank: 1

Vechime: 2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc un departament.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie excelenta, membrii care sunt sunt ideali unei mafii, pacat ca nu se implica atat cat ar trebui.

Alte precizari?: Va multumesc, tuturor.

Nick: eXtesY

Level: 26

Rank: 2

Vechime: 2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc un departament.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie excelena,pacat ca nu se implica nimeni pentru a face o mafie destul de buna

Alte precizari?: Bafta :X

Nick: oTo

Level: 60

Rank: Picciotto

Vechime: 2 saptamani+

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Ma las de Sa:Mp

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie foarte frumoasa , cu membrii plin de respect . Singurul defect pe care o impiedica sa ajunga sus este lipsa de implicare .

Alte precizari?: Va urez multa bafta si nu uitati capul sus si zambetul pe fata .

Nick: Leo.Capone

Level: 14

Rank: 2

Vechime: 2 sapt. si 2 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca nu prea ma inteleg bine cu unii playeri si nu vreau sa fie si mai reau decat e in acest moment.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie foarte puternica, cu playeri capabili de orice...mi-a placut mult...

Alte precizari?: Bafta tuturor!

Nick: Giuliano

Level: 23

Vechime: ~ 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: As fi stat o foarte lunga perioada de acum incolo, dar trebuie sa ma retrag o mica perioada, deci: INACTIVITATE

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Mi-a facut placere sa lucrez alaturi de Dj.Croco, Gat, ChrisBrown, Cristy23 si ceilalti membrii ai familiei. Este o factiune buna, dezvoltata dar care nu este destul de atragatoare, unii playeri judeca dupa skinuri, dupa lideri si dupa altele, dar o factiune buna nu este din cauza skinurilor, ci din cauza liderilor si membrilor ca in cazul acesta.

Alte precizari?: As fi putut face cerere inactivitate, dar nu vreau sa ocup loc aiurea stiind planurile lui Croco. BAFTA !

Nick: Dyzzy_14

Level: 27+

Vechime: peste 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc o factiune pasnica.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie foarte unita,si buna,am avut mici probleme dar asa este,spper sa ne revedem.

Alte precizari?: Bafta in continuare mafiei cat si liderului!

Nick: FlappJack

Level: 15+

Vechime: 2 saptamani si 1 zi

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu vreau sa stie toti de ce plec,Croco site foarte bine si daca chiar e asa cum ai spus Croco ca iti pare rau ,si daca chiar crezi ca sunt potrivit pentru aceasta factiune nu ma vei lasa sa plec.Imi pare rau ca am fost nevoit sa fac cerere dar nu imi convine ce ti-am spus si tie.Astept o decizie.Multumesc te respect Croco ;)

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Ce pot sa zic este ca aceasta este mafia potrivita si imi place enorm.

Alte precizari?: Astept un raspuns Croco , multumesc,BAFTA!

Nick:[mR].[MosSsU]

Level:21

Rank:1

Vechime:3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Doresc sa incerc ceva nou

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Desigur

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Am petrecut niste clipe frumoase alaturi de Tattaglia Family Si imi pare rau ca parasesc aceasta factiune

Alte precizari?: Bafta in continuare si ascultati de vaN si Dj.Croco

Nick:Ankit_Kumar

Level:15+

Rank:2

Why You Want to Leave Tattaglia:i want to join PD

I agree that I will stand for 60 hours Civil (ingame) if that turns out not to have been a member for at least 2 weeks Tattaglia:yes

What is your opinion on Tattaglia Family after time here?:hm , there are more fun i really enjoyed there.

Other specifications?:No Thanks,

Nick: danut14

Level: 18

Vechime: o saptamana si patru zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Lipsa de actvitate.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune buna cu un lider bun si cu membri de treaba.

Alte precizari?:

Nick:
Andrew.

Level:
28

Rank:
2 ( Soldato )

Vechime:
2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:
Pentru ca nu imi place aceasta inactivitate a membrilor, si Croco le permite cam multe.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:
Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:
Daca ar fi fost activi membrii care sunt, am fi fost in primele 3 mafii de pe server.

Alte precizari?:
Bafta croco.

Nick: Karan_CoolRule

Level:14+

Rank:2

Why You Want to Leave Tattaglia: I M Sorry Croco U R Always Good , Nice And Helping Our Family But Some Problems Are In Few People In Our Family So I M Not Felling Good To Give Resignation I Always Respect Tattaglia Family Becuz Tattaglia Is My First Family And My First Passion.So I M Srry Croco. U R Always My Favourite Leader.

I agree that I will stand for 60 hours Civil (ingame) if that turns out not to have been a member for at least 2 weeks Tattaglia:Yes

What is your opinion on Tattaglia Family after time here? It's A Good Faction With A Good Leader And Members to.

Other specifications?:Bye Croco Leader And Tattaglia. :-H

Edited by KaranCoolRule

Nick: Danny10

Level: 18+

Vechime: 2 saptamani fac astazi pe 21.06.2011 ora 18:01

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca observ ca majoritatea colegilor si prietenilor isi dau demisia

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Ca este o factiune unita cu membrii de treaba char daca sunt maxim 12 playeri on

Alte precizari?: Bafta Croco

Nick: DiviNE

Level: 30

Rank: Picciotto

Vechime: Destula

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Sunt cam inactiv, si am decis sa stau' pe bara o vreme.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: In Tattaglia m'am simtit intodeauna cel mai bine, fiind si casa mea Tattaglia imi e foarte greu sa o parasesc, Bafta tuturor !

Alte precizari?: Bafta Croco, ai grija ce faci :*

Nick: AlbertS

Level: 23

Rank: Soldato

Vechime: Destula

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Ma retrag din scena

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit excelent :)

Alte precizari?: Bafta Croco TE IUBESC :))

Nick: NimaR

Level: 35

Vechime: -

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Ma retrag din scena pentru o perioada o sa revin

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit excelent :)

Alte precizari?: Bafta Croco ! Nu uita de Freddie & Barny o sa ma reintorc peste tine!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.