Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Micku7zu

Level: 21

Rank: 2

Vechime: 2 saptamani cred, verificati ca nu-s fata sa tin minte.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Din cauza unor $m3n! ca mine.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Joc de 1 an pe acest server si nu m-am simtit la fel de bine nicaieri, simteam ca pot sa ajung cineva in aceasta familie dar m-am inselat.Mult succes in tot ceea ce faceti si tot ceea ce va propuneti sa faceti.

Sper sa mai tinem legatura.

Alte precizari?: Mersi SnizeL pentru sansa, numa cuvinte de lauda am despre tine.Succes.

Nick: FABYfrom

Level: 22

Vechime: Peste 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu mai am tinp de samp

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: M-am sintit foarte bine alturi de mambrii din tataglia

Alte precizari?: Bafta multa !!!

Nick: Mihai.

Level: 15

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu mai am tinp din cauza scolii.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: M-am sintit foarte bine alturi de mambrii din tataglia si chiar imi pare rau ca renunt la factiune...

Alte precizari?: Aveti grija de voi mai ales SnizeL si ZaNa !!!

Nick: Remilikes

Level: 19

Vechime: 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Odata cu inceputul scolii e plictiseala, nu ai cu cine sa joci.. asa ca, o sa incerc un departament.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai tare mafie :)

Alte precizari?: I'll be back

Nick: andyerry

Rank: 3

Vechime: In jur de o luna :-??

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc ceva pasnic.. Mafiile au inceput sa devina plictisitoare..

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Nu este cazul..

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O parere buna. (Moment de pupincureala): De cand e Snizel lider a devenit foarte activa familia.. :)

Alte precizari?: Tineti'o tot asa..Daca nu gasesc consolare o sa revin :))

Nick: Vis1on

Level: 34

Vechime: aproape 3 luni

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: activitatea mea a scazut intr-un mod neplacut al factiunii. Sunt zile una dupa alta cand nu intru, de aceea nu as vrea sa tin locul ocupat.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: >:D<<'> , Aici este casa mea:)

Alte precizari?: Bafta baieti/fete! Chiar imi pare foarte rau ca trebuie sa plec, dar mai bine asa.

Nick: Erow

Level: 15

Vechime: 1 luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Mereu am vrut sa intru intr-un departament.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Mi-a placut foarte mult sunt multi de treaba dar sunt unii care duc factiunea jos, dupa parerea mea snizel esti un leader de treaba si sper ca intr-o zii sa duci aceasta familie acolo sus unde ii este locul.

Alte precizari?: Iti multumesc ca mai acceptat in factiune, mult succes tuturor, imi pare rau daca am suparat pe cineva si sper sa mai am o sansa data viitoare.

Nick: SiLviTo

Level: 39

Vechime: O luna jum

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Nu se ia in calcul cat de activ esti .. Imi pare foarte rau ca va parasesc .. Da sper sa mai imi accorda vreo sansa mai incolo Don

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: M-am sintit foarte bine alturi de mambrii din tataglia sunt cativa care vor sa fie peste snizel da nu sunt genu de om care sa stea mereu sa parasca .. asta cu timpu snizel o sa isi de seama care sunt accestia.

Alte precizari?: Bafta multa !!! Multumesc Snizel pt sansa accordata tino tot asa Felicitarii ;)

Edited by SiLvItO

Nick: Dani_alveS

Level: 11+

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Numai am mult timp sa ajung la antrenamente in realitate din cauza jocului si am sa ma las pentru o perioada.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie buna tineti-o tot asa :)

Alte precizari?: Bafta baieti/fete ma scuzati ca trebuie sa ies dar numai am timp in cat sa ma incadrez in toate acestea.Bafta.

Edited by Dragos NG

Nick: ZuZu

Level: 72

Vechime: 4 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: incerc sa ma conving sa nu plec dar nu merge, Tattaglia nu e de mine

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: e ok cu cateva exceptii

Alte precizari?: succes

Nick: Kalashhh

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece nu stiu care mai este rostul sa stai intr`o mafie :-?? Am inceput sa ma plictisesc in mafie deoarece metoda de war s`a scos si nu mai gasesc rostul + ca vreau sa incerc un departament.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: A fost frumos timpul petrecut aici :)

Alte precizari?: Nu

Nick: BlueTooTh

Level: 33

Vechime: Aproape 2 luni

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece,vreau sa il ajut pe Simon,cu Stracci.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: A fost totul ok,o sa mai revin pe aici,pana atunci bafta Snizel in continuare.

Alte precizari?: Multumesc celor care m-au sustinut.Remember.L-am lasat pe Delete1 sa se ocupe de asasini pana vei decide noul lider asasini,nu cred ca parerea mea conteaza dar cred ca Cr1spy ar fi potrivit.Salut!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.