Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: BaD
  • Level: 51
  • Rank: 2
  • Vechime: destul
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: nabi peste nabi
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Frumos pana in ultima saptamana.
  • Alte precizari?:

Demisie respinsa trebuie sa vorbim in joc.

Nick: rizEa
Level: 93.
Rank: 2 Soldato
Vechime: Vre-o 6 saptamani.
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:...
Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu.
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu comentez.
Alte precizari?: Bafta

Demisie acceptata, imi pare rau am vorbit cu tine in joc..

• Nick: BaD

• Level: 51

Rank: 2

Vechime: destul

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: nabi peste nabi

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Frumos pana in ultima saptamana.

Alte precizari?:

• Nick: HunTer.

• Level: 24

Vechime: 2 luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai pot fi activ la waruri, iar in acest moment nu pot intra deloc, am mai avut o cerere de invoire si nu vreau sa ocup un loc degeaba.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai puternica si unita factiune. Mi-am facut multi prieteni aici si vreau sa la urez bafta in continuare.

Alte precizari?: Mersi Sprites pentru tot, bafta cu lideru.

• Vechime: 2 luni.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai pot fi activ la waruri, iar in acest moment nu pot intra deloc, am mai avut o cerere de invoire si nu vreau sa ocup un loc degeaba.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai puternica si unita factiune. Mi-am facut multi prieteni aici si vreau sa la urez bafta in continuare.
  • Alte precizari?: Mersi Sprites pentru tot, bafta cu lideru.

Demisie respinsa, vreau sa vorbesc cu tine intai.

Edited by MC RiekeR

Vechime: 2 luni

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp de SAMP, cred ca ma voi lasa o perioada buna de timp ...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: CEI MAI SMECHERI !

Alte precizari?: Bafta !

• Vechime: 2 luni
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp de SAMP, cred ca ma voi lasa o perioada buna de timp ...
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: CEI MAI SMECHERI !
  • Alte precizari?: Bafta !

Cerere acceptata, multumesc pentru ajutor.

• Retrag,nu are rost sa ies,prefer sa ma abtin si sa imi vad de treaba mea.

Edited by MC dariuS

• Nick: K0rS
  • Level: 31+
  • Vechime: 3 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Au plecat unele persoane care erau foarte importante pentru Verdant , iar fara aceste persoane numai vad ce rost mai are.Stiu ca acum o sa imi iasa vorbe gen "Ce faci baa ne lasi la greu?" , dar este decizia mea
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna , dar foarte FOARTE multi dusmani toata lumea la discutii numai nespre noi vorbeste acum toti ne cred codati ca tot ceia ce am cladit e prin coduri , iar eu nu vreau sa fiu catalogat asa
  • Alte precizari?: Va urez mult succes in continuare.

Retrag cred ca m-am cam grabit cu asta si am actionat la nervi astept sa vad ce lider vine

Edited by K0rS

• Nick: StaVrosS-v2

• Level: 58

Vechime: :-?

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Sunt lucruri mai importante in viata decat samp , poate intr-o zii o sa intelegeti.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Super.

Alte precizari?: Bafta cu mafia Rossi .. Bafta tuturor "colegilor" .. va pupa Valoar3

• Nick: K0rS

• Level: 31+

Vechime: 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Au plecat unele persoane care erau foarte importante pentru Verdant , iar fara aceste persoane numai vad ce rost mai are.Stiu ca acum o sa imi iasa vorbe gen "Ce faci baa ne lasi la greu?" , dar este decizia mea

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna , dar foarte FOARTE multi dusmani toata lumea la discutii numai nespre noi vorbeste acum toti ne cred codati ca tot ceia ce am cladit e prin coduri , iar eu nu vreau sa fiu catalogat asa.

Alte precizari?: Va urez mult succes in continuare.

• Nick: Cristi95

• Level: 52

Rank: 4

Vechime: 4 luni jumate

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: S`a spart gasca de cand a pierdut Sprites liderul si nu prea mai are ce sa ma tina aici. Eu consider ca mi`am facut treaba aici, am cunoscut si vremuri bune si vremuri rele in Verdant dar am ramas mereu aici indiferent de circumstante. Am cunoscut oameni minunati si niste colegi de nota 14453525252:

ToxicMinimall- Buna ziua!!! ( fiul meu)

[mR].Silviu- wanna be lider. ( sti ca te iubesc si esti fratele meu :**)

Newlife- Sa nu uiti sa iti iei pastilele :)))

Crew- Ar vrea lumea sa ma vada!!!! Ca pe un bulgar de zapadaaaaa!!!

Shtory- Am avut un bug pe rotita pe 6 =)))) (fratele meleu)

Quasar- i`am topit, by quasar (fratele meu)

Easy.- vroia sa apara aici!

T.Montana- prietena lu` rieker :))

Scarface- awesome :*

mag1[c]- By Zlatan, sa dai cat mai multe goluri!!

[69]Denis- Cel mai nab sublider 69 dar cel care m`a ajutat cand am intrat acolo :*

Despre conducerea de pana acum nu am niminc de reprosat, nu cred ca o sa fie altii ca ei si consider ca o sa mai treaca ceva timp pana Verdant o sa aibe lideri ca ei:

Pharell- carpelor=)) Riekere de unde ai luat coaja asta ma? =)))

Sprites- cel mai "bun" lider:))) => FRATII MEI PE VIATA

Rieker- BEST sublider ever.

Imi pare rau ca trebuie sa ies dar timpul nu imi mai permite sa ajung la war`uri si nu vreau sa ocup un loc degeaba. O sa ma intorc aici mereu cu drag, ve`ti ramane mereu factiunea mea de suflet!!! Succes in continuare si vreau sa vad LS`u negru mereu

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: BEST TIME!!!

Alte precizari?: Va urez mult succes in continuare, succes Rossi cu lideru vei avea nevoie

Edited by MC Cristi95

• Nick: CARi3

• Level: 95

Rank: 3

Vechime: 2 luni+

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa-mi incerc norocul la Hitmeni

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna, m-am simtit ca acasa la ultimii 4 lideri ai acestei factiuni.

Alte precizari?: Bafta cu mafia Rossi, bafta tuturor colegilor!

• Nick: Crew

• Level: 69

Rank: 4

Vechime: 4 luni+

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mi-am terminat treaba aici si sunt chemat in RDT sa ajut.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai frumoasa factiune, cu urmatoarea ocazie revin.

Alte precizari?: Bafta bajeti !

• Nick: [mR].Steh

• Level: 45

Rank: 1

Vechime: 15 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai pot ajunge la toate warurile si vreau sa imi incerc norocul intr-un departament sau ceva pasnic

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Un gang foarte unit si foarte organizat

Alte precizari?: Bafta ValentinoRossi cu lideru si Torcio cu sublideru,sper sa ramaneti uniti bafta baieti.

Edited by STeH

• Nick: SondOfTheTime

• Level: 22

Vechime: 3 sapt.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu prea imi pot permite sa ajung la programul de war-uri... ori fac ceva perfect, ori nu-l mai fac.... As dorii sa aplic intr-un departament...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da, desii nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: VERDANT POWER! LS-ul este al vostru fratilor! Succes mai departe, mi-a placut in verdant, oameni de treaba, nu regret nimic. Bafta!

Alte precizari?: Sigur ne vom reintalnii candva. Pana atunci, va :* prietenu` !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.