Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick:TheWanted

• Level:12

Rank:1

Vechime:15 Zile, cred.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Vreau sa plec fiidnca nu pot face fata war-urilor. Nu pot ajunge, probabil dupa ce va pleca fratele meu in germania ma voi reintoarce.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Nu, Dar sigur am peste..

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Un gang extrem de strans si de reusit.

Alte precizari?:Multumesc frumos, Bafta la war-uri.

Nick: IoNuT_Yo

Level: 50

Rank: 3

Vechime: Cateva luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai pot ajunge la war-uri, doua saptamani pe luna lucrez la proogram de 12 ore pe zi.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Am o parere foarte buna, Vial tine-o tot asa ca faci treaba buna.

Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata! Los Santos Negru!

Nick: PachaMan.

Level: 47

Rank: 4

Vechime: Aproape 5 luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: 2 FW-uri, mai bine plec acum decat sa mai stau si sa mai iau un FW, nu imi place sa ies cu FP.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de

ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU

am fost membru Verdant Family pentru

minim 2 saptamani: Nu e cazul.

Care este parerea ta despre Verdant

Family dupa timpul petrecut aici?: Timpul petrecut cu ceilalti lideri (TanTu si Datch.) a fost foarte frumos dar de cansd ai luat tu lider totul sa schimbat!FW-uri peste FW-uri.Deci cred ca ai inteles cum m-am simtit in Verdant de cand ai luat tu lider.

Alte precizari?: Multa bafta in continuare!

Edited by DoC97

• Nick: Mr.Andrew.

• Level: 45

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Sunt chemat in alta parte.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna, baieti de nota 10.

Alte precizari?: Bafta la war-uri baieti!

• Nick: Campi0nul08

• Level: 54

Vechime: 2 sapt+

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am niste probleme de familie, si nu mai pot sta pe samp.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Familypentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna!!

Alte precizari?: Poate mai revin, succes la wars!

• Nick: [pD]BonZy

• Level: 39

Rank: 2

Vechime: 14 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa ma reintorc in LVPD

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna . Oameni de treaba si cu un caracter aparte. Doresc sa-i multumesc lui Vialpando pentur sansa acordata. Ms nab :* . Prietenii mei : Cows, Peaceful si care mai is. Cows, sa-ti beau laptele , ca e bun.

Alte precizari?: Vialpando, sa nu crezi ca am stat pentru rank. Avand in vedere ca am iesit din LVPD pentru a intra aici la tine, a insemnat ca am venit sa te ajut . Eh, e vara , trebuie sa fac si eu o pauza. Imi cer mii de scuze vialpando ca fac cererea asta de demisie, dar , se pare ca a venit momentul sa plec. Imi pare rau, o zii buna in continuare si bafta. PS : Tine mult de lider, esti unul bun.

• Nick: .Marck.
  • Level: 41
  • Rank:2
  • Vechime: Multa
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp de SAMP.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Pai,Verdant e o familie adevarata si unita,am o parere buna despre ea.
  • Alte precizari?: Mersi pentru sansa acordata, Vialpando.

P.S: Doar lui Silviu. si Norbert14 le este pasa cu adevarat de acest gang si incearca sa-l radice.

#SuntSef #ValoareD'aiaMare #DauMagieLaKG #Norbert14Nooob #Silviu.Sef !

• Nick: BolBol

• Level: 46

Rank: 2

Vechime: 3 weeks

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: i want to join 69 pier mobs

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: [-X

Alte precizari?: Bafta tuturor membrilor la waruri!

Nick: gromo

Level: 38

Seniority: ...

Why do you want to leave Verdant Family?:i got Fw for absent 2 wars + it is week gang i mean the leader always

I a absnet and punsih player who got absent is this fair ? i have to leave gree to stay civil 60hours in case it proofs that i wasn't a member of Verdant Family for 2 weeks:yes i have 2 weeks from 2/07/2015 too 16/07/2015 and 16-2=14=2 wekks Thanks
What is your opinion about Verdant Family after spended time here:i think should be fair and invite Good memnbers maybe will win all LS
Other specifications?: Thanks

• Nick: Peaceful

• Level: 41

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu vad nici un motiv sa raman.Sunt 2-3 care fac +, in rest doar scoruri de -10.Daca nu le bagi antrenament, nu o sa faci nimic cu ei.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: E ok, pacat ca nu v-ati dat interesul la war ca si pentru caterinca.

Alte precizari?: Bafta tuturor!

Nick : Lucian2

Level : 24

Rank : 3

Vechime : 2 luni

De ce doresti sa pleci din Verdant Family : Plec din tara.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu am o parere, dar trebuie schimbate multe lucruri.

Alte precizari : -

Nick: Zelenbic_bug

Level: 55

Seniority: 15 days

Why do you want to leave Verdant Family?: I found out I am not really a guy for mafias it is just to stressful when everyone screams on /f and it is also annoying

i have to leave gree to stay civil 60hours in case it proofs that i wasn't a member of Verdant Family for 2 weeks:

What is your opinion about Verdant Family after spended time here: You should be a better example as a leader and attend more wars in these 2 weeks you attended wars on like only 1 day, also baricada is a terrible war tactics( i mean turbo boring)

Other specifications?: -

Nick: .H.A.R.[K]

Level: 24

Seniority: 2 weeks+

Why do you want to leave Verdant Family?: he wanna study and he can't play like before so he wanna resign from here

I agree to stay civil 60hours in case it proofs that i wasn't a member of Verdant Family for 2 weeks: yea he agrees

What is your opinion about Verdant Family after spended time here: he said it's a good gang and he loved it, just tell someone to redecorate ur HQ

Other specifications?: ms

Edited by ParAdisE nWo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.