Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

nu-s eu ma, e bunicu :)), da eu mi-s:)

Ce poza :)) ce serios :)) ce ochelari :)) ce soare :)), nice look!

Ce mai faceti?

Maine ma asculta la franceza dupa 2 luni de tot invatat, am mai ramas doar eu si fratele meu fara nota :))

Noapte buna.

Faza e alta, in topcu' arata-ti fata am vrut sa postez si eu, si m-am incurcat si am bagat pozele la un coleg de clasa si nu am putut edita :-W

Noapte buna spameriilor

mdaaa...

Mai am o singura teza:))

App, mi-am facut blog:> :))

Mai mult de plictiseala, da' nu ma astept sa cunosc o mare popularitate printe blogguri:))

App: azi e ziua surorii emle(face 18 ani) si nu i-am luat nimic:|...

Sugestii?!

App: azi e ziua surorii emle(face 18 ani) si nu i-am luat nimic:|...

Sugestii?!

Poi... e cam greu... ce ii place ei cel mai mult? Eu ti-as propune ceva de plus, un animalutz, dar culoarea sa fie roz, rosu ... asa ceva am dat eu la cineva si a fost foarte multumita. Sau poti sa ii mai dai o carte, numai daca iubeste lectura, 18 trandafiri (18 ani, dar la prietena merge mai bn asta) sau altceva: mergi la un chiosc de ziare si cumperi cestionare pentru permisul auto, dak ai auzit-o vorbind despre permis sau altceva, gandeste-te

Informatii caracter

-Nick (in game): aleXXandru

-Care este level-ul caracterului dvs ?: 15

-Orasul in care locuiti: Los Santos

-Sex: Masculin

-Varsta: 13

-De ce doriti acest job?: Pt a patrula si a gasi toti infractorii,de la cei putin periculosi la cei foarte periculosi,pt a imi face noi prieteni,pt a incerca ceva nou...ceva mai special,care te tine tot timpu activ,minut de minut un nou om cu wanted etc..In plus are membri foare de treaba,nu ca cei din celelalte factiune (FBI,NG),cei din PD nu dau wanted aiurea sau /arrest 800 6 0 0 in loc de /arrest 1500 10 0 0cum mi sa intamplat de multe ori cand am fost arestat de cei din FBI in particular..In plus sunt foarte bine instruiti de Leader,adica:daca um membru cu rank mai mare ii zice unuia cu rank mai mic sa se duca sa patruleze in locul indicat,se duce fara nicio discutie!

-Factiunea anterioara: Taxi Cab Company,Stracci x2

-Rank special intr-o factiune: 3

-Job-uri precedente: detective,arms dealer

-Job curent: Car dealer

-Skill'uri la joburi secundare: Detective skill 5,Car dealer skill 4

-Aveti toate licentele ?: Da

-Ati fost vreodata arestat, reclamat sau banat ( pentru un motiv anume) ?: Da,reclamat acuma muuult timp..Arestat de recent si bannat pt moneyhack acuma mult timp

-Vei respecta pe mebrii cu rank mai mare, sau chiar pe cei cu rank egal ? Cu tot respectu!

-Esti deacord ca trebuie sa stai in Police Department pentru minim 2 saptamani,?: Da,dar ar fi o pierdere sa stau doar 2 sapt. daca imi acordati aceasta sansa

-O scurta bibliografie: (minim 20 cuvinte): AleXXandru,nascut in Spitalu General din Los Santos,a locuit impreuna cu parintii si fratii sai intr-o casa modesta din Los Santos.Avand in vedere ca familia avea nevoie urgenta de bani,cu ajutorul lui Darksideofsoul a intrat in Taxi Cab Company,stand 2 saptamani..Cu trecerea timpului a incercat sa intre intr-o mafie,aceeasta fiind Stracci,unde a stat o luna si a avut rank 3..Dupa o luna a iesit pt a incerca ceva nou,aceasta fiind Paterno,unde a fost acceptat dar nu a reusit sa treaca testele,deoarece avea niste probleme..Atunci sa decis sa se reintoarca in Stracci unde a mai ramas ceva timp...Acum,avand in vedere ca pt multi ani a fost impotriva legii,sa hotarat sa incerce sa intre in Police Departament,unde are planuri mari.....

Informatii Reale

-Nume real: Paval

-Prenume real: Alexandru

-Varsta reala: 14

-Sexul: Masculin

-Orasul in care locuiti (in realitate): Verona (Italia)

-Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele si prostiile nu-si au rostul? Da

-Obisnuiesti sa muncesti in echipa sau pe cont-propriu? Ambele,in special in echipa,dar lucrez cum este nevoie

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Poi..sunt activ in fiecare zi de la ora 14 la ora 23-24 sau chiar mai tarziu..

-O poza cu /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/13126821556969708184.bmp

-O poza cu /skill 1 : se vede in cea cu stats http://www.img.b-zone.ro/images/13126821556969708184.bmp

Ionuc individu' care a scris mai sus a facut 4 posturi in 24 de ore, te rog sanctioneaza-l.

Ps: pe pagina anterioara la aplicati nu m-am uitat.