Jump to content

Advent Calendar a început, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

TheTom

Moderator: Q&A
 • Content Count

  1485
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

TheTom last won the day on December 19 2020

TheTom had the most liked content!

Community Reputation

1097 Legendary

About TheTom

 • Rank
  LSPD Leader
 • Birthday July 25

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin
 • RPG1 Nickname
  TheTom

Contact Methods

 • Discord
  TheTom#4478

Recent Profile Visitors

5978 profile views
 1. TheTom

  Pe vechiul tau pc cel mai probabil problemele erau 0 pentru ca aveai alt build de windows. In viitor, chiar daca nu il ai cumparat, incearca sa il iei de pe siteurile oficiale, in caz ca nu il ai de acolo. Acum asta nu garanteaza rezolvarea problemei, cel mai probabil va trebui sa iti refaci modpackul.
 2. TheTom

  Salutare, din faza cu adresa de mail pare destul de usor de recuperat, tot ce trebuie sa faci este un ticket la sectiunea support si sa explici toate aceste lucruri. https://forum.b-zone.ro/support/
 3. Sambata, 04.12.2021, ora 19:00 vom organiza o sedinta pentru a discuta despre evenimentele de iarna. Prezenta este Obligatorie, va asteptam în numar cat mai mare.
 4. Sambata, 27.11.2021, ora 20:00 vom organiza o activitate de tip Simulare de Rob cu SF Taxi. Prezenta este Obligatorie, va asteptam în numar cat mai mare.
 5. TheTom

  Cand va vedem si pe voi la stiri ca ati manarit reducerile?
 6. Daca iti aduci aminte vreun nume mai vechi, il poti gasi de aici https://www.rpg.b-zone.ro/account/recoverAccount (click mai jos pe can't find your account)
 7. Sambata, 13.11.2021, ora 19:00 vom organiza o activitate de tip Protect The Vip. Prezența este Obligatorie, vă așteptăm în număr cât mai mare.
 8. TheTom

  Nu am gasit niste informatii clare, dar nu cred ca jocul nou va avea vreo legatura cu cel de acum, de asemenea nu cred ca este posibil sa se adapteze serverul de acum la jocul nou, daca va fi ceva, probabil se va face de la 0, dar din nou, nu am gasit niste infornatii prea clare in legatura cu asta. Iar o parere despre cele 3, sunt destul de faine, dar cred ca va fi mai mult ca o nostalgie, nu neapat ceva wow care sa atraga foarte multa lume, dar poate ma insel. Cred ca ar fi fost mult mai fain daca le-ar fi unit pe toate 3 intr-un singur joc.
 9. 8.2 In cazul in care un civil foloseste materiale, politistul il poate sanctiona in functie de levelul acestuia: Level 1-3: jucatorul nu se sanctioneaza Level 4-15: Se acorda amenda si e confisca materialele Level 15+: Se confisca materialele si licenta de materiale.
 10. Duminica, ora 20:30 vom avea o activitate speciala impreuna cu LV Taxi cu ocazia zilei de Halloween. Prezenta este obligatorie, dar pentru ca am avut deja 2 activitati absenta se sanctioneaza doar cu amenda. Va asteptam in numar cat mai mare si speram ca de data asta sa iasa si mai fain. O zi buna!
 11. Model: - Nume: - Rank: - Candidat: - Data si ora: - Rezultat proba teoretica: - Rezultat proba practica:
 12. TheTom

  Problema rezolvata, topic closed.
 13. TheTom

  Daca ai samp addon poate poate influenta si acela timpul.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.