Jump to content

Happy Halloween B-Zone. Detalii aici

Dăm drumul ediției 9 de Miss and Mister B-Zone. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

TheTom

Moderator: Q&A
 • Content Count

  993
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TheTom last won the day on July 20

TheTom had the most liked content!

Community Reputation

649 Fantastic

About TheTom

 • Rank
  Know More than admins
 • Birthday July 25

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin
 • RPG1 Nickname
  TheTom

Contact Methods

 • Discord
  TheTom#4478
 • Instagram
  thetom22

Recent Profile Visitors

3514 profile views
 1. Se vede dezinteresul oricum, bobo nu mai tratezaza cu seriozitate serverul de mult, are alte afaceri, e normal, iar kelton sta bine in zona de confort, nefiind neaparat asta treaba lui, cat o mai merge serverul, cat nu, are cu ce sa se ocupe, deci nu exista nicio motivatie in dezvoltarea serverului. Solutii exista pentru orice si avem destule exemple, un server de samp poate fi destul de profitabil, dar nu cu hidden-uri pe shop care nu se pot vinde pentru ca se vand dupa pe server, in timp ce sunt zeci de afaceri ilegale pe luna cu bani intre jucatori care nu ajung la comunitate. Si eu acum ii pot vinde unui prieten 100kk cu 100euro si cine stie? Ajunge vreun ban la voi? Si asta este doar un exemplu, sunt multe altele.
 2. TheTom

  Nu doar in romania este chestia asta cu "cocalarii au bmw", este si in germania si in mai multe tari unde masina reprezinta ceva pentru oameni. Oamenii respectivi, "cocalarii", vor ce este mai bun, ce te scoate in evidenta, la fel auzeam si despre iphone "este de cocalari" si multe alte chestii (ca un exemplu). Asa s-a spus si despre e36 la vremea respectiva ca este ultima rabla, acum sunt vehicule istorice destul de indragite (unele), la fel si despre e30 in germania si au plecat toate din tara, acum plang dupa ele. Asa este si e46 si va urma dupa el e90, care se stie ca a fost cel mai bun seria 3 la condus, stabilitate excelenta si inca nu avea directie electrica, dar daca ajunge pe niste maini nepotrivite, normal ca se va continua seria de glume cu "cazan", dar asta nu inseamna ca masina este proasta. O mica explicatie, ca tot s-a adus vorba de asta, +1, a fost buna mema.
 3. Eu inteleg ca nu este timp, nu sunt oameni, sunt unele limitari si tocmai pentru asta va apreciez munca, in special a ta de a raspunde la tickete, dar problema subliniata de mine pe langa ca altii fac mai multe si la noi nu se poate (am inteles ca nu sunt oameni/timp) era si ca sunt unele chestii minore, cum ar fi ca subliderii sa aiba mai multe sarcini, sa nu fie degeaba, membrii pd sa nu mai fie nevoiti sa faca zilele cu drugs, mats (pe care nu au voie sa le detina, deci le arunca) si altele poate si mai bune ce nu tin de implementari de genul "mari". De altfel ca sa faceti loc la sistemele noi ati putea sa le scoateti pe cele vechi care nu mai sunt folosite de nimeni, de la joburi, misiuni, sistemul de testeri (unde exista moduri mai bune decat, poate, orice sistem pe care l-ati implementa, deci nu isi au rostul) si lista poate continua si multe chestii din acestea se gasesc la sectiunea de propuneri cu multe +1.
 4. Aveti vehiculele la rank1 pt. cei care inca n-au aflat, asa ca hai la raport!
 5. Sa se faca mai intai propunerile bune si realizabile de la prima sesiune (care de altfel minim 30% sunt comune cu restul sesiunilor), nu zic de la ultima Am impresia ca alte servere copiaza propunerile de la noi in timp ce la noi se zice "nu se poate", exemplu chestia cu stage la masini si altele care la ei chiar au prins. Deci idei sunt multe, mai greu cu pusul in practica. Si toate astea ma duc cu gandul ca problema este ca iau decizii oameni care nu joaca pe server, avand in vedre si situatia altor servere. Multe chestii micute, dar care intr-un final ar schimba mult serverul in bine, nu se fac si exista buguri si probleme stiute si raportate de ani buni, deci cam care ar fi problema de nu merg lucrurile? Iar legat de ce am scris eu mai sus, se incearca cumva sa se rezolve problema jucatorilor pe termen scurt, tragand mai mult de cei noi care au chef de questuri de genul, dar pe termen lung cand se vor plictisi cum au facut-o cei 400 lipsa eu nu o vad o solutie. Si spun asta avand multi prieteni veterani pe server care s-ar juca, dar nu mai gasesc nicio atractie la server.
 6. "Nu mai avem jucatori" - hai sa-i tinem mai mult pe server pe astia de ii avem, premiul pe care anii trecuti il luau intr-o zi sa il ia in 5 zile. Felicitari b-zone! Ca de obicei, nemaipomenit.
 7. @Tudy97, @Roberte Ati fost acceptati. Aveti 48 de ore la dispozitie pentru a sustine testul cu un rank 5 plus. O zi buna!
 8. @Lolipop. Transfer acceptat, raportul tau in echipa Roads incepe de maine. Te sfatuiesc sa recitesti regulamentul care tine de respectiva echipa. Mult succes!
 9. @19Dani.TTransfer acceptat, raportul tau in echipa Roads incepe de acum. Te sfatuiesc sa recitesti regulamentul care tine de respectiva echipa. Mult succes!
 10. - Nume: TheTom - Rank: 6 - Candidat: DaddyRelaXx - Data si ora: 02/10/20 19:00 - Rezultat proba teoretica: 0/3 - Rezoltat proba practica: 10 - Admins/Respins: Admis - Candidat: Mike - Data si ora: 02/10/20 20:00 - Rezultat proba teoretica: 0/3 - Rezoltat proba practica: 9.5 - Admins/Respins: Admis - Candidat: Stefibosszzx97 - Data si ora: 02/10/20 20:30 - Rezultat proba teoretica: 0/3 - Rezoltat proba practica: 9 - Admins/Respins: Admis - Candidat: CORNELIUSAURELIUS - Data si ora: 02/10/20 22:00 - Rezultat proba teoretica: 0/3 - Rezoltat proba practica: 10 - Admins/Respins: Admis
 11. TheTom

  Good!
 12. TheTom

  Din cate stiu cand instalezi samp-ul pentru prima data, daca nu-l ai iti cere sa instalezi si net framework, l-ai instalat? Stiu ca erau ceva permisuni legate de asta in windows 10, dar ce faci mai exact din Network and Sharing Center de iti merge? De altfel, cred ca netul poate pica si din cauza unui trafic mare de date, care poate fi cauzat de un mod, sau chiar de samp insine.
 13. TheTom

  Cel mai probabil de vina este conexiunea ta de net.
 14. TheTom

  Topic inactiv, closed.
 15. TheTom

  Problema rezolvata, topic closed
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.