Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

TheTom

Member
 • Content Count

  918
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TheTom last won the day on July 20

TheTom had the most liked content!

Community Reputation

549 Fantastic

About TheTom

 • Rank
  Know More than admins

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  TheTom

Contact Methods

 • Discord
  TheTom #4478
 • Instagram
  thetom22

Recent Profile Visitors

3219 profile views
 1. Salut, Duminica, 09 august, ora 20:00 va fi organizat un antrenament. Prezenta este obligatorie. Daca nu puteti ajunge puteti pune o invoire *aici. O zi buna!
 2. TheTom

  La 128mb nici samp-ul nu merge bine, totusi daca inainte iti mergea bine si acum nu, repune jocul original fara modificari. Eventual poti incerca moduri de tip vegetatie off si un tymecyc mai slab decat cel original. Daca in continuare ai frame drop-uri verifica si task managerul in timp ce te joci.
 3. @MasterulEsti acceptat. Ai 48 de ore la dispozitie pentru a sustine testul cu un rank 5 plus. O zi buna!
 4. Pai sunteti in stare sa facem?
 5. TheTom

  Salut! A mai fost o discutie pe tema asta: https://forum.b-zone.ro/topic/198775-problemă-gta-sa-runtime-error/ iar din cate stiu sunt multe altele pe net cu foarte multe variante, am avut si eu problema respectiva, iar singura solutie a fost sa reinstalez windowsul sau poti doar sa creezi un nou user. Dar totusi, poate intre timp s-a gasit o solutie cu acele fisiere din system 32 care provoca aceasta eroare, poti cauta si tu pe net, sau sa astepti raspunsurile altora.
 6. @Nick56 Esti acceptat. Ai 48 de ore la dispozitie pentru a sustine testul cu un rank 5 plus. O zi buna!
 7. TheTom

  Decat deloc e bine si asa Poate urmatorul quest il faceti ca cel vechi cu 150/300 de obiecte o singura data, ca nu a mai fost de mult. Ala cu 150 de obiecte pe zi e o prostie si sunt convis ca nimeni nu-l face cu drag.
 8. TheTom

  Vericica income-ul si cine a intra pe cont, casele nu dispar asa de odata.
 9. Dupa cum bine stiti, ati fost inscri la B-Olypics. As avea rugamintea sa arunctia un ochi peste topicurile acestea, ca sa nu mai organizam sedinta: https://forum.b-zone.ro/topic/171669-b-olympics-regulament-rules/ https://forum.b-zone.ro/forum/1687-probe/ Dupa cum bine ati vazut va fi un singur participant de la fiecare factiune la probe, ce vor tine de luni pana vineri. Asadar as vrea sa trimitem in fiecare zi un membru diferit, in total 5 membri. Astept mesaje cu proba la care vreti sa participati. Daca nu sunteti siguri ca puteti ajunge la timp mai bine nu va bagati. O zi buna!
 10. TheTom

  Cel mai probabil este conexiunea ta de net de vina.
 11. - Nume: TheTom - Rank: 6 - Candidat: MaxAndrei - Data si ora: 13.07.2020 | 23:00 - Rezultat proba teoretica: 0/3 - Rezoltat proba practica: 9/10 - Admis/Respins: Admis - Nume: TheTom - Rank: 6 - Candidat: Markovnicov - Data si ora: 13.07.2020 | 23:30 - Rezultat proba teoretica: 0.5/3 - Rezoltat proba practica: 10/10 - Admis/Respins: Admis
 12. @Starley din AIM Transfer acceptat, raportul tau in echipa SWAT incepe de acum. Te sfatuiesc sa recitesti regulamentul care tine de respectiva echipa. Mult succes!
 13. TheTom

  functioneaza, multumim!
 14. TheTom

  in caz ca ai asa ceva: https://imgur.com/a/fNxTCK8 lasa-ne o poza cu folderul cleo, ai sampfuncs? daca nu ce fel de eroare e mai exact?
 15. TheTom

  Poti sa ne dai un video cand se intampla asta si eventual o poza cu ce contine folderul jocului, altfel nu stiu cum te-am putea ajuta, doar daca cineva a mai intampinat problema respectiva.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.