Jump to content

Timp rămas până la începerea ofertelor Black Week

Detalii despre oferte aici

Black Week a început!

Detalii despre oferte aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut,.. Ionuc ti-ai dat foc? =))

Nick-ul tau:Fagot

Level-ul detinut:11

Adminul care te-a banat:mr ionuc

Motivul pentru care ai luat ban:iam zis lui ionuc dati foc

Explicatie:ionuc mia luat permisu pentruca aveam nitro si unu fernando mia luat masina si ionuc na facut nimic

ScreenShot (obligatoriu):

IP-ul tau:78.97.190.48

Alte precizari?:va rog sami luati banul promit sa nu mai aduc injurii asupra unui admin si oricum dati foc nu este injuratura parerea mea dar admini fac ce vor:P

Isabela... am vazut la multe plangeri ca nu ai poze. Nu am nimica inportiva ta si a celorlalti. Dar va zic eu.... cand dai wanted (FACI POZA); cand esti omorat (FACI POZA); etc.... eu la toate plangerile (aporape toate) am avut o dovada. Datorita acestor 'poze' mai sunt in PD...

Edited by BlizZard

Cate arfe pe oamenii astia, sa mor :|

Ce naibii, atatea fite :| ?

Si-au luat-o in cap unii

E greu sa fi cop, esti supus unor tensiuni interminabile si insuportabile, toata lumea te face fomist, corupt, te ameninta...

Nici nu sti ce sa faci...De-acum, pe bune, imi fac treaba(cum cred eu de cuviinta) cat mai bine, fara sa ma tem de nici o consecinta!!!

P.S.:Trebuia sa ma descarc si eu...

Cate arfe pe oamenii astia, sa mor :|

Ce naibii, atatea fite :| ?

Si-au luat-o in cap unii

E greu sa fi cop, esti supus unor tensiuni interminabile si insuportabile, toata lumea te face fomist, corupt, te ameninta...

Nici nu sti ce sa faci...De-acum, pe bune, imi fac treaba(cum cred eu de cuviinta) cat mai bine, fara sa ma tem de nici o consecinta!!!

P.S.:Trebuia sa ma descarc si eu...

Totul e logic. Ai poze?. Ai 99% sa nu iei Fw. sau Adv.

Eu am umplut vreo 4 foldere cu poze "sa-mp 999.png" si de 4 luni de cand sunt in pd am reusit sa scap cu vreo 3 Fw... :)

Totul e logic. Ai poze?. Ai 99% sa nu iei Fw. sau Adv.

Eu am umplut vreo 4 foldere cu poze "sa-mp 999.png" si de 4 luni de cand sunt in pd am reusit sa scap cu vreo 3 Fw... :)

eu in 7 luni(weekend si vacante non stop aproape, in rest 0) am avut vreo 10 GB poze, bine eu fac poza si la arrest:)) si la un pumn.

salut!

eu in 7 luni(weekend si vacante non stop aproape, in rest 0) am avut vreo 10 GB poze, bine eu fac poza si la arrest:)) si la un pumn.

salut!

Yes, totul este cum am spus si eu si Emanuel..., sper ca a fost de folos celor noi...

@ Si eu fac poze, si fac clare, cine da clear, cand zice pe /d motivul, sau altele..., pt ca daca cineva imi face plangere, pic de fraier...

Edited by BlizZard