Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Uitati aici un banc tare : Intrebare : De ce rade Adrian Copilu' Minune cand coboara dealu'?

RASPUNS: Il gadila iarba-n cur! :))

Stiam si eu unul cu Adrian, si suna cam asa..

Intrebare: De ce rade Adrian Copilu' Minune cand merge prin grau ?!

Raspuns: Il gadila spicul in cur..

- Are mai mult haz asta spus de Tyby uratu'

Edited by psihidelick

Im here to apply to be a law enforcer..

Character name: Michael_Jacksonjr

You need level 15 for apply and you posted in a wrong topic!

Edited by Emanuell

Nasol, insa.. nu cred ca trebuia sa ne spui, adica.. sa te lauzi mai indirect, ca ai batut pe cineva. Si daca ai facut asta,sa-ti fie rusine, daca baiatul ala purta aparat dentar, chiar avea probleme. Dar deh,intotdeauna se gaseste cineva mai smecher,nu ?!

Nasol, insa.. nu cred ca trebuia sa ne spui, adica.. sa te lauzi mai indirect, ca ai batut pe cineva. Si daca ai facut asta,sa-ti fie rusine, daca baiatul ala purta aparat dentar, chiar avea probleme. Dar deh,intotdeauna se gaseste cineva mai smecher,nu ?!

1) cine esti tu sa ma critici pe mine?

2) eu nu caut niciodata conflicte(intrebati-l si pe moartea), daca cineva ma provoaca(injura) eu ii raspun, doar daca ma injura de mama sau de #cenzurat#, am #cenzurat# si am mama, nu sunt ca altii sa tac si inghit, eu tin la familia mea

3) el si-a cautat-o, acum, ciubucu` lui ca avea aparat dentar!

4) de laudat nu ma laud, vorba lui Tudor Vianu in "Jurnal": "Nu cauta sa fi admirat ci crezut"

5) nu ma cred smecher, ca altii

6) buna mentalitate, buna gandire, te apreciez, dar ai facut o remarca gresita

Edited by BiS beLzEbuT

Atunci fratele meu, daca am facut o remarca gresita, te rog sa ma scuzi. Tu nu ai specificat in postul tau ca omul te-a injurat, ca si eu am tatal mort..si daca m-ar injura cineva de #cenzurat#, i-as rupe capul. Eu doar am criticat ce ai scris, poate daca dadeai aceste detalii de la inceput.. postam cu totul altceva.