Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Botys Ghytza, Ce nab ești =)) Vroiam să văd și eu poza, eh, care mai postează îi dau ++ nu am ec face cu ele =))

Ti-o trimit prin PM. Ai dat deja 10 .. Nu mai poti da :))))) doar 10 plusuri la 24h poti sa dai nabo.

Ne auzim in game, acum am si eu acces ... Iesisem la 12 :))

@@GmbH, bine nab. Ne auzim in game :)

Eu sunt B0$$, am dat /confiscate la un level 4 =))) Daaar, asa a trebuit :))) SS-uri mai jos, asa-i ca ii nab? Cum naiba sa te dai smecher ca nu iti iau carnetul si dupa cand te intreb ce alegi dintre amenda 100$ sau carnet tu sa alegi carnet =))) BIG NAB 4EVER

Ni aci is pozele: http://imgur.com/a/WYEtU Saracu de el ... Mie chiar mi mila de el ... Defapt, glumeam, nici o sansa de asa ceva =)))

Edited by Botys Ghytza

@, nu sunt nab man. Sunt B0$$. Ce-mi pasa mie ce a zis saracu copil? A fost jmecher inainte, i-am aratat eu jmecherie d-aia mare. Eu am ales prima optiune a lui, aici nu e cu acum carnet dupa amenda. Ce zici prima data aia ramane, fara schimbari!!! =)))

@, asa-i? =)) Ar fi fost al 19-lea post, am deja 18 la care nu am primit nimic. Vedeta sunt deja .. :))

Nu sunt eu de vina pentru ca el e nab. Pun iar link ca am schimbat pagina de discutii, sa vada si restu un nab de level 4 =))http://imgur.com/a/WYEtU

@, E bun ca ei gasesc la care sa le ia licenta dar eu numai in amenzi am tinuto... rar am prins playeri care au mers pe contra-sens dar nu am avut dovezi si au mers in continuare pe strada lor :)) Mai dam Live-ul ala nub?

Edited by Shadow CN

@, La toti o dat +1 numai mie nu :)) O tin eu minte :)

=))

Is B0$$ asa-i? =))) P.S.: Am primit si al 19-lea post :))))))

esti nab

@,Sa iti dau si eu un +1 oare?

da