Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu stiu daca am voie sa postez aici, dar UraganX are dreptate. Nu a existat niciun abuz de functie.

Imi cer inca o data scuze daca am incalcat regulamentul acestei categorii.

Nu stiu ce sa zic, adminul decide ce am facut, eu sunt increzator.Nu mai posta aici.

Edited by UKnights UraganX

@, Oo, te uiti si tu? =)) Eu ma uit mai tare pentru scandal =))

@,

Inca nu ai primit nici un raspuns? :|

Oo, direct sef de pagina ;)

Buna dimineata dragi colegi, va doresc sa aveti o saptamana cum se cade, cu multe note bune, fara absente si toate cele.

Ne auzim noi mai tarziu aici sau in game!

Salut LSPD, din motive evidente (ban) voi fi eliminat din factiune, dat fiind faptul ca cererea unban a fost respinsa de catre Odin.In ceea ce priveste momentele, putine, petrecute cu voi, a fost minunat :) oricum, ne vom revedea, daca nu in aceasta formula, ma bucur ca am facut parte din acest grup unit, cu un lider capabil de functie, cu sublideri ''buni ca painea calda'' si etc etc.. :)) nu vreau romane.

intr-un final, multumesc @@GigGs11 Legend (Andreea Esca :)) ) pentru aceasta oportunitate de a fi in acest departament.

#vapupatzancauraganul. :(

<p>Salut LSPD, din motive evidente (ban) voi fi eliminat din factiune, dat fiind faptul ca cererea unban a fost respinsa de catre Odin.In ceea ce priveste momentele, putine, petrecute cu voi, a fost minunat :) oricum, ne vom revedea, daca nu in aceasta formula, ma bucur ca am facut parte din acest grup unit, cu un lider capabil de functie, cu sublideri ''buni ca painea calda'' si etc etc.. :)) nu vreau romane.intr-un final, multumesc @@GigGs11 Legend (Andreea Esca :)) ) pentru aceasta oportunitate de a fi in acest departament. #vapupatzancauraganul. :(

ce abuz de functie ai facut ba?

Omg cum am plecat de acasa cum rr sper sa se termine odata cu questu asta

https://www.youtube.com/watch?v=HLSj-o5HsEY&feature=youtu.be

Aici este dovada banului, asta e, eu practic trageam dupa niste fosti colegi, cu care discutam pe [/wt], dar totul a luat o alta intorsatura si am ajuns vinovat ca am deranjat nu stiu ce.

@, Are dreptate, e abuz de functie, se considera abuz de functie deoarece tu faci DM iar civili nu iti pot da call 112 sau sa faca o dovada concreta pentru a te raporta, dm-ul nu este permis ca politist.

Sef de pagina, da ce ai facut mai nene ma?

Edited by South Gabita2000