Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Are dreptate, e abuz de functie, se considera abuz de functie deoarece tu faci DM iar civili nu iti pot da call 112 sau sa faca o dovada concreta pentru a te raporta, dm-ul nu este permis ca politist.

Sef de pagina, da ce ai facut mai nene ma?

Eu ma jucam cu niste prieteni, oricum :) mi-am asumat vina si cand mi-a acordat sanctiunea, nu am zis ca nu am facut sau ca ii fac post si nu stiu ce, totul mi se pare normal, asta este, nu am avut nicio sanctiune, pot spune ca ''Dracula'' (ispita) m-a impins sa fac acest lucru, oricum, va place semnatura mea?:))

@, merge semnatura, se putea si mai bine =))

Dupa ce voi revenii (Duminica ora 15:29) :)) cu siguranta iti voi trimite un PM cu o semnatura: (UraganX is back) :)) asa ca, vezi ca eu nu uit, LSPD, vreau sa fac aici 500 posturi in total, sper sa reusesc ca sa am amintire :))

@@W i s l e r,

Hai buna seara domnilor, ce faceti voi? Cum va simtiti? Tot cu scoala, tot cu scoala? Da stiu, e nasol ce sa facem... Tocmai ce am dat si eu un test log bineinteles pe respectivul l-am picat ca de ... asa e frumos... . Ma pregatesc si eu pentru scoala, merg la somn ne auzim maine dimineata. Wisler esti un gay.

@@South Gabita2000, e pe Shamal,normal se pune pe beagle nu shamal.Trebuia sa activez si ninsoarea sa se vada mai smecher,dar nah e bun si asa :D .

Am uitat sa zic in postu trecut : SAF DE PAGINA :D :D :D

Edited by VIP YzZY VIP