Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu mai vad rostul jocului asa zic "samp", inainte sa iau ban aveam o casa pe Richman id 157 si am zis decat sa o pierd hai sa i-o dau "prietenului" AsU69 sa mi-o returneze pe contul mic pe care voi mai juca. Acum, AsU69 a pus casa pe vanzare pe website, ce a zis, face si el 20kk decat sa-i dea bunul inapoi "prostului", BRAVO AsUle, ti s-a vazut asa zisa fata, cred ca daca-ti dadeam si un hotring ceva puneai mesaj pe facebook "am murit" si te dadeai disparut sa nu-mi mai dai bunurile. Pentru o casa sa faci chestii d'astea, tinand cont ca ai atetea bunuri...asta e, sper sa faci avere cacalau din 20kk aia de pe casa.

http://imgur.com/a/mYeMj

Edited by TL PaterNo aka KeNNshyco

@, nu frate. Fac lvl 7 si ma duc in pasnica!

@@Kosmy, taci ba, inainte sa iau ban te rugai de mine in garaj sa ti dau averea, masinile si cand ti-am cerut Huntleyu ala sa fac si eu avere sa cresc nu dadeai. Daca iti dadeam averea faceai ca Asu daca ti-o ceream. Ar fi trebuit sa las tot pe cont si sa pierd decat sa stiu ca ajut pe toti...ala acum s-a facut cu 20kk..asta e, sa fie-n bafta lui daca asa e, asta e n-ai csf...

@, nu frate. Fac lvl 7 si ma duc in pasnica!

@@Kosmy, taci ba, inainte sa iau ban te rugai de mine in garaj sa ti dau averea, masinile si cand ti-am cerut Huntleyu ala sa fac si eu avere sa cresc nu dadeai. Daca iti dadeam averea faceai ca Asu daca ti-o ceream. Ar fi trebuit sa las tot pe cont si sa pierd decat sa stiu ca ajut pe toti...ala acum s-a facut cu 20kk..asta e, sa fie-n bafta lui daca asa e, asta e n-ai csf...

Învățătură, altădată fă-ți 1,2,3 prieteni în care chiar ai încredere, ăsta e un joc, dă-l dqu, dar așa e și în realitate, ai grijă pe lângă cine stai, nu prea am vorbit noi, dar dacă zici că te lași, îți urez baftă și mult succes.

Cosmine, ai face și tu bine să mai încetezi cu posturile astea de 3 cuvinte, ori faci un post calumea ori du-te la zona de off topic.

Baftă de mâine la școală/ raport.