Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am avut eu invitatii.. pe alt torrent,trebuia sa-mi spuneti. Le-am consumat deja.. :(

Scuze ca ma bag in topicul vostru, am eu invitatii pe Filelist. Daca vrei, dati.mi un PM. Va ajut cu mare placere, dar cu cateva reguli:

- NU sariti toti ca romanii ca e gratis.

- NU imi trimiteti mai multe adrese de mail, asta este pentru cine chiar are nevoie, nu pentru prieteni, tovarasi, etc.

- NU faceti spam, asteptati invitatia, in maxim 24 de ore va voi trimite.

- Va ajut in limita bunului simt!

Scuze ca ma bag in topicul vostru, am eu invitatii pe Filelist. Daca vrei, dati.mi un PM. Va ajut cu mare placere, dar cu cateva reguli:

- NU sariti toti ca romanii ca e gratis.

- NU imi trimiteti mai multe adrese de mail, asta este pentru cine chiar are nevoie, nu pentru prieteni, tovarasi, etc.

- NU faceti spam, asteptati invitatia, in maxim 24 de ore va voi trimite.

- Va ajut in limita bunului simt!

te iubesc:!

ps: server ON

Edited by Emanuell

Nu, dar am cazut dormind pe scari.. intelegi ?

E o chestie care la prima vedere pare simpla, da` daca stai as te gandesti n-are nici un inteles si e ilogica :))

Edited by BiS beLzEbuT

E o chestie care la prima vedere pare simpla, da` daca stai as te gandesti n-are nici un inteles si e ilogica :))

E ceva asemanator cu frazele astea, coboara jos si urca sus. Sau, hai hai.. alearga repede, fugi incet.. :))