Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dark am dormit si nu am avut chef de vorba ca imi era rau, am si vomitat(cred ca am facut ieri 'instalatie' ca am stat mult in soare), si acuma mai imi e rau :|

@pshidelick merci, dar nu am nevoie de nici un ajutor :D

Sorry si acu cum te simti? :D:(

Sorry si acu cum te simti? :D:(

Bn!

Blizzard cred ca nu pot ajunge acasa pana joi :|, atunci am sa mai rezolv din alea :) ca n'am laptopul la mine :|

Buna seara, va rog sa va uitati putin la " Raporteaza un membru Police Department " sa vedeti ce post mi-a facut unu.

Ce dur ai fost in aparare :))

Buna seara, va rog sa va uitati putin la " Raporteaza un membru Police Department " sa vedeti ce post mi-a facut unu.

am vazut, app vezi ca m-am pus cu g la Copcar si sunt pe forum :)) nu se stie cand vin =))

Am fost dur in aparare ? :| Nu m-am putut abtine, cand am vazut ca spune cu atata usurinta ca era si el jos la noi in garaj..cu un strain sa ia si ei armura.. ha ha ha,ce m-am prapadit de ras la gluma lui..

NEATAAAAa neata NEataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

NEATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

bine ce sa fac si eu.\

Blond ala e culmea,eu eram in hq si cica "tragea in mine" dar la mine aparea cu phone si acu zice ca is codat =)) am si ss daca face plangere ca stiu cum e cu dastia ca el si mai si dadea intru /heal in hq ca taranu.

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaa :D

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaa :D

Salutare, cmf baietii ?

Salut. Eu acuma m-am trezit :) ! Tu ce mai faci, batrane?

Edit:

O sa raspund cel tarziu astazi, 08.07.2010. Nu mai postati airea ! Multumesc.

Ionuc, ne scrii din viitor? :s

Edited by Emanuell

Am venit de la scoala pe la 4.. si nu aveam telu cu toutsssssschreen si net moca :)) si amu plec la ore..

Bafta! Dar ce ore mai ai? :s