Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna ziua Police Department, am terminat si cu atestatul, am luat nota 10 la prezentare + asezarea in proiect. Multumesc Belz pentru ca mi-ai luat apararea, si mie mi s-a parut normal sa-i raspund cu aceeasi modena.. pentru ca a vorbit urat de familia mea, implicit shobbytza.. pentru ca suntem impreuna de mult si o consider din familie. Oricine ar fi reactionat la fel ca mine, sau cum ai spus tu.. mai rau. Sper ca Ionuc,sa ia decizia corecta..

Cat despre partea cu regulamentul, iti dau dreptate. Ai zis bine ce ai zis.. ;), multumesc inca o data.

Placerea a fost de partea mea, plus ca si tu cred ca ai fi facut acelasi lucru pentru mine >:D<<'>

Pfff, vreau CASA!!!

Nu fac si astia de pe SA:MP programul "Prima casa"? :))

EDIT(nu pot dublu post, si nici nu vreau):

Uite Mr.IonuC, SS-urile cu convorbirea si cu transferul de bani pentru varatu`, MIsu :

1) http://img.b-zone.ro/images/13725132669594791358.png

2) http://img.b-zone.ro/images/07176572887632471181.png

3) http://img.b-zone.ro/images/15669225153653010704.png

4) http://img.b-zone.ro/images/78148850137499065938.png

5) http://img.b-zone.ro/images/25904515780983594290.png

Eram 100% sigur ca se vor face scheme, de-aia am facut si SS-uri

Pentru mine, 2 milioane sunt multi bani...Ii astept inapoi

Am mai pierdut 3,5milioane, l-am lasat pe [biS]MiTzA sa nu mi mai dea...asta e alta poveste

Deci IonuC, fi baiat cu bun simt si inapoiaza-i :))

Edited by BiS beLzEbuT

Salut! ma scuzati ca in ultimele 3 zile am fost cam incativ, dar am avut unele probleme:|... astazi de exemplu pana acuma nu mia mers netu' pe laptop si atata m-am chinuit sa il fac de m-a durut capul si am si adormit:)):))), windows instal, drivere instal, dezactivare, activare din bios si pana la urma sa imi dau seama ca era de la modem, ca am facut eu ip-ul pe laptop sa fie static si am uitat sa il fac inapoi:))... in fine totul s-a terminat cu bine. Nu o sa pot intra in game pana diseara, ca imi downloadez un windows si mi-l instalez ca am acuma un win xp sp2, din 2000 cred:)) si se misca ca **** .:| hai noroc:)!

Cand esti on intra sa ti dau :) eram eu, dar voiam sa iti fac o farsa?!

SI ce mai fac baietii mei ?

Unele glume, chiar daca se fac pe seama mea, si sunt bune, le gust!

In capcane de genu asta IonuCule mama, nu intru :))... Mai ales cand e vorba de bani, nimeni nu-mi face farse :D=))

Venind vorba de farse, il sun eu pe AleXXaNdrU si imi zice:

alex:"Buna seara"

eu:"`seara"

alex:"Va merge frigiderul?"

eu:"nu"

alex:"Du-te ba, mi-ai luat tot chefu`"

=)))

Doamne.. :)) mi-am adus aminte de copilaria mea,cand sunam pe la interfoane.. la alte blocuri, si ii intrebam pe oameni de faza cu frigiderul.. le raspundeam " fugiti repede dupa el sa nu ajunga prea departe " si radeam de ne spargeam. Mai erau fazele cu .. gheatza la frigider, cu pinguninii.. cu fumul.. muuulte muuulte.. ce pot sa zic,am avut o copilarie cat de cat frumoasa..

Doamne.. :)) mi-am adus aminte de copilaria mea,cand sunam pe la interfoane.. la alte blocuri, si ii intrebam pe oameni de faza cu frigiderul.. le raspundeam " fugiti repede dupa el sa nu ajunga prea departe " si radeam de ne spargeam. Mai erau fazele cu .. gheatza la frigider, cu pinguninii.. cu fumul.. muuulte muuulte.. ce pot sa zic,am avut o copilarie cat de cat frumoasa..

Dupa, coborau vecinii si va luau la suturi :))

IONUCULE mama, banu` vere! :))

Uite ionuc, vezi?Am 2 stele la sig la numele tau :> (semn de respect :>) :))

Am luat avertisment ?! Pentru ce ma ? ca o face pe shobbytza parasuta, si pe mama ?! Ok, frumos din partea ta.

Am mai zis zi o repet, nu fiti caposi, daca te-a injurat, jignit, fa poza, i faci post si-l lovesti mai tare decat cu vorbele ;).

Am mai zis zi o repet, nu fiti caposi, daca te-a injurat, jignit, fa poza, i faci post si-l lovesti mai tare decat cu vorbele ;).

Fiecare are personalitatea lui, poate ca eu imi iubesc prea mult familia si nu pot sa raman indiferent la o situatie de genul ala. Ma rog,daca asta a fost decizia ta.. ok, nu mai spun nimic.

Noapte buna Emanuelll. Doamne, nu am q cine sa vorbesc.. ma plictisesc maxiiimmmm.

Plictiseala placuta!:))

app: unde'i shobbytza de te plictisesti?:))):)))