Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

scz ca ma bag si eu in seama . Vreau sa imi dati si mie accept ptr job-ul de avocat . In joc nici un cop nu ma baga in seama ,si poate aici vrea sa ma ajute si pe mine .

scz ca ma bag si eu in seama . Vreau sa imi dati si mie accept ptr job-ul de avocat . In joc nici un cop nu ma baga in seama ,si poate aici vrea sa ma ajute si pe mine .

Nu cred, pentru ca este si in avantajul lor (financiar) atunci cand vand un accept.

Noapte Buna!

Scuze ca ma bag si eu in seama.Vreau sa imi dati si mie accept pentru job-ul de avocat.In joc nici un cop nu ma baga in seama si poate aici vrea sa ma ajute si pe mine.

Uite eu te pot ajuta.Pentru a putea cumpara accept lawyer trebuie ai job-ul de lawyer iar atunci suni un politist rank 4+ si ii spui ca ai nevoie de un accept.Desigur ca si acest accept nu e pe gratis, costa intre 300.000$ - 400.000$.Daca mai ai nevoie ma suni pe mine la numarul de letefon 333-4044 si te ajut eu cu un accept.Pentru a putea face skill 5 la job-ul lawyer trebuie sa scoti foarte multe persoane din inchisoare dar eu iti dau un sfat, pe care sper sa il iei in considerare.La level mic, acest job nu este in tocmai banos, poti alege altu de ex: Farmer sau busdriver.

Ceau, nu va mirati de mica mea inactivitate, dar nu sunt acasa... :)) Ionuc sau Dextter poate`si dau seama une am plecat la Sibiu. Oricum, o sa joc cateva ore pe zi. Si inca un lucru, nu am cum sa postez raportul de activitate ca toata treaba mea e pe PC-u de acasa.

Nu sunt acasa si nu voi veni la antrenament-ul diseara

Spuneti-mi o gluma :(

I'm not at home and I won't come to the meeting tonight

Tell me a joke :(