Jump to content

「Federal Bureau of Investigation」 - 💬 Discuții / Discussions 💬

Share

Recommended Posts

Salut.

A venit vremea sa ma retrag, nu stiu cati dintre voi constientizati la varsta asta ca sunt lucrui mai importante de cat jocul acesta. Nu vrea sa jignesc pe nimeni, vreau doar sa va spun ca eu personal am alta ordine de prioritati.

Va salut pe toti si va urez toate cele bune. Poate ne mai auzim la vara.

Succes in continuare. :) Si tie Frank. Aveti grija de voi. :)

Buna dimi. Ce cald e afara, nici nu zici ca e jumatea lu septembrie..

As dori, pentru persoanele care demisioneaza, sa-mi explicati si mie prin PM ce anume nu am facut / am facut gresit sau daca a fost din cauza mea / a altui membru. Recunosc, nu sunt perfect, dar daca ceva nu va convine puteti da si voi un PM, nu sa demisionati.. Nu asta este solutia. :)

Oricum, eu va doresc bafta! (celor ce au demisionat)

Salut.

A venit vremea sa ma retrag, nu stiu cati dintre voi constientizati la varsta asta ca sunt lucrui mai importante de cat jocul acesta. Nu vrea sa jignesc pe nimeni, vreau doar sa va spun ca eu personal am alta ordine de prioritati.

Va salut pe toti si va urez toate cele bune. Poate ne mai auzim la vara.

Iti inteleg perfect motivele. Bafta!

Salutare tuturor agentilor, si tie Klaudiu. Am ajuns si eu acu ceva timp de la liceu, am mancat, si am incercat sa intru in-game dar am Ban IP.

Din ce cauza nu stiu, o oarecare greseala dupa parerea mea. Aseara cand am iesit totul ok. Azi cand am incercat sa intru dupa venirea mea de la liceu, am observat ban IP. Acuma astept unban.

Problema, dupa parerea mea ar fi mai grava putin. A trimis Zeama. o comanda pentru unban, dar nu stiu de ce acum cand intru imi zice ca trebuie sa schimb nick-ul ca nu e bun :| Unacceptable NickName. Nu stiu de ce.

Ne mai auzim. Salutare.

Edited by Alpha287

As dori, pentru persoanele care demisioneaza, sa-mi explicati si mie prin PM ce anume nu am facut / am facut gresit sau daca a fost din cauza mea / a altui membru. Recunosc, nu sunt perfect, dar daca ceva nu va convine puteti da si voi un PM, nu sa demisionati.. Nu asta este solutia. :)

Dunno, why and how but I understood more than 90%, (Nice One)

Do you like this song? :D

Iti zic eu de ce demisioneaza...s-au deschis aplicatiile la hitman

Intr-adevar, daca au trecut de prima saptamana in F.B.I., raportul nu mai este obligatoriu si cum ai zis tu Shobo, nu poate fi un motiv de demisie (raportul).

Altii insa, cred ca aceasta intrare la liceu este un moment foarte important in viata loc, dupa cum este si pentru mine, si vor ca sa aiba macar acuma la inceput, o relatie cat mai buna cu profesorii daca pot spune asa, astfel se vor pune pe invatat si pe facut teme. Zic "acum la inceput", ca unii profesori daca te vad activ la inceput si vede ca iti dai silinta, te i-au drept "baiat bun" si te lasa in pace :).

Eu unul, m-am simtit foarte bine pana in acest moment in acest departament,inca ma simt asa si sper sa fie asa in continuare.

#Am vorbit cu Spawn, si Zeama a primit ban pentru tentativa de furt account :- . Posibil sa revin in aceasta seara pe server.