Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

As vrea sa clarific situatia aia cand m-ati luat toti la rost ca l-am arestat pe yullian95,care ziceati voi ca era RUNNER.am aici o dovada ca nu era runner deoarece avea w5 ci nu w6. http://www.img.b-zone.ro/images/asux2fdnadx1hb9lsjo.png

Poate se uita si Papy care tot timpu face pe desteptu...

dupa cum vedeti in SS foarte frumos vorbeste papy...

Stai usor ca si eu am sarit cu gura, dar pe xpl00d ... i-am prins in sf, aveau arme ilegale , le-am dat wanted, apoi m-au omorat caed, a urcat la 6 dar la yullian nu a mai mers ... am anuntat cu spam pe /d ... in fine, pe viitor cei cu wanted 5 , 6 poti intreba .. sau /mdc :)

Acum ne dam seama ce lider avem:priviti cu ce se ocupa: qkgo3y598saoy8ex72h.png

Acuma imi dau seama de unde a avut el bani sa-si cumpere casa cu 150 mil =)):))))))

doamnee ce ti-e si cu admbotul asta.. :|

africane,eu cred ca tu si mar va cam ocupati cu cheaturi =)) ,prea mare coincidenta sa luati ban amandoi in 5 minute,mai ales ca sunteti in aceeasi clasa :))

glumesc ma..;)

Eu o sa fiu plecat pana miercuri probabil :| ......sedinta o ve-ti face cu Sh0ot , multumesc pentru intelegere , motivul e ca plec la zapada :D=))

Frumos sunt curios ce cadou neo aduce mos craiun pe samp?? un Wipe un server down ma gandesc la viitoru apropiat ca de creciun ne vom uita lung la serveru de samp..A si mar iti recomnd sa te duci la zapada la moieciu am fost acolo e nota de nota 10 acolo mi-am facut revelionul de 3 ani in coa :X sper sal fac si anu asta :X