Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna dimineata! Ce mai faceti? Am venit si eu de la ski aseara.

#destul de multi aseara la sedinta =]]

Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa@.

Cum a fost la Ski?

Zapada buna?

#Da...am fost cam 12 / 18 ... nici eu nu ma asptepta...+2 invoiti...etc etc

Oricum, a fost frumos ca ati venit in numar mare.

Salutare. Ce faceti?

17 years old :X

Ooo.. La Mulți Ani !! Să fii fericit alături de cei dragi și tot ce îți dorești să ți se îndeplinească... Și la mai multe femei :>

P.S - Ce faceți F.B.I. ? Nu am mai postat de mult timp pe aici.. Din cauza suspecților.

Welcome celor noi.

Acesta va fii ultimul meu post aici, deocamdată.

Ies din Federal Bureau of Investigation, vreau să intru în Hitman Agency.

Am petrecut 5 luni perfecte cu voi, cu toţi. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu voi.

Felicitări [F4L]Klaudiu, pentru treaba pe care o faci, sper să revii cât mai repede.

Felicitări Kaiac, de asemenea.

Felicitări R.Rambo, te descurci bine în functia de sublider, ţine-o tot aşa.

Felicitări tuturor membrilor, să faceţi o treabă bună în continuare.

Baftă în continuare agenţi FBI.

Salut !

Nu am mai postat de mult pe aici, iar acum cred ca este momentul oportun. Bafta celor care ne-au parasit pe parcurs si welcome membrilor noi, sper sa va integrati repede si sa facem echipa bune impreuna.

Yanys...imi pare foarte rau ca ai decis sa ne parasesti...sper sa ai succes in continuare si multa bafta la testele in H.a, am auzit ca sunt destul de dificile, dar si interesante.

Felicitari Noss si Blackthief pentru noile functii, sper sa le luati in serios, desi sunt sigur de asta.

Am facut cateva modificari in semnatura mea...mai nou m-am reapucat de lucrat in Photoshop...nu foarte avansat, dar esentialul il fac, desi nu ma sperie nici-o lucrare mai grea.

Ok...sper ca nu v-am plictisit cu acest post, nepostant de ceva timp, l-am facut mai maricel.

Vorbim la antrenament, bafta !

Salut baieti, postez aici sa pentru a va anunta ca nu pot ajunge la antrenament (ma duc in oras.. la club), imi pare rau.

@bafta in continuare Yanys... ai fost un coleg bun, sper sa ne mai intalnim, in viitor.

@frumoasa poza de la semnatura alin.

Bună dimineața, F.B.I. . Vreau să le urez și eu un Bun Venit celor noi. Sper să facem o treabă cât mai bună împreună.

@ Yanys - Succese în continuare, ai fost un Agent excelent. Baftă !