Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Babu (cel care ma facea barfitor) si [MFL]Overload au trecut testele.

Andu.Vom vorbi in joc sau chiar in topicul asta cine are rank 2 pentru a vedea exact cine poate intra in ATF.Am vazut ca in acea rubrica vorbesc singur si ca nimeni nu pare interesat.Totul ar fi bine daca insa runnerii ar fi "down" cu foarte mare usurinta.Dar,cum nici alti colegi care au acces la /d nu ne prea sprijina,mergem dupa runneri unul sau doi din toate departamentele de pe server(aia fiind in general FBI).Azi de exemplu,dupa Gabb am mers eu,TheJoker si civilul de Babu.Erau on o gramada de PD/NG dar...Initial credeam ca odata ce avem NG,nu avem nevoie de ATF dar se pare ca trebuie sa ne implicam si in asta pentru ca e nevoie.

Noapte Buna si bun venit celor care au (re)intrat in FBI :).

Edited by Robotiquis

Buna Ziua. Back From School azi o sa intru foarte putin 2-3 ore ca am niste treaba va las cu bine :) ne vedem mai pe seara in game

Guest Anduu

1.Nu mai aveti voie sa circulati cu HPV (motorul de la LSPD)

2.Sedinta sambata ora 21:00.

3.Cei noi cititi topicul "How to be a Pro".

4.Mai multa activitate atat in joc cat si pe forum !

Ce s-a intamplat cu Babu ? Inainte era mai activ, acum mai deloc.

mda..a vorbit maicamea cu maicata? aiurea raw..cik iau monitorul inapoi knd or sa vada o schimbare..deci..fac tot posibilul sa il iau inapoi intr-o saptmana..mi-a luat si controllerele de la ps3 :)) skillz..azi nu fac scl..deci poate vin la tn :D esti aks sau la scl? da-mi un sms..

andu..fac acum cerere de invoire o saptamana..am mai facut odata, dar am facut degeaba..pedeapsa a venit cu intarziere de 1 sapt :( o sa incerc sa instalez samp pe laptop dar nu cred ca se va misca bine deloc..incerc

bun venit celor noi (si mie)

robo ti-am dat 2 pm in care ti-am zis cv..cum crezi..

Edited by roberto28