Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Normal ca am o explicatie...Deci duba aia era a mea , am fost am incarcat produse in ea , si dupaia am vrut sa bag fuel in ea...si am explodat din greseala benzineria cu tot cu mine...Am rugat un prieten pe skype sa-mi pazeasca si mie duba pana ajung eu tocmai din sf , hq fbi. Prietenul ala al meu cand l-a vazut a incercat sa-i explice cum sta situatia...dar na...cand vezi o duba plina cu produse normal ca nu iti mai pasa si de ceilalti... Si dupa aceea am fost si mi-am recuperat duba... Pentru ca nici eu nu vroiam sa-mi pierd banii si duba :| ... Intrebatil si pe Impreesivee , m-a vazut ca tot duceam produse...

PS: Innssi esti o cu....

Mno, e down serverul? :)) Am o propunere. Care vrea sa faca duele cu mine? :D Sume incepand de la 50,000$.

P.S:Inssi esti mai nab ca Robo.

P.S2:Robo esti mai codat ca Innssi.

V-am impacat? :))

OMG RssX, de cand pinguinii is in F.B.I.? Defapt stai ca avem destui in factiune.. =))

Edited by Impressive

Ironia sortii. Care vrea sa-i dau un mix facut de mine? Mix-ul dureaza 60 de minute, doar muzica buna. Sa nu va plictisiti pana o sa fie on serverul.

Edited by Impressive