Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, Pf, m-ai dat pe spate! :))) +1.

Mai dragi colegi, intelegeti, preaiubita mea sefa (starjk) a spus clar, nu mai este nevoie de SS-uri pentru raport. Se verifica de pe rpg. Daca apar probleme nu va da nimic, nu va speriati :))). Sper ca ati inteles aia care tot intrebati pe /r. Nu ne luam dupa altii, asa ca faceti ce a spus ''sefa''.

@,
Defapt..noi am înțeles din prima, doar că ne place să facem bâză :)) Și-n plus, mai bine să ai niște poze acolo până știi sigur că nu va mai fi nevoie de raport. Dacă se descoperă buguri la ăla (și deja stim că sunt câteva) sau se pierde baza de date? E ceva nou, relativ în stadiul beta și e bine să fii precaut (părerea mea)...oricum, eu zic că am făcut deja numărul necesar de puncte pentru raport, deci...no stress!

@, Da boss, asta ziceam '' Și-n plus, mai bine să ai niște poze acolo până știi sigur că nu va mai fi nevoie de raport.'' Aici vroiam sa ajung, dar stai, am mai zis. :)))) Starjk a spus destul de clar, sa inteleaga poporu', daca o sa fie vreo problema la raportul de aceasta saptamana, nu ia nimeni nici un AV, FW, Ban, Kick etc.

Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa faceti raportul si sa spuneti ca nu s-a pus punctajul :)) Uite ca am gasit si subiect de discutie sa fac si eu ceva postari! :D Este claros acuma totu' ?????