Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Johnny

VIP
 • Content Count

  1761
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

484 Impeccable

3 Followers

About Johnny

 • Rank
  ♉ ♉ ♉ ♉
 • Birthday 05/06/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Târgovişte

Previous Fields

 • Real name
  Ionuț
 • RPG1 Nickname
  Johnny

Contact Methods

 • Discord
  JohnnyC00L#9418

Recent Profile Visitors

6515 profile views
 1. Johnny

  Propun ca celor carora au 2 factor authentication sa li se scoata automat pin-ul. PIN-ul este o masura de siguranta, aditionala parolei. Dar in momentul in care ai activa o masura mult mai sigura de protejare a contului, chiar nu-i mai vad rostul acestui PIN. El sa fie in continuare obligatoriu pentru persoanele care nu opteaza pentru 2FA.
 2. Johnny

  Propunere 1: Propun ca optiunea cu [/surrender] din jail sa fie regandita. In momentul de fata, poti folosi aceasta optiune doar daca nu este niciun politist duty-on pe server, ori mai mereu va fi cel putin un politist duty-on, care poate merge pe no-drept (robbers, runners etc) sau pur si simplu alearga alti suspecti mai aproape de el (prin SF sau LV) si nu are timp de tine. Propun ca aceasta optiune sa functioneze in felul urmator. Cand intri in jail si scrii comanda [/surrender], politistilor duty-on sa le apara mesaj pe chat ca la toti ceilalti playeri care primesc wanted cu un mesaj de genul "Suspectul X se afla in zona Jail LS si doreste sa se predea. Ai timp 2 minute sa-l procesezi inainte de a fi arestat automat." (timpul il alegeti voi, ideea e sa fie pana in 5 minute, deoarece dupa 5 minute de afk cu wanted se ia kick de la admbot). Astfel, cine doreste sa se predea si eventual sa se puna afk, o poate face linistit la jail, deoarece fie va fi procesat de catre un politist adevarat (daca politistii vor sa faca arestari), fie va fi procesat automat de catre sistem, fara frica de a lua kick in cele 5 minute sau de a nu gasi un politist disponibil pentru arest. Propunerea 2: Asa cum la skill 5 mechanic ai optiunea de a-ti repara sau umple cu carburant singur masina, propun sa se adauge comanda/optiune si pentru a-ti umple singur canistra. O mai folosesc pentru task-uri, si nu inteleg de ce trebuie sa o umplu de la o benzinarie cand eu sunt mechanic skill 5. Propunerea 3: Propun sa fie scoasa limita de la bunker care nu-ti permite sa mai faci resupply daca ai peste 80%. Chiar nu-i vad rostul... Propunerea 4: Propun adaugarea optiunii de spawn la bunker si optiunea de /heal. Propunerea 5: La jobul farmer ar trebui sa lucreze oricine si oricat de multi playeri doresc, nu in limita numarului de parcele. Cum sa faci skill la farmer cand e bataia asa mare pe parcele? Ar trebui gandit un sistem de distribuire a parcelelor pe diferite virtual worlds. Propunerea 6: Propun adaugarea unei comenzi prin care sa poti opri munca la un job. La cele cu vehicule presupune sa le abandonezi si sa astepti 20 de secunde pentru a face asta. La altele precum jobul Chimist, daca dintr-un motiv sau altul iti iei fail in interiorul cladirii, cam ramai blocat acolo. E valabil si pentru interiorul de pe chilliad pentru jobul miner. Pentru cele cu interior, oprirea muncii la job sa presupuna si teleportarea playerului in afara interiorului.
 3. Johnny

  Discord ID: JohnnyC00L#9418 Gradul/Gradele dorite: Donator Link catre profilul RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Johnny Rank bar-ul profilului RPG: Link de la canalul de Youtube (doar pentru gradul de Youtuber): - Doresti canale vocale (doar pentru gradul de Youtuber): -
 4. Discord ID: JohnnyC00L#9418 Motivul pentru care vrei sa iti schimbi numele: In joc, pe RPG 1, ma numesc Johnny si as vrea ca pe discord sa am acelasi nume. Gradul/Gradele detinute: VIP / Donator Link catre profilul RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Johnny RPG bar (Mare) [In caz ca ati schimbat numele in joc]: Dovada cu numele celeilalte persoane(in caz ca cineva v-a furat numele): - Numele pe care il doresti: Johnny
 5. Johnny

  Discord ID: JohnnyC00L#9418 Gradul/Gradele dorite: VIP Link catre profilul RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Johnny Rank bar-ul profilului RPG: Link de la canalul de Youtube (doar pentru gradul de Youtuber): - Doresti canale vocale (doar pentru gradul de Youtuber): -
 6. Rest in peace!

 7. La multi ani ! :D

  1. Johnny

   Johnny

   Multumesc frumos! Cu intarziere...ca nu prea mai verific forumul.

 8. Se pare ca am inceput ceva mai devreme. Lasati votul vostru aici: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/12
 9. Votul pentru lider GSB se va face maine, 07-04-2017 dupa ora 16:00. Votul va dura 24 de ore si va contine primii cei mai votati 3 candidati de catre admini si lideri. Verificati sectiunea Polls / Surveys de pe website, din tabul Players. Veti avea timp suficient.
 10. Johnny

  RO: Candidații care se vor afla pe lista de vot pentru funcția de primar al lunii aprilie vor fi: [R]obert, Strandy, .Vin.DieseL. Votul va avea loc in data de 31 martie in intervalul orar 12:00-18:00. Votul se va face printr-un sondaj de opinie organizat pe website. Puteti vota favoritul aici: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/7 Succes! ENG: The candidates who will be on the vote list for the mayor of april will be: [R]obert, Strandy, .Vin.DieseL. The vote will be on 31 march between hours 12:00-18:00. The vote will be made with a poll/survey on website. You can vote here: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/7 Good luck!
 11. Johnny

  Va rugam sa respectati modelul aplicatiei postat pe prima pagina de la aceasta sectiune (postul lui Kelton). Cine nu respecta acest model va fi automat exclus. Pentru a candida pentru postul de Primar B-Zone vă rugăm să folosiți următorul formular: ______________________ Nick: Level: Vârstă (reală): Sex (real): Vechime pe server: RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Ce intenționez să fac pentru jucători: ______________________
 12. Johnny

  RO: Aplicațiile pentru luna aprilie au fost deschise. EN: Applications for april are now open.
 13. Johnny

  Ca si pe samp, /getjob. In situatia in care se afla serverul acum, nu ai prea multe de facut. Eu unul astept sa fie gata.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.