Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, nu, smecheri & mafioti. ;)

;))

@,hai ca si manelele sunt faine,in anumite momente. :)) Nu cred ca te rupi la petreceri pe rap la fel cum te rupi pe manele,sa fim seriosi. :>

Cei care au mers la lautari,cred ca sunt satui de melodia asta :

"Pentru cinee arunc milioanee?Pentru smecherii din FBI :>"

Buna seara .

Am si eu ceva de spus in privinta cu antrenamentul .

In primul rand simi , daca ma poti invoii de la antrenament , am plecat de acasa la ora 4 ( 16:00 ) si am zis ca ajung pana la ora 19:00 dar intre timp a intervenit o problema . Nu am avut de unde sa stiu ca intre timp raman fara talon la masina si am stat la politie 4 ore pana sa-l recuperez inapoi , si acum vine raspunsul " pai dc bai alex nu ai facut cerere .... pai si eu zic ca nu sunt mama sulfina sau mama omida sa stiu ce fac peste 2 ore .

Totusi mii se pare aberant ca in fiecare spatamana sa fim prezenti la antremament pentru ca facem acelasi lucru mereu adica : Duele cu x - y-z , LMS sau alte chestii . Noi oricum tragem in suspectii mereu ca noi avem actiune mereu ala se poate numi un antrenament corect . Eu acum iau un FacionWarn total aiurea zic eu pentru ca nu am putut ajunge la antrenament si acum daca aveam 5/5 sau cate absente am voie ce faceam ? Totusi hai sa facem in asa fel sa rezolvam cu antrenamentul acesta sa facem ceva nu stiu pentru ca din 2009 pana in ziua de astazi am tot facut antrenamente si inca fac si sunt la fel ...

Imi cer scuze daca am suparat cu ceva dar mi-am spus punctul de vedere ca membru si nu imi place sa tin in mine sau sa ma ascund dupa deget .

PS : SI eu am tras sa-mi fac raportul sambata si duminica pentru ca in timpul saptamanii am avut cerere si ca sa nu iau fw pentru astea si uite ca am luat fw pentru o jumatate de ora in care ne omoram ca chiori .

O seara buna !

Edited by ALex

@@ALex, Si as vrea sa adaug ceva la ceea ce a spus alex si anume niste propuneri. Cum ar fii:

1. Ori schimbi ora antrenamentului sau ziua nu stiu (cu toate ca ar fii exact acelasi lucru)
  2. Ori il pui ca si sedinta, o data la 2 saptamani si in loc de 4 onvoiri pui 2 ca sa nu se faca totusi abuz de treaba asta.

O alta varianta ar fii sa renuntam la el pentru ca este inutil dupa parerea mea (si nu cred ca nu numai a mea). Exact ce a spus si alex, facem acelasi lucru ca acum 5 ani. Se observa dupa rapoartele noastre ca nu suntem batuti in cap cand vine vorba de a tine o arma in mana.

@@Teylo

Sunt și eu de acord intr-o oarecare măsură. Noi, ăștia mai vechi ce au experiență în mafii/departamente știm care e treaba cu armele. Nu mai avem nevoie de așa ceva. Să nu uitam că ne ocupăm zilnic cu mânuirea armelor.

Acum depinde de staff ce va decide.

Nu este vorba de astia mai vechi sau cu experienta ca dupa se ajunge ca favorizam . Un antrenament sa fie facut pentru cine doreste si cine vrea sa faca duele sau ce se mai intampla acolo .

De exemplu data trecuta am fost la un antrenament si simi m-a pus sa fac duel cu DRE la care el avea desync am fost omorat si dupa ce am revenit am inceput sa trag in el si nu murea nu scadea HP si am stat acolo si nu am mai facut nimic si uite asa am fost prezent si m-am umplut si de nervi aiurea . Acel duel trebuia repetat sau sa fac cu o alta persoana , si i-am explicat si lu simi si nu a zis nimic .

Un antrenament trebuie pus mai devreme chiar si duminica pe la ora 14 asa ca acum vine si vara si nu putem sa venim mereu la ora 19 .. totusi ma duc cu o fata la un suc si vine ora 7 si ii spun stai asa fai ca ma duc ca am antre si revin dupa ca am 2/2 si nu mai merge sa fac cerere ... totusi sa fim seriosi .

Acum sa vedem ce o sa fie si pana la urma nu sunt un simplu membru totusi sunt aici http://forum.b-zone.ro/topic/210200-fbi-legende/page-1 si nu doar aici . Teylo macar lasa-l asa la ora asta dar nu mai pune prezenta " obligatorie " zic eu macar atat . Ca nu toata lumea are 15 ani - 16-17 sa nu iesim sau sa plecam pe undeva .. Inca odata nu vreau sa supar pe nimeni si imi cer scuze daca am facut-o .

Edited by ALex

@@ALex, E total inutil , nu te ajuta in nici un fel, dar asta se cere , asta o sa facem, si raspunsul o sa fie la fel "Nu-ti place? Ai topic cu demisii" , Looney a incercat sa scoata antrenamentul si sa puna raport optional la rank 4-6 , dar raspunsul a fost ca asta de sus.

Si eu sunt de acord cu voi in privinta antrenamentului/sedintei. Mi se pare o pierdere de timp. Niciodata n-am inteles rostul acestor activitati, facem mereu acelasi lucru, si e repetitiv si inutil, parerea mea.

Pana la urma, ne antrenam zi de zi (cand mergem dupa suspecti), nu doar duminica.

Propun sa se faca o schimbare referitor la antrenament, si totodata la raportul saptamanal. Nu inteleg de ce nu vor sa-l scada... Parca i-ar costa ceva, omg. :-J Eu una nu intru pe sa:mp ca sa alerg toata ziua dupa nabi, si abia sa reusesc sa acumulez 70 freaking points. X_X Prea multeeee, mai taie din ele, da-le dreaacuuuu ! ;)

Iar adminii care nu vor sa mai reduca din raport, sa intre pe contul meu sa-mi faca si mie puncte. Poate pentru ei e mai usor. :)

Si cu asta am incheiat. Hai noapte buna!

Si eu sunt de acord cu voi in privinta antrenamentului/sedintei. Mi se pare o pierdere de timp. Niciodata n-am inteles rostul acestor activitati, facem mereu acelasi lucru, si e repetitiv si inutil, parerea mea.

Pana la urma, ne antrenam zi de zi (cand mergem dupa suspecti), nu doar duminica.

Propun sa se faca o schimbare referitor la antrenament, si totodata la raportul saptamanal. Nu inteleg de ce nu vor sa-l scada... Parca i-ar costa ceva, omg. :-J Eu una nu intru pe sa:mp ca sa alerg toata ziua dupa nabi, si abia sa reusesc sa acumulez 70 freaking points. X_X Prea multeeee, mai taie din ele, da-le dreaacuuuu ! ;)

Iar adminii care nu vor sa mai reduca din raport, sa intre pe contul meu sa-mi faca si mie puncte. Poate pentru ei e mai usor. :)

Si cu asta am incheiat. Hai noapte buna!

@ella : La raport este cam greu sa faci o schimbare pentru ca trebuie vorbit cu un admin 5 + si sunt sanse minime ca sa fie redus . Eu in 2 zile am facut raportul cele 80 de puncte si l-am facut lejer adica am jucat 2-3 ore ..

2 . Sedinta nu este inutila deoarece acolo afli niste chestii noi legate de regulament sau de conducerere . Problema cu antrenamentul este ca avem prezenta obligatorie atata tot .

@@ALex, E total inutil , nu te ajuta in nici un fel, dar asta se cere , asta o sa facem, si raspunsul o sa fie la fel "Nu-ti place? Ai topic cu demisii" , Looney a incercat sa scoata antrenamentul si sa puna raport optional la rank 4-6 , dar raspunsul a fost ca asta de sus.

@ Star problema este ca noi suntem oameni si conducerea la fel . Si ce rezolv daca imi dau demisia ? Bun hai ca imi dau demisia si nu sunt singurul care nu accepta chestia asta . Daca avem raport optional eu zic ca atunci o sa stam degeaba in FBI doar sa avem acolo o culoare albastra pe tab si sa ne plimbam cu masinile de FBI . Eu nu vreau raport optional sau puncte mai putine vreau doar sa nu mai fie prezenta obligatorie la antrenament atata tot .

@@ALex, puteai sa-mi dai un simplu pm si sa-mi spui tot acolo,nu sa faci revolta asta aici la discutii. :)

Mereu v-am invoit cand nu ati putut ajunge la antrenamente,chiar daca nu ati avut invoire.Inteleg ca e deja mononton,dar mereu v-am spus,daca aveti propuneri,imi spuneti si se rezolva.Dar cum sa va implicati si voi putin..Bine ca sa va plangeti puteti.Gandeste-te daca renuntam noi la antrenament,celelalte departamente ar face gura ca nu-i corect si vor vrea si ei.Sa fim seriosi acum,muriti daca veniti o data pe luna la un amarat de antrenament?Iar in legatura cu sedinta,am pus-o sa fie o data la 2 saptamani,chiar asa greu e?+ de asta aveti si o gramada de invoiri.. nu inteleg unii dintre voi de ce va plangeti.Daca nu va convine raportul si toate activitatile astea,de ce naiba ati mai intrat in FBI?Astea sunt cerintele,si trebuie respectate.Cui nu-i convine,e liber sa plece.

Edited by Simii S4F

@@ALex, puteai sa-mi dai un simplu pm si sa-mi spui tot acolo,nu sa faci revolta asta aici la discutii. :)

Mereu v-am invoit cand nu ati putut ajunge la antrenamente,chiar daca nu ati avut invoire.Inteleg ca e deja mononton,dar mereu v-am spus,daca aveti propuneri,imi spuneti si se rezolva.Dar cum sa va implicati si voi putin..Bine ca sa va plangeti puteti.Gandeste-te daca renuntam noi la antrenament,celelalte departamente ar face gura ca nu-i corect si vor vrea si ei.Sa fim seriosi acum,muriti daca veniti o data pe luna la un amarat de antrenament?Iar in legatura cu sedinta,am pus-o sa fie o data la 2 saptamani,chiar asa greu e?+ de asta aveti si o gramada de invoiri.. nu inteleg unii dintre voi de ce va plangeti.Daca nu va convine raportul si toate activitatile astea,de ce naiba ati mai intrat in FBI?Astea sunt cerintele,si trebuie respectate.Cui nu-i convine,e liber sa plece.

Simi sincer sunt total dezamagit de raspunsul tau . Cum spui tu ca daca renuntam la antrenament ar vrea si cei din pd ng , dar pe noi nu ne intereseaza ce vor ei pentru ca noi nu suntem legati de ei prin antrenament . Eu nu am spus sa RENUNTAM LA EL ci sa nu mai fie PREZENTA OBLIGATORIE ... nu este greu de inteles . Mie unu personal imi este greu ca in fiecare duminica la ora 19 sa vin la antrenament .. pentru ca ies si eu cu baieti fetele si nu pot sa plec asa ca avem noi un antrenament care il facem mereu si este foarte foarte plictisitor .

A doua chestie este ca nu m-am plans sau ce am facut eu aici , a fost doar o propunere care am spus-o aici sa vada si toti colegii ca sincer nu este corect asa . Astea sunt regulile si trebuiesc respectate da bun inteleg asta dar mii se pare corect ca un rank 6 sa zica cui nu-i convine e liber sa plece .. ce intelegi tu prin asta ? Ca tu ai rank 6 si te doare undeva ... nu este total gresit si un veteran nu face asa ceva unei echipe .

In fine ... nu are rost sa-mi bat capul aiurea asa ... tu nu ai cum sa intelegi pentru ca ai o varsta si nu poti face ce vrei tu ai niste conditi . Eu nu am conditile astea si sunt un om liber cum suntem toti . Orice factiune este formata din oameni nu roboti care sa fim setati ca in fiecare duminica la aceasi ora in acelasi loc sa facem acelasi chestii mereu . Daca credeti ca eu v-a incurc imi spuneti si in secunda doi imi depun demisia , si nu sunt singurul care nu este ok cu antrenamentul dar poate ca restu nu au curaj sa spuna .

Edit :

Daca tot vrei sa facem antrenamentele obligatorii sa puneti pe cineva capabil care sa tina aceste antrenamente . Adica 2-3 membrii care sunt cei mai buni la deagle / m4 sau alte arme nu un rank 6 care daca fac duele cu el si il omor mereu . Ce ma invata el pe mine ? Ca tot o dam in dastea si incep sa ma enervez .

Edited by ALex

@@ALex, "tu nu ai cum sa intelegi pentru ca ai o varsta si nu poti face ce vrei tu ai niste conditi" Ce are varsta de-a face cu asta?Daca am 15 ani nu inseamna ca vad prost lucrurile.Gandeste-te daca antrenamentul n-ar fi obligatoriu,n-ar mai veni nimeni. :)

"un veteran nu face asa ceva unei echipe" Nu va pot obliga sa stati aici daca nu va convine.Voi trebuie sa respectati regulile,si trebuia sa fiti constienti de ele odata cu intrarea in factiune.

Ok,nu suntem legati de departamente prin antrenamente,dar gandeste-te ca daca NG ,spre exemplu,ar renunta definitiv la antrenament,voi (si celelalte departamente ) ati sarii in cap conducerii ca vreti si voi sa renuntam la antrenament,ca doar NG au renuntat,sau v-ati duce acolo ca vai e lejer si nu este antrenament. Nu merge chiar asa.Sunt de acord sa il facem mai "amuzant",dar de renuntat nici n-are rost sa te mai gandesti. :)

Cu referire la ora atrenamentului,probabil c-ar fi mai bine sa schimbam ora,dar aici decide Teylo,nu eu.

Sim eu am fost lider de 3 ori pe acest server si sunt legenda la alte 3 ( PD , FBI din cele 3 ) si niciodata cand un membru a venit cu o propunere nu am raspuns " CINE NU-I CONVINE SA PLECE " nu am facut si nici nu o sa fac daca o sa mai am ocazia . Raspundeam intr-un alt fel ca sa nu il jignesc si sa-i arat ca tin la echipa si sa impacam pe toata lumea . Daca pui prezenta sa nu mai fie obligatorie nu ai de unde sa stii ca nu mai vine nimeni pentru ca nu ai incercat sa faci . Din cate vad eu saptamana asta au fost prezenti 26 de membrii din cati suntem si 20 invoiti saptamana trecuta ai avut 16 ... prezenti , nu iti bate si tie ceva la ochi dc sunt atatia care nu sunt prezenti ?

Eu sincer la 15 ani nu prea avem voie sa fac cam nimic .. si stateam pe PC non stop .. asta este adevarul nu am dc sa mint ca nu imi este rusine .. asta sunt eu imi place sa spun lucrurile pe fata si sa nu ma ascund si sa tin in mine . Eu cand ies afara ies de la ora 14 si vin la ora 00:00 acasa sau chiar mai tarziu . Fiecare are viata lui si difera de la om la om .

In fine aici o sa pun punct acestei propunere sau ce mai este si asta ca nici eu nu mai stiu dar totusi este bine sa mai asculti si de altii ca nu o sa stii niciodata ce iti prevede viitorul . Plus ca nu sunt singurul sunt mai multi care nu sunt de acord cu treaba asta . Pana la urma si pahar avea dreptate ce a spus cand a iesit din FBI in cererea lui .

Si chiar vreau daca se poate sa alegem cei mai buni membrii din factiune pentru a efectua acest antrenament nu membrii mai slabi ca mine sau ca alt membru pentru ca asa nu o sa invatam nimic daca tot o sa ramana antre obligatoriu . Eu daca sunt la scoala si vine profesoara si aia e mai slaba ca mine eu ce sa invat de la ea ... Duele mp5 / m4 / sa facem cops vs robberi ... pai nu facem mereu astea ? Nu mergem mereu pe suspectii ? Pune pe un membru contra 4-5 sa vezi cum se descurca ala se poate numii antrenament ca sunt situatii cand esti singur cu 3-4 suspecti si nu sti ce sa faci ...

@ Edit @ Simi : Nu vreau sa te superi pe mine , eu te respect ca esti fata si un barbat nu trebuie sa se certe cu o femeie din cate stiu eu si din ce educatie am primit eu . Esti superioara mie prin rank-ul care il ai te felicit pentru acest progres si iti doresc mai multe rank-uri 6 . Dar trebuie sa ma intelegi si pe mine ca eu vorbesc in numele meu ca este mai ok asa . Sau hai sa schimbam ora punem la ora 12-1-2-3 ca atunci o sa fiu prezent mereu .. si sa facem si alte chestii ca nu poti manca un BIG MAC mereu mereu mereu mereu ca te strici la stomac :)) sau tii se ia .. intelegi ce vreau sa zic ca esti o fata desteapta .

Proasta nu te-am facut dar slaba da pot spune ca da . Exemplul acela a fost unul total diferit ca sa poti vedea in alte cauze . Aici nu ai cum sa fii proasta ci doar slaba ca nu dai teste de matematica aici . Totusi hai sa gandim logic si sa gandim ca niste oameni maturi .

Edited by ALex

@@ALex,multumesc ca m-ai facut proasta si slaba. :) Mereu invat de la altii+din greseli.Nu-s in stare sa fac totul perfect,la fel cum nici tu nu esti.

Ok,am vazut ca nu-ti convine ca fac eu antrenamentele "fiind mai slaba ca voi la arme",si de acum nici n-o sa le mai fac.Eu am incercat sa fie totul bine,nu am dat nici o sanctiune cu gandul ca e doar un joc si n-as vrea sa va stric "distractia",dar vad ca tot criticata am ajuns.

Cine stie,dupa ce ai spus tu acolo,nici de sublider nu-s in stare,ca doar am 15 ani si sunt mica. :)

Ultimul post ca deja am postat de 1000 de ori .

Dupa cum vedem eu spun o chestie tu o dai in altele " ca esti salba ca esti proasta ca nu esti buna de nimic " daca tu crezi chestile astea este treaba ta . Eu unul personal mi-am spus punctul de vedere cu antrenamentele este si logic ca sa fim antrenati de un player capabil , eu nu vad nici-o distractie ca ne strangem si ne omoram mereu cum facem in fiecare zi . Nu iti trebuie o varsta ca sa fii lider / admin / helper / sublider sau ce mai exista aici . Eu m-am referit la varsta ca nu faci lucrurile pe care le fac eu punct . Dupa cum se vede eu zic un lucru tu intelegi alt lucru .

In orice caz o sa vina si teylo cu un raspuns ca o sa iau un faction warn sau o sa raman civil una din doua dar este alegerea lui , il cunosc de foarte mult timp .

Iti repet ca proasta nu te-am facut eu ti-am dat un exemplu care este real ne intamlnim cu el sau ne-am intalnit cu el la scoala , aici iti repet nu dam teste de mate cu matrice sau alte prostii ca sa fim destepti sau prosti . Aici ori esti bun ori esti slab punct .

Acesta a fost punctul meu de vedere imi pare rau ca te-ai suparat si intelegi numai ce vrei tu sa intelegi pentru ca asa sunt oamenii inteleg doar ce vor ei sa inteleaga .

Eu sunt in mare masura de partea lu' Simi. Cand eram in LSPD si am auzit ca in FBI membrii au dreptul la 4 invoiri pe luna la antrenament si sedinta, am crezut ca nu aud bine. Eu consider ca avem noroc cu aceste 4 invoiri CONSECUTIVE, fata de alte departamente unde au voie doar 2. Nu cred eu ca sunteti plecati 4 saptamani la rand fix intre orele 19-21...sa fim seriosi. Recunosc ca nici mie nu imi convine sa stau duminica seara pe samp, dar asta e.. Intr-un fel stau si ma gandesc ca asta nu prea mai este un joc. Sa fii "obligat" sa intrii intr-o anumita zi, intr-un anumit interval de timp nu se numeste joaca... Dar oricum degeaba o trageti la raspundere pe Simi fiindca nu este vina ei. Ganditi-va ca ea este mereu acolo si nu face invoiri si zic eu ca si ei i-ar sta mai bine cu un suc in fata, cu prietenele, decat cu mouse-ul in mana...