Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Nu vreau sa mai vad o mie de saluturi in fiecare moment al zilei. Din acest punct de vedere se poate face doar un post cu "Buna dimineata" / "Neata" si unul cu "Noapte buna". Este interzisa postarea de genul: "salut, ce mai faceti?", "cum mai merge?", "salut X-ulescule".
- Check first page.

Credeti ca puteti sa rezistati tentatie absurde de a face spam cu "noapte buna celor ce se culca" etc.?

Inainte de a face un post bizar cititi ce scrie pe prima pagina a acestei sectiuni.

Noapte buna.

Ne auzim maine.

Edited by Frank Galliano

Buna dimineata. Trebuie sa ma duc la un controooooooooooooooool. Ce groaza mi-e.. X_X

Subiect de discutie: Asteptati sa inceapa scoala?/Cum vi se par profesorii in ziua de azi?

Buna dimineata colegi, abia ce m-am trezit si eu.

Bullz, nu mai incerca sa deschizi subiecte, multi din cei ce posteaza in acest topic, posteaza doar mesaje gen "'Neata colegi", "Noapte buna celor care se culca", "Welcome celor noi" etc.

Edited by Johnny

HEEEEEEEEEEEEEEELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Buna dimineata. Trebuie sa ma duc la un controooooooooooooooool. Ce groaza mi-e.. X_X

Subiect de discutie: Asteptati sa inceapa scoala?/Cum vi se par profesorii in ziua de azi?

Abia astept, sar in sus de bucurie ca mai raman 2-3 saptamani.