Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna seara FBI! Back si eu de la scoala!

Mai am putin si trebuie sa plec la antrenament, vorbim pe la 9!

Bafta!

EDIT: Numai mie nu-mi merge serverul? Ca am vorbit cu un prieten si zice ca ii merge perfect!

Edited by Destroyer01

Salutare FBI...

Am ajuns si eu de la scoala.Saptamana asta e groaznica, dar de saptamana viitoare imi reiau activitatea.

Bafta in continuare Mattew, Claudiu_ro si CRI, poate veti mai reveni :) .

Serverul este off-line acum intr-adevar.

Bafta colegi, ne vedem in joc cat mai curand posibil.

Nu te înțeleg, cum de prima săptămână este groaznică și, de săptămâna viitoare nu mai este... Poate mă lămurești și pe mine.. ( Curiozitate )

Mie imi merge serverul..dar nu am timp:))

Bafta CRI...Te asteptam inapoi :D

La mine merge, după cum am precizat și mai sus.. Am citit pe la " Support " cum că numai cei care au internet prin RDS au probleme cu serverul.

Este o problemă la datacenter. Spun și eu ce-am auzit.

Edited by UnnIvErSaLL

@UnnIvErSaLL Pai e destul de simplu, in aceasta saptamana trebuie sa fac foarte multe lucruri legate de scoala, dimineata sunt plecat de acasa in scopuri educationale(2 zile -> miercuri si joi), iar dupamasa sunt la scoala, ajungand acasa la ora 20:00 ± 15 minute.

Pe langa aceste doua activitati, am de invatat pentru scoala pentru ca in aceasta saptamana am fost "amenintati" de catre profesori ca vom fi ascultati si chiar nu imi doresc sa incep cu stangul.Temele mi le fac seara(daca am timp sau daca am teme) sau dimineata(iarasi, cand am timp).Din aceste motive, in principal nu am timp in aceasta saptamana pentru joc.De saptamana viitoare, ascultarile se vor mai "domoli", si voi avea timp sa intru si in joc cateva ore zilnic(sau 6/7 zile, aici iar depinde, dar nu mai intru in detalii) . Sper ca ti-am rezolvat si curiozitatea.

Legat de server...da, nici mie nu imi merge.

@UnnIvErSaLL Pai e destul de simplu, in aceasta saptamana trebuie sa fac foarte multe lucruri legate de scoala, dimineata sunt plecat de acasa in scopuri educationale(2 zile -> miercuri si joi), iar dupamasa sunt la scoala, ajungand acasa la ora 20:00 ± 15 minute.

Pe langa aceste doua activitati, am de invatat pentru scoala pentru ca in aceasta saptamana am fost "amenintati" de catre profesori ca vom fi ascultati si chiar nu imi doresc sa incep cu stangul.Temele mi le fac seara(daca am timp sau daca am teme) sau dimineata(iarasi, cand am timp).Din aceste motive, in principal nu am timp in aceasta saptamana pentru joc.De saptamana viitoare, ascultarile se vor mai "domoli", si voi avea timp sa intru si in joc cateva ore zilnic(sau 6/7 zile, aici iar depinde, dar nu mai intru in detalii) . Sper ca ti-am rezolvat si curiozitatea.

Legat de server...da, nici mie nu imi merge.

Stai linistit.

Scoala, pe primul plan.Fara scoala, nu faci nimic in viata.

Lasa jocul acum...poate asepta 2-3 zile.

Mai bine esti inactiv acum 2-3 zile, decat sa fii cu saptamanile, motivand ca nu treci clasa.

#Nici mie nu imi merge serverul | RDS net.

Salutare ! Am venit și eu de la liceu. Ceva nou prin game ? Mă pun și eu să mănânc și apoi la somn.. îs rupt..

Sper să ajung la antrenament.. Pun telefonu' să sune.. :))

Buna seara colegi! Back si eu de la scoala!

Azi am avut o zi tare usoara, am fost de serviciu pe scoala.

Ne vedem in game, am chef de ceva arresturi!

Nu uitati de antrenamentul de diseara!

Bafta!

Buna ziua !

NU uitati de sedinta ce va avea loc in aceasta seara, la ora 21, LVPD.

Gata si sedinta baieti.

Sper ca ati invatat ceva si ca v-a fost de folos.

Frumoasa si actiunea de dupa sedinta. :))

#Vampire Diaries.

ON : AM postat la imagini, operatiunea noastra. :))

Edited by Frank Galliano

Buna seara agenti FBI! Am trecut sa va salut si eu!

In seara asta a fost o sedinta minunata! Multumim Rambo!

Mi-a placut mult faza cu spamul pe arrest! Asa sa tot fie chatu! FBI =>> Cel mai activ dept!

Acum ma duc si eu la culcare! Nopate buna tuturor!

Bafta la scoala maine, incepe o saptamana noua!