Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Activitate intre cele 15 factiuni

Ok, dupa ce majoritatea liderilor au cazut de acord pentru aceasta activitate mi-am luat libertatea de a face organizarea, asa cum am promis. In primul, parerea mea este ca activitatea asta ar trebui sa se adreseze in special factiunilor pasnice pentru ca ele nu au parte de DM deloc (exceptand NR care a facut 2-3 war-uri, Taxi 2 war-uri si S.I. vreo 2 war-uri), la fel ca mafiile care au 3 zile pline de DM. Politia are parte de actiune si DM in fiecare zi, la fel si Hitmen.

In al 2-lea, rand, detalii tehnice de organizare:

• Data: Duminica 9 Decembrie 2012 , ora 20:30
  • Locul: Tot orasul Palamino Creek
  • Membrii: sunt 6 mafii, cu un numar rotunjit si presupun de membri online la acel timp de 30, inseamna 180 de membri. Sunt 5 factiuni pasnice, cu un numar rotunjit si presupus la acel timp de 25, inseamna 125. Pentru factiunile pasnice se mai adauga aproximativ 15 membri Hitmen, ceea ce inseamna 180 vs. 140, dar nu este o problema pentru ca aceasta activitate este pentru DISTRACTIE.

Regulament

• Fara joypad / aim / alte metode de a trisa pentru a castiga un duel. Sanctiune: ban 7 zile + uninvite.
  • Fara jigniri / suferinte / acuzatii aiurea. Sanctiune: intre faction warn si demitere.
  • Fara abuz de heal (prin abuz de heal inteleg ca atunci cand esti in duel si ramai fara viata, nu ai voie sa te duci sa iei heal. Singura data cand este permis, este atunci cand nu esti in duel cu nimeni si adversarii nu sunt langa tine). Sanctiune: intre faction warn si demitere.
  • Fara posturi intre factiuni dupa activitatea asta, o facem pentru distractie. Daca cineva, totusi, vrea sa se planga, va trebui sa ii dea PM liderului membrului respectiv.
  • Respectarea regulamentului server-ului in timpul activitatii.
  • Politistii NU au voie sa foloseasca /tazer sau spray cand sunt in duel 1 vs 1 sau mai multi polisiti impotriva unui numar mai mic de adversari. Sanctiune: decideti voi.
  • Fara heal de la whores. Sanctiune: intre faction warn si demitere.

Desfasurare

Timp de 60 de minute, cele 5 factiuni pasnice + Hitmen Agency vor avea un war impotriva celor 6 mafii (FARA INTERVENTIA POLITIEI). Dupa cele 60 de minute, cele 12 factiuni (6 mafii, 5 factiuni pasnice, agentia) se grupeaza impreuna (se aliaza, pe intelesul tuturor) si vor face un war impotriva politiei pana cand.. toata lumea intra in jail. Este foarte important ca toti liderii sa intre pe o singura frecventa in timpul activitatii pentru a comunica si pentru ca dupa cele 60 de minute sa ne regrupam.

Mafiile se pot organiza si pot avea orice fel de tactici doresc, la fel si factiunile pasnice, dar dupa cele 60 de minute trebuie sa se uneasca pentru a lupta impotriva politistilor.

Alte detalii: E un war 4 fun si trebuie tratat ca atare

Saluutare tuturor.

Foarte frumoasa ideea,cine a avut-o.Eu ma uit la Manchester United CFR si ma bag la somn,am avut o zi foarte grea azi si sunt rupt.

Ne auzim maine,bafta tuturor!

Eu am iesit, maine mai vb nb bft

Noapte buna ! La fel si eu. Noapte buna F.B.I. Ne vedem tommorow.

M-am cam plictisit de chestiile astea cu moșu .. cu niculae .. cu tataie .. cu mamaie .. și cu porcării în cizme ... nici când aveam 5 ani nu erau așa populare astea :))

# Hai noapte bună .. am pierdut 2 ore cu instalatul windows-ului ... ne auzim manana :*

Uitați un fail :)) NAB cheater

http://www.youtube.com/watch?v=Tu04nLkS9Ks&feature=youtu.be

^_* ninge și la mine :X în sfârșit a dat-o-n zăpadă după atâta ploaie ...

Edited by C i P i

Neata, intru si eu in game pana plec la scoala.

M-am cam plictisit de chestiile astea cu moșu .. cu niculae .. cu tataie .. cu mamaie .. și cu porcării în cizme ... nici când aveam 5 ani nu erau așa populare astea :))

# Hai noapte bună .. am pierdut 2 ore cu instalatul windows-ului ... ne auzim manana :*

Uitați un fail :)) NAB cheater

http://www.youtube.com/watch?v=Tu04nLkS9Ks&feature=youtu.be

Ce s-a intamplat ca nu am inteles nimic din film...

Ce s-a intamplat ca nu am inteles nimic din film...

Doamne ești grămadă...Uită-te atent pe mașina aia, că omu a plantat bombe. Și când s-o detoneze, a numărat "3, 2, 1" și a luat ban, în loc să explodeze acolo :))

# don't forget .. training today

Salutare baieti. Acum tocmai am sosit de la scoala... bafta la puncte pe ziua de astazi.

Salutare! De astăzi sunt noul vostru coleg.

Sper să realizăm ceva frumos împreună.

@ Super seara asta cu Cipi., ne auzim luni când vin de la ţară, o să încerc să intru duminică.

Edited by eB Zobar

Salut! De astazi voi fi noul vostru coleg.

Noapte buna , ne auzim maine.

Salutare! De astăzi sunt noul vostru coleg.

Sper să realizăm ceva frumos împreună.

Welcome tuturor :D

# am plecat și eu la somn .. adică mai stau și ascult muzică la telefon, și mai scriu câte ceva :-?

Ne auzim mai târziu :D

# neața :)) eu cu Zobar am făcut noaptea albă :)) ne`am luptat cu codații, etc :)) caterincă

Edited by C i P i

Salut tuturor, am revenit si eu din mica mea vacanta. Ieri nu am putut ajunge la antrenament pentru ca miercuri seara pe la vreo 23 mi s-a ars monitorul si in seara asta am facut rost de altul.

Buna seara agenti.

Welcome celor noi, spor la treaba si fiti cu ochii in patru dupa post-hunteri. Nu va iarta.

Astazi am prins ceva waruri, dar m-a uitmit intelectul unora... Chiar intrec nesmtirea si bunul simt, si mai au si tupeul sa faca post... Ma rog, daca ii face u joc, asta e.

Ne vedem maine, cu forte proaspete, o seara buna!