Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Bună dimineaţa colegi, la mine în Reşiţa ninge foarte tare, nu cred că mă duc astăzi la şcoală.

Si la mine ninge :D si n'am chef de nimic pe vremea asta, decat de dat zapada din curte, dar dupa ce termin o bere cu prietenii :] v'am pupat ;*

# zobar ti'am zis sa stai calm cu reclamatia, toate se rezolva :>

Edited by C i P i

Salutare ! Am revenit si eu la pc, intr-o zi foarte inzapezita :)).Bafta la puncte .

Edited by DjSpeed

Si la mine ninge :D si n'am chef de nimic pe vremea asta, decat de dat zapada din curte, dar dupa ce termin o bere cu prietenii :] v'am pupat ;*

Tu esti pe invers ma, bei bere iarna =))

Salutare baieti, ne vedem imediat in game.

Ce buna a fost bataia cu zapada :X

Noapte buna colegi, vorbim maine!

Ba da v-a gasit pe toti dat-u demisiei, imi dau si lacrimile ... [Mult noroc Maya si Shadowfax(daca iesi si tu) in continuare]

Si astia din Corleone ce au frate, dupa ce ca au toata mapa tot ei sar(cu postu) de fund in sus? Ce mai vor, chilliad, eu in locu lor taceam din gura si imi vedeam de treaba mea...

Pace voua, hai ca mai aveam 2 nervi rataciti in neuroni =))

Edited by Aragorn

Baieti,m-am distrat pe cinste in perioada petrecuta aici. Byfydo si Blade au reusit sa creeze un colectiv unit care nu s-a mai gasit in FBI de multa vreme. E cel mai frumos departament,cel mai harnic si cel mai unit.Lucrurile astea s-au vazut la toate actiunile pe care le-am facut.

Nu mai ramane decat sa va urez succes , sa aveti grija cu post hunterii si sarbatori fericite!

Baieti,m-am distrat pe cinste in perioada petrecuta aici. Byfydo si Blade au reusit sa creeze un colectiv unit care nu s-a mai gasit in FBI de multa vreme. E cel mai frumos departament,cel mai harnic si cel mai unit.Lucrurile astea s-au vazut la toate actiunile pe care le-am facut.

Nu mai ramane decat sa va urez succes , sa aveti grija cu post hunterii si sarbatori fericite!

Speram sa ramai alaturi de noi ... dar este alegerea ta si trebuie sa te sustinem.

Multumim pt urari, la fel si tie ... in rest ne mai vedem prin game ;)

P.S - cand ai wanted /call me ( sunt hot ) :D

Speram sa ramai alaturi de noi ... dar este alegerea ta si trebuie sa te sustinem.

Multumim pt urari, la fel si tie ... in rest ne mai vedem prin game ;)

P.S - cand ai wanted /call me ( sunt hot ) :D

Nu-l crede că e hoţ, eu sunt tata hoţilor (/call me dacă ai wanted nu pe el). :))

Am ieşit şi eu, noapte bună. :-H

Edited by eB Zobar

Daca in joc nu am apucat sa vorbim macar va spun aici noapte buna tuturor! Ma omoara scoala asta cu tot cu proiectele ei :@. In fine, bafta in incercarea voastra de a intra in Hitmen Agency Maya si Shadow, mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi, ne revedem noi ;) , succes!

Neatza .... Care'i treaba ? Eu plec la scoala si m-am gandit sa postez si eu aici sa va salut de dimineatza sa va urez o zii buna ! ( E prima factiune care postez aici'sa :)) ) Cum e pe la voi ninge ? Eu trebuie sa inot pana la scoala , ai de mine :)) Hai ca am fugit , o zi buna va urez ! Succes