Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna searaaa !

Azi a fost destul de dragut la scoala, inafara faptului ca am incasat un 3 la logica :-?.

Mananc, mai stau putin sa ma dezmeticesc si dupa ne vedem prin joc.

Neata agenti!.. adica..pentru mine e neata! :)

Si la apus de soare, vampirul s-a trezit din cripta-i funerara!

Am auzit ceva despre niste masinute la sedinta. Poate careva sa ma lumineze? Daca vom avea masini noi eu sper sa fie asta:

cool+_car_picture+11.jpg

asta:

120927122025-gallery-mclaren-p1-2012-paris-auto-show-large-gallery-horizontal.jpg

si asta:

image-2009-04-26-5634940-56-caruta-vulcanizare.jpg

Si la apus de soare, vampirul s-a trezit din cripta-i funerara!

Am auzit ceva despre niste masinute la sedinta. Poate careva sa ma lumineze? Daca vom avea masini noi eu sper sa fie asta:

cool+_car_picture+11.jpg

asta:

120927122025-gallery-mclaren-p1-2012-paris-auto-show-large-gallery-horizontal.jpg

si asta:

image-2009-04-26-5634940-56-caruta-vulcanizare.jpg

Da... :) Eduard Cullen... stranu este ca un timp am avut nick-ul Eduard, vampirul din Twilight :))

Oricum eu sper sa avem ultima masina care ai postat-o...ar fi ideala!Cand stam la panda la rob, incapem pana la 10 copi, nu ramanem pe 0 cu fuel si cum la rob se trage din fata, in cel mai rau caz moare "Kalu" nu bubuie masina. :))

Da... :) Eduard Cullen... stranu este ca un timp am avut nick-ul Eduard, vampirul din Twilight :))

Oricum eu sper sa avem ultima masina care ai postat-o...ar fi ideala!Cand stam la panda la rob, incapem pana la 10 copi, nu ramanem pe 0 cu fuel si cum la rob se trage din fata, in cel mai rau caz moare "Kalu" nu bubuie masina. :))

Ti-as fi dat un + pentru referinta despre "Kalu", dar mi-am terminat portia pe ziua de azi. ;))

Ti-as fi dat un + pentru referinta despre "Kalu", dar mi-am terminat portia pe ziua de azi. ;))

Iti apreciez intentia, drept multumire iti dau + la referinta despre vampir :))

Cand am intrat si eu sa fac niste puncte la raport..server down:).Ce norocos sunt...

Serverul ruleaza. :)

Buna seara !

Inca o zi in minus pana la vacanta 8->.

Ne vedem mai pe seara in joc.