Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Noapte buna ageti, ne auzim maine, Alaturi de GEORGE BECALI !!!

Te apuca dragostea de oite ?

Omu asta a luat banii statului, adica indirect, a luat de la parintii tai ca sa intelegi asa.. cum sta treaba. Adica lua bani pe subventii la terenuri agricole pe care nu le detinea + oi si ce mai facea el pe acolo.

Daca era asa de "nevinovat" nu era arestat, daca era asa "credincios" nu fura(porunca a 8-a=pacat, din cate stiu de la religie)=)), toate astea arata ce fel de oameni traiesc in romania. Adica te minte pe fata si rade, iar unii chiar pun botu=)), ma rog sa revenim.

Ce mai fac baietii?

Totusi ganditi-va ca el a furat, dar cine ajuta in fiecare an sarmanii, cine se duce cu lopeti in nameti dupa aia sa ii dezapezeasca? Da, a furat, si banii aia care reveneau statului te asigur eu, Chavez, ca nu veneau la parintii nostri, se duceau tot la un smecher, si probabil pe acel smecher l-a incurcat becali, si a zis sa-l bage la puscarie.

Voi ce mai faceti?

Totusi ganditi-va ca el a furat, dar cine ajuta in fiecare an sarmanii, cine se duce cu lopeti in nameti dupa aia sa ii dezapezeasca? Da, a furat, si banii aia care reveneau statului te asigur eu, Chavez, ca nu veneau la parintii nostri, se duceau tot la un smecher, si probabil pe acel smecher l-a incurcat becali, si a zis sa-l bage la puscarie.

Voi ce mai faceti?

Toti platim impozite statului, si banii aia se aduna la un loc si se raspandesc peste tot, in fine e o oarecare circulatie care nu o cunosc. Stii cum sta treaba intre smecherii astea de sus? Daca intri, si nu esti cu ei adica nu furi, incerci sa ii torni pe ei, sau mai stiu eu ce, nu ai nici o sansa sa te mentii, se aduna toti impotriva ta si te baga la puscarie, asa daca tii cu ei, nu ai nici o treaba, probabil a fost unu cu cap care ia picat cu tronc lu` Becali asta, adevarat e un om cat de cat ok, a donat multi bani, dar eu cred ca tu daca ai muncii cinstit si ti-ai castiga cu greu banii, nu te apuci sa dai in stanga si in dreapta.

Salut colegi, cam cald azi, merge o bere la terasa? Merge... :X