Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@@Anne si eu am acelasi sentiment, credeam ca la liceu o sa stau degeaba si nu o sa am teme... dar de unde cat lucram pentru examen si mai faceam si temele e mai putin decat DOAR temele de acum. :))

Am alte lucruri mai interesante de facut in pauze decat sa copii temele :)) si daca incep cu 2 la romana de ex... Raman corijent ca profu are 64 de ani si e foarte comunist :)), cum te ia asa te duce. Si mai sunt si altii de genu asta.

Mersi frumos ;). Hai prin Constanta, dar de preferat vara, ca acum e nasol.

Cat de rau am ajuns... Nici 1 pagina intr-o saptamana :(.

Tristut :)).

EDIT: 1 pagina in 1 saptamana,

Aveti dreptul de a posta.

Edited by pH Ic3Box

Neata agenti ! M-am trezit si eu... am un teanc de carti langa mine.. dar mii frica sa deschid vreouna ca dupa imi aduc aminte ca aveam de invatat si ma panichez :)).. mai bine asa. Ne auzim diseara. Ceaw.

Bafta la invatat.

Ne vedem diseara!

Neata agenti ! M-am trezit si eu... am un teanc de carti langa mine.. dar mii frica sa deschid vreouna ca dupa imi aduc aminte ca aveam de invatat si ma panichez :)).. mai bine asa. Ne auzim diseara. Ceaw.

Stiu cum te simti:))...si eu azi am test la franceza, noroc de Microsoft Word + imprimanta

Pana incepe scoala o tin pe http://tunein.com/radio/Radio-Tex-Hip-Hop-s144323/