Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Nimic nou :))), ceea ce facem zi de zi puncte pentru raport :)))

Foarte bine , eu mi-am terminat raportul , acum il postez si dupa mai stau online...

Baietziii ma bucur ca am terminat raportul chiar daca nu eram obligat sa il fac saptamanaa astaaa. Da nu stiu daca e bun :)). Am 82 puncte sper sa nu am greseli. Ce faceeti? Succes de astazi de la 22 la punctee! Si cei care nu au postat raportul succes de acum pana la 22.

L-am facut pe Haze vedetaaa! Check signature!

Edited by ALy B zone

Neata agenti, Ce faceti ?, Acum m-am trezit si eu , ne auzim in game putin mai tarziu. In rest ce sa va zic spor la puncte! si sa nu intarziati la sedinta ca luati fw. Baftaaa

Edited by Haze

Neata agenti, Ce faceti ?, Acum m-am trezit si eu , ne auzim in game putin mai tarziu. In rest ce sa va zic spor la puncte! si sa nu intarziati la sedinta ca luati fw. Baftaaa

ok Haze . NU intarziati la sedinta ca va da fw !

Neata, haideti la sedinta, unde ca de obicei, Haze va imparti salariile.

Cred ca visam putin la salarii :)))))) , ar fi frumos. Dar cand esti intr-un departament nu ai nevoie de salarii , la Rank 3 ti-l faci singur :))))))

Dar hai sa te incurajez =))))))) Hai cu salariile!

@@Haze, din ceea ce ai scris tu mai sus am tras concluzia că gramatica ta e praf. Printr-o extorsiune a lucrurilor fantastice şi irascibile ce se produc în viaţa de zi cu zi ici şa pe pământ, eu unul am tras concluzia că nu iei bacul. :))