Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

01402651490421556339.pngCe masina? :) Apropo, ce ironie =)) Pe forum am rank "Take away my internet" si chiar mi.a fost luat netul 1 saptamana :)) Ce trist :( Daca aveam "Wannabe admin" nu mi se mai lua :)) 01402651490421556339.png
Edited by SmitHson

Baaai fratilor da fomisti sunteti dupa un +1. A zis si Robotiquis, nu se fac posturi cu "k","cf""bn"...etc. CEL PUTIN 2 cuvinte!
Edit: Primu post pe pagina 235 :">
Edited by SmitHson

io nu stau sa citesc 20 de pagini ca faceti voi SPAM...asa ca, dak m-a strigat cineva eu nu am fost atent...greseala mea...

Trebuie sa vedeti ceva misto la semnatura mea...ultima chestie de jos....uitati-va cand o sa pun...

Robotiquis scuzama ca postez aici, dar intra ma si u in joc, stai numai afk, sa dam si noi testele alea :|

In primul rand dragule, ai greseli gramaticale intr-un post de nici doua randuri scrise cu size imens.In plus folosesti prescurtari care nu trebuiesc folosite.Apoi: Nu am dat testele fiindca nu erai tu primul la rand.NU esti marele zmeu care da inaintea tuturor.Aveam de dat teste cu cei acceptati inaintea ta, asadar trebuia sa ma intelegi nu sa imi dai mii de sms-uri si /call-uri pentru a ma intreba cand dam testele, stiind deja raspunsul.

Acum: Am dat testele iar impresia pe care mi-am facut-o despre tine a fost una ingrozitoare. Testul de intrare FBI are 20 de intrebari.Tu in primele 10 intrebari ai avut 3 / 3 greseli deci ai picat.Precizare: Am calculat si cu 0.5 greseli.Deci nu am fost excesiv de dur, dimpotriva.Intrebare: De ce te grabeai in halul asta daca nu stiai? Concluzie: Nu vrei sa inveti.Vrei sa fii servit pe tava fara a face nimic.Nu se poate!

Voi ce mai faceti?

Mai usurel cu spamul doamnelor...totusi!

Bine facem liderule :) Am auzit ca a plecat Magestratu, e foarte dezamagit. Spera la mai mult. Eh, oricum a lucrat mult si o sa.mi fie dor de el. :(

Altfel? ce mai fac baietii, cu ce va mai ocupati in afara de +1/spam etc ? :))

Magestratu era foarte apreciat pentru ceea ce facea.Insa in momentul in care stai si muncesti doar pentru rank si nu sa ajuti factiunea sau colegii, vin dezamagiri si iti depui cererea de demisie.Pacat!

Corect. Nu zic ca muncea numai pentru rank, dar na'. El stie mai bine. Cert e ca isi dorea mai mult decat rank 2. Chiar PACAT! Fara el nu luam rank 2... Edited by SmitHson

Scuze pentru post. Va multumesc ca tineti la mine, Am muncit nopti intregi pentru toate rapoartele mele dar ceea ce m-a scos din sarite, uite nu am nimic cu nimeni dar Sunt de 1 luna de cand esti tu lider si Mastetrap a intrat mai tarziu decat mine de cand esti tu lider si a intrat cu rank 4 unii chiar au muncit, nu sa fie ei sublideri, dar nici sa se dea rank pe nimic uite eu as fi fost de acord sa il avem pe Agent47 sublider ar fi fost super. Acum probabil o sa i-au 20 la suta warn pentru ca mastertrap o sai zica lui Spawn oricum nu conteaza m-am simtit bine alaturi de voi. Motivul plecarii mele nu a fost pentru ca nu am primti rank ci pentru ca a fost ales mastetrap sublider.

Cu Agent voi ramane prieten pe viata eu zic ca merita rank up se straduieste. Succes baieti.

Edited by magestratu