Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

neatza all huliganu vezi ca io o sa plec la tara daca nu ne intalnim pe samp tio dau maine insemnand marti Decembrie 22(22.12.2009)

As vrea in doua - trei cuvinte sa imi spuneti ce parere aveti despre mine. Stiu ca multi ma invidiati, alti ma apreciati, alti chiar ma detestati, asa ca as vrea in doua - trei cuvinte , cum am mai spus, sa imi spuneti o mica parere, as aprecia si parerile mai " proaste " . Multumesc. Decizia voastra poate duce la binele factiuni.

Bafta !!

Frate esti foarte de treaba iti spun sincer esti cel mai de teaba sub lider glume alea alea ...dar pacat de unii colegi Te IUBESccc mai pe scurt dar pls astept si eu un raspuns cu postu ala ! Re si tineo tot asa asa

Frate nu am ce sa spun decat ca esti un sublider prea bun:X:X:X

Eu decand sunt in factiune ai vb frumos cu mine si cand iti spuneam cate ceva imi raspundeai, si pt mn conteaza asta deci ESTI UN SUBLIDER FOARTE BUN

Sho0t:la inceput,cand am intrat in FBI m-ai cam enervat :D a fost o faza cu un wanted 6 care n-avea drept de predare si plm eu mergeam cu el sa-l arestez...in fine ne-am certat injurat batut scuipat...dar dupaia mi-am dat seama ca aveai dreptate sa fi suparat pentru ca erau numai noobi in factiune care nu pricepeau nimic,si dupa ce ca erau destui am mai venit si eu :Ddupaia mi-am dat seama ca de fapt esti Foarte de treaba.glume,chestii ;) si daca esti un pic mai sever,asa si trebuie pentru ca daca nu ai fi am face numai prostii,ar fi haos.DECI nota 9,5 de la mn (0,5 iti scad de atunci cand ne-am certat :)) am SS cand m-ai facut #cenzurat# ) =)) deci nu ma supara ca direct la Alin ajunge :)) glumesc

P.S nu mai pupati in cur ca n-are niciun rost.spuneti parerea sincera!

lol vrei sa pleci? nu pleca ma pt ca tu esti stalpul factiunii, si dak team suparat te rog sa ma ierti pt ca de multe ori am fost cam nesimtit cu tine si chiar imi pare rau ca pleci ai fost si vei fii un sub lider foarte bun si tiai facut treaba foarte bine.vreau sa te vad km scrii la demisii , retrag cererea.

salut all am venit de la tzara o vremea foarte marfa frig, zapada de 1metru aproape cat maisna :X va recomndsa incercati moieciu bran azuga transfagarasan etc :X daca doriti aventuri de aventuri la munte holi intra in samp ca sati dau casa :X

Hmm... zic lui Marius... ar trebui sa-i dam o sansa lui teudan....... nu stiu de ce, poate ca doar sunt sarbatorile acum.. dar chiar as vrea sa vina inapoi... nu stiu de ce. Marius, da-i o sansa.