Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Noapte buna, agenti !

Cred ca acesta va fi ultimul meu post aici, deoarece dragul nostru coleg fUzy0n s-a gandit ca ar fi cazul sa primesc si al 3-lea FW. :o3:)) Mno, bine. ;;)

Pwp aLLz.

Si nu uitati:

u9gDGrd.jpg"Omul face parte din corp" -Luta Agresorul - 2014. Iar FW-ul face parte din EllaFox17 - 2014. :X
#Noapte bunaaa !!

#Neata, F.B.I. !

Acum putin timp m-am trezit si eu si trebuie sa plec. xD Vorbim mai tarziu. ;;) Cert e ca... Cine se trezeste de dimineata, doarme apoi toata ziua. :))

#Puupss.

Noapte buna, agenti !

Cred ca acesta va fi ultimul meu post aici, deoarece dragul nostru coleg fUzy0n s-a gandit ca ar fi cazul sa primesc si al 3-lea FW. :o3:)) Mno, bine. ;;)

Pwp aLLz.

Si nu uitati:

u9gDGrd.jpg"Omul face parte din corp" -Luta Agresorul - 2014. Iar FW-ul face parte din EllaFox17 - 2014. :X

#Noapte bunaaa !!

Nu a fost alegerea mea. A fost alegerea ta... Mai exact greșeala ta. Bafta în continuare.

@, Oh, dar vai ! Asa greseala. :O Cum am putut face una ca asta? Iti dai seama, gravitatea faptei mele depaseste orice limite imaginabile (desigur ca nu). Ca am intarziat 10 min. la un antrenament si ti-am zis doua-trei vorbe. Si nu-mi spui tu mie ca imi dai FW, ca nu esti nici sublider si nici lider. Te trezesti si tu "mare" antrenor peste noapte si ai pretentii. Eu nu permit oricui asa ceva, adica nu permit oricui sa-mi spuna ce si cum sa fac si cu atat mai putin sa comenteze la mine. Putin imi pasa de tine si de faptul ca esti tu nu stiu ce antrenor intr-un joc. :)) N-am nevoie de bafta ta, tin-o pentru tine. A, si nu te mai pripi, domnu'. In fond si la urma urmei, Haze decide, nu tu.

P.S. Get real and stay true ! :)>-

Edited by Bella del Rey

@@Chicoo, ti-a cerut cineva parerea ? /:)

Am facut ce-a zis antrenoru'. Am tras cu m4 si alte d-alea.

Nu te mai baga aiurea in seama, ca nu vorbeam cu, sau despre tine.

Edited by Bella del Rey

@, Oh, dar vai ! Asa greseala. :O Cum am putut face una ca asta? Iti dai seama, gravitatea faptei mele depaseste orice limite imaginabile (desigur ca nu). Ca am intarziat 10 min. la un antrenament si ti-am zis doua-trei vorbe. Si nu-mi spui tu mie ca imi dai FW, ca nu esti nici sublider si nici lider. Te trezesti si tu "mare" antrenor peste noapte si ai pretentii. Eu nu permit oricui asa ceva, adica nu permit oricui sa-mi spuna ce si cum sa fac si cu atat mai putin sa comenteze la mine. Putin imi pasa de tine si de faptul ca esti tu nu stiu ce antrenor intr-un joc. :)) N-am nevoie de bafta ta, tin-o pentru tine. A, si nu te mai pripi, domnu'. In fond si la urma urmei, Haze decide, nu tu.

P.S. Get real and stay true ! :)>-

Asta e. Nu am ce sa îți fac. Dacă nu permiți oricui sa îți spună ce sa faci înseamnă că ai aere de lider și nu e bine.sunt de mai mult timp în facțiune și trebuie sa asculți ce spun măcar la antrenament. Credeai ca dacă haze sau star nu te sancționează de la orice greșeală ar trebui sa știi ca eu o fac și cu asta am încheiat

@, eu am aere de lider sau tu ? /:):)) Am fost si eu sublidera si nu o ardeam asa prost...Ma comportam absolut normal, ca nu-mi pasa mie de aceste "functii" virtuale. Pentru mine toti sunt egali si ii tratez pe fiecare in parte asa cum merita.

Hmm, revenind la acel antrenament... Nu am ascultat ce mi-ai spus la antrenament ? Ai zis sa luam mp5, am luat, m4, la fel. Doar ca am intarziat 10 minute si ti-am spus ca uitasem de antrenament si habar n-aveam ca esti tu antrenor, asta nu inseamna ca nu te-am ascultat. Sincer, mi se pare stupid sa sanctionezi "de la orice greseala", asa cum spui tu. Si stai linistit, ca am fost sanctionata cand am zis pe /r si apoi pe /d unele chestii. ;))=))

Iar tu ar trebui sa stii ca nu-mi pasa de ce faci tu :)) si cu asta am incheiat.

Îți spun eu ca toate sancțiunile acordate sunt corecte.. Nu sancționează nimeni aiurea. Dacă tu consideri ca nu te.am sancționat corect spune.i lui haze. Dar nu as înțelege rostul sa ii spui cabd eu am dovezi. :)

@@Chicoo, eu nu ma cert cu nimeni, doar imi spun punctul de vedere, ceea ce e total diferit. ^_^

DFNnfyc.jpg !! xD

@, Esti un dur ce pot sa zic . Am pus si dovada stai chill .

Salutare agenti, ce faceti ? Spor la puncte ce sa va zic aveti grija la post hunteri .

@, Era antrenament si trebuia sa te comporti adecvat nu sa vorbesti aiurea pe /r, tu si altii. Sanctiunile ar fi fost date corect ella. Sa ai mai multa grija pe viitor ca iti sti si situatia :P

Edited by Haze

@@Haze, asta e, se mai intampla. ;;)

Noapte buna !

Salut F.B.I mi-a parut bine ca v-am cunoscut şi multumesc lui Haze pentru şansa acordată si lui star pentru intelegere şi pentru ce-a mai de treaba fată din FBI Ella :* si cel mai de treaba om din FBI DudaFcd . P.S Nu ma deranja ca am 2 fw ci doar ca-i nob Maniak cu un asemena specimen de copil nu factiunea nu se mai poate numi F.B.I Va pup sper să ne mai auzim in alte circumstanţe . Bafta

Salut F.B.I mi-a parut bine ca v-am cunoscut şi multumesc lui Haze pentru şansa acordată si lui star pentru intelegere şi pentru ce-a mai de treaba fată din FBI Ella :* si cel mai de treaba om din FBI DudaFcd . P.S Nu ma deranja ca am 2 fw ci doar ca-i nob Maniak cu un asemena specimen de copil nu factiunea nu se mai poate numi F.B.I Va pup sper să ne mai auzim in alte circumstanţe . Bafta

Bafta ba sandilaule :))

Mai injura odata =))

@, msms, la revedere !

Pacat, acum nu mai avem de cine... cu cine* sa radem pe /r. :-<

=))