Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Posturile de genu noapte buna, neata, salutare ce faceti , o sa fie sanctionate de azi inainte.

Asta ca si un avertisment, e discutii intre membri nu topic de neata si somn usor.

Bagati la capsor, si tu Star la fel, odata ma bag eu a 2-a oara de nu te bagi tu se baga un Admin 4+ pe tine.

Edited by Mr Rey
Lag

Salut Agenti

School School , Exams

Am boreeeeeeeeeeeeeeeeed

Posturile de genu noapte buna, neata, salutare ce faceti , o sa fie sanctionate de azi inainte.

Asta ca si un avertisment, e discutii intre membri nu topic de neata si somn usor.

Bagati la capsor, si tu Star la fel, odata ma bag eu a 2-a oara de nu te bagi tu se baga un Admin 4+ pe tine.

Reysor te iei aiurea de unii, scrie si pe pe prima pagina a topicului ca e permis un wingur post cu nb sau unul cu neata, acestra trebuie sa contina minim 3 cuvinte exagerezi un picutz. Daca e topic ee discutii, nu inseamba sa discutam unii cu altii? Sa vedem cum le merge unora, daca se descurca cu rapoartele etc. Intr-adevar nu e topic de plus 1 gen ''hello guys" :))). Apropo sunt curios cum ma injurat copilu ala ai ss :))))))))))

Reysor te iei aiurea de unii, scrie si pe pe prima pagina a topicului ca e permis un wingur post cu nb sau unul cu neata, acestra trebuie sa contina minim 3 cuvinte exagerezi un picutz. Daca e topic ee discutii, nu inseamba sa discutam unii cu altii? Sa vedem cum le merge unora, daca se descurca cu rapoartele etc. Intr-adevar nu e topic de plus 1 gen ''hello guys" :))). Apropo sunt curios cum ma injurat copilu ala ai ss :))))))))))

Posteaza pe barba ta "noapte buna" si vedem care castiga, tu sau suspendul.

@, Nu ai inteles nimic, tocmai ca daca postez asa da nu am voie da' daca postez '' Noapte buna angeti, am iesit va pwp maine am scoala. Cum merge cu rapoartele ? aveti nelamuriri ceva dati-mi pm etc'' nu cred ca nu am voie nu ? + ca daca asa scrie pe regulamentul acestui topic nu putem fii sanctionati pana nu se da edit. In fine hai ca la cum te stiu ne contrazicem pana maine si tot o dai cumva la intors =))

Edited by Haze

Salut Agenti !!!

Am Happy i can't describe how much am happy

@Starj Congrats

Good Night Agenti

I have Math's Exam , Good Luck to me

Mama iti e si frica sa mai postezi mai nou :))))))

Offf ....

Salutare tuturor ... nu prea trec eu des pe aici asa ca nu am treaba cu ce zice Rey ....

Sper ca saptamana asta sa termin si eu raportul sa stau relax pe sambata :)) Desi stiti cum e nu toate sunt cum ne dorim :>

Neata agenti, ce faceti? Sunt cam prea matinal azi de dimi va scriu din meyrou ma duc la liceu :))).

Cum merg rapoatele? Aveti grija la post hunteri si daca aveti nelamuriri pm me. PS . mr rey lasa ma lumea sa se joace .

Salut Agenti ,

Come back from School :D Lonely :P*

Cya on Game