Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Da ma am reactie la nervi. Mi se pare incorect. Sunt la munca, de unde pc sa stau in samp ? Daca eram acasa da. Am postat destul de clar la invoiri ca mi-a schimbat sefu turele si am picat duminica asta iar de munca. Ce dracu vreti sa fac acu ?

O să fie okey, stai liniștit.

La 12 noaptea se termina programu..depinde cati clienti raman si dupa 12, ca nu poti sa-i gonesti. Si cu curatenie cu tot..ajung la 1-2...

Frățioare, nu trebuie să dai explicație. Cine știe, cunoaște. :)

Vreau sa le urez un calduros BUN VENIT celor noi intrati. Sa aveti bafta !

@Torico, drum bun vechi prieten !

Sper sa ajungi cat mai departe si ne mai auzim pe skype. ;)

@NGabi, tanti, unde pot vedea si eu dovada ca nu am ascultat ?

As dori daca nu te superi, Maria Ta !

Edited by MaDoXxX aka ScAnDaL

Welcome celor noi...eu mi-am terminat raportul pe aceasta saptamana mai fac puncte cand am timp.. Am incercat sa-l termin cat mai repede deoarece am si examen auto in aceasta saptamana si nu prea am timp sa intru. Ne auzim maine dupa orele de condus.

P.s:Vacanta doua saptamani!

Noapte buna!

Baftă băieți. Ultimul meu post aici. Nu stau să iau FW-uri din cauza unui regulament imbecil, făcut fără cap, pentru noliferii care n-au ce face și preferă să stea în samp. În alte facțiuni nu-i așa. Activitate ? Da frate, sunt activ. Îndeplinesc un rahat de raport, sunt online cât îmi permite timpul meu personal, nu cât vor niște copii care-și bagă alocația în niște pixeli.

Mi-a făcut plăcere în 3 luni și ceva. Ne mai auzim pe FB / forum.

A da, și ce mai mișto că scrie și în regulament :

Daca din anumite considerente, nu puteti atenta un anumit antrenament, pentru a evita eventualele sanctiuni, sunteti obligati a efectua o cerere de invoire dupa urmatorul model:

Păi .. normal .. de asta nu se mai ține cont.

Hai, v-am salutat. Rămâneți în sampu ăsta cu bine.

Edited by HaoS I S4F I

Baftă băieți. Ultimul meu post aici. Nu stau să iau FW-uri din cauza unui regulament imbecil, făcut fără cap, pentru noliferii care n-au ce face și preferă să stea în samp. În alte facțiuni nu-i așa. Activitate ? Da frate, sunt activ. Îndeplinesc un rahat de raport, sunt online cât îmi permite timpul meu personal, nu cât vor niște copii care-și bagă alocația în niște pixeli.

Mi-a făcut plăcere în 3 luni și ceva. Ne mai auzim pe FB / forum.

A da, și ce mai mișto că scrie și în regulament :

Daca din anumite considerente, nu puteti atenta un anumit antrenament, pentru a evita eventualele sanctiuni, sunteti obligati a efectua o cerere de invoire dupa urmatorul model:

Păi .. normal .. de asta nu se mai ține cont.

Hai, v-am salutat. Rămâneți în sampu ăsta cu bine.

Pare rău că pleci, totuși eu cred că faci o greșeală. Nu are rost să te enervezi.

# Salut băieți, welcome celor noi.

Greșeală ? De ce ? E un rahat de joc. Eu nu joc acest joc că așa vrea un copil de 12 ani :) Îl joc să mă relaxez, să mai stau de vorbă cu prietenii, că de aia există chat-ul ăla. Nu-mi țin PC-ul deschis că așa vrea un țânc care stă pe banii lu măsa și-i bagă în clienți.

Greșeală ? De ce ? E un rahat de joc. Eu nu joc acest joc că așa vrea un copil de 12 ani :) Îl joc să mă relaxez, să mai stau de vorbă cu prietenii, că de aia există chat-ul ăla. Nu-mi țin PC-ul deschis că așa vrea un țânc care stă pe banii lu măsa și-i bagă în clienți.

Este o greșeală. De ce? Pentru că ai făcut o cerere de demisie la nervi. La rang-ul tău și experiența ta, acel FW nu are trebui să conteze. Pe mine nu m-ar afecta, sincer.

@@HaoS I S4F I, Iubireee de ce plecii? Eu te ubesc ba, treci inapoi retrage...

Ba, e buna cafeaua cu frisca? =)

O sa intru si eu mai tarziu in game, ne auzim bafta ! acum am niste treaba

Nu pleaca drace. :)). Hai c-o mai intinzi asa cat mai mere` . :))

@@HaoS I S4F I, Iubireee de ce plecii? Eu te ubesc ba, treci inapoi retrage...

Ba, e buna cafeaua cu frisca? =)

O sa intru si eu mai tarziu in game, ne auzim bafta ! acum am niste treaba

e buna, da deja se cheama cappucinno :))

Hai bft. Ne mai auzim.

@ce daca am experienta si rank ? Oricum nu am cum si chef sa stau duminica la o activitate jalnica si plictisitoare.

@@HaoS I S4F I, Termină cu posturile aiurea şi cu limbaju' ăsta, cu nu vorbeşti cu ai tăi din casă. Nu ştiu la cine te referi când spui că regulamentu e făcut de un copil de 12 ani care îşi bagă alocaţia într-un joc, presupun că la mine, dar dacă ai fi inteligent nu ai vorbi dacă nu ai cunoaşte cum stau treburile, dacă tot de deranjează faptul că îmi bag alocaţia în joc, nu vrei să ţi-o dau ţie? că văd că faci urât când e vorba de bani, fiecare face ce vrea cu banii lui, alţii au prea mulţi, alţi mai puţini, spre interesul tău nu sunt donator. Lăsând asta la o parte, respectă ce am spus mai sus şi nu te mai transforma aici, că nu impresionezi pe nimeni, ba chiar îţi faci o imagine nu tocmai bună. Cât ai stat aici toată lumea te-a respectat, nu ţi-a spus că eşti copil de 12 ani care stă toată ziua în faţa calculatorului. Bun, nu ţi-am cerut să stai 24/24 online, dar scrie clar că ai voie la 2 invoiri consecutive, ţi-am adus şi acest lucru la cunoştinţă, ţi-am spus clar că ai dreptul la 2 învoiri consecutive şi ai spus că e ok pentru că o duminică lucrezi şi una nu, acum, cu ce sunt eu de vină că ţi-a mutat ţie şefu tura? ăsta e regulamentu... n-avem regulament făcut separat pentru cei care sunt angajaţi, nu înteleg cu ce sunt eu de vină, degeaba vi cu arfele astea aici şi îmi plângi că stăm noi toată ziua pe joc şi că suntem nu ştiu cum spre deosebire de tine "Care nu laşi calculatorul 24/24 pentru un level", dar defapt tu asta faci =))) aici ţi-ai dat troll singur, asta e, se mai întâmplă... Dacă tot spui că activităţile astea sunt jalnice şi plictisitoare de ce ai stat până acum? :)) Ai pupat frumos să obţii ceva şi după ai inceput să înjuri, ăsta e caracterul unora, aşa e când eşti om cu cine nu trebuie. Baftă!

Edited by sTARJkE ToV