Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Vă salut, sper să nu dăuneze pentru că am schimbat contul pe forum. Welcome celor noi, sper să facem o treabă bună împreună și să stați cât mai mult aici, în Federal Bureau of Investigations. Nu trebuie să pleci HaoS, nu cred că te face în Factionwarn, părerea mea.

Salutare. Care-i treaba? :)

Cum stati cu rapoartele? Eu deja am terminat, incerc sa fac best! :P

Multumesc inca odata pentru sansa acordata, vreau sa spun ca deja m-am acomodat si mi-am facut si prieteni, dar si dusmani :)). Va puup si aveti grija ce faceti astia noi, ca eu sunt deja vechi de 2zile. :))

Edited by RokY Zuz

Salutare. Care-i treaba? :)

Cum stati cu rapoartele? Eu deja am terminat, incerc sa fac best! :P

Multumesc inca odata pentru sansa acordata, vreau sa spun ca deja m-am acomodat si mi-am facut si prieteni, dar si dusmani :)). Va puup si aveti grija ce faceti astia noi, ca eu sunt deja vechi de 2zile. :))

Salut! Ce treabă să fie, după wanted să terminăm mai repede și cred că nu nu mai eu. Best, nu-l fac pentru că nu stau chiar așa mult, strictul necesar. Îmi pare bine că ești aici, ești de treabă.

@, Degeaba folosești diacriticele, dacă nu știi că "vii" se scrie cu doi de " i "; dar gramatica și samp-ul merg paralel întotdeauna la ăștia ca voi. În plus n-am pupat pe nimeni. Din câte se vede, joc acest joc ca oricare altul, nu pentru "funcțiile" pentru care vă scăpați pe voi :) Nu cred că e treaba ta cât las eu PC-ul deschis, că nu-mi plătești tu curentul. Oricum e o diferență între a fi on și a fi afk.

Dă-mi uninvite odată și nu mai încerca să-mi dai replici, că mai ai de mâncat în privința asta.

Vă salut, am venit și eu de la liceu mai acum vreo oră-două. Când vezi asemenea oameni pe server, îți vine să o lași dracu de treabă și să nu te mai atingi de astfel de jocuri cu copii de 13 ani care suferă de ei și fac posturi pentru orice fel de bug / greșeală minoră. Uitați-vă și voi la Reports, la noi la facțiune și să vedeți că eu am avut RADAR ON. Eu, care nu am o treabă cu asta și nici măcar nu știam că există RADAR la FBI. Mă rog, pe lângă asta, în momentul ăla eu eram pe ESC. M-am pus pe ESC pe la LSPD și m-am trezit la PNS sus la Burger. Cum, nici eu nu știu.

Salutare ce faceti? Am ajuns si eu acasa, doamne ba in cateva zile 2 teste la mate daca nu iau minim 5 corigau scrie pe mine..

Am luat NRG-500 din DS, am pus si hidden.. dar nu merge arrest de pe nrg personal, doar din masini ce naspa.. sper sa se bage cat mai repede :|

@@Kelemen, Ai avut dreptate am LUAT 5 LA MATE, NU SUNT CORIGAU.

O sa intru si eu in game, sa termin raportu si dupa vad eu ce fac.

De maine pauza 1 saptamana, gata cu scoala m-am saturat de ea=))

@@Kelemen, Ai avut dreptate am LUAT 5 LA MATE, NU SUNT CORIGAU.

O sa intru si eu in game, sa termin raportu si dupa vad eu ce fac.

De maine pauza 1 saptamana, gata cu scoala m-am saturat de ea=))

Bravo, știam că o să treci și că nu o să mai stai cu o grijă pe cap. Vă salut, am venit și eu de practică. Am terminat raportul, voi intra mai rar. Ne auzim pe joc mai târziu.

Hai salut dragii mei colegi si preaiubitul meu lider!! :X Gata si cu semestrul acesta, acuma relax o saptamana... VA pup si va doresc toate cele bune si distractie placuta!! :* :*

Mulțumesc, la fel și ție.

Iar mi-a făcut-o mama, nu mi-a lăsat a bătrână bani.. nu mai fumez. =))

Am iesit si eu, noapte buna..foarte frumos cand nu esti stresat ca trebuie sa mergi la scoala.

Spor la rapoarte, din 3 kill-uri 2 imi spun ca-mi fac post deci aveti grija si voi la posturi.

Stiu ca nu are legatura cu factiunea, dar spuneti-mi va rog cam ce programe imi trebuie sa imi mearga SA:MP-ul? :| Ca l-am instalat totul merge bine, nu da errori, nimic. Cand dau sa ma conectez in joc... nimic, va rog daca stiti sa imi spuneti. Va pup si o zi buna sa aveti! :*

Edited by RokY Zuz

@, Ai incercat sa reinstalezi clientul SAMP?

Daca nu ai incercat intra in my documents = gta san andreas = samp si stergi tot folderu ala SAMP, doar ca o sa pierzi si pozele de la raport si alea..